Четвер, 02.05.2024, 17:52
ВІДДІЛ ОСВІТИ КРОПИВНИЦЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту
Останні матеріали
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (5) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (4) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (6) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (3) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (2) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (1) 
[28.01.2020]
Наказ начальника відділу освіти Кропивницької РДА від 16.01.2020 року № 12-аг "Про затвердження бюджетних програм на 2020 рік" 
[13.01.2020]
Положення про відділ освіти Кропивницької районної державної адміністрації Кіровоградської області 
Статті
[29.11.2017]
Графік ЗНО-2018
[25.10.2013]
Виховуємо вдячних та турботливих нащадків
[23.09.2013]
Освітні округи
[23.09.2013]
Про роботу освітніх округів Кіровоградського району
[23.09.2013]
Про роботу опорних навчальних закладів району
[20.09.2013]
Порядок проходження медогляду учнями ЗОШ
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 32 33 »

Пам’яті Героїв Небесної Сотні

Напередодні роковин вшанування загиблих під час Революції гідності, 19 лютого 2018 року, в КЗ «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів» відбулась загальношкільна лінійка-реквієм «Герої Небесної Сотні», яку підготували здобувачі освіти 11 класу (класний керівник Заніздра С.В.). Даний захід згуртував здобувачів ... Читати далі »

Категория: Новини |


Ціна чужої війни

Під такою назвою 15 лютого 2018 року було проведено урок мужності для учнів 8 класу Аджамської ЗШ І-ІІІ ступенів (класний керівник Подопригорова Олена Григорівна), присвячений 29-ій річниці виведення військ колишнього Радянського Союзу з Демократичної Республіки Афганістан. По-різному зараз оцінюють події тих років. Для молодого покоління - ... Читати далі »

Категория: Новини |


У Клинцівській школі святкували Масляну

Майстер-клас по приготуванню млинців було проведено педагогом-організатором Клинцівської ЗШ І-ІІ ступенів Потєєвою В.В. 15 лютого 2018 року для учнів 6-9 класів. Участь у приготуванні запашних, рум'яних, смачних млинців брали не тільки дівчатка, а й хлопці. Після закінчення роботи діти всі разом із задоволенням поласув ... Читати далі »



Найбільше багатство – здоров'я

З 12 по 16 лютого 2018 року в Івано-Благодатненському НВК проходить Тиждень безпеки життєдіяльності під гаслом "Найбільше багатство – здоров'я". Практичним психологом та медичною сестрою проведено тренінги, під час яких діти вчилися правильно слідкувати за своїм здоров'ям. Класними керівниками організовано та проведено виховні ... Читати далі »

Категория: Новини |


Районні змагання з волейболу

14 лютого на базі комунального закладу «Бережинська ЗШ І – ІІІ ступенів» відбувся районний етап змагань із волейболу, присвячених Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 29-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан. Змагалися чотири команди дівчат та три – хлопців. У напруженій б ... Читати далі »

Категория: Новини |


Участь у тренінгу

14 лютого 2018 року троє представників від Кіровоградського району (методисти інформаційно-ресурсного методичного центру відділу освіти, молоді та спорту Кіровоградської районної державної адміністрації Кононенко О.О., Полоз Г.М. і заступник директора з НВР КЗ "Миколаївське НВО" Рибалко Ю.О.) взяли участь у тренінгу, метою якого б ... Читати далі »

Категория: Новини |


Welcome to the World of English

З 05 по 9 лютого в КЗ «Бережинська загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів» проходив тиждень англійської мови. Здобувачі освіти активно долучилися до його проведення, взяли участь у різноманітних заходах, удосконалили свої знання та навички та вкотре пересвідчилися, що вивчення англійської мови є актуальним та обов’язковим в су ... Читати далі »

Категория: Новини |


Подорож у країну Здоров'я

В рамках Тижня безпеки життєдіяльності «Найбільше багатство — здоров'я» в 1 класі Клинцівської ЗШ І-ІІ ступенів було проведено годину спілкування на тему: «Подорож у країну Здоров'я» (класний керівник Забеділіна Л.В.).

Категория: Новини |


Вітаємо!!!

Починаючи з 2006 року, учні Покровської школи активно беруть участь у Всеукраїнському конкурсі «Колосок». Ось і цього разу сертифікати знайшли своїх власників. 31 учень закладу освіти отримав цю відзнаку. Вітаємо!!!

Категория: Новини |


Найбільше багатство — здоров'я

В рамках Тижня безпеки життєдіяльності «Найбільше багатство — здоров'я» в 5-8 класах Покровської ЗШ І-ІІ-філії КЗ «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів» було проведено конкурс малюнків.

Категория: Новини |


"Молодь обирає здоров'я"

12 лютого в КЗ "Миколаївське НВО" відбулося відкриття Тижня знань безпеки життєдіяльності на тему: "Найбільше багатство - здоров'я". Вчитель основ здоров'я Шевченко О.М. разом з учнями провела пізнавальну лінійку на тему: "Молодь обирає здоров'я"

Категория: Новини |


Тиждень зарубіжної літератури в Клинцівській ЗШ

У період з 05.02.18 по 09.02.18 в Клинцівській ЗШ І-ІІ ступенів — філії комунального закладу «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів» було проведено Тиждень зарубіжної літератури, в рамках якого відбулась зарубіжної літератури Шелейо Л.А. провела низку заходів, а саме: літературну вікторину «Сила книги» (5-6 класи), к ... Читати далі »

Категория: Новини |


Родинне свято в Аджамській ЗШ

Зі словами великої любові, глибокої пошани звернулися учні 3-Б класу до своїх мам, татусів, бабусь та дідусів під час проведення родинного свята «Дружна родина – міцна Україна» в Аджамській ЗШ І-ІІІ ступенів. Нагорна Тетяна Іванівна, класний керівник, звернулася до присутніх із словами : «Сім`я , родина, рід – слова святі. Вони п ... Читати далі »

Категория: Новини |


Вітаємо з перемогою!!!

ПАРХЕТА Олена Олексіївна, заступник директора з навчально-виховної роботи і вчитель фізики Високобайрацького НВК Кіровоградського району зайняла почесне ІІ місце на обласному етапі Всеукраїнського конкурсу "Вчитель року - 2018" в номінації "Фізика". Конкурс відбувався 6 - 7 лютого 2018 року. Всі конкурсанти були надзвичайно кваліфіков ... Читати далі »

Категория: Новини |


Марафон ерудитів

У комунальному закладі «Бережинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» 9 лютого стартував марафон ерудитів. Розпочали його команди 10 та 11 класів інтелектуальною грою «Це моя Україна», яка складалася з розминки та трьох турів: «Що я знаю про Україну», «Визначні місця». «Знамениті імена». Завдання охоплювали матеріал з української літера ... Читати далі »

Категория: Новини |


Відбулися зональні змагання з волейболу

07 лютого 2018 року широко відчинив двері КЗ «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів» приймаючи учасників ІІ етапу зональних змагань з волейболу. Дані змагання були приурочені Міжнародному дню волейболу, який відзначається 9 лютого. Участь у змаганнях взяли команди: КЗ «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів» (дівчата), Гаївська ЗШ І-І ... Читати далі »

Категория: Новини |


Проведено тренінг для практичних психологів та соціальних педагогів ЗЗСО

09 лютого 2018 року на базі інформаційно-ресурсного методичного центру відділу освіти, молоді та спорту Кіровоградської районної державної адміністрації було організовано та проведено навчальний тренінг для практичних психологів та соціальних педагогів закладів загальної середньої освіт ... Читати далі »

Категория: Новини |


Ми за безпечний Інтернет!

6 лютого 2018 року у світі відзначається День безпечного Інтернету під гаслом «Створюй, спілкуйся та поважай: кращий Інтернет починається з тобою» з метою залучити до дій кожного та кожну, хто відіграє свою роль у створенні кращого Інтернету для всіх. Учні Вільненської ЗШ І-ІІІ ступенів також долучилися до відзначення цієї дати: - ... Читати далі »

Категория: Новини |


День безпечного Інтернету в КЗ «Бережинська ЗШ І – ІІІ ступенів»

До Дня безпечного Інтернету в освітньому закладі почали готуватися заздалегідь. Здобувачі освіти 8 класу виявили бажання взяти участь у підготовці заходів. Діти зібрали багато матеріалів, з яких створили колажі, де висвітлили можливі загрози, які несе Інтернет, та звернули увагу на правила безпе ... Читати далі »

Категория: Новини |


Засідання РМО вихователів ГПД

2 лютого 2018 року на базі Созонівського НВК відбувся семінар- практикум вихователів груп продовженого дня на тему «Ефективні форми виховання та організації дозвілля школярів в умовах груп продовженого дня». Метою засідання було підвищити професійну майстерність вихователів ГПД з питань організації дозвілля школярів в умовах груп ... Читати далі »

Категория: Новини |


«Найбільше багатство – здоров’я»

Напередодні тижня «Найбільше багатство – здоров’я» до КЗ «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів» завітав ляльковий театр міста Кропивницького. Учні 1-5 класів переглянули виставу «Мийдодір». Актори театру вміло та правдиво показали дітям, яких правил гігієни потрі ... Читати далі »

Категория: Новини |

                                             

          Відбулася нарада керівників

31 січня 2018 року на базі інформаційно-ресурсного методичного центру відділу освіти, молоді та спорту Кіровоградської райдержадміністрації відб ... Читати далі »

Категория: Новини |


Збройна боротьба УПА

Учні 10 класу КЗ «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів» підготували просвітницьку годину, приурочивши її 75-річчю від дня заснування Української Повстанської Армії. Прослідкувавши політичну еволюцію ОУН, діти визначили особливості формування озброєних військових частин УПА. В ході дискусії обговорювалися причини конфлікту УПА з польськими пар ... Читати далі »

Категория: Новини |


Пiдготовка до ЗНО

Пробне тестування є важливою складовою пiдготовки до зовнiшнього незалежного оцiнювання. З метою належноi пiдготовкм до ЗНО усi здобувачi освiти Вiльненськоi ЗШ I-III cтупенiв вирiшили пройти пробне тестування, попрактикуватися у заповненнi бланкiв вiдповiдей, навчитися рацiонально розподiляти час, оцiнити свiй рiвень навчальних досягнень, ... Читати далі »

Категория: Новини |


Понад Крутами вічність у сурми сурмить

Уже багато років поспіль 29 січня наша країна на державному рівні вшановує відвагу, вічну пам'ять студентів – гімназистів, які 29 січня 1918 року полягли в страшному бою біля залізничної станції Крути, що знаходиться між Бахмачем і Ніжином, під час наступу більшовицьких військ на Київ. Вшановуючи пам'ять юних захисни ... Читати далі »

Категория: Новини |


Зональні змагання з пляжного волейболу

24 січня 2018 року на базі КЗ «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів» відбулися зональні змагання з пляжного волейболу серед команд Бережинської ЗШ І-ІІІ ступенів, Гаївської ЗШ І-ІІ ступенів – філії КЗ «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів», Могутненського НВК та Вільненської ЗШ І-ІІІ ступенів. Гра між командами проходила у напруженн ... Читати далі »

Категория: Новини |


«Щаслива дитина - квітуча Україна»

Учні Покровської школи взяли активну участь у Всеукраїнському конкурсі «Щаслива дитина - квітуча Україна».І ось надійшли довгоочікувані результати. Усі 20 учнів-учасників отримали дипломи Всеукраіїнського конкурсу дитячого малюнку та гарні календарі. Смірнова Ірина, Катеринич Марія, Кузьменко Даша, Руденко Таїсія, Кіріченко ... Читати далі »

Категория: Новини |


До 80-річчя В’ячеслава Чорновола

«В'ячеслав Максимович Чорновіл — український політик, публіцист, політв'язень СРСР, Герой України. Разом з іншими діячами започаткував в Україні національно-визвольний рух шістдесятників та дисидентів, ініціатор створення Української Гельсінської спілки. Був ініціатором проголошення Декларації про державний суверенітет 16 лип ... Читати далі »

Категория: Новини |


Відбулася нарада заступників директорів з навчально-виховної роботи ЗЗСО Кіровоградського району

23 січня 2018 року на базі інформаційно-ресурсного методичного центру відділу освіти, молоді та спорту Кіровоградської районної державної адміністрації було проведено нараду заступників директорів шкіл з навчально-виховної роботи, на якій були розглянуті наступні ... Читати далі »

Категория: Новини |


Відзначення Дня Соборності

З нагоди відзначення Дня Соборності України та з метою поглиблення знань учнів про історію виникнення свята у Грузьківському НВК було організовано ряд заходів. Члени шкільного парламенту підготували та провели для вихованців віртуальну історичну екскурсію «Соборна Україна: від ідеї до життя». Діти дізнались про історію проголошенн ... Читати далі »

Категория: Новини |


Єднаймося в злагоді та дружбі!

З метою виховання національної свідомості учнів, людської гідності, відродження паростків духовності, пробудження інтересу до вивчення історії українського народу, виховання глибокої поваги та любові до Батьківщини до Дня Соборності України в КЗ «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів» були проведені години спілкування «Одна – єдина Ук ... Читати далі »

Категория: Новини |


Нехай нерозмежованою залишиться навіки!

22 січня – День Соборності України, свято рідного краю, свято нашої держави. Цього дня 1919 року злилися століттями відірвані одна від одної частини єдиної України. Саме тоді на площі перед Київською Софією відбулася подія, про яку мріяли покоління українських патріотів: на велелюдному зібранні було урочисто проголоше ... Читати далі »

Категория: Новини |


"І обнялися береги одного вічного народу"

День Соборності України – свято, що відзначається щороку 22 січня в день проголошення Акту возз’єднання Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося у 1919 році. День Соборності – це нагадування про те, що сила нашої держави в єдності українських земель. З метою відзначенн ... Читати далі »

Категория: Новини |


Вихованців Грузьківського НВК нагородили сертифікатами Global DIGNITY

Вихованці Грузьківського НВК були нагороджені сертифікатами за участь у проекті Усесвітнього Дня Гідності та Свободи за сприяння Global DIGNITY. Цей проект дає можливість дізнатися передісторію створення ініціативи Дня Гідності, надає важливу інформацію про концепцію гідності та про органі ... Читати далі »

Категория: Новини |


З НОВИМ РОКОМ!!!

Хай Новий рік у вишиванці Розбудить Вас щасливо вранці, І принесе у Вашу хату – Усмішок й радощів багато. Розбудить приспані надії, Зерном і щастям Вас засіє, Зігріє миром і любов’ю І подарує Вам здоров’я! 

Категория: Новини |


НОВОРІЧНІ СВЯТА У ВІЛЬНЕНСЬКІЙ ЗШ

Зимові свята люблять і діти, і дорослі. Усі ми чекаємо від них подарунків, веселого настрою, а головне — чудес. 28 грудня 2017 року чарівне дійство завітало до учнів Вільненської школи І-ІІІ ступенів. Діти 1-4 класів, одягнені у яскраві новорічні костюми, побували у справжній новорічній круговерті - новорічному святі & ... Читати далі »

Категория: Новини |


Участь у Головній ялинці області

28 грудня 2017 року 73 учнів пільгових категорій закладів загальної середньої освіти Кіровоградського району взяли участь у святі Головної ялинки області та театрально-видовищних заходах на базі Кіровоградської обласної філармонії. Діти переглянули новорічну виставу та отримали солодкі подарунки від Кіровоградсь ... Читати далі »

Категория: Новини |

$IMAGE1-left$
Колегія відділу освіти, молоді та спорту

22 грудня 2017 року відбулася колегія відділу освіти, молоді та спорту Кіровоградської райдержадміністрації, на якій було заслухано питання за таким порядком денним: 1. Про підсумки роботи відділу освіти, молоді та спорту у 2017 році щодо забезпечення реалізації Закону України «Про звернення громадян». ДОПОВІДАЧ: КРАМАРЕНКО С.В. начальник відділу освіти, молоді та спорту Кіровоградської райдержадміністрації 2. Про стан реалізації Стратегії національно-патріотичного виховання дітей та молоді на період до 2020 року та про стан реалізаці ... Читати далі »

Категория: Новини |


І (районний) етап конкурсу-захисту МАНУМ

21 грудня 2017 року на базі КЗ «Бережинська ЗШ І-ІІІ ст.» відбувся І (районний) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАНУМ учнів-членів НТУ, слухачів обласної філії МАНУМ. У конкурсі взяли участь 12 учнів  із Созонівського НВК, Аджамської, Володимирівської ЗШ І-ІІІ ст., КЗ ... Читати далі »

Категория: Новини |


Продовжуємо знайомитись із закладами освіти м. Кропивницького

В рамках профорієнтаційного проекту «Стань студентом на один день», започаткованого Кіровоградськимо бласним центром зайнятості, здобувачі освіти 8 та 9 класів Клинцівської ЗШ І-ІІ ступенів — філії комунального закладу «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів» 14 грудня 2017 року відвідали Центральноукраїнсь ... Читати далі »

Категория: Новини |


Спілкування без кордонів

19 грудня 2017 року учні 9-11 класів комунального закладу «Великосеверинівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» взяли участь у відео-конференції Generation Global з теми «Festivals». Старшокласники мали можливість поспілкуватися англійською мовою з однолітками з Індії, Йорданії та Шостки, обговорити спільні і відмінні риси святку ... Читати далі »

Категория: Новини |


Святий Миколай, до нас завітай!

Щорічно 19 грудня у КЗ «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів» відзначається найулюбленіше свято дітвори – день Святого Миколая. Цей рік не став винятком. Здобувачі знань 3 класу (класний керівник Позняк Н.В.) підготували театралізоване дійство «Святий Миколай, до нас завітай!». Свято відкрила ди ... Читати далі »

Категория: Новини |


Відзначення Дня Святого Миколая в Олено-Косогорівській філії

Напередодні великого православного свята Дня Святого Миколая у Олено-Косогорівській філії КЗ «Миколаївське НВО» проведено цікавий та змістовний захід «Іде Святий Миколай!», у якому взяли участь учні початкових класів та вихованці садочка. Діти з радістю перевтілювалися у чарівні образи ангелів та п ... Читати далі »

Категория: Новини |


Про впровадження проекту «Вчимося жити разом»

Концепція «Нової української школи» передбачає формування «ключових компетентностей життя», які включають в себе «соціальні і громадянські компетентності», «екологічну грамотність і здоровий спосіб життя», «освіту, що ґрунтується на цінностях». Вона охоплює такі питання, як особисту та колективну відповідальніст ... Читати далі »

Категория: Новини |


День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

15 грудня в Україні - це День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Учні Вільненської ЗШ І-ІІІ ступенів поклали квіти до пам’ятного знаку «Жертвам Чорнобиля» у м. Кропивницькому та вшанували учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС хвилиною мовч ... Читати далі »

Категория: Новини |


Обираємо майбутнє

14.12.2017р учні Вільненської ЗШ І-ІІІ ступенів відвідали Центральноукраїнський Державний Педагогічний Університет імені Володимира Винниченка. Майбутні випускники розглянули різні варіанти та напрямки свого професійного вибору. /span>

Категория: Новини |


Продовжується ознайомлення із закладами вищої освіти

14 грудня 2017 року здобувачі знань 9, 10 та 11 класів КЗ «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів» відвідали Центральноукраїнський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка. Перед присутніми виступили, ректор навчального закладу О. Семенюк та голова приймальної комісії, яка розповіла про вступну ... Читати далі »

Категория: Новини |


ВІТАЄМО!!!

Дипломом за зайняте ІІ місце були нагороджені члени євро клубу «Євро-діти» Грузьківського НВК за участь у регіональному конкурсі «Безпечна Україна. Безпечна Європа. Безпечний світ», що відбувся 14 грудня в Кіровоградському обласному ЦДЮТ. Мета конкурсу - поширення інформації та поглиблення знань учнів про діяльність міжнародних організацій, які від ... Читати далі »

Категория: Новини |


Вітаємо з відзнакою!

Вітаємо вчителя хімії та біології, керівника екологічного гуртка «Юні рослинники» Оситнязької ЗШ І-ІІ ступенів-філії КЗ «Великосеверинівська ЗШ І-ІІІ ступенів» Іваненко С.С. з відзнакою «Вибір редакції» (Педагогічне видавництво «Плеяди» - каталог «Відкритий урок: розробки, технології, досвід», форум педагогічних ідей «Урок»). Стаття вчит ... Читати далі »

Категория: Новини |


Перші кроки до здійснення мрії

13 грудня випускники 11 класу Грузьківського НВК відвідали Льотну академію національного авіаційного університету з метою реалізації профорієнтаційного проекту «Стань студентом на один день. Вихованці закладу освіти відвідали факультети академії, ознайомились із спеціальностями та умовами навчання. Майбутні випускники побували ... Читати далі »

Категория: Новини |

Відділ інформує
Форма входу
Пошук
Категорії розділу
Новини
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Корисні посилання
glorikum © 2024
Хостинг від uCoz