Середа, 24.04.2024, 05:52
ВІДДІЛ ОСВІТИ КРОПИВНИЦЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту
Останні матеріали
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (5) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (4) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (6) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (3) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (2) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (1) 
[28.01.2020]
Наказ начальника відділу освіти Кропивницької РДА від 16.01.2020 року № 12-аг "Про затвердження бюджетних програм на 2020 рік" 
[13.01.2020]
Положення про відділ освіти Кропивницької районної державної адміністрації Кіровоградської області 
Статті
[29.11.2017]
Графік ЗНО-2018
[25.10.2013]
Виховуємо вдячних та турботливих нащадків
[23.09.2013]
Освітні округи
[23.09.2013]
Про роботу освітніх округів Кіровоградського району
[23.09.2013]
Про роботу опорних навчальних закладів району
[20.09.2013]
Порядок проходження медогляду учнями ЗОШ
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 9 10 11 12 13 ... 32 33 »

Будьмо толерантними!.

У рамках відзначення Міжнародного Дня толерантності, з метою формування в учнів загальнолюдських моральних цінностей, задля пропаганди принципів терпимості та розвитку толерантних відносин між учасниками освітнього процесу 16 листопада 2017 року у Вільненській ЗШ пройшов День толерантності. Для учнів класними керівниками та педагогом-ор ... Читати далі »

Категория: Новини |


Екскурсія до музею пожежної безпеки

16 листопада 2017 року в рамках Тижня безпеки життєдіяльності «Сірники не чіпай - вогонь не закликай» учні Клинцівської ЗШ І-ІІ ступенів — філії комунального закладу «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів» відвідали музей пожежної безпеки міста Кропивницького. Діти з задоволенням слухали історію створення музею, історію міста, пов' ... Читати далі »

Категория: Новини |


Вітаємо з перемогою в турнірі!

Учениця 2 класу Клинцівської ЗШ І-ІІ ступенів — філії комунального закладу «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів» Щукіна Поліна зайняла ІІ місце в турнірі «Червона стрічка» з художньої гімнастики, який проходив у місті Черкаси. Вітаємо з перемогою!!! Бажаємо досягнення спортивних вершин і в майбутньому!!! Так тримати!!!.

Категория: Новини |


Святковий концерт до Дня працівників сільського господарства

15 листопада учні Калинівської школи привітали мешканців села з Днем працівника сільського господарства. Але яке ж свято без подарунків? Діти пригощали гостей піснями, танцями частували святковим короваєм. Педагогічний колектив закладу освіти висловлює велику подяку батькам, які допомогли створити е ... Читати далі »

Категория: Новини |


Семінар-практикум РМО вчителів іноземних мов

15 листопада 2017 року на базі Созонівського НВК відбувся семінар-практикум РМО вчителів іноземних мов з проблеми «Розвиток творчого потенціалу вчителя та учня через використання інноваційних технологій на уроках англійської мови». Вчитель англійської мови Созонівського НВК Компаніченко Я.М. організувал ... Читати далі »

Категория: Новини |


Заняття Школи молодого організатора виховного процесу

15 листопада 2017 року в приміщенні актової зали Кіровоградської районної державної адміністрації відбулось ІІ заняття Школи молодого організатора виховного процесу з проблеми: "Діяльність організатора виховного процесу з упровадження інноваційних підходів у здійсненні національно-патріотичного виховання ... Читати далі »

Категория: Новини |


Зустріч з учасником АТО

14 листопада 2017 року до Володимирівської ЗШ завітав у гості її колишній випускник Іщенко Роман, який вже більше року знаходиться в зоні АТО і боронить кордони нашої держави від ворога. Роман розповів школярам про важливість служби в українському війську та роль морської піхоти Військово-Морських Сил України у боротьбі з окупантом. ... Читати далі »

Категория: Новини |


Не дозволяйте вогню пожежі вкрасти у вас щастя!

З 06.11.17 по 10.11.17 в Степовій філії КЗ «Первозванівське НВО» проходив Тиждень безпеки життєдіяльності на тему: «Сірники не чіпай – вогонь не закликай!». Тиждень відкрили тематичною лінійкою. Класними керівниками були проведені цікаві години спілкування «Сірник малий, а біда велика» (1кл.), «Із малої іскри ... Читати далі »

Категория: Новини |


Екскурсія до ПАТ «Гідросила»

В рамках Тижня профорієнтації, 14 листопада 2017 року, учні 9-х класів КЗ «Великосеверинівська ЗШ І-ІІІ ступенів» відвідали ПАТ «Гідросила» - єдине підприємство у м.Кропивницькому повного циклу – від виготовлення частин агрегатів до їх збору та випробування. В цей день учні зустрілися з представниками Кіровоградського вищого проф ... Читати далі »

Категория: Новини |


«За Україну, за її мову!»

З 06 по 10 листопада в Івано-Благодатненському НВК проходив Тиждень української мови, присвячений дню української писемності та мови. У рамках тижня було проведено багато різноманітних заходів. Найяскравішими з них були святкові змагання, що традиційно проводилися для учнів, а саме: мовознавчий двобій «За Україну, за її мову» (5-7 к ... Читати далі »

Категория: Новини |


Тиждень пожежної безпеки у Клинцівській ЗШ

З 06.11.17 по 10.11.17 в Клинцівській ЗШ І-ІІ ступенів — філії комунального закладу «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів» проходив Тиждень безпеки життєдіяльності на тему: «Сірники не чіпай — вогонь не закликай». Тиждень відкрили тематичною лінійкою «Вогонь наш добрий помічник, але він до порядку звик», підготовленою пед ... Читати далі »

Категория: Новини |


Проведено показове спеціальне об’єктове тренування з ЦЗ

Високобайрацький НВК, опорна школа з цивільного захисту у Кіровоградському районі, 10 листопада 2017 року провів показове спеціальне об'єктове тренування з приведення захисної споруди цивільного захисту у готовність до прийняття населення. Всі поставленні задачі у ході навчання виконані на високому рівн ... Читати далі »

Категория: Новини |


Вітаємо з перемогою!

11-12 листопада 2017 року на базі мистецького факультету Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка (м.Кропивницький) відбувся ІV Всеукраїнський фестиваль-конкурс «Сходинки до майстерності», на якому в номінації «Виконавець-вокаліст» ІІ місце здобула учениця 9 класу КЗ «Великосеверинівська ЗШ ... Читати далі »

Категория: Новини |


«SMM «Аджамка» у півфіналі обласного чемпіонату шкільних команд КВН!

10 листопада 2017 року в Кіровоградському обласному центрі дитячої та юнацької творчості розпочався чотирнадцятий сезон обласного чемпіонату шкільних команд КВН. Загальна тема ігор – «Історичний сезон». У відбірному турі чемпіонату КВН, тема якого «Епоха античності», змагалися 14 команд з у ... Читати далі »

Категория: Новини |


Відверта розмова

Нетрадиційна година спілкування відбулася 13 листопада 2017 року в кабінеті директора КЗ «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів». Катерина Володимирівна зібрала учнів, які в цьому році прибули у навчальний заклад. У процесі відвертої розмови діти розповіли про перші враження про освітній заклад, його історію та традиції, атмосферу в класних колектив ... Читати далі »

Категория: Новини |


Ми всі рівні!

Учні 6 класу Вільненської ЗШ І-ІІІ ст. приєднались до флешмобу з нагоди Міжнародного дня незрячих #надотик. Учні дізнались про те, як спілкуються та комунікують люди з порушеннями зору, як і за допомогою яких програм користуються комп'ютером та сучасними гаджетами, що таке шрифт Брайля і для чого потрібна біла тростина.

Категория: Новини |


ІІ етап Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської імені Тараса Шевченка

12 листопада 2017 року на базі КЗ «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів» відбувся ІІ (районний) етап Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської імені Тараса Шевченка, у якому взяли участь 60 учнів 5-11 класів закладів загальної середньої освіти Кіров ... Читати далі »



Проведено І етап конкурсу з української мови імені Петра Яцика

09 листопада 2017 року у закладах загальної середньої освіти Кіровоградського району для учнів 3-11 класів традиційно у День української писемності та мови було проведено І (шкільний) етап Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика.

Категория: Новини |


Радіодиктант національної єдності

09 листопада 2017 року у День української писемності та мови учнівські та педагогічні колективи закладів загальної середньої освіти долучилися до акції національної єдності – написання радіодиктанту, що єднає усіх незалежно від віку, освіти, життєвого досвіду чи соціального статусу та дарує особливе відчуття причетності до творення ... Читати далі »



Екскурсія до Народного музею пожежної безпеки

Надзвичайно цікаво проходить Тиждень безпеки життєдіяльності на тему: «Сірники не чіпай – вогонь не закликай!» у КЗ «Первозванівське НВО». 09 листопада 2017 року учні 3-5 класів побували на екскурсії в Народному музеї пожежної безпеки (м. Кропивницький). Експозиція музею, представлена у трьох залах, розповідає пр ... Читати далі »

Категория: Новини |


У музеї пожежної безпеки

Учні 5 класу КЗ «Бережинська ЗШ І – ІІІ ступенів» (класний керівник Н. Ентова) 9 листопада відвідали музей пожежної безпеки м. Кропивницького. Цікава і змістовна екскурсія викликала у дітей масу позитивних емоцій, вражень і запитань. Діти ознайомилися з історією створення пожежної служби в Єлисаветграді, інвентарем та засобами пожежо ... Читати далі »

Категория: Новини |


Юнi художники

Учнi початкових класiв Вiльненськоi ЗШ I-III ступенiв такoж долучилися до проведення Тижня знань безпеки життєдiяльностi на тему: «Сiрники не чiпай - вогонь не закликай!» та взяли участь у конкурсi малюнку «Юний рятiвник». Бажаємо вам перемоги у конкурсi!

Категория: Новини |


«І чужому научайтесь, І свого не цурайтесь…»

У День української писемності у Грузьківському НВК було заплановано та проведено ряд заходів. Вчитель української мови та літератури В.М.Чебановська провела з учнями турнір знавців української мови "Цікаві розмови про частини мови". Діти працювали у командах, відповідали на питання вікторини, розв’язували та ви ... Читати далі »

Категория: Новини |


Учнівський і педагогічний колектив КЗ «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів» долучилися до написання диктанту національної єдності

З метою пропагування грамотності, підтримки та розвитку української мови як державного потенціалу нації, виховання високої мовної культури 9 листопада 2017 року, в День української писемності та мови, в КЗ «Бережинська загальноосвітня ... Читати далі »

Категория: Новини |


Участь у написанні Всеукраїнського диктанту національної єдності

9 листопада 2017 року у День української писемності та мови з метою пропагування грамотності, підтримки та розвитку державної мови як духовного потенціалу нації, виховання високої мовної культури населення учні старших класів Івано-Благодатненського НВК писали Всеукраїнський радіодиктант наці ... Читати далі »

Категория: Новини |


Інтелектуальна гра «Я люблю українську мову»

9 листопада 2017 року у Веселівському НВК вчителем української мови та літератури Зубіцькою О.Л. було проведено інтелектуальну гру «Я люблю українську мову». Метою гри було узагальнити знання учнів з рідної мови; удосконалювати навички колективної роботи; розвивати творчі здібності, плекати ... Читати далі »

Категория: Новини |


В писемності та мові наша сила!

9 листопада в Миколаївському навчально-виховному об’єднанні пройшло свято української писемності та мови. Організаторами заходу були вчителі української мови та літератури Жданова В.М. і Скуренко Л.Л. До свята долучилися вчителі та учні початкової ланки. Розпочали святковою лінійкою та переглянули відео «Історичні факти українс ... Читати далі »

Категория: Новини |


День української писемності

8 листопада у КЗ «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів» завідувач бібліотекою Босенко М. Г. провела для учнів 5-7 класів захід у формі усного журналу «Любіть рідну мову», який складався з трьох сторінок. Перша сторінка «Від кирилиці до «Кобзаря» була присвячена історії розвитку української писемності. Діти поповнили свої знання відомост ... Читати далі »

Категория: Новини |


Зустріч з працівниками ДСНС

07 листопада до КЗ «Миколаївське НВО» завітали працівники Управління ДСНС у Кіровоградській області. Вони провели цікавий квест для учнів 5-8 класів та семінарське заняття для старшокласників на тему: «Пожежна безпека у побуті». Проведення таких заходів сприяє покращенню знань учнів правил пожежної безпеки.

Категория: Новини |


Цікава та весела подорож Країною Барвінковою

07 листопада 2017 року у КЗ «Бережинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» відбулася гра «Подорож Країною Барвінковою» для загонів: «Барвінок» (1 клас, класний керівник Стріленко Л.М.), «Козачата» (2 клас, класний керівник Семенюк Т.Г.), «Веселка» (3 клас, класний керівник Позняк Н.В.), «Бджілки» (4 клас, класн ... Читати далі »

Категория: Новини |


Запобігти. Врятувати. Допомогти

08 листопада 2017 року в КЗ «Первозванівське НВО» у рамках проведення Тижня безпеки життєдіяльності на тему: «Сірники не чіпай – вогонь не закликай!» фахівцями Управління ДСНС України в Кіровоградській області проведено навчально-розважальну акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти», під час якої учні відпрацьовували практичні д ... Читати далі »

Категория: Новини |


Вітаємо з перемогою!!!

09 листопада 2017 року в приміщенні обласного центру дитячої та юнацької творчості було проведено районний чемпіонат з інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?» та «Брейн-рингу», в якому взяли участь  18 команд закладів загальної середньої освіти Кіровоградського району. Перемогу здобули коман ... Читати далі »

Категория: Новини |


До 85-ї річниці Голодомору 1932-1933 в Україні

З метою забезпечення належного вшанування пам’яті жертв геноциду українського народу та у зв’язку з 85-ми роковинами Голодомору 1932 – 1933 року в Україні – геноциду українського народу серед учнів закладів освіти Кіровоградського району відбувся конкурс учнівської творчості на тему: &laqu ... Читати далі »

Категория: Новини |


«Вогонь – наш друг, та не завжди: чекати можна і біди»

6 листопада 2017 року в рамках Тижня знань безпеки життєдіяльності на тему: «Сірники не чіпай – вогонь не закликай» вчителі початкових класів КЗ «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів» Стріленко Л.М., Семенюк Т.Г., Позняк Н.В., Дем’янчук Т.П. провели годину спілкування на тему «Вогонь – наш друг, та не завжди: ч ... Читати далі »

Категория: Новини |


Діти проти насильства

Учні КЗ «Миколаївське НВО» під керівництвом соціального педагога Грабенко Н.М. та практичного психолога Горбунової І.О. взяли участь у конкурсі дитячого малюнку на тему: «Діти проти насильства», організованого Кіровоградським районним центром соціальних служб для сім'ї дітей та молоді. Метою конкурсу було привернути увагу дітей, молоді ... Читати далі »

Категория: Новини |


Відбувся районний семінар-практикум вчителів образотворчого мистецтва

3 листопада 2017 року відбувся семінар вчителів образотворчого мистецтва закладів загальної середньої освіти Кіровоградського району. Учасників семінару гостинно зустріла художня галерея «Єлисаветград» (м.Кропивницький), в затишних залах якої і пройшло засідання. Вчителі переглянули картини ... Читати далі »

Категория: Новини |


В КЗ «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів» проведено засідання педагогічної ради

01 листопада 2017 року на базі КЗ «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів» відбулось планове засідання педагогічної ради, в якому взяли участь педагогічні працівники комунального закладу і філій: Гаївської ЗШ І-ІІ ступенів, Клинцівської ЗШ І-ІІ ступенів та Покровської ЗШ І-ІІ ступенів. Відповід ... Читати далі »

Категория: Новини |


Відбулося засідання ШМО початкових класів

Першого дня останнього місяця осені на базі комунального закладу «Бережинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» відбулося засідання методичного об’єднання вчителів початкових класів КЗ «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів» та вчителів Клинцівської, Покровської, Гаївської філій. Присутні завітали на тренінг до «Педагогічн ... Читати далі »

Категория: Новини |


Колегія відділу освіти, молоді та спорту Кіровоградської райдержадмінстрації

31 жовтня 2017 року відбулася колегія відділу освіти, молоді та спорту Кіровоградської райдержадміністрації за наступним порядком денним: 1. Про нагальні питання впровадження Закону України «Про освіту» від 05 вересня 2017 року № 2145-VIII. ДОПОВІДАЧ: ТИМОШЕНКО Н.П., директор інформаційно ... Читати далі »



Проведено тиждень української мови та літератури

З 23.10.17 по 27.10.17 в Клинцівській ЗШ І-ІІ ступенів — філії комунального закладу «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів» проходив тиждень української мови та літератури, який підготувала вчитель української мови та літератури Єрмакова С.М. Розпочався тиждень загальношкільною лінійкою. 24 жовтня було проведено заочну ... Читати далі »

Категория: Новини |


«Ти пам'ятай, ніколи не забудь!»

27 жовтня 2017 року в Олено-Косогорівській філії КЗ «Миколаївське НВО» було проведено виховну годину «Ти пам'ятай, ніколи не забудь!», приурочену 73-ій річниці визволення України від нацистських загарбників. Учні разом з учителем початкових класів Гурчак Ларисою Володимирівною хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих вої ... Читати далі »

Категория: Новини |


РМО вчителів трудового навчання закладів освіти Кіровоградського району

27 жовтня 2017 року було проведено засідання районного методичного об’єднання вчителів трудового навчання закладів освіти Кіровоградського району з проблеми: «Розвиток творчих здібностей учнів та їх виховання на національних традиціях». Семінар відбувся у форматі екскурсії-подорожі до мі ... Читати далі »

Категория: Новини |


Посвята в Першокласники

27 жовтня, в переддень осінніх канікул, у першокласників КЗ «Бережинська загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів» відбулося незвичайне свято. Вони зібралися разом із батьками для того, щоб відсвяткувати у стінах рідної школи свято «Посвята в Першокласники». Непомітно і швидко минає час. Майже два місяці то ... Читати далі »

Категория: Новини |


Знову осінь золота запрошує на бал

Осінь – багряна, жовтогаряча, жовтава красуня, яка гарними мазками одягла все довкола в золотисті шати. Саме цієї ностальгічної пори у КЗ «Бережинська загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів» проходила у два етапи конкурсно – розважальна програма «Міні-міс Осінь – 2017» 26 жовтня для учасниць 5-7 класів, та «Міс Осінь – 20 ... Читати далі »

Категория: Новини |


Свято Книги в Первозванівському НВО

Протягом жовтня у школах проходить Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек. У рамках місячника 26 жовтня 2017 року в Первозванівському НВО шкільним бібліотекарем Стась Ю.М. та учнями 5 класу проведений позакласний захід «Свято Книги». Захід був підготовлений для учнів початкової школи, тому п’ятикласники перевтілилися ... Читати далі »

Категория: Новини |


Вітаємо з перемогою!!!

Вихованці Грузьківського НВК взяли участь в обласному конкурсі до Дня міжкультурного діалогу «Єдина родина в центрі України» та були нагороджені дипломом за зайняте І місце!!! Учасники представили заклад у номінації «Фольклор». До складу команди увійшли учениці 6-11 класів та їх батьки, котрі дуже допомогли учасницям під час виступу. П ... Читати далі »

Категория: Новини |


Навчатися самим, щоб навчати інших

Під таким девізом пройшов семінар-практикум для вчителів предмета «Захист Вітчизни» Кіровоградського району на базі Високобайрацького НВК на тему: «Патріотичне виховання та формування активної життєвої позиції на уроках предмета «Захист Вітчизни». В ході семінару педагоги обговорили основні аспекти нового Закону України «Про ... Читати далі »

Категория: Новини |


24 жовтня 2017 року на базі Аджамської ЗШ І-ІІІ ступенів відбувася семінар-практикум РМО вчителів української мови та літератури, зарубіжної літератури з проблеми «Роль проблемного навчання в активізації навчально-пізнавальної діяльності учнів на уроках української мови та літератури, зарубіжної літератури».

Діяльність педагогічного колективу Аджамської ЗШ ... Читати далі »

Категория: Новини |


«Благословенні ви, сліди…»

18 жовтня 2017 року у конференц-залі Державного архіву Кіровоградської області з нагоди відзначення 100-річчя від дня створення системних архівних установ України та 90-річчя журналу «Краєзнавство» відбулась Відкрита обласна науково-краєзнавча конференція «Благословенні ви, сліди…».

... Читати далі »

Категория: Новини |


Закриття Чемпіонату Кіровоградського району-2017

Ось і пройшло закриття Чемпіонату Кіровоградського району 2017. Адміністрація КРФФ дякує командам, які з'явились на цьому святі, а також усім уболівальникам. Перед початком ігор, було проведено нагородження призерів, а саме: Нагородження команд за призові місця в Першій лізі: ФК "Байраки" за зайняте ІІІ місце, ... Читати далі »

Категория: Новини |

Відділ інформує
Форма входу
Пошук
Категорії розділу
Новини
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Корисні посилання
glorikum © 2024
Хостинг від uCoz