П`ятниця, 19.04.2024, 20:24
ВІДДІЛ ОСВІТИ КРОПИВНИЦЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту
Останні матеріали
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (5) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (4) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (6) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (3) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (2) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (1) 
[28.01.2020]
Наказ начальника відділу освіти Кропивницької РДА від 16.01.2020 року № 12-аг "Про затвердження бюджетних програм на 2020 рік" 
[13.01.2020]
Положення про відділ освіти Кропивницької районної державної адміністрації Кіровоградської області 
Статті
[29.11.2017]
Графік ЗНО-2018
[25.10.2013]
Виховуємо вдячних та турботливих нащадків
[23.09.2013]
Освітні округи
[23.09.2013]
Про роботу освітніх округів Кіровоградського району
[23.09.2013]
Про роботу опорних навчальних закладів району
[20.09.2013]
Порядок проходження медогляду учнями ЗОШ
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 32 33 »

Відпочинок із задоволенням

Незабутні враження та гарний настрій отримали вихованці Червоноярського пришкільного табору відпочинку від проведеного квесту «Козацький гарт», який було організовано спільно з працівниками сільського Будинку культури Ступніковою В.П. та Силкіною В.П. Діти вдячні за смаколики та гарні подарунки, які вони отримали від Червоноярської ... Читати далі »

Категория: Новини |


Участь в конференції «ZeroWaste Day Adzhamka»

Вихованці Аджамського пришкільного табору відпочинку «Веселка» долучилися до роботи міні – конференції «ZeroWaste Day Adzhamka». Організатори конференції розказати присутнім про проблеми засміченості та правила сортування сміття. Діти дізналися, як сміття може стати ресурсом з додатковим прибутком, зрозуміли важл ... Читати далі »

Категория: Новини |


День мандрівника

04 червня 2018 року. Цей день у Вільненському пришкільному таборі відпочинку з денним перебуванням дітей «Світязь» почався міні-походом «Стежками рідного села». Діти відпочивали на природі, розучували туристичні пісні, збирали квіти, плели віночки. Мандрівка закінчилася «Парадом віночків» на шкільному подвір’ї. Разом з тим, вихованці табору ... Читати далі »

Категория: Новини |


Готуємо разом

Вихованці Миколаївського пришкільного табору відпочинку «Веселкограй» відвідали майстер-клас в піцерії «Челентано» міста Кропивницького. Діти готували піцу та фруктовий коктель. По закінченню всі ласували піцою, приготованою власноруч.

Категория: Новини |


Свято піратів в «Чарівній райдузі»

04.06.2018. у пришкільному таборі відпочинку «Чарівна райдуга» при Клинцівській ЗШ І-ІІ ступенів — філії комунального закладу «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів» проходив День пірата. Протягом дня вихованці табору традиційно провели ранкову руханку, взяли участь в екскурсії «Стежками рідного села», під час якої кожен загін прод ... Читати далі »

Категория: Новини |


Подорож довжиною в літо

Продовжується подорож «Довжиною в літні канікули» в Івано-Благодатненському пришкільному таборі відпочинку з денним перебуванням «Сонечко». Кожен день приносить вихованцям табору нові подорожі та нові відкриття із історії міста Кропивницький. 04. 06.2018 вихованці табору здійснили декілька подорожей. Подорож перша – майстерня «Веселі ... Читати далі »

Категория: Новини |


Свято дитинства для учнів ЗЗСО Кіровоградського району

Феєрично розпочалися канікули для 330 школярів Кіровоградського району! 01 червня на День захисту дітей в Дендропарку м.Кропивницького відбулося Свято дитинства. 21 переможець Всеукраїнських та обласних олімпіад, конкурсів, змагань, фестивалів та 17 педагогів, які їх підготували, відзначено преміями голо ... Читати далі »

Категория: Новини |


Тренінг для вчителів англійської мови. День третій

Третій день тренінгу промайнув у жвавій атмосфері. Вчителі ознайомились із видами взаємодії з дітьми та їх роллю у освітньому процесі, усвідомили необхідність побудови взаєморозуміння між вчителем та учнями та створення безпечного освітнього середовища. Значну увагу було приділено правильному формулюванню ін ... Читати далі »

Категория: Новини |


Відпочиваємо із задоволенням!

Розпочався день як звичайно – лінійка, зарядка, сніданок. На вході в табір вихованці четвертого загону роздавали візитки для відвідувачів. А потім розпочали свою роботу салони краси: «Салон зачісок», «Салон манікюру та візажу», «Салон боді-арт», «Фотосалон», «Йога», «Салон модного одягу», «Фітнес-центр». Вихованці та вихователі ... Читати далі »

Категория: Новини |


Подорожуємо рідним краєм

Ось і минув цікавий третій день у Миколаївському пришкільному таборі « Веселкограй» .Тема дня : «Ми - європейці!». Діти відвідали музей на Хуторі Надія. Для вихованців табору працівники заповіднику підготували конкурс малюнків на асфальті на тему: «Українська нація – талановита». Кожен загін отримав подарунки: настільні ігри та соло ... Читати далі »

Категория: Новини |


День ерудитів у веселковому таборі

31 травня в таборі « Веселка» при КЗ «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів» з метою розвитку інтелектуальних здібностей та світогляду дітей було проведено інтелектуальну гру «Що? Де? Коли?». Гра проходила у формі квесту, загони мандрували станціями: «Математика», «Українські тр ... Читати далі »

Категория: Новини |


День кольорів у «Світязі»

31 травня 2018 року у Вільненському пришкільному таборі відпочинку з денним перебуванням дітей «Світязь» проведено День кольорів, в рамках якого діти відвідали майстер – клас з виготовлення цукерок у м. Кропивницькому «Веселі Карамелі». Були учасниками розважальної програми «Боді- Арт» у шкільному таборі відпочинку, у батлі флешмобі ... Читати далі »

Категория: Новини |


День бантиків у Клинцівському таборі відпочинку

30 травня 2018 року в пришкільному таборі «Чарівна райдуга» при Клинцівській ЗШ І — ІІ ступенів — філії комунального закладу «Бережинська ЗШ І — ІІІ ступенів» яскраво та весело пройшов День бантиків. Традиційно день розпочався загальною лінійкою та ранковою руханкою. Кожен загін готувався до участі у виховн ... Читати далі »

Категория: Новини |


Відпочинок у Гаївському «Барвінку» обіцяє бути незабутнім

Нарешті! Нарешті уроки позаду, а легке, безтурботне літо, вступаючи у свої права, дарує довгоочікувані канікули. Час, сповнений теплом, сонцем, розвагами! І ось в Гаївській школі І-ІІ ступенів – філії КЗ «Бережинська ЗШ І-ІІІ ст.» під керівництвом вихователів Козаченко І.В. та Гетьман О.В. розпочав с ... Читати далі »

Категория: Новини |


На всіх вітрилах - в літо

Другий день у пришкільному таборі з денним перебуванням «Веселка» при КЗ «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів» був теж насичений цікавими та змістовними заходами. Вранці на загальній лінійці діти ознайомилися із путівкою дня та запланованими заходами. Було проведено руханку, яка зміцнює здоров’я та фізичний розвиток вихованців. Загони дол ... Читати далі »

Категория: Новини |


Тренінг для вчителів англійської мови. День другий

Другий день тренінгу пройшов у позитивній та творчій атмосфері. Спочатку вчителями було опрацьовано різницю між цілями, метою та очікуваними результатами уроків, визначено критерії правильного написання очікуваних результатів (SMART approach) та написано власні. Наступним етапом було опрацювання навчання гра ... Читати далі »

Категория: Новини |


Практичний тренінг для вчителів початкових класів

Програма Нова українська школа передбачає зростання вимог до методичної підготовки вчителя сучасної школи. З цією метою на базі Созонівського НВК розпочав роботу дводенний практичний тренінг з проблеми: «Особливості реалізації концептуальних засад Нової української школи» для вчителів, які будуть навчати учні ... Читати далі »

Категория: Новини |


Івано-Благодатненський табір «Сонечко» відвідав Черкаси

30 травня 2018 року вихованці Івано-Благодатненського пришкільного табору відпочинку «Сонечко» відвідали м.Черкаси. В екскурсійну програму входило відвідування зоопарку, храму бойових мистецтв «Білий лотос» та планетарію. Завітавши у єдиний в Україні необудистський храм бойових мистецтв «Білий Лотос», ... Читати далі »

Категория: Новини |


«Веселка» двері радо відчиняє

29 травня 2018 року у пришкільному таборі з денним перебуванням «Веселка» при КЗ «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів» стартувала відпочинкова кампанія. З радістю, цікавістю та приємними очікуваннями прийшли до табору вихованці. Перший день – День знайомств. Розпочався він із прийому дітей до табору. На першій організаційній лінійц ... Читати далі »

Категория: Новини |


Навчання вчителів англійської мови

29 травня 2018 року на базі Созонівського НВК розпочав свою роботу триденний очний семінар для вчителів закладів загальної середньої освіти Кіровоградського району, які викладатимуть англійську мову в 1-х класах у 2018-2019 навчальному році. Під час тренінгу були розглянуті особливості навчання молодших школярів, специфіка з ... Читати далі »

Категория: Новини |


Щасливого плавання, «Бригантино»!

29 травня 2018 року відбулось урочисте відкриття пришкільного табору літнього відпочинку «Бригантина» при Грузьківському НВК. Саме тут діти зможуть гарно та корисно провести час, розважитися з друзями, позмагатися у різних видах спорту, помалювати, помандрувати невідомими стежинами рідного села. Вихованці табору поділені на 3 ... Читати далі »

Категория: Новини |


У Кіровоградському районі розпочалася відпочинкова кампанія-2018

Пришкільний табір відпочинку з денним перебуванням «Сонечко» при Івано-Благодатненському НВК розпочав свою роботу. Літо – це чудова пора року, час, коли діти по іншому сприймають оточуючий світ та все, що в ньому відбувається. Літо – це період, коли діти мають змогу наповнити власне життя цік ... Читати далі »

Категория: Новини |


Свято останнього дзвоника

Барвисто розквітло подвір’я КЗ «Бережинська ЗШ І – ІІІ ступенів» в останній день занять. Квіти, пишні банти у косах випускниць, розчулені батьки – все вказувало на святкову атмосферу. На урочистому зібранні були присутні сільський голова Бондаренко Н. В., учасник АТО Босенко А. В., голова батьківського комітету Нечепоренко Л. А. Ди ... Читати далі »

Категория: Новини |


Свято Останнього дзвінка у КЗ «Миколаївське НВО»

Закінчився ще один навчальний рік. В КЗ «Миколаївське НВО» він пройшов цікаво, активно, насичено. Хвилюючі почуття в цей день у наймолодших учнів: взято першу сходинку на шляху пізнання. На святі з вітальним словом виступила начальник відділу освіти молоді та спорту Кіровоградської райдержадміністрації Крамарен ... Читати далі »

Категория: Новини |


Пролунав останній в 2018 навчальному році шкільний дзвінок

25 травня 2018 року в Івано-Благодатненському НВК відбулося Свято останнього дзвоника. Мелодія шкільного вальсу, схвильовані обличчя вчителів, батьків та учнів і багато квітів. Ще один рік навчання позаду… На святковій лінійці побувала заступник голови Кіровоградської районної ради Вітюк Натал ... Читати далі »

Категория: Новини |


Початкова школо, прощавай!

Сьогодні - випускний , і початковій Ми скажемо: навіки прощавай, Наш незабутній, осяйний казковий, Чудовий, любий наш дитинства край! 24 травня 2018 року четвертокласники КЗ «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів» попрощалися з початковою школою. Багато теплих та щирих слів подяки сказали і випускники, і батьки першій вчительці, адміністр ... Читати далі »

Категория: Новини |


Підготовка до проведення відпочинкової кампанії влітку 2018 року у Кіровоградському районі

23 травня 2018 року в приміщенні інформаційно-ресурсного методичного центру відділу освіти, молоді та спорту Кіровоградської районної державної адміністрації методистом ІРМЦ О.Кононенко і головним спеціалістом відділу О.Єфімовою було проведено інструктивно-методичну на ... Читати далі »

Категория: Новини |


Проведено нараду директорів закладів загальної середньої освіти Кіровоградського району

22 травня 2018 року в приміщенні інформаційно-ресурсного методичного центру відділу освіти, молоді та спорту Кіровоградської районної державної адміністрації було проведено нараду директорів закладів загальної середньої освіти Кіровоградського району з наступним порядком ... Читати далі »

Категория: Новини |


Українська вишиванка, як українська пісня

Українська вишиванка є знаковою для нашої культури. Без розуміння символіки української вишиванки не станеш справжнім українцем, не зрозумієш українську душу. У вирі сучасних глобальних проблем важливо не загубити свою національну приналежність, відчути своє місце на землі. 17 травня 2018 року КЗ «Бережинська ЗШ І- ... Читати далі »

Категория: Новини |


Святкування Дня вишиванки у Вільненській школі

Усе навколо завмирає, Коли вдягаю вишиванку. Лиш серце радісно палає, Мов промінь сонця на світанку. 17 травня 2018 року у Вільненській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів відбувся День вишиванки. Дрес-кодом дня була вишиванка, і вся школа замайоріла різнобарвними візерунками української вишивки. В акції взя ... Читати далі »

Категория: Новини |


Відбулися районні змагання з легкої атлетики

16 травня 2018 року на базі КЗ «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів» відбулися районні змагання з легкої атлетики «Старт» серед здобувачів освіти 2-4 класів закладів загальної середньої освіти Кіровоградського району. У змаганнях брали участь 11 команд: КЗ «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів», Клинцівської ЗШ І-ІІ ступенів – ... Читати далі »

Категория: Новини |


Перший іспит

15 травня 2018 року учні 4 класу КЗ «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів» завершили складання державної підсумкової атестації. Педагогічний колектив закладу освіти вітає їх з першим відповідальним кроком у житті.

Категория: Новини |

  Державна міграційна служба України в Кіровоградській області повідомляє !!!

      З метою сприяння випускникам загальноосвітніх навчальних закладів у реєстрації додаткової сесії зовнішнього незалежного оцінювання, яка триватиме з 3 до 21 травня 2018 року, та проходженні зовнішнього незалежного оцінювання, яке триватиме з 22 травня до 13 червня 2018 року, просимо врахувати зміни в законодавстві в частині оформлення і видачі паспорта громадянина України вперше.

   Так, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів < ... Читати далі »

Категория: Новини |


«Перспективи європейської та євроатлантичної інтеграції України: політико-правовий аспект»

З метою ознайомлення учнів з історією створення, органами управління та системою прийняття рішень у НАТО та Європейському Союзі, перспективами європейської та євроатлантичної інтеграції України з політико-правової точки зору, а також вміння формулювати власну думку та ... Читати далі »

Категория: Новини |


Свято Прощання з Букварем

11 травня 2018 року у 1 класі комунального закладу «Бережинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» відбулося Свято Прощання з Букварем. Першокласники разом зі своєю вчителькою Стріленко Л.М. підготували чудове свято, в ході якого читали вірші, співали пісні, танцювали. На Свято завітали казкові герої, яких представили п’ятикласни ... Читати далі »

Категория: Новини |


Пам’ять вічно жива.

Щорічно 8 травня в Україні відзначають День пам'яті та примирення. У цей день у 1945 році Німеччина оголосила про свою капітуляцію у Другій світовій війні. З нагоди відзначення пам’ятної для українського народу дати, в Вільненській ЗШ І-ІІІ ступенів відбулася урочиста лінійка, присвячена тим, хто віддав своє життя під час І ... Читати далі »

Категория: Новини |


Пам'ять народна жива, подвиг загиблих – незабутній

Напередодні величного свята Дня Перемоги, 8 травня 2018 року, в КЗ «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів» відбулася загальношкільна лінійка пам’яті «Тих днів у пам’яті не стерти і сьогодні…», яку підготували здобувачі освіти 9 класу (класний керівник Маранда В.О.). Згадали трагічні сторінки історії 1939-1945 р.р., ... Читати далі »

Категория: Новини |


Проведено І (районний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

05 травня 2018 року завершився в Кіровоградському районі третій день районного етапу гри "Сокіл" ("Джура"). У підведенні підсумків та нагородженні переможців взяли участь перший заступник голови Кіровоградської о ... Читати далі »

Категория: Новини |


Учні КЗ «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів» відвідали виставку «Світ захоплень Сергія Марущака»

2 травня 2018 року здобувачі освіти КЗ «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів» 7 класу (класний керівник Феденко С.М.) та 8 класу (класний керівник Ентова О.О.) на чолі з керівником групи Позняк Н.В., відвідали виставку фоторобіт та робіт з ... Читати далі »

Категория: Новини |


Районний етап гри "Сокіл" ("Джура") розпочато!

3 травня 2018 року на базі Івано-Благодатненського НВК Кіровоградської районної державної адміністрації розпочався І (районний) етап дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура"). 14 закладів загальної середньої освіти Кіровоградського району представлені 14 роями. Протягом трьох днів учасники г ... Читати далі »

Категория: Новини |


Ми за чисте довкілля!

Учнівський та педагогічний колективи Созонівського НВК радо долучилися до всеукраїнської акції з благоустрою «За чисте довкілля». Протягом квітня було приведено до належного стану території двох парків селища, братські могили на сільських кладовищах, територію, прилеглу до пам'ятника воїнам, загиблим у Другій світовій ві ... Читати далі »

Категория: Новини |


Екскурсія до Одеської військової академії

В рамках проекту «Захисник Кіровоградщини» за підтримки голови ОДА Сергія Кузьменка та спільно з обласним військовим комісаріатом 25 квітня 2018 року відбулася екскурсійно-профорієнтаційна поїздка до міста Одеса в військову академію сухопутних військ. Учасниками стали старшокласники 7 районів Кіровоградської області. ... Читати далі »

Категория: Новини |


Профорієнтаційна робота

На запрошення управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської облдержадміністрації , ПАТ «Ельворті», Управління ДСНС у Кіровоградській області та з метою проведення профорієнтаційної роботи 27 квітня 2018 року учні 9 класу Аджамської ЗШ І-ІІІ ступенів відвідали ПАТ «Ельворті» та пожежно-технічну виставку-музей обласного Упр ... Читати далі »



«Ми проти булінгу!»

27 квітня 2018 року в Івано-Благодатненському закладі освіти відбувся тренінг для учнів 1 та 4 класів на тему «Ми проти булінгу!». Метою його проведення було встанолення дружніх відносин, розкриття поняття толерантності та поваги один до одного. Тренінг складався з трьох частин. На завершення заходу діти сформували «букет єдності та довіри ... Читати далі »

Категория: Новини |


Проведено нараду з директорами ЗЗСО Кіровоградського району

24 квітня 2018 року на базі інформаційно-ресурсного центру відділу освіти, молоді та спорту Кіровоградської районної державної адміністрації було проведено нараду з директорами закладів загальної середньої освіти Кіровоградського р ... Читати далі »

Категория: Новини |


Делегація педагогів Кіровоградського району взяла участь у фестивалі педагогічних знахідок

25 квітня 2018 року делегація педагогів Кіровоградського району взяла участь у фестивалі педагогічних ідей та знахідок «Педагог як співавтор освітнього та духовного простору дитини» (в рамках обласного педагогічного марафону «Штрихи до портрета Василя Сухомлинського») ... Читати далі »



Проведено інструктивно-методичну нараду з організаторами виховного процесу ЗЗСО Кіровоградського району

25 квітня 2018 року на базі інформаційно-ресурсного методичного центру відділу освіти, молоді та спорту Кіровоградської районної державної адміністрації методистом ІРМЦ Кононенко О.О. і головним спеціалістом відділу освіти, молоді та спорту Єфімовою О.А. бу ... Читати далі »

Категория: Новини |


Вітаємо переможців!

25 квітня 2018 року на базі Веселівського НВК було проведено районні змагання з воєнізованого чотириборства. Майбутні захисники України продемонстрували свою фізичну підготовку з таких видів спорту: біг 100 метрів, підтягування на перекладині, метання гранати на дальність і бігу на 1000 метрів. І місце посіла команда Вільненської ЗШ І-ІІІ ... Читати далі »

Категория: Новини |


Відеоконференція в рамках гуманітарного проекту Global Generation на тему: ‘Freedom of Belief.

20 квітня 2018 року в Созонівському НВК відбулася відеоконференція в рамках гуманітарного проекту Global Generation на тему: ‘Freedom of Belief. Школярі мали чудову нагоду глибше дослідити свої культурні та духовні цінності, обмінятися досвідом та враженнями, отрима ... Читати далі »

Категория: Новини |


Гірчить Чорнобиль крізь роки

Напередодні 32–річниці трагедії на Чорнобильській АЕС, 23 квітня 2018 року, в КЗ «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів» було проведено лінійку-реквієм «Знову Чорнобиль стукає в серця», яку підготували учні 11 класу (класний керівник Заніздра С.В.) Здобувачі освіти розповіли про події того страшного дня, вшанували поіменно хвилиною мовч ... Читати далі »

Категория: Новини |

Відділ інформує
Форма входу
Пошук
Категорії розділу
Новини
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Корисні посилання
glorikum © 2024
Хостинг від uCoz