Вівторок, 30.04.2024, 14:32
ВІДДІЛ ОСВІТИ КРОПИВНИЦЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту
Останні матеріали
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (5) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (4) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (6) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (3) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (2) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (1) 
[28.01.2020]
Наказ начальника відділу освіти Кропивницької РДА від 16.01.2020 року № 12-аг "Про затвердження бюджетних програм на 2020 рік" 
[13.01.2020]
Положення про відділ освіти Кропивницької районної державної адміністрації Кіровоградської області 
Статті
[29.11.2017]
Графік ЗНО-2018
[25.10.2013]
Виховуємо вдячних та турботливих нащадків
[23.09.2013]
Освітні округи
[23.09.2013]
Про роботу освітніх округів Кіровоградського району
[23.09.2013]
Про роботу опорних навчальних закладів району
[20.09.2013]
Порядок проходження медогляду учнями ЗОШ
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 8 9 10 11 12 ... 32 33 »

Шануємо національні традиції

Здобувачі освіти 5 та 6 класів Веселівського НВК взяли участь у святкуванні Дня Андрія. Діти кусали калиту, ліпили балабушки та ознайомлювалися з українськими народними традиціями. Усі, хто зумів вкусити калиту, отримав подарунки, зроблені власними руками Андрія Полюги.

Категория: Новини |


Подорож у світ професій продовжується

Учні Вільненської ЗШ І-ІІІ ступенів продовжують брати участь у профорієнтаційній програмі «Стань студентом на один день». 13.12.2017 року вони відвідали Льотну академію Національного Авіаційного Університету. Безліч цікавого чекало на них. Вони спробували себе в ролі пілотів віртуального літака, побачили, як проходять пі ... Читати далі »

Категория: Новини |


До уваги адміністрації закладів загальної середньої освіти!!! Графік ЗНО-2018 до використання у роботі



День Андрія святкували Миколаївською родиною

Святий Андрію, Маю на Тебе надію! Дай, щоб вишня зацвіла, А мою долю на поріг привела. Тринадцятого грудня – День святого Андрія Первозванного. В народній традиції звичаї і обряди в цей день мають дохристиянський характер: угадування майбутньої долі, заклинання, ритуальне кусання «калити». За традиціями наших пре ... Читати далі »

Категория: Новини |


Закони всім потрібно знати!

З метою розширення правових знань здобувачів освіти, формування високої відповідальності перед суспільством і державою, виховання їх в дусі безумовного дотримання норм права і моралі в рамках проведення Всеукраїнського тижня права в КЗ «Бережинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» було проведено брейн – ринг «У колі правознавц ... Читати далі »

Категория: Новини |


Учні старших класів ЗЗСО Кіровоградського району побували на прем’єрному показі «Кіборгів»

07 грудня 2017 року старшокласники закладів загальної середньої освіти Кіровоградського району побували на прем’єрному показі фiльму «Кiборги», присвяченому оборонцям Донецького aеропорту, який презентували в кінотеатрі «Портал» у місті Кропивницькому. Перед початком ... Читати далі »

Категория: Новини |


Профорієнтаційна акція триває

8 грудня 2017 року в рамках профорієнтаційного проекту «Стань студентом на один день», започаткованим Кіровоградським обласним центром зайнятості, учениця 9 класу КЗ «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів» Дубовіцька Лілія на чолі з практичним психологом Деміховою Д.С. відвідали Медичний факультет № 2 Донецького національного медичного у ... Читати далі »

Категория: Новини |


Виховуємо патріотів!

З метою посилення національно-патріотичного виховання учнівської молоді Кіровоградського району для учнів Покровської ЗШ І-ІІ ступенів було організовано екскурсію до музею ІІІ-го полку спеціального призначення. Учні оглянули експонати музею Афганістану та АТО, військову техніку. Разом з тим, військовослужбовці продемонстрували сучасн ... Читати далі »

Категория: Новини |


Свято в Олено-Косогорівському НВК

До Дня Збройних Сил України у Олено-Косогорівській філії КЗ "Миколаївське НВО" відбувся захід "Супер-тато", у якому взяли участь учні початкових класів та їхні татусі. Учасники випробовували себе у різноманітних спортивних естафетах, проявляючи силу, мужність, ерудованість та національну свідомість. Перемогла, звичайно ж, дру ... Читати далі »

Категория: Новини |


У світі права

7 грудня 2017 року у стінах Вільненської ЗШ І-ІІІ ступенів у рамках проведення Тижня права відбулася правознавча гра «У світі права» для учнів старших класів. Мета заходу: виховання в учнів інтересу до правових знань; популяризація правових законів; поглиблення знань; розвиток юридичного мислення; вироблення навичок правомірної поведінки; пі ... Читати далі »

Категория: Новини |


Насиллю – «Ні!»

6 грудня 2017 року у Вільненськый ЗШ І-ІІІ ступенів відбулося тренінгове заняття для учнів старших класів – «Ми проти насилля». Діти працювали групами, формували навички правомірної поведінки, розвивали здатність відстоювати власну позицію, вміння спілкуватися з оточуючими. Учні змогли спробувати себе в ролі тих, хто скоює насилля, і тих, хт ... Читати далі »

Категория: Новини |


Стань студентом на один день

7 грудня 2017 року Центральноукраїнський національний технічний університет радо відкрив двері майбутнім абітурієнтам, здобувачам знань 11 класу КЗ «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів», в рамках профорієнтаційного проекту «Стань студентом на один день», який продовжує свою реалізацію. Діти мали можливість познайомитися з викладачами ... Читати далі »

Категория: Новини |


Зустріч з військовими

7 грудня 2017 року в рамках Тижня правових знань та відзначення Дня Збройних Сил України в Калинівській школі відбулася зустріч учнів з військовими Національної Гвардії України, яку організували класні керівники 7 класу (Назарук А.С.) та 9 класу (Городецький О.О.) за підтримки командира батальйону КЕОП та ОГП підполковника Каліновського ... Читати далі »

Категория: Новини |


Майбутні захисники Вітчизни

День Збройних Сил України – це свято не лише військових, а й усіх свідомих громадян, які вболівають за долю нашої землі і нашого народу. 06 грудня 2017 року у комунальному закладі «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів» для майбутніх захисників, які готуються до служби у Збройних Силах України, вчитель предмета «Захист Вітчизни» Хлань С.П ... Читати далі »

Категория: Новини |


День Збройних Сил України

6 грудня 2017 року в Україні відзначають День Збройних Сил України. Вільненська ЗШ І-ІІІ ступенів також долучилася до цього свята, влаштувавши спортивні змагання для хлопців початкової школи. Мета заходу: сприяти патріотичному вихованню учнів; розвивати розумові і фізичні здібності, кмітливість і спритність; виховувати почуття друж ... Читати далі »

Категория: Новини |


Оситнязькі школярі святкували День Збройних Сил України

В День Збройних Сил України в Оситнязькій ЗШ І-ІІ ступенів - філії КЗ «Великосеверинівська ЗШ І-ІІІ ступенів» відбувся загальношкільний конкурс пісні та строю «Славні захисники України». Кожен клас-загін здавав рапорт, називав девіз загону, а потім пройшов стройовим кроком з виконанням патріотичної піс ... Читати далі »

Категория: Новини |


Читаємо Сухомлинського

05 грудня 2017 року у 4 класі (вчитель Лєщенко О.А.) відбувся відкритий урок з літературного читання "В. Сухомлинський "Восени пахне яблуками". Учні стали учасниками гри-подорожі "Сходинки до аналізу художнього твору". Діти успішно подолали всі завдання гри, згадали українську художницю К. Білокур та ознайомилися з її картиною "Осінні ... Читати далі »

Категория: Новини |


Кожна дитина має право

5 грудня 2017 року у КЗ «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів» класним керівником 4 класу Дем’янчук Тетяною Павлівною було проведено відкриту годину спілкування «Кожна дитина має право». Здобувачі освіти дізналися про те, як у давнину відносилися до дітей і коли виникла потреба у захисті малечі. Учні у цікавій формі повторили і уточнили зміст ... Читати далі »

Категория: Новини |


Юні знавці історії

В рамках проведення тижня історії в Комунальному закладі «Бережинська загальноосвітня школа І –ІІІ ступенів» відбувся турнір Юних істориків. В ньому взяли участь команди: «Фортуна», «Зіроньки», «Шукачі»та «Нескорені» - (Комунального Закладу «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів» та філій Клинцівської ЗШ І-ІІ ст.,Покровської ЗШ І-ІІ ст.та Гаївсько ... Читати далі »

Категория: Новини |


Вітаємо з перемогою юну художницю!

Учениця комунального закладу «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів» Табунець Юлія стала переможницею та отримала диплом ІІ ступеня Українського державного центру позашкільної освіти за роботу в конкурсі плакатів, художніх робіт «Молодь обирає здоровий спосіб життя» у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі «Молодь обирає здоров’я». Віт ... Читати далі »

Категория: Новини |


Добро у твоєму серці

У КЗ «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів» учні з учителями та своїми батьками долучилися до флешмобу «Читаємо Сухомлинського». Щоб детальніше розповісти про нашого педагога-земляка, письменника, класний керівник 5 класу Ентова Наталія Володимирівна підготувала годину спілкування «Добро у твоєму серці». Насамперед учні вияснили значення слів « ... Читати далі »

Категория: Новини |


Участь у форумі українських патріотичних справ "Ми - українці"

1-3 грудня 2017 року у Києві відбувся третій форум українських патріотичних справ "Ми - українці", в рамках якого було проведено семінар-нараду на тему: "Гра "Джура" як системна форма комплексної роботи з національно-патріотичного виховання учнівської молоді: фізичний та військово-патріотичний акс ... Читати далі »

Категория: Новини |


Екскурсія до майстерні солодощів

02 грудня 2017 року вихованці гуртка «Юні туристи-краєзнавці» при Івано-Благодатненському НВК відвідали майстерню карамелі «Веселі Карамелі», де діти мали змогу побачити, як готують карамель, поласувати солодощами ручної роботи та виготовити цукерки власними руками.

Категория: Новини |


Семінар-практикум РМО вчителів початкових класів

01 грудня 2017 року на базі КЗ «Первозванівське НВО» відбувся семінар-практикум РМО вчителів початкових класів з проблеми «Використання спадщини В.О.Сухомлинського в освітньому процесі як одна із важливих умов шляху до Нової української школи». Традиційною була презентації роботи заклад ... Читати далі »

Категория: Новини |


ЗНО-2018 у Кіровоградському районі

З метою належної організації щодо підготовки та участі здобувачів освіти закладів загальної середньої освіти Кіровоградського району було створено Блог «ДПА та ЗНО-2018 у Кіровоградському районі». Матеріали можна переглядати за посиланням: https://zno18kir.blogspot.co ... Читати далі »

Категория: Новини |


Готуємось до ЗНО – 2018

30 листопада 2017 р. в КЗ «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів» відбулось засідання батьківських зборів за участю батьків, здобувачів освіти 11-го класу та педагогічних працівників комунального закладу. Зі вступним словом до учасників зборів звернулась директор Буртак Катерина Володимирівна, яка наголосила на важливості пі ... Читати далі »

Категория: Новини |


У рамках місячника ціннісного ставлення до себе «Зроби свій вибір на користь здоров’я» у КЗ «Бережинська ЗШ І – ІІІ ступенів» проводився конкурс малюнків «Ні – палінню», що сприяв профілактиці шкідливих звичок у дітей. Учні 5 класу (класний керівнк Ентова Н. В.) взяли участь у цьому конкурсі. Кращою визнана робота Корчінської Антоніни. ... Читати далі »

Категория: Новини |


Ми проти СНІДу!

1 грудня увесь світ відзначає День боротьби зі СНІДом. Серед найважливіших заходів боротьби з вірусом імунодефіциту залишається профілактична кампанія. Щоб привернути увагу до цієї проблеми, у Вільненській ЗШ І-ІІІ ступенів було проведено виставку стіннівок «Ми проти СНІДу». Також учні перевірили свої знання про цю хворобу анкетуванням «Перев ... Читати далі »

Категория: Новини |


Ми за життя без СНІДу!

1 грудня 2017 року в Івано-Благодатненському НВК проведено флешмоб, присвячений Всесвітньому Дню боротьби зі СНІДом..

Категория: Новини |


Шануємо Великого Педагога

Учні 5 класу Созонівського НВК під керівництвом учителя української літератури Щербини С.В. читали казки: «Відлітають журавлі», «Дід Осінник», «Як їжачок до зими готувався», «Зайчик і Місяць», в яких утверджується думка про те, що світ навколо нас прекрасний, що добро слід лише примножувати, і тоді в кожному прокинеться його «золота ... Читати далі »

Категория: Новини |


Учні Клинцівської школи взяли участь в акції «Спробуй професію»

30 листопада 2017 року здобувачі освіти випускного 9 класу Клинцівської ЗШ І-ІІ ступенів — філії комунального закладу «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів» разом з класним керівником Татарченко О.М. стали учасниками профорієнтаційної акції «Спробуй професію», яка проходила на базі міськрайонного центр ... Читати далі »

Категория: Новини |


Долучаємось до флешмобу!

Учні Вільненської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Кіровоградського району долучилися до флешмобу #ЧитаємоСухомлинського та обговорили твори знаменитого педагога такі як: "Гаряча квітка", "Дід осінник", "Снігуроньчина пісня", "Краса, натхнення, радість і таємниця"

Категория: Новини |


Обираємо майбутню професію

27 листопада в районному Будинку культури для учнів 11-х класів Кіровоградського району відбувся захід з профорієнтаційної роботи. Одинадцятикласники КЗ «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів» (класний керівник Заніздра С.В.) взяли у ньому участь. «Зроби свій вибір. Приєднуйся до національної поліції! Твоє майбутнє &ndash ... Читати далі »

Категория: Новини |


Читаємо Сухомлинського

З метою вшанування пам’яті українського педагога-гуманіста Василя Сухомлинського, дослідження його творчих ідей та літературної спадщини учні Івано-Благодатненського НВК долучилися до флеш-мобу#ЧитаємоСухомлинського

Категория: Новини |


Проведено засідання РМО керівників ШМО класних керівників

29 листопада 2017 року в КЗ "Миколаївське НВО" було проведено засідання РМО керівників ШМО класних керівників, метою якого було узагальнення та підвищення теоретичного, науково-методичного рівня класних керівників з питання упровадження інформаційно-комунікаційних технологій у виховній роботі. Учасни ... Читати далі »

Категория: Новини |


Голодомор 1932-1933… Ніколи знову!!!

З метою гідного вшанування жертв Голодомору 1932-1933 років у Грузьківському НВК проведено годину пам’яті «Запалимо свічку». Учні 7-11 класів виступили із матеріалами про причини, наслідки, кількість жертв Голодомору в Україні. Особливу увагу звернули на питання про долі дітей в цей період. Вражаючим для присутніх було д ... Читати далі »

Категория: Новини |


Проведено інформаційно-просвітницький захід з профорієнтаційної роботи

На виконання спільного наказу начальника Головного управління національної поліції в Кіровоградській області, начальника управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації, директора департаменту культури, туризму та культурної спадщини Кіровоград ... Читати далі »

Категория: Новини |


Горить свіча, І огортається журбою.

Горить свіча, І огортається журбою. Осінній день померзлою ходою У серце стука. Пам'ять про померлих. Замучених голодним тридцять третім. 24 листопада з учнями 1-2 класів Вільненської ЗШ І-ІІІ ступенів проведено урок пам’яті, на якому говорили про жахливі роки голодомору. Учні переглянули відеоролик "Голодомор - чорна спо ... Читати далі »

Категория: Новини |


Україна — пам'ятає, світ — визнає!

24 листопада у КЗ «Первозванівське НВО» відбулася лінійка-реквієм, приурочена вшануванню пам'яті трагічних подій 1932-1933 років. Педагог-організатор Грозан В.А. та представники учнівського самоврядування розповіли про Голодомор на українській землі та закликали пам'ятати трагічні сторінки історії України, щоб не повторити ... Читати далі »



З днем народження, СПОУ!

21 листопада, в день, коли утворилася Спілка піонерів України, в КЗ «Бережинська загальноосвітня школа» відбулася урочиста подія: Веселкова республіка поповнилася ще одним загоном – 18-ти п’ятикласниками, які стали членами СПОУ. До цієї події вони довго готувалися: вивчили закони спілки, підготували урочисту о ... Читати далі »

Категория: Новини |


Революція Гідності: чотири роки потому

21 листопада вся Україна відзначає День Гідності та Свободи. Метою цього свята є утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного та майбутніх поколінь об’єктивної інформації про доленосні події в Україні початку ХХІ століття, а також віддання належної шани патріотизму й мужності г ... Читати далі »

Категория: Новини |


Свобода понад усе!

21 листопада 2017 року в Івано-Благодатненському НВК відзначили День Гідності та Свободи. Ми – українці – свідомий і відповідальний народ, здатний відстоювати свій вибір. Ми подали історичний приклад того, як солідарність, братерство і взаємоповага між сотнями тисяч людей згуртовує їх довкола спільної мети. Український народ від ... Читати далі »

Категория: Новини |

Відомо, що найбільшу захисну силу має оберіг, створений руками дитини. Тому в Івано-Благодатненському НВК учні долучилися до акції «Збережи незалежність» та власноруч створили дуже гарні вироби, які пройшли через серця і душі кожної дитини. Такі нехитрі речі, зроблені власними руками, найважливіші там, де війна й так не вистачає домашнього затишку ... Читати далі »

Категория: Новини |


Всесвітній день дитини

Учні КЗ «Миколаївське НВО «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» долучилися до Глобального проекту ЮНІСЕФ «Найбільший урок у світі», який розпочався 20 листопада 2017 р. у Всесвітній день дитини. Захід проведено для того, щоб учні могли дізнатися більше про Глобальні цілі та взяли участь у заходах з нагод ... Читати далі »

Категория: Новини |


За ідеали свободи і демократії!

День Гідності та Свободи — свято в Україні, що відзначається щороку 21 листопада на честь початку цього дня двох революцій: Помаранчевої (2004 року) та Революції Гідності (2013 року). Свято встановлене з метою утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного і майбутніх поколінь об’єктив ... Читати далі »

Категория: Новини |


Герої не вмирають!!!

У переддень річниці Революції Гідності у Грузьківському НВК проведено героїко-патріотичний реквієм «Герої не вмирають». Для проведення заходу було створено тематичну декорацію «Майдан», яка містила символи Революції Гідності: шини, прапори, квіти. Створений стенд відображав подвиг Героїв Небесної Сотні, зокрема нашого земляка Віктора Чм ... Читати далі »



Екскурсія до військової частини

Екскурсія до військової частини З метою національно-патріотичного виховання 17 листопада 2017 року учні КЗ «Первозванівське НВО» відвідали військову частину А1405, де були проведені екскурсія та навчально-ознайомлювальні заняття. Діти уважно слухали розповіді екскурсовода про історію військової частини та про військове обладна ... Читати далі »



Забуттю не підлягає!!!

20 листопада у Созонівському НВК було проведено низку заходів з метою вшанування пам`яті жертв Голодомору 1932 – 1933 рр., які спрямовані на донесення до школярів масштабів жорстокості, з якою винищували український народ. У кожному класі відбулися уроки-реквієми на теми: "Голодомор 1932 – 1933 років. Україна пам`ятає!", "Чорна сповідь ... Читати далі »

Категория: Новини |

$IMAGE1-left$
ІІ (районний) етап Всеукраїнської олімпіади з російської мови

18 листопада 2017 року на базі КЗ «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів» відбувся ІІ (районний) етап Всеукраїнської олімпіади з російської мови, у якому взяли участь учні 8-11 класів закладів освіти району.

Категория: Новини |


17 листопада 2017 року на базі Калинівської ЗШ І-ІІ ступенів-філії КЗ «Первозванівське НВО» відбувася семінар-практикум РМО вчителів початкових класів, що викладають у 1 класах, з проблеми   "Формування позитивної мотивації учнів 1 класу до навчання".

Діяльність педагогічного колективу Калинівської ЗШ І-ІІ ступенів-філії КЗ &la ... Читати далі »

Категория: Новини |

Відділ інформує
Форма входу
Пошук
Категорії розділу
Новини
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Корисні посилання
glorikum © 2024
Хостинг від uCoz