Четвер, 02.05.2024, 18:08
ВІДДІЛ ОСВІТИ КРОПИВНИЦЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту
Останні матеріали
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (5) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (4) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (6) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (3) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (2) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (1) 
[28.01.2020]
Наказ начальника відділу освіти Кропивницької РДА від 16.01.2020 року № 12-аг "Про затвердження бюджетних програм на 2020 рік" 
[13.01.2020]
Положення про відділ освіти Кропивницької районної державної адміністрації Кіровоградської області 
Статті
[29.11.2017]
Графік ЗНО-2018
[25.10.2013]
Виховуємо вдячних та турботливих нащадків
[23.09.2013]
Освітні округи
[23.09.2013]
Про роботу освітніх округів Кіровоградського району
[23.09.2013]
Про роботу опорних навчальних закладів району
[20.09.2013]
Порядок проходження медогляду учнями ЗОШ
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 32 33 »

Грузьківські євроклубівці взяли участь у XХІІІ Всеукраїнському фестивалі дитячої та юнацької творчості, присвяченому Всесвітньому Дню Землі

З 18 по 20 квітня 2018 року учні Грузьківського євроклубу «Євродіти» Онищенко Владислав, Бринза Вячеслав, Багдасарян Анушик взяли активну участь у XХІІІ Всеукраїнському фестивалі дитячої та юнацької творчості ... Читати далі »

Категория: Новини |


Аджамська команда на ZeroWasteSchool

16-18 квітня 2018 року в конгрес-готелі «Пуща» (м.Київ) відбувся перший етап тренінгу ZeroWasteSchoolUkraine, який проходить за ініціативи БФ «Фонд Кличків». На тренінгу зібралися перші 25 команд-щасливчиків зі всієї України, серед них була і команда Аджамської ЗШ І-ІІІ ступенів Кіровоградської РДА. Три надзвичайно продук ... Читати далі »

Категория: Новини |


Вітаємо з перемогою!

З 18 по 20 квітня в м.Кропивницький на базі обласного центру дитячої та юнацької творчості відбувся XХІІІ Всеукраїнський фестиваль дитячої та юнацької творчості, присвячений Всесвітньому Дню Землі. Тема цьогорічного фестивалю – «Митець та громадянин.Шляхи поєднання». Учасницями очного туру фестивалю стали здобувачі осві ... Читати далі »

Категория: Новини |


Проведено засідання ПДС ЗДНВР закладів загальної середньої освіти Кіровоградського району

19 квітня 2018 року на базі комунального закладу «Миколаївське НВО» відбулось чергове засідання постійно діючого семінару заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти Кіровоградського району з проблеми «Конкуре ... Читати далі »

Категория: Новини |


День Цивільного Захисту у КЗ «Миколаївське НВО»

Головною умовою успішного проведення Дня ЦЗ у КЗ «Миколаївське НВО» була його насиченість практичними заходами, які викликали жвавий інтерес в учнів. Для школярів було проведено вікторини, рольові ігри, змагання, до програми яких включалося від однієї до декількох вправ, тренування, відпрацювання дій за сигнал ... Читати далі »

Категория: Новини |


Змагання з легкої атлетики

20 квітня 2018 року на базі Веселівського НВК було проведено змагання з легкої атлетики серед учнів закладів загальної середньої освіти Кіровоградського району. І місце зайняла команда Аджамської ЗШ І-ІІІ ступенів, ІІ місце - команда Веселівського НВК, ІІІ місце - команда Грузьківського НВК. Вітаємо переможців! Бажаємо подальших сп ... Читати далі »

Категория: Новини |


День ЦЗ в Покровській школі

19 квітня 2018 року в Покровській ЗШ І-ІІ ступенів-філії КЗ «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів» було проведено День Цивільного Захисту. Протягом дня відбулися наступні заходи: 1.Урочисте відкриття «Дня ЦЗ», проведення цільових інструктажів . 2. Відпрацювання дій за сигналом «Увага всім!!!» з наступною евакуацією учнів та персоналу. ... Читати далі »

Категория: Новини |


Засідання РМО вчителів іноземних мов

18 квітня 2018 року відбулося засідання РМО вчителів іноземних мов закладів загальної середньої освіти Кіровоградського району з проблеми: "Упровадження інноваційних технологій навчання на уроках англійської мови та в позакласній роботі як шлях до удосконалення мовленнєвих навичок учнів". Разом з тим, в рамках семінару вч ... Читати далі »

Категория: Новини |


Фізкультурно-патріотичний фестиваль «Козацький гарт»

Щороку у квітні на базі КЗ «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів» проходить фізкультурно-патріотичний фестиваль школярів закладів загальної середньої освіти Кіровоградського району «Козацький гарт». 2018 рік не став винятком. У змаганнях брали участь 12 команд ЗЗСО Кіровогр ... Читати далі »

Категория: Новини |


Життя найвища цінність

У рамках тижня знань безпеки життєдіяльності «Жити цікаво та безпечно» 16 квітня 2018 року у комунальному закладі «Бережинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» відбулися години спілкування у 8 класі (класний керівник Ентова О.О.) «Допоможи собі сам (Дії населення при надзвичайних ситуаціях)» та у 5 класі (класний керівник Ентова Н ... Читати далі »



Конкурс «Гринвіч»

Вже стало доброю традицією у КЗ «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів» щороку брати участь у Всеукраїнському конкурсі знавців англійської мови «Greenwich». Здобувачі освіти із задоволенням виконували цікаві завдання, які перевіряли не тільки знання граматики та лексики, але й історії та традицій Великої Британії. Переможці отримали не лише сертифі ... Читати далі »

Категория: Новини |


Участь у змаганні Робослалом на ІТ-фестивалі

12 квітня 2018 року вихованці гуртка «Робототехніка» Созонівського НВК спробували свої сили у змаганні Робослалом на ІТ-фестивалі в Льотній академії НАУ. Незважаючи на те, що вихованці і тільки розпочали практичне знайомство із безкраїм світом програмування та робототехніки, але представлена ними команда «WELEKT» ... Читати далі »

Категория: Новини |


Засідання ПДС ЗДВР закладів загальної середньої освіти Кіровоградського району

11 квітня 2018 року відбулося виїзне засідання постійно діючого семінару заступників директорів шкіл з виховної роботи закладів загальної середньої освіти Кіровоградського району з проблеми: "Національно-патріотичне виховання як пріоритетна складова частина духовного розвитку гром ... Читати далі »

Категория: Новини |


Фестиваль дружин юних пожежних

10 квітня 2018 року на базі Кіровоградського районного будинку культури відбувся районний етап обласного фестивалю дружин юних пожежних. У заході взяли участь 12 команд закладів загальної середньої освіти району. Виступи команд проходили у 2 етапи: конкурс медичний та конкурсний виступ на тему «Рятувальник – мужня професія, гор ... Читати далі »

Категория: Новини |


Вітаємо з Великоднем!

Писанок веселий візерунок, Кошик шинки, хрону, ковбаси, Воскресіння Божого дарунок, Посвятивши, з церкви принеси. І збери усю свою родину, Паски кожному по скибочці роздай, Помолись за неньку Україну, За батьків, дітей і за наш край. ХРИСТОС ВОСКРЕС!!! ВОІСТИНУ ВОСКРЕС!!!

Категория: Новини |


Профорієнтаційна робота

В рамках профорієнтаційного проекту «Стань студентом на один день», започаткованого Кіровоградським обласним центром зайнятості, здобувачі знань 9 та 11 класів КЗ «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів» Кучеренко Анна та Єфімець Вікторія відвідали Кіровоградський медичний коледж ім. Є.Й. Мухіна. Знайомство з закладом розпочалося зустріччю учні ... Читати далі »

Категория: Новини |


Проведено засідання районної атестаційної комісії

03 квітня 2018 року на базі інформаційно-ресурсного методичного центру відділу освіти, молоді та спорту Кіровоградської районної державної адміністрації було проведено засідання районної атестаційної комісії.

Категория: Новини |


ВІТАЄМО!!!

03 квітня 2018 року на базі районного будинку культури відбувся обласний етап Всеукраїнського конкурсу учнівських колективів екологічної просвіти «Земля – наш спільний дім». У заході взяли участь 5 кращих команд області. Кіровоградський район представляла екологічна агітбригада Вільненської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів (керівник Савіцька ... Читати далі »

Категория: Новини |


Відбулося засідання Координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання при Кіровоградській районній державній адміністрації

30 березня 2018 року відбулося засідання Координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання при Кіровоградській районній державній адміністрації, на якому було розглянуто і обговорено низку питань, а саме: 1. ... Читати далі »

Категория: Новини |


Проведено семінар-нараду для директорів закладів дошкільної освіти Кіровоградського району

29 березня 2018 року на базі інформаційно-ресурсного методичного центру відділу освіти, молоді та спорту Кіровоградської районної державної адміністрації було проведено семінар-нараду з директорами закладів дошкільної освіти Кіровоградського району. В ході заходу було ... Читати далі »

Категория: Новини |


Подорож до країни Енциклопедії

У Созонівському НВК учні 3 класу провели вікторину-подорож до країни Енциклопедії. Метою заходу було ознайомити учнів з різноманітними енциклопедіями, їх видами. Вчити правильно користуватися ними. Розвивати пізнавальний інтерес учнів. Діти з захопленням потримали в руках перше видавництво Української енциклопедії, відшукували ... Читати далі »

Категория: Новини |


Вивчаємо права, виконуємо обов’язки

З учнями 9 класу Івано-Благодатненського НВК було проведено ділову гру на тему: «Ти і закон». Учасники гри пригадали свої права та обов’язки, розглядали різні життєві ситуації, пов’язані з кримінальною відповідальністю неповнолітніх. Протягом заходу виконували різноманітні завдання, які вимагал ... Читати далі »

Категория: Новини |


Атестація – крок до творчості

26 березня 2018 року у Созонівському НВК відбулася педагогічна рада – круглий стіл «Атестація – крок до творчості», на якій 3 педагогів школи: Криволапова В.Д., Кривинець В.А та Семеняка Л.М. презентували свій педагогічний досвід. Цей день став для вчителів, які атестувалися, святом великої вчительської праці. Атестація педагогі ... Читати далі »

Категория: Новини |


Відбулася колегія відділу освіти, молоді та спорту Кіровоградської райдержадміністрації

27 березня 2018 року на базі інформаційно-ресурсного методичного центру відбулася колегія відділу освіти, молоді та спорту Кіровоградської районної державної адміністрації, на якій були розглянуті питання за таким порядком денним: 1. Про результати вивчення стану організац ... Читати далі »

Категория: Новини |

Оголошується конкурс

на заміщення вакантної посади

директора школи

... Читати далі »

Категория: Новини |


Кольоровий Тиждень початкової школи

З 12 по 16 березня 2018 року в КЗ "Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів" проходив Кольоровий Тиждень початкової школи під девізом: "Дитинства світ казковий - він різнокольоровий!". Понеділок- день червоний. Розпочався червоний день урочистою лінійкою відкриття, яку підготувала вчитель Семенюк Т.Г. разом з другокласниками. Потім відбувся конкурс читців поезії Т.Г.Шевченка та година спілкування у 1 класі "Сім кольорів щастя". Вівторок - день жовтий, те ... Читати далі »

Категория: Новини |


Книга - мудрий, старий друг, книга знає все навкруг

В Україні щорічно в останній тиждень березня проходить Всеукраїнський тиждень дитячої та юнацької книги. 19 березня 2018 року в комунальному закладі «Бережинська ЗШ I-III ступенів» розпочався Тиждень дитячої книги. Школярі 7 класу відкрили тиждень святковим театралізованим дійством «Книга - мудрий, старий ... Читати далі »

Категория: Новини |


Відбулися районні змагання з баскетболу

14 березня 2018 року на базі Аджамської ЗШ І-ІІІ ступенів відбулися районні змагання з баскетболу, присвячені 80-й річниці утворення Кіровоградської області. Переможцями стали команди хлопців та дівчат з Аджамки, а призерами - команди Грузьківського НВК та Вільненської ЗШ. Всіх було нагороджено медалями, грамотами та ба ... Читати далі »

Категория: Новини |


Участь в обласних змаганнях з міні-футболу

Команда п'ятикласників Івано-Благодатненського НВК Кіровоградського району під керівництвом тренера Комара Дениса Миколайовича 11 березня взяла участь в обласних змаганнях з міні-футболу, які проходили у місті Світловодську. Діти здобули нові знання, нові враження і нові сили для продовження тренувань. Так тримати, ю ... Читати далі »

Категория: Новини |


Проведено засідання РМО вчителів-філологів ЗЗСО Кіровоградського району

13 березня 2018 року на базі обласної універсальної наукової бібліотеки імені Д. Чижевського було проведено засідання районного методичного об'єднання вчителів української мови і літератури й зарубіжної літератури з проблеми: "Національно-патріотичне виховання учнів в умовах сучасного ос ... Читати далі »



Блондинки проти брюнеток

7 березня 2018 року в Клинцівській ЗШ - ІІ ступенів — філії комунального закладу «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів» проведено конкурсно-розважальну програму «Блондинки проти брюнеток», присвячену Міжнародному Дню жінок. У заході взяли участь дві команди дівчаток з 3-9 класів, які змагалися в конкурсах: «Ерудит», «Модель», «Паперове плат ... Читати далі »

Категория: Новини |


Вони надихали Шевченка…

Усе прекрасне на землі створено любов’ю і в ім’я любові. Видатні люди, натхненні високим почуттям, здійснювали подвиги, робили відкриття, створювали шедеври. Історія їхнього кохання – це ключ до розуміння їхнього внутрішнього світу. Це стосується і творчого генія Тараса Шевченка. Із благоговійним трепетом наважилася торкнутися найтонш ... Читати далі »

Категория: Новини |


Шановні освітянки Кіровоградського району! Вітаємо Вас зі святом 8 Березня!

Хай пролісок перший дарує Вам ніжність, А сонце весняне дарує тепло, У березні вітер несе хай надію І щастя, і радість, і тільки добро!!!

Категория: Новини |


Учні Созонівського НВК привітали вчителів та  матерів з 8 березня

Жіноче свято і весна Несуть з собою дні погожі. По всій землі, для всіх людей – Весна і жінка дуже схожі. З березневим подихом вітру, лагідним сонячним промінням, паростками перших квітів приходить жіноче свято – 8 Березня. Кожна жінка і дівчина чекає цього свята. Але не ... Читати далі »

Категория: Новини |


Шевченко – світова наша слава

У комунальному закладі КЗ «Бережинська ЗШ І – ІІІ ступенів» у рамках проведення Шевченківських днів класні керівники 5 та 8 класів Ентова Н. В. та Ентова О. О. організували проведення усного журналу «Тарас Шевченко – світова наша слава». Захід розпочався виразним читанням поезії Кобзаря. Перша сторінка – розповіді учнів про дитя ... Читати далі »

Категория: Новини |


В’ячеслав Чорновіл – провісник духовної свободи в Україні

У грудні 2017 йому б виповнилося 80 років. Шкода, що про таких людей говоримо в минулому часі. Але пам’ять про нього спонукає до творення нових справ і досягнення нових перемог. Здобувачі освіти 9 класу Созонівського НВК разом із класним керівником Щербиною С.В. підготували та провели годину спілкув ... Читати далі »

Категория: Новини |


У Грузьківському НВК провели відкрите засідання гуртка «Євродіти»

27 лютого 2018 року в Грузьківському НВК було проведено відкрите засідання шкільного євроклубу «Євродіти» на тему «Парад країн Європи». На заході були присутні директор Кіровоградського районного центру дитячої та юнацької творчості Г.В. Катеринич, голова Рад ... Читати далі »



Відбулася зустріч з авторами підручників

27 лютого 2018 року на базі Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка було проведено зустріч педагогів Кіровоградської області з авторами підручників з фізики та математики. На заході була присутня делегація Кіровоградського району: методист ІРМЦ відділу освіти, молоді та ... Читати далі »

Категория: Новини |


Допомога у виборі професії

У комунальному закладі «Бережинська ЗШ І – ІІІ ступенів» 26 лютого 2018 року відбулася зустріч учнів 8 класу (класний керівник Ентова О.О.) із фахівцем відділу організації профорієнтації Кіровоградського обласного центру зайнятості Хлань Г. В. Захід, який підготувала Галина Вікторівна, проходив у ігровій формі під назвою «Хто зверх ... Читати далі »

Категория: Новини |


У вирі інформаційних технологій

У комунальному закладі «Бережинська загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів» з 19 по 23 лютого 2018 року пройшов тиждень інформатики. На загальношкільній лінійці здобувачів освіти учитель інформатики Ентова Н. В. ознайомила з планом його проведення. Учні початкової та середньої ланки брали участь у конкурсі комп’ютерного малюнк ... Читати далі »

Категория: Новини |


Вітаємо переможців!

З 13 січня по 25 лютого 2018 року відбувся ІІІ (обласний) етап Всеукраїнських олімпіад з навчальних предметів, за підсумками участі в якому здобувачі освіти КЗ «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів» здобули 5 перемог: - Татаров Олександр, учень 10-го класу, І місце в олімпіаді з трудового навчання; - Табунець Юлія, учениця 8-го класу, ІІ місце ... Читати далі »

Категория: Новини |


«Без мови немає народу!»

21.02.18 року в Міжнародний день рідної мови здобувачі освіти Клинцівської ЗШ І-ІІ ступенів — філії комунального закладу «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів» долучилися до написання диктанту єдності української нації. Як нема без зірок небозводу, Як блакиті без сонця нема, Так і мови нема без народу, І народу без мови нема!!!

Категория: Новини |


Диктант єдності

22 лютого 2018 року в КЗ «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів» було проведено написання диктанту єдності «Без мови немає народу» із здобувачами освіти 5 – 8 класів (учитель Ентова О.О) , 9 класу (учитель Заніздра О.В.) та 10 класу (учитель Ентова К. В.). У рамках проведення тижня інформатики в закладі (вчитель Ентова Н.В.) учні 5, 8 та 11 класів долучились до роботи з текстом диктанту. Було запропоновано цікаву вправу «Десятипальцеві перегони». Змагаючись один з одним, ... Читати далі »



Відбулося засідання Координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання при обласній державній адміністрації

22 лютого 2018 року проведено засідання Координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання при обласній державній адміністрації, на якій було заслухано інформацію голови Кіровоградської райдержадміністрації ПОЛІЩУК А.І. про з ... Читати далі »

Категория: Новини |


Проведено засідання РМО вчителів фізичної культури

21 лютого 2018 року на базі КЗ «Миколаївське НВО» було проведено семінар-практикум учителів фізичної культури Кіровоградського району, темою якого було: «Впровадження здоров'язбережувальних технологій та активізація прагнення учнів до здорового способу життя на уроках фізичної культури». Перед педагогами вис ... Читати далі »

Категория: Новини |


Святкування Міжнародного дня рідної мови у Созонівському НВК

21 лютого представники всіх націй і народностей відзначають Міжнародний день рідної мови. Це свято було проголошене на Генеральній конференції ЮНЕСКО, яка відбулася 17 листопада 1999 року. За ініціативи філій Інституту модернізації змісту освіти та за підтримки МОН України 21 лютого 2018 року орга ... Читати далі »

Категория: Новини |


Відчуй смак рідної мови

Недарма мову називають душею народу. Як і всяку душу, її треба вміти зберегти чистою і красивою. І вона, як і душа, тільки одна, одна для кожної нації. Слушно і доречно згадати слова М. Рильського: Як парость виноградної лози, Плекайте мову. Пильно й ненастанно Політь бур'ян. Чистіша від сльози Вона хай буде! Той, хто зневажливо стави ... Читати далі »

Категория: Новини |


Інструктивно-методична нарада ЗДВР ЗЗСО Кіровоградського району

21 лютого 2018 року методистом ІРМЦ відділу освіти, молоді та спорту Кіровоградської РДА Кононенко О.О. було проведено інструктивно-методичну нараду з організаторами виховного процесу (заступниками директорів шкіл з виховної роботи і педагогами-організаторами) закладів загальної середньої освіт ... Читати далі »

Категория: Новини |


Турнір юних істориків

20 лютого 2018 року в КЗ «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів» відбувся І етап Всеукраїнського учнівського турніру Юних істориків між командами закладів освіти Кіровоградського району. У змаганнях взяли участь команди: КЗ «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів» «Фортуна», Клинцівської ЗШ І-ІІ ступенів – філії ... Читати далі »

Категория: Новини |


А СОТНЮ ВЖЕ ЗУСТРІЛИ НЕБЕСА...

20 лютого 2018 року учні та вчителі КЗ «Миколаївське НВО» зібрались на лінійку-реквієм, щоб вшанувати пам'ять Героїв Небесної Сотні, пам'ять загиблих під час Єврореволюції хвилиною мовчання. Вихованці хореографічного гуртка підготували флешмоб «Повертайся живим» в пам'ять про Героїв Небесної Сотні, які пожертвували своє життя з ... Читати далі »

Категория: Новини |

Відділ інформує
Форма входу
Пошук
Категорії розділу
Новини
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Корисні посилання
glorikum © 2024
Хостинг від uCoz