Вівторок, 19.03.2024, 11:32
ВІДДІЛ ОСВІТИ КРОПИВНИЦЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту
Останні матеріали
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (5) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (4) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (6) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (3) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (2) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (1) 
[28.01.2020]
Наказ начальника відділу освіти Кропивницької РДА від 16.01.2020 року № 12-аг "Про затвердження бюджетних програм на 2020 рік" 
[13.01.2020]
Положення про відділ освіти Кропивницької районної державної адміністрації Кіровоградської області 
Статті
[29.11.2017]
Графік ЗНО-2018
[25.10.2013]
Виховуємо вдячних та турботливих нащадків
[23.09.2013]
Освітні округи
[23.09.2013]
Про роботу освітніх округів Кіровоградського району
[23.09.2013]
Про роботу опорних навчальних закладів району
[20.09.2013]
Порядок проходження медогляду учнями ЗОШ
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Новини
1 2 3 ... 31 32 »

Вітаємо з прийдешніми святами!

Вітаєм вас із Новим роком, З всіма Різдвяними Святами! Нехай життя із кожним кроком ваш дім наповнює скарбами! Хай сонце радо вас вітає, Кує зозуля літ багато, Здоров’я з пишним короваєм Приходить в будні і на свято! Нехай тепло людських сердець вам душу щиро зігріває, І переможних справ вінець Хай вашу голову вінчає! Хай ... Читати далі »

Категория: Новини |


У пам'ять про голодний 33 -й… Збережи пам'ять…Збережи правду…

27 листопада 2020 року в Аджамському ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбулися заходи щодо вшанування пам’яті жертв голодомору 1932-1933 років на території України. Учні ознайомилися з матеріалами інформаційного вісника «Запали свічку», переглянули відеоматеріали «Історія свідчить», виготовили квітки незабуд ... Читати далі »

Категория: Новини |


Вітаємо всіх, чиє ім’я ВЧИТЕЛЬ!!! 

Шановні колеги! Освітяни й освітянки!!! Ми хочемо вас привітати У цей святковий осінній день. Тепла і сонечка побажати, І щоб радісно вам було кожен день! Бажаємо здоров'я, добра, довголіття, Хай вистачить щастя на ціле століття! Хай скрізь буде лад – на роботі, в сім'ї, І радість на серці, і хліб на ... Читати далі »

Категория: Новини |


Шановні освітяни! Відділ освіти Кропивницької РДА вітає вас з початком нового навчального року! 

Ось знову в школу Ви ідете В цей вересневий світлий день; Де Ви натхнення це берете, За що так любите дітей? У них вкладаєте всю душу І, як на світі жить, вчите. Ніщо Вас, вірим, не примусить, Лишити діло це святе. Бо Ви народжені для нього; Мов діти рідні Вам учні, Ви їх виводите в дорогу, У світ, на простори ясні. Й немає більшої Вам втіхи, Коли уперше малюки Долають у науці ві ... Читати далі »

Категория: Новини |


Вітаємо з Днем Незалежності України!!!
Категория: Новини |


Здійснено перевірку готовності закладів освіти Кропивницького району до роботи у 2020/2021 навчальному році

11-12 серпня 2020 року районна комісія здійснила перевірку 23 закладів освіти Кропивницького району до роботи у новому 2020/2021 навчальному році. А також промоніторила і дотримання протиепідемічних заходів. Комісія встановила, що усі перевірені заклади ... Читати далі »

Категория: Новини |


Проведено нараду керівників закладів освіти Кропивницького району щодо готовності ЗДО та ЗЗСО в умовах карантину

5 серпня 2020 року відбулася онлайн-нарада керівників закладів освіти Кропивницького району. Було обговорено питання готовності закладів дошкільної та загальної середньої освіти до роботи в умовах карантину, функціонування сайтів закладів освіти та ... Читати далі »

Категория: Новини |


Вітаємо з Днем народження!

Колектив інформаційно-ресурсного методичного центру відділу освіти Кропивницької райдержадміністрації вітає начальника відділу КРАМАРЕНКО СВІТЛАНУ ВАЛЕРІЇВНУ з днем народження і бажає: Хай кожен день ясніє небом чистим, Світанки сяють, скупані в росі, У серці радість розквіта іскриста, І мрії хай збуваються усі. Хай молодість ще до ... Читати далі »

Категория: Новини |


Відновлення роботи закладів дошкільної освіти Кропивницького району

У Кропивницькому районі активно відновлюють роботу заклади дошкільної освіти (ЗДО). З цією метою начальником відділу освіти Кропивницької РДА Світланою Крамаренко проведено онлайн-нараду із керівниками закладів освіти і сільськими головами, на якій обговорено результати моніторингу потреби ві ... Читати далі »

Категория: Новини |


ВІТАЄМО!!!

Шановні випускники, вчителі, школярі, батьки! Щиро вітаємо всіх вас з Днем останнього дзвоника! Це свято – завжди радісне і водночас хвилююче, адже відкриває нову сторінку дорослого життя наших випускників. Саме вам, молодим і талановитим, самостійно приймати свідомі рішення, здобувати досвід, власними силами і здібностями будувати своє щасливе май ... Читати далі »

Категория: Новини |


Проведено нараду з керівниками ЗО Кропивницького району

25 травня 2020 року на базi iнформацiйно-ресурсного методичного центру вiддiлу освiти Кропивницької районної державної адміністрації начальником вiддiлу Свiтланою КРАМАРЕНКО було проведено нараду з керiвниками закладiв освiти Кропивницького району, на якiй було заслухано питання: 1. Про органiзоване зав ... Читати далі »

Категория: Новини |


Вітаємо з перемогою!!!

Відділ освіти Кропивницької районної державної адміністрації вітає ученицю 9 класу Созонівського НВК Івченко Єлізавєту Андріївну з перемогою у заключному етапі Х Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка (диплом ІІІ ступеня) (наказ Міністерства освіти і науки України від 13.05.202 ... Читати далі »

Категория: Новини |


Пам'ятаємо! Перемагаємо!

З нагоди відзначення Дня пам'яті та примирення, Дня перемоги над нацизмом організаторами виховного процесу (класними керівниками, заступниками директорів з виховної роботи, педагогами-організаторами) було підготовлено та розміщено на офіційних сайтах закладів загальної середньої освіти Кропивницького району інформацію для учнів та їх ... Читати далі »

Категория: Новини |


26 квітня – день пам’яті Чорнобильської трагедії. Ми пам'ятаємо

З метою належного відзначення 34-х роковин Чорнобильської трагедії організаторами виховного процесу (класними керівниками, заступниками директорів з виховної роботи, педагогами-організаторами) було підготовлено та розміщено на офіційних сайтах закладів загальної середньої освіти району інформаці ... Читати далі »

Категория: Новини |


Рекомендації для закладів дошкільної та загальної середньої освіти щодо дій та правил задля недопущення розповсюдження вірусу в закладах освіти у період складної епідемічної ситуації

Заклади дошкільної та загальної середньої освіти відіграють важливу роль у захисті здоров’я своїх учнів, персоналу та суспільства. Дізнайтеся більше про те, як ви можете запо ... Читати далі »

Категория: Новини |


ДО УВАГИ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ЗЗСО КРОПИВНИЦЬКОГО РАЙОНУ!

Шановні колеги! Відділ освіти Кропивницької районної державної адміністрації наголошує на необхідності проведення інформаційної роботи з батьками учнів щодо недопущення під час карантину перебування груп дітей на вулиці, на дитячих та спортивних майданчиках, в інших громадських місцях, а також зал ... Читати далі »

Категория: Новини |


Вшановуємо пам’ять Тараса Шевченка

Здобувачi освiти Вiльненського ЗЗСО традицiйно на початку березня вшановують творчу спадщину Т. Г. Шевченка. Сучасний погляд дiтей на деякi твори: модернове виконання пiсень на слова Великого Кобзаря, артвистава "Утоплена", лепбук "Хочу знати бiльше про Шевченка" та iн.

Категория: Новини |


ОБЕРЕЖНО: КОРОНАВІРУС!!!
Категория: Новини |


ВІТАЄМО!!!

Шановні освітянки Кропивницького району! Колектив відділу освіти Кропивницької районної державної адміністрації вітає Вас з прийдешнім святом весни!!! Бажаєм щастя і тепла, Весни, усмішок, сонця! Щоб доля світла увійшла До кожного віконця! Хай навкруги цвіте бузок Та небо буде ясним, І щоб життя було у Вас Щасливим і прекрасним! Аби завжди ... Читати далі »

Категория: Новини |


Виховуємо гуманне ставлення до тварин

2 березня 2020 року педагоги та вихованці Аджамського дошкільного навчального закладу «Білочка» долучилися до проведення ІІ Всеукраїнського заняття доброти "Гуманне та відповідальне ставлення до тварин", присвячене Всесвітньому дню котів. Ініціатором проведення заняття є благодійна організація "Благодійний фонд "Щаслива ... Читати далі »

Категория: Новини |


Обираємо майбутню професію

Відповідно до листа управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації від 12 лютого 2020 року № 35-12/479/0.35 «Про організацію профорієнтаційної та роз’яснювальної роботи», з метою спрямування професійних інтересів молоді, забезпечення належної організації добору кандидатів на навчання до ... Читати далі »

Категория: Новини |


Профорієнтаційна робота

24 лютого 2020 року учні 9 та 8 класів Созонівського НВК відвідали ДНЗ «Кропивницький професійний ліцей побутового обслуговування». Педагогічний колектив та учні ліцею зустрічали школярів з радістю і гостинністю. В ході екскурсії учні відвідали виробничі майстерні, навчальні кабінети, актовий зал. Дізналися про умови отримання профес ... Читати далі »

Категория: Новини |


Доторкнулися до світу прекрасного

Здобувачі освіти 7-8 класів Созонівського НВК відвідали галерею "Єлисаветград" у місті Кропивницькому, у якій їм презентували майбутню експозицію мінералів та гірських порід.

Категория: Новини |


Вітаємо!

Вітаємо команду «Євродіти» Грузьківського НВК (керівник Яна Бринза) із зайнятим І місцем в обласному чемпіонаті інтелектуальної гри «Козацький бліц» сезону 2019-2020 навчального року.

Категория: Новини |


Вітаємо з перемогою!

Відділ освіти Кропивницької районної державної адміністрації вітає з перемогою в обласних зональних змаганнях з баскетболу команду дівчат Грузьківського НВК (вчитель Олексій Будулатій), яка напередодні виборола І місце в районному етапі змагань. Бажаємо успіху в фіналі!!!

Категория: Новини |


Україна пам’ятає своїх ангелів

Здобувачі освіти 1-4 класів, вчителі початкових класів Клинцівського ЗЗСО І-ІІ ступенів - філії Бережинського ЗЗСО І-ІІІ ступенів взяли участь в тихій акції "Ангели пам'яті ", яка була присвячена Дню вшанування Героїв Небесної Сотні ".

Категория: Новини |


День пам’яті Героїв Небесної Сотні

День Героїв Небесної Сотні — пам'ятний день, що відзначається в Україні 20 лютого. Сьогодні, 17 лютого 2020 року у Бережинському ЗЗСО І-ІІІ ступенів, як знак вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні, відбулися години спілкування та інформаційна лінійка, де учні переглянули ... Читати далі »

Категория: Новини |


"Афганістан болить в моїй душі"

З метою належного відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 31-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан у Бережинському ЗЗСО І-ІІІ ступенів було проведено годину-реквієм, яку підготували учні 5 класу разом з учителем історії Людмилою Семенчик. В ході заходу п'ятик ... Читати далі »

Категория: Новини |


Профорієнтаційна робота

У рамках проведення обласного молодіжного фестивалю «ПрофFEST-2020» 12 лютого 2020 року група учнів 8 та 10 класу Бережинського ЗЗСО І-ІІІ ступенів відвідала Кропивницьке вище професійне училище. Здобувачі освіти ознайомилися з умовами навчання, матеріально-технічною базою закладу, переліком спеціальностей, які можна ... Читати далі »

Категория: Новини |


ВІТАЄМО!

Відділ освіти Кропивницької районної державної адміністрації вітає Чухрія Антона, учня 9 класу Бережинського ЗЗСО І-ІІІ ступенів, із зайнятим І місцем в ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання.

Категория: Новини |


І ЗНОВУ НАШІ ПЕРШІ!!!

12 лютого 2020 року до Івано-Благодатненського НВК завітали голова Кропивницької районної державної адміністрації Алла Поліщук і начальник відділу освіти Кропивницької райдержадміністрації Світлана Крамаренко. Гості привітали вчителя початкових класів Інну Іванову з перемогою в ІІ (обласному) етапі Всеукраїнського конкурсу педагогічної ... Читати далі »

Категория: Новини |


Навчання в МАНУМ

08 лютого 2020 року здобувачі освіти Бережинського ЗЗСО І-ІІІ ступенів (Табунець Юлія) і Созонівського НВК (Олефіренко Владислава, Щербина Дарина) Кропивницької районної ради взяли участь у ІІ (обласному) етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України (написання контрольних робіт ... Читати далі »

Категория: Новини |


Проведено інструктивно-методичну нараду організаторів виховного процесу

На базі інформаційно-ресурсного методичного центру відділу освіти Кропивницької районної державної адміністрації було проведено інструктивно-методичну нараду організаторів виховного процесу (заступників директорів закладів загальної середньої освіти з виховної роботи та педагогів-органі ... Читати далі »

Категория: Новини |


ВІТАЄМО!

Відділ освіти Кропивницької районної державної адміністрації вітає Табунець Юлію, ученицю 10 класу Бережинського ЗЗСО І-ІІІ ступенів, із зайнятим ІІІ місцем в ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з російської мови та літератури.

Категория: Новини |


Вітаємо з перемогою!

08 лютого 2020 року в приміщенні комунального закладу «Навчально-виховне об’єднання «Спеціалізований загальноосвітній навчальний заклад І ступеня «Гармонія» - гімназія імені Тараса Шевченка – центр позашкільного виховання «Контакт» Кіровоградської міської ради Кіровоградської області» відбувся заключний етап Х Міжнародного мовно-літерату ... Читати далі »

Категория: Новини |


Проведено нараду керівників закладів освіти Кропивницького району

04 лютого 2020 року на базі інформаційно-ресурсного методичного центру відділу освіти Кропивницької районної державної адміністрації було проведено нараду керівників закладів загальної середньої освіти Кропивницького району з наступним порядком денним: 1. «Про підсумки проведення І (райо ... Читати далі »

Категория: Новини |


Проведено нараду ЗДНВР

30 січня 2020 року на базі інформаційно-ресурсного методичного центру відділу освіти Кропивницької районної державної адміністрації було проведено інструктивно-методичний семінар-нараду «Особливості реєстрації для участі в ЗНО-2020».

Категория: Новини |


Вітаємо!

Відділ освіти Кропивницької районної державної адміністрації вітає Фролову Ольгу Миколаївну, вчителя Бережинського ЗЗСО І-ІІІ ступенів Кропивницької районної ради, із зайнятим ІІ місцем в обласному етапі всеукраїнського конкурсу "Учитель року-2020" (номінація "Образотворче мистецтво").

Категория: Новини |


Вітаємо!

Відділ освіти Кропивницької районної державної адміністрації вітає Маленко Оксану Георгіївну, вчителя Аджамського ЗЗСО І-ІІІ ступенів Кропивницької районної ради, із зайнятим ІІІ місцем в обласному етапі всеукраїнського конкурсу "Учитель року-2020" (номінація "Хімія").

Категория: Новини |


Вітаємо з перемогою!

Відділ освіти Кропивницької районної державної адміністрації вітає Іванову Інну Володимирівну, вчителя Івано-Благодатненського НВК І-ІІІ ступенів Кропивницької районної ради, із зайнятим І місцем в обласному етапі всеукраїнського конкурсу "Учитель року-2020" (номінація "Початкові класи"). Бажаємо посісти призове місце й в заключному ет ... Читати далі »

Категория: Новини |


Профорієнтаційні зустрічі

Учні 11 класу Могутненського НВК взяли участь у І етапі «Профорієнтаційні зустрічі» обласного молодіжного фестивалю «ПрофFEST-2020» на базі Кропивницького вищого професійного училища. Майбутні випускники дізналися про історію та сьогодення закладу професійної освіти, отримали повну інформацію про професії, які можна здобути в дано ... Читати далі »

Категория: Новини |


Пам'ятаємо Героїв Крут!

29 січня 2020 року у Вільненському ЗЗСО І-ІІІ ступенів вшановували пам'ять Героїв Крут. З нагоди цієї події було проведено тематичний захід: "Крути. Крути ХХІ століття" для учнів старшої ланки. Присутні вшанували пам'ять загиблих хвилиною мовчання, запаливши свічку пам'яті.

Категория: Новини |


Герої Крут – Герої українського народу

З метою належного відзначення Дня пам’яті Героїв Крут 29 січня 2020 року в Покровському ЗЗСО І-ІІ ступенів – філії Бережинського ЗЗСО І-ІІІ ступенів було проведено низку тематичних заходів, а саме: історичні години, перегляд і обговорення з учнями мультимедійної презентації, уроки пам’яті, виставки малюнків: «Герої Крут ... Читати далі »

Категория: Новини |


Профорієнтаційна робота

З метою проведення ефективної профорієнтаційної роботи, свідомого обрання майбутньої професії випускниками закладу освіти 22 січня 2020 року здобувачі освіти 5-9 класів Клинцівського ЗЗСО І-ІІ ступенів - філії Бережинського ЗЗСО І-ІІІ ступенів здійснили екскурсію до Музейного комплексу Льотної академії Національного авіаційного уніве ... Читати далі »

Категория: Новини |


Україна — це ми!

День Соборності — це нагадування про те, що сила нашої держави в нашій єдності. З метою виховання в молодого покоління почуття патріотизму, поваги, любові до Батьківщини та з нагоди відзначення Дня Соборності України у Вільненському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Кропивницької районної ради було проведено урочистий захі ... Читати далі »

Категория: Новини |


У єдності ми - сила!

Для свідомого українця, для українця-патріота найсвятіше слово - «Україна», тому учні школи вшановують визначну дату – проголошення Соборності України. У Покровському ЗЗСО І-ІІ ступенів – філії Бережинського ЗЗСО І-ІІІ ступенів з метою формування національної свідомості школярів, виховання почуття патріотизму педагогом-організатором Лома ... Читати далі »

Категория: Новини |


Я – козацького роду!

Учні 2 класу Миколаївського ЗЗСО І-ІІІ ступенів (вчитель Конюченко Любов Петрівна) взяли участь у щорічному Всеукраїнському національному конкурсі "Я - козацького роду".

Категория: Новини |


Вітаємо зі Старим Новим роком!
Категория: Новини |


Колегія відділу освіти, молоді та спорту Кропивницької райдержадміністрації

23 грудня 2019 року на базі інформаційно-ресурсного методичного центру відбулось засідання колегії відділу освіти, молоді та спорту Кропивницької районної державної адміністрації

Категория: Новини |


Участь у новорічному святі

26 грудня 2019 року 39 учнів закладів загальної середньої освіти Кропивницького району взяли участь в обласному святі новорічної ялинки в обласній філармонії міста Кропивницького. Діти переглянули новорічну виставу й отримали солодкі подарунки від управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адмін ... Читати далі »

Категория: Новини |

Відділ інформує
Форма входу
Пошук
Категорії розділу
Новини
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Корисні посилання
glorikum © 2024
Хостинг від uCoz