Середа, 24.04.2024, 03:53
ВІДДІЛ ОСВІТИ КРОПИВНИЦЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту
Останні матеріали
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (5) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (4) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (6) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (3) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (2) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (1) 
[28.01.2020]
Наказ начальника відділу освіти Кропивницької РДА від 16.01.2020 року № 12-аг "Про затвердження бюджетних програм на 2020 рік" 
[13.01.2020]
Положення про відділ освіти Кропивницької районної державної адміністрації Кіровоградської області 
Статті
[29.11.2017]
Графік ЗНО-2018
[25.10.2013]
Виховуємо вдячних та турботливих нащадків
[23.09.2013]
Освітні округи
[23.09.2013]
Про роботу освітніх округів Кіровоградського району
[23.09.2013]
Про роботу опорних навчальних закладів району
[20.09.2013]
Порядок проходження медогляду учнями ЗОШ
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 32 33 »

Ми хочемо миру на нашій землі!

У День Миру у Грузьківському НВК було проведено виховні заходи щодо формування у здобувачів освіти гуманізму, патріотизму, любові до свого народу та поваги до людей різних національностей. Класні керівники провели уроки миру та дружби: «Ми за мир», «Символи миру», «Мир потрібен нам усім», де нагадали дітям про важливість миру у ... Читати далі »

Категория: Новини |


«Ні – війні!»

21 вересня у Міжнародний день миру, учні 9 класу КЗ «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів» (класний керівник Ентова О.О.) провели тематичну лінійку та патріотичну акцію «Голуб миру». Разом з тим, вихованці долучилися до загальношкільного флешмобу і, виготовши сотні птахів, об'єдналися у таке важливе для українців слово «МИР», щоб разом висловити своє п ... Читати далі »

Категория: Новини |


Ми за мир!!!

21 вересня весь світ відзначає Міжнародний день миру. Свято проголошене Генеральною асамблеєю ООН ще у 1981 році. Цей день встановлений, щоб закликати людей по всій планеті відмовитися від насильства та ворожнечі. Девіз цьогорічного свята: «Право на мир: 70 років Загальній декларації прав людини". В КЗ «Миколаївське НВО» т ... Читати далі »

Категория: Новини |


Поважай державні символи України!

20 вересня 2018 року в КЗ "Миколаївське НВО" для здобувачів освіти 2 класу було проведено виховну годину на тему: "Поважай державні символи України!". Класний керівник Возіян В.М. підготувала відеоролик та цікаву розповідь про державну символіку, значення кольорів. Діти підготували малюнки на тему: "Прапор моєї держави" та п ... Читати далі »

Категория: Новини |


Вибори президента шкільного парламенту дітей

У КЗ «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів» відбулися вибори президента шкільного парламенту дітей. Їм передувала передвиборча кампанія. Кандидати готували свої програми, з якими виступили на загальношкільній лінійці. Виборці мали час визначитися та віддати перевагу гідному кандидату. Лічильна комісія підрахувала голоси ... Читати далі »

Категория: Новини |


Засідання Школи молодого організатора виховного процесу

19 вересня 2018 року на базі інформаційно-ресурсного центру відділу освіти, молоді та спорту Кіровоградської РДА було проведено І засідання Школи молодого організатора виховного процесу ЗЗСО Кіровоградського району, в ході якого було розглянуто низку питань, а саме: 1. Організація виховної роботи у су ... Читати далі »

Категория: Новини |


«Малі академіки» розпочали новий навчальний рік!

15 вересня 2018 року слухачі, члени наукових товариств Кіровоградської МАНУМ зустрілися у Центральноукраїнському національному технічному університеті на настановчій сесії, яка розпочала новий навчальний 2018-2019 рік для залюблених у науку дослідників. Навіть ранковий дощ не став на заваді науковцям Созонівсь ... Читати далі »

Категория: Новини |


Рятувальникам присвячується!

17 вересня 2018 року в КЗ "Миколаївське НВО" керівник хореографічного гуртка Скалецька І.Д. разом зі своїми вихованцями зібралися на раптівку "Рятувальникам присвячується!". Вихованці гуртка подарували свій танок всім рятувальникам України, тому що саме сьогодні професіійне свято працівників усіх аврійно-рятувальних служб, пожежн ... Читати далі »

Категория: Новини |


Свіжий вітер казки

З нагоди відзначення 100-річчя з дня народження великого гуманіста і добротворця, видатного педагога, який віддав своє серце дітям, Василя Сухомлинського, завідувач шкільною бібліотекою КЗ «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів» Босенко М.Г. провела бібліотечний урок «Свіжий вітер казки» у 4 класі. Здобувачі освіти ділилися ... Читати далі »

Категория: Новини |


У Грузьківському НВК проведено Тиждень «Молодь за безпеку дорожнього руху!»

З метою підвищення рівня культури поведінки дітей на дорогах та закріплення знань Правил дорожнього руху у Грузьківському НВК у період з 10 по 14 вересня 2018 року проведено Тиждень «Молодь за безпеку дорожнього руху!». Класні керівники провели з вихованцями години спілкування, бесід ... Читати далі »

Категория: Новини |


«Молодь за безпеку дорожнього руху»

З 10.09.18. по 14.09.2018 в Клинцівській ЗШ І-ІІ ступенів — філії комунального закладу «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів» проходить Тиждень безпеки життєдіяльності «Молодь за безпеку дорожнього руху». Розпочався Тиждень загальношкільною лінійкою. В кожному класі було проведено години інформування «Випадки на дорозі», під ча ... Читати далі »

Категория: Новини |


Проведено нараду із ЗДВР і педагогами-організаторами

12 вересня 2018 року методистом ІРМЦ відділу освіти, молоді та спорту Кіровоградської РДА Кононенко О.О. було проведено інструктивно-методичну нараду із заступниками директорів з виховної роботи і педагогами-організаторами закладів загальної середньої освіти Кіровоградського району, в ході якої було окресл ... Читати далі »

Категория: Новини |


В КЗ "Миколаївське НВО" розпочато Тиждень безпеки життєдіяльності на тему "Молодь за безпеку дорожнього руху!"

10 вересня 2018 року на ранковій лінійці відбулося відкриття Тижня на тему: "Знай та виконуй правила дорожнього руху". Учні 11 класу провели цікаві пізнавальні ігри з учнями початкової ланки. Педагог-організатор провела ... Читати далі »

Категория: Новини |


Проведено нараду для вчителів фізичної культури та ЗВ ЗЗСО Кіровоградського району

05 вересня 2018 року відбулась секційна нарада з вчителями фізичної культури та ЗВ закладів загальної середньої освіти Кіровоградського району за підсумками проведення районної Спартакіади та участі команд району в обласній Спартакіаді за 2017-2018 навчальний рік. За підсумками ... Читати далі »



Спортивне свято

Традиційно у другу суботу вересня відзначається День фізичної культури і спорту. 07 вересня 2018 року у Вільненській ЗШ І-ІІІ ступенів відбувся урочистий захід з цієї нагоди. Для учнів 2-4 класів організовано спортивне свято: «Клич друзів – граймо разом!» та змагання з футболу для учнів 6-8 класів.Гарний настрій та позитивний заряд отримали ... Читати далі »

Категория: Новини |


Олімпійський Урок

В Покровській школі 07 вересня 2018 року відбувся Олімпійський Урок. В цей день було проведено: загальношкільну лінійку, змагання з різних видів спорту: присідання на одній нозі, стрибки з місця, віджимання, стійка на руках; показовий виступ команди «Джура»;  змагання з футболу серед учнів 5-6 класів;  гра в ... Читати далі »

Категория: Новини |


Святкування Дня Знань у Покровській школі

Суботній ранок 1 вересня 2018 року відрізнявся від попередніх. Зосереджені батьки вели до школи дітей у святковому вбранні і з букетами в руках. Цьогоріч День Знань у Покровській ЗШ І-ІІ ст. – філії КЗ «Бережинська ЗШ І-ІІІ ст.» пройшов не за сценарієм звичних лінійок. Новий навчальний рік розпочали за новими традиці ... Читати далі »

Категория: Новини |


День знань у Созонівському НВК

День знань – справжнє свято мудрості, доброти і людяності. Розпочинається новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової осяйної дороги – дороги до знань, до нових звершень. 1 вересня – особливий день у житті кожного школяра. День, з якого починається дорога в майбутнє для кожної людини. Свято першого дзвоника об’єд ... Читати далі »

Категория: Новини |


Свято Першого дзвоника у Вільненській школі

Перше вересня - завжди урочистий і надзвичайно хвилюючий день. Він незабутній своєю святковою атмосферою, доброзичливими і щирими посмішками, свіжістю оновлених класів і, звичайно, першим дзвоником. День знань цього року у Вільненській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів пройшов організовано та злагоджено. Розп ... Читати далі »

Категория: Новини |


День Знань у Грузьківському НВК Кіровоградської РДА

День знань у Грузьківському НВК проведено незвично та оригінально. Педагоги, діти та вчителі стали учасниками святкового флешмобу. Це свято жодного не залишає байдужим і навіть через багато років вабить та кличе до себе. А для 15 першокласників 1 вересня залишиться особливо пам`ятним, сповненим незабутніх ... Читати далі »

Категория: Новини |


Пролунав перший дзвоник для здобувачів освіти ЗЗСО Кіровоградського району

Широко відкрила двері оновлена будівля КЗ «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів», радо зустрічаючи своїх вихованців. Зі Святом Знань всіх щиро привітала директор КЗ «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів» Буртак Катерина Володимирівна. До привітань приєдналися почесні гості: перший заступник голов ... Читати далі »

Категория: Новини |


Шановні освітяни Кіровоградського району! Вітаємо Вас з Днем Знань!

Для Вас сьогодні посмішки, вітання, Яскравих квітів ніжна розмаїть, Найкращі, найщиріші побажання, Що йдуть від серця нашого, прийміть. Ми хочем радості і щастя побажати, І неба чистого, як волошковий цвіт, В житті ніколи прикрощів не знати, Здоров’я зичимо міцного на сто літ! ... Читати далі »

Категория: Новини |


Колегія відділу освіти, молоді та спорту вирішила цілу низку важливих питань перед початком нового навчального року

29 серпня 2018 року у сесійній залі Кіровоградської районної ради відбулася колегія відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації за участю голови Кіровоградської РДА Алли Поліщук, заступника голови РДА Ігоря Демчука, директорів заклад ... Читати далі »

Категория: Новини |


Для використання в роботі організаторам виховного процесу!

«Світ чекає на відкриття» - навчальний, мотивуючий і розважальний проект для дітей, вчителів та батьків, а також проект «Це – наше, і це – твоє» - яскраві та зрозумілі розповіді про геніальні винаходи, природні багатства, блискучі ідеї, що прославляють нашу країну ... Читати далі »

Категория: Новини |


Обережно! Сезон отруєння грибами розпочався!

Після проливних дощів в лісах появилось дуже багато різних грибів. Разом з цим урожаєм розпочалась реєстрація отруєнь грибами серед населення області. Лікарі рекомендують при перших симптомах, ознаках отруєнь негайно звертатися за медичною допомогою, тому, що наслідки можуть бути трагічними. При всьому цьому нам ... Читати далі »

Категория: Новини |


Дякуємо найкращим!!!

Рій "Любисток" Івано-Благодатненського НВК Кіровоградського району Кіровоградської області на фінальному зібранні Всеукраїнського етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура") - у Верховній Раді України! Дорогі діти, ми любимо вас, гордимося вами, безмежно вдячні вашим батькам, керівникам і вам безпосер ... Читати далі »

Категория: Новини |


ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ!

Вітаємо рій "Благодать" Івано-Благодатненського НВК Кіровоградської районної державної адміністрації із зайнятим почесним І місцем в обласному етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура")!!! 

Категория: Новини |


Участь в презентації проекту «Connecting the Dots»

15 червня 2018 року представники Івано-Благодатненського НВК Назаренко Р.М., Коломієць З.Л. та Мокрицька М.О. взяли участь в презентації проекту «Connecting the Dots», який проводиться міжнародною студентською організацією AIESEC. Метою проекту є всебічний розвиток учнів старших класів та вмотивування розшир ... Читати далі »

Категория: Новини |


До побачення, "Веселко"!

Швидко промайнули 14 днів табірної зміни у пришкільному таборі з денним перебуванням «Веселка» при КЗ «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів».Закриття табору розпочалося з урочистої лінійки та святкового концерту. Цікавими екскурсіями, подорожами, вікторинами, естафетами та квестами запам’ятається вихованцям літо 2018. Весело відпочили, наб ... Читати далі »

Категория: Новини |


Закриття табірної зміни

15 червня 2018 року до дня закриття табірної зміни вихованці Миколаївського пришкільного табору відпочинку разом з вихователями здійснили подорож на підприємство «Ласка», де мали змогу ознайомитись з технологією виготовлення морозива. Продовжився день виготовленням листівок з побажаннями на літні канікули. Підсумком роботи пришкільног ... Читати далі »

Категория: Новини |


Зустріч з "кіборгами"

Вихованці Покровського пришкільного табору відпочинку відвідали музей АТО ІІІ окремого полку спеціального призначення м. Кропивницького. Окрім зустрічі зі славетними "кіборгами", діти мали змогу ознайомитись з різними видами стрілецької зброї ЗСУ, відвідати казарми солдатів і спортивне містечко. Вихованці табору спробували розбирати і ... Читати далі »

Категория: Новини |


Смакота ручної роботи

13 червня 2018 року для загону «Козачата» Бережинського пришкільного табору відпочинку (вихователь Семенюк Т.Г.) відбулася виїзна екскурсія до м. Кропивницький, магазину-майстерні «Веселі карамелі». Діти мали змогу стати учасниками подорожі по країні Карамелія та пізнали секрети виготовлення кольорової карамелі, льодяників із візерункам ... Читати далі »

Категория: Новини |


День фізкультури та спорту

День фізкультури і спорту прийшов у Вільненському таборі відпочинку під гаслом «Швидше! Вище! Сильніше!!!». Відбулися спортивні змагання на свіжому повітрі. Учасники були поділені на дві команди «Сміливі» та «Спритні». Кожен учасник мав змогу показати свої здібності у певних видах спорту. Весело і цікаво пройшли естафети, конкурси ... Читати далі »

Категория: Новини |


Бережинські школярі відвідали Київ

Подорожувати завжди приємно, цікаво і пізнавально. Учні 6 - 7 класів та учителі КЗ «Бережинська ЗШ І - ІІІ ступенів» відвідали столицю нашої держави - м. Київ. Побували у Києво-Печерській Лаврі, на Майдані Незалежності. Віддали шану Героям Небесної Сотні. Не обминули і МакДональдз. Далі шлях мандрівників лежав до Національно ... Читати далі »

Категория: Новини |


Вихованці Грузьківської «Бригантини» відвідали виставку екзотичних рослин і тварин

Вихованці пришкільного табору літнього відпочинку «Бригантина» при Грузьківському НВК поринули у таємничий та незвіданий світ природи. Діти відвідали виставку «Рослини-хижаки і мешканці джунглів», що у БК ім.Компанійця м. Кропивницького. З відвідувачами проведено цікаву екскур ... Читати далі »

Категория: Новини |


Сесія районного парламенту дітей

11 червня 2018 року на базі комунального закладу «Миколаївське НВО» відбулася чергова сесія Кіровоградського районного парламенту дітей. На сесію прибули 13 депутатів із закладів загальної середньої освіти району. Голова районного парламенту дітей Урсу Марія презентувала відеоролик про роботу парламентарів над проектами «STOP ... Читати далі »

Категория: Новини |


Відбулася ХІ районна історико-краєзнавча конференція

ХІ районна історико-краєзнавча конференція «Історія Кіровоградщини», присвячена 80-ій річниці утворення Кіровоградської області, відбулася 11 червня 2018 року на базі комунального закладу «Миколаївське НВО». В конференції взяли участь 46 представників 13 закладів загальної середньої освіти Кіровоградського ... Читати далі »

Категория: Новини |


Життя - мов спалах

11 червня 2018 року у Созонівському НВК відбувся мітинг-реквієм в пам'ять про випускника школи Яловця Євгена, який загинув в зоні АТО. У стінах Созонівської школи Євген здобував освіту, тож односельчани, вчителі пам’ятають земляка ще з юних літ. Нам неможливо повернути Євгена, але він продовжуватиме жити у нашій пам’яті, у серцях рідних та ... Читати далі »

Категория: Новини |


Екскурсія на «Ласку»

Вихованці Івано-Благодатненського пришкільного табору відпочинку відвідали підприємство «Ласка», де ознайомилися з технологічним процесом виробництва морозива в вафельних стаканчиках, ескімо. Спостерігали за стадіями виробництва морозива, роботою пастерізаційно-охолоджувальних установок, фризерів, танків довготривалого зберігання суміші м ... Читати далі »

Категория: Новини |


«Веселка» відвідала Софіївський парк

Вихованці Бережинської «Веселки» відвідали Софіївський парк у м. Умань. Юні мандрівники готувалися заздалегідь до цієї поїздки: вони ознайомилися через Інтернет із історією парку, відзначили місці, які хотіли відвідати. Але те, що вони побачили, перевершило всі їх сподівання. Перше, що їх вразило, ц ... Читати далі »

Категория: Новини |


Вибираємо майбутню професію

11 червня 2018 року до вихованців Миколаївського пришкільного табору відпочинку «Веселкограй» завітали гості: Державна служба зайнятості України - мобільний центр професійної орієнтації на чолі з провідними фахівцями з профорієнтації Задорожним Тимуром Сергійовичем, який провів бесіду не тему: «Вибір майбутньої професії». Вихованц ... Читати далі »

Категория: Новини |


П'ятниця - день кольоровий, він барвистий, веселковий

08 червня 2018 року у Миколаївськму пришкільному таборі відпочинку був «Різнокольоровий день». Дітлахи співали «різнокольорові» пісні, грали в «різнокольорові» ігри, брали участь у «різнокольорових» конкурсах, збирали різнокольорові польові буке ... Читати далі »

Категория: Новини |


Language Summer Group

Попереду нас чекає довгоочікуваний літній відпочинок. Щоб зробити його ще яскравішим та захоплюючим, ми всі прагнемо подорожувати. Однак, під час будь-якої подорожі чи прогулянки завжди слід пам’ятати про власну безпеку. Тому учасники мовної групи при КЗ «Миколаївське НВО» разом з вчителем англійської мови Іщук О.О. вирішили не просто п ... Читати далі »

Категория: Новини |


День природи в «Сонечку»

7 червня 2018 року у пришкільному таборі відпочинку «Сонечко» при Івано-Благодатненському НВК пройшов «День природи». Вихованці побували у Кіровоградському обласному краєзнавчому музеї, де прослухали захоплюючу розповідь екскурсовода про флору та фауну Кіровоградщини. Також діти відвідали кінотеатр ... Читати далі »

Категория: Новини |


Подорож книжковим Всесвітом

6 червня 2018 року у пришкільному таборі з денним перебуванням «Веселка» при КЗ «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів» пройшов День книги під девізом «Мої друзі – книги». Загін «Бджілки» (вихователь Стріленко Л.М.) відвідали сільську бібліотеку, де прослухали цікаву розповідь бібліоте ... Читати далі »

Категория: Новини |


День патріотизму в Івано-Благодатненському «Сонечку»

06 червня у пришкільному таборі відпочинку «Сонечко» при Івано-Благодатненському НВК відбувся День патріотизму. Протягом дня вихованці під керівництвом вихователів загонів готували малюнки, листівки з побажанням, мішечки зі смаколиками для воїнів АТО. Після обіду вихователями було проведено конкурсну програ ... Читати далі »



День спорту в Созонівському таборі відпочинку

День 6 червня у Созонівському пришкiльному таборі відпочинку «Cокіл» був надзвичайно активним і насиченим спортивними подіями. Після смачного сніданку діти вчилися надавати першу медичну допомогу. Добре розім’явшись на «Веселих стартах», вихованці взяли участь в олімпійських іграх. У легкоатлетичних видах спорту б ... Читати далі »

Категория: Новини |


Екскурсія на іподром

Кінні прогулянки – унікальний спосіб відмінно відпочити. Покатися на коні – мрія будь-якої людини, яка не боїться цих граціозних тварин. Саме тому вихованці пришкільного табору «Сонечко» відвідали Кіровоградський кінно-спортивний комплекс «Княжий двір». Під час оглядової екскурсії діти мали змогу подив ... Читати далі »

Категория: Новини |


День жовтого кольору у Миколаївському «Веселкограї»

Весело і цікаво пройшов «Жовтий» день у Миколаївському пришкільному таборі відпочинку «Веселкограй». До дітей в гості завітали Радість та Гарний настрій. Вихованці малювали, розгадували ребуси, складали сенкан, співали пісні про сонечко і квіти. Вони дізналися чимало цікавого про жовтий колір та побажали о ... Читати далі »

Категория: Новини |


День довкілля

«Природа віддає нам безмежно багато задарма, бережімо її!!!» Сьогоднішній день у Вільненському таборі «Світязь» був присвячений довкіллю, рідній природі її багатству та красі, а також її охороні. Саме сьогодні діти відвідали Кіровоградський обласний краєзнавчий музей. Діти змогли побачити багатство нашого краю, неймовірну красу природи, ознайо ... Читати далі »

Категория: Новини |

Відділ інформує
Форма входу
Пошук
Категорії розділу
Новини
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Корисні посилання
glorikum © 2024
Хостинг від uCoz