Середа, 01.05.2024, 23:27
ВІДДІЛ ОСВІТИ КРОПИВНИЦЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту
Останні матеріали
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (5) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (4) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (6) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (3) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (2) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (1) 
[28.01.2020]
Наказ начальника відділу освіти Кропивницької РДА від 16.01.2020 року № 12-аг "Про затвердження бюджетних програм на 2020 рік" 
[13.01.2020]
Положення про відділ освіти Кропивницької районної державної адміністрації Кіровоградської області 
Статті
[29.11.2017]
Графік ЗНО-2018
[25.10.2013]
Виховуємо вдячних та турботливих нащадків
[23.09.2013]
Освітні округи
[23.09.2013]
Про роботу освітніх округів Кіровоградського району
[23.09.2013]
Про роботу опорних навчальних закладів району
[20.09.2013]
Порядок проходження медогляду учнями ЗОШ
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 20 21 22 23 24 ... 32 33 »

Вітаємо педагогів-переможців!

Щиро вітаємо переможців обласного конкурсу методичних розробок «Ідемо на урок: 8 клас» у номінації «Українська мова та література»: Сєрбу Тетяну Сергіївну, вчителя української мови та літератури Великосеверинівської ЗШ І-ІІІ ст., Федієнко Тетяну Іванівну, вчителя української мови та літератури Крупської ЗШ І-ІІІ ст.; у номінації «Зарубіжна література»: Буряк Ольгу Борисівну, вчителя зарубіжної літератури Катеринівської ЗШ І-ІІІ ст., Губенко Галину Юр ... Читати далі »

Категория: Новини |


Завершення відпочинкової кампанії - 2016

22 червня 2016 року 30 пришкільних таборів відпочинку з денним перебуванням дітей, які функціонували на базі загальноосвітніх навчальних закладів Кіровоградського району, завершили свою роботу. Відпочинком влітку 2016 року було охоплено 2056 дітлахів, що становить 82% ... Читати далі »

Категория: Новини |


День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в України

22 червня, у День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни у таборі «Веселка» Бережинської ЗШ було проведено лінійку-реквієм «Збережемо пам'ять про подвиг». Діти читали вірші, запалили свічку скорботи усім, кого взяла війна. З їх уст звучали заклики завжди пам’ятати тих, хто віддав своє життя за те, щоб ... Читати далі »

Категория: Новини |


Вихованці Іванівського табору відпочинку відвідали Софіївський парк

Вихованці пришкільного табору "Веселка" при Іванівському НВК мали нагоду помилуватися красою Софіївського парку в м.Умань. Почуття свята душі залишиться у дітей та їх батьків надовго. Адже Уманський Національний дендропарк "Софіївка" НАН України - один з найкращих світових ... Читати далі »

Категория: Новини |


Степові джерела

21 червня 2016 року на базі районного будинку культури вібдувся заключний концерт районного огляду-конкурсу художньої самодіяльності учнівської молоді «Степові джерела».

... Читати далі »

Категория: Новини |


День талантів у Миколаївському «Веселкограї»

День талантів розпочався переглядом презентації про славетну землячку оперного співу Лідію Забілясту, яку підготували вихованці другого загону. Продовженням цього дня було розважальне шоу «Веселкограй» має таланти», в якому взяли участь вихованці табору. Діти продемонстрували таланти у с ... Читати далі »

Категория: Новини |


Свято Трійці у Первозванівському таборі відпочинку

День 18 червня в таборі «Світанок» при Первозванівській ЗШ І-ІІІ ступенів розпочався з плетіння віночків. Після сніданку діти пішли на галявину під березу та відзначили Зелені Свята. Вони дізналися про народні обряди і звичаї русального тижня, водили хороводи та слухали розповіді про традиції українців відзначе ... Читати далі »

Категория: Новини |


День чудес для вихованців Високобайрацького пришкільного табору відочинку

Небагато мешканців області знає, що на Кіровоградщині теж є зоопарк. Так-так!На околиці Світловодського району в селі Озера місцевий фермер Олександр Швець зробив невеликий «живий куточок». З часом в ньому з'являлися все нові і нові мешканці і тепер цей зоопарк з успіхом ... Читати далі »

Категория: Новини |


Зелені свята – вдячний гімн природі

Напередодні народознавчого свята Трійці у таборі «Веселка» Бережинської ЗШ був проведений день природолюбів. Це свято приурочене до певних змін у природі і трудовій діяльності. За народним тлумаченням у цей день разом зустрічаються Природа, Людина і Космос. Найпоширенішими традиціями цього дня є прикрашання оселі зеленню, а ... Читати далі »

Категория: Новини |


День романтиків у Червоноярському таборі відпочинку

Заходи, проведені в цей день, створили у дітей романтичний настрій. Діти під час виховного заходу дізналися про те, кого ми вважаємо романтиками, про історію виникнення таких свят, як «Пташине весілля», «День кохання», «День Святого Валентина».

... Читати далі »

Категория: Новини |


День творчості «Степове має таланти!»

Вихованці табору «Світанок» із нетерпінням чекали дня творчості «Степове має таланти!», в ході якого керувалися словами видатного педагога – земляка Василя Сухомлинського: «Щастя людини – творча праця, в якій розкриваються здібності і обдарування особистості».

... Читати далі »

Категория: Новини |


«Веселий вулик» відпочивав у дендропарку

Сьогодні У Оленокосогорівському «Веселому вулику» було проведено День детектива. Маленькі вихованці відчули себе в ролі, «Шерлоків Холмсів», відшукуючи предмети, котрі вчителі розмістили на території школи.

... Читати далі »

Категория: Новини |


День пам’яті у Миколаївському «Веселкограї»

Сьогодні День пам’яті пройшов під гаслом: «Ніхто не забутий, ніщо не забуто». У таборі «Веселкограй» було проведено виховний захід « Пам'ять завжди жива». Діти переглянули презентацію, присвячену загиблому під час виконання обов’язку в зоні АТО земл ... Читати далі »

Категория: Новини |


Вихованці Володимирівського «Колоса» відвідали дендропарк

Вихованці Володимирівського пришкільного табору відпочинку «Колос» відвідали дендропарк у місті Кіровограді, де мали змогу покататись на атракціонах, взяти участь у різноманітних конкурсах.

Категория: Новини |


У Назарівському таборі відпочинку проведено день спорту

17 червня 2016 року в пришкільному таборі «Disneyland» при Назарівському НВК пройшов День спорту під девізом «Спорт - здоров'я - сила».

... Читати далі »

Категория: Новини |


День гумору та гримера у Катеринівській «Веселці»

Цікаво і змістовно пройшов День гумору та гримера у пришкільному таборі «Веселка». Різні гумористичні конкурси – «Веселий гороскоп», «Відгадай хто я?», «Гуморина», «Веселунчики» не залишили байдужими нікого, приємно вразили фантазією та неповторністю учасники дійства, показали дотепність та винахідливість вихова ... Читати далі »

Категория: Новини |


Вихованці Бережинського табору відпочинку відвідали музей

Молодші вихованці пришкільного табору «Веселка» відвідали музей імені М.Кропивницького. Багато цікавого дізнались діти про життєвий та творчий шлях корифея українського театру. Із захопленням слухали вони розповідь екскурсовода та розглядали фотографії, особисті речі письменника – драматурга та інші експ ... Читати далі »

Категория: Новини |


День довкілля у Червоноярському пришкільному таборі відпочинку

Проходив День туризму під гаслом: "Екологічний стан навколишнього середовища". Хто, як не ми, мусимо берегти, вивчати і знати світ природи, що оточує людину.

... Читати далі »

Категория: Новини |


Вихованці Созонівського "Сокола" ласували смачною юшкою

Вихованці пришкільного табору відпочинку «Сокіл» при Созонівському НВК зустріли ранок біля ставка. Сьогодні у таборі - день рибалки. З гарним настроєм, вудками і смачними наїдками в рюкзаках розмістилися діти на місточку та вздовж берега.

... Читати далі »

Категория: Новини |


День спортивного туризму у Миколаївському «Веселкограї»

Проходив День туризму під гаслом: « Лінь, тугу – відганяйте! Мандруйте! Рідний край пізнавайте ! Зі мною нових зустрічей чекайте!»

... Читати далі »

Категория: Новини |


День прапора у Високобайрацькому таборі відпочинку

Здається, ми вже знаємо все про прапор. Адже і на уроках історії, і на уроках літературного читання та й на класних годинах обговорювалося питання про державні символи нашої країни. Але під час проведення вікторини «З історії прапора» діти дізналися ще багато нового про прапор нашої держави.

... Читати далі »

Категория: Новини |


День казки у Соколівському пришкільному таборі відпочинку

У цей казковий яскравий день, незважаючи на похмуру погоду, загони показали свої артистичні здібності та вміння перетворюватись на улюблених персонажів казок і мультфільмів.

... Читати далі »

Категория: Новини |


Один день із життя Миколаївського «Веселкограю»

Вихованці Миколаївського табору відпочинку «Веселкограй» побували на екскурсії в пекарні торгівельного центру «Велмарт» та взяли участь у майстер – класі з виготовлення пиріжків, де власноруч випікали пиріжки з вишнями. Гостинні господарі пригостили дітей смаколиками та подарували на згадку кольорові блокноти та р ... Читати далі »

Категория: Новини |


Вихованці Вільненського пришкільного табору відпочинку «Світязь» відвідали Кіровоградський іподром КСК « Княжий двір»

Діти отримали багато позитивних емоцій від катання на конях. Під час екскурсії школярі дізналися про різні породи цих тварин, їхні досягнення в спорті. А також екскурсовод розповіла про коней, які беруть участь в іпотерап ... Читати далі »

Категория: Новини |


Оленокосогорівський «Веселий вулик» побував у столиці України

Екскурсійна група на чолі з Молодченко Мариною Володимирівною відправилися до столиці України. Києво-Печерська лавра, аквапарк, головна площа країни і ще багато іншого…дітвора в захваті!!!

Категория: Новини |


Фінальні змагання VII обласної спартакіади

10 червня 2016 року відбулись фінальні змагання VII обласної спартакіади серед працівників закладів освіти. Захід проходив за ініціативи обласної організації профспілки працівників освіти і науки України та підтримки департаменту освіти.

... Читати далі »

Категория: Новини |


Розширюємо кордони спілкування

10 червня 2016 року відбулася зустріч начальника відділу освіти, молоді та спорту, директора ІРМЦ, директора та вчителів англійської мови Аджамської ЗШ І-ІІІ ступенів з представником Корпусу Миру США в Україні, керівником Проекту «Викладання англійської мови як іноземної» Тетяною Гайдук.

... Читати далі »

Категория: Новини |


Вихованці Івано-Благодатненського «Сонечка» відвідали м. Кременчук

День видався просто чудовим! Не дивлячись на те, що довелося рано вставати, діти були в чудовому настрої та повні енергії. Дорогою до Кременчука оглянули Кременчуцьке водосховище та Кременчуцьку ГЕС, які справили велике враження на вихованців.

... Читати далі »

Категория: Новини |


День Романтичних патріотів в Іванівському таборі відпочинку.

Як завжди, вранішня лінійка і плани на день. Виконання Державного Гімну України. Заряд на цілий день вихованці отримали від виконання фізичних вправ під українську музику. У їдальні куштували виключно українські страви. Різноманітні конкурси з українською символікою на обличчі та одязі. Адже ми - рома ... Читати далі »

Категория: Новини |


Ми до тебе, казко, в гості завітали

Козачата запросили вихованців Бережинського табору відпочинку «Веселка» у казку. Інсценізували стару казку «Курочка ряба» на новий лад. Глядачі замислились: чому живуть народні казки? Безсмертні вони тому, що в них живе і не вмирає сам народ. Провели конкурси: «Оповідачі казок», «А ц ... Читати далі »

Категория: Новини |


День безпеки в таборі «Веселка»

10 червня в Бережинському пришкільному таборі відпочинку «Веселка» проводився День безпеки. Всі загони взяли участь у грі – вікторині «Дотримуйте правила дорожнього руху». Діти відгадували загадки, змагання між командами. Яка команда краще знає правила дорожнього руху, повторювали в ігровій формі сигнали регулювальника. Також пров ... Читати далі »

Категория: Новини |


Емоційний релакс у кінно – спортивному комплексі «Княжий двір»

Діти, які відпочивають у таборі «Веселка» при Бережинській ЗШ, 10 червня побували у Кіровоградському кінно – спортивному комплексі «Княжий двір». До програми екскурсії входило катання на фаетоні, відвідування конюшні. Доступно і цікаво екскурсовод розп ... Читати далі »

Категория: Новини |


Вітаємо з перемогою

Почесне І місце зайняла учениця нашої школи Табунець Юлія в обласному конкурсі малюнків «Майбутнє України очима дитини» (керівник Фролова Ольга Миколаївна, вчитель образотворчого мистецтва).

... Читати далі »

Категория: Новини |


Театр вчить, змінює,виховує, розвиває…

З метою підвищення мотивації вивчення англійської мови в літній школі «English forfun» відбулася прем’єра вистави-мюзикла «Snow Queen».

... Читати далі »

Категория: Новини |


«Збережімо природу - наше майбутнє»

Повноцінний відпочинок завжди асоціюється у нас з природою. Тому з метою виховання бережливого та шанобливого ставлення до навколишнього середовища в нашому пришкільному таборі «DISNEYLAND» був проведений тематичний День Природи, приурочений шанобливому ставленню до неї.

... Читати далі »

Категория: Новини |


День мандрівника в Миколаївському таборі відпочинку

10 червня у Миколаївському таборі відпочинку було проведено День мандрівника

... Читати далі »

Категория: Новини |


В Олексіївському «Дивограї» святкували День Землі

10 червня 2016 року в Олексіївському пришкільному таборі «Дивограй» було проведено захід, присвячений Дню Землі. Свято проходило під гаслом «Збережемо природу – наше майбутнє!». Під час проведення заходу діти показали інсценізацію «Чиста вода», після чого про ... Читати далі »

Категория: Новини |


Містер і Міс табору у Аджамській «Веселці»

10.06.16 р. у пришкільному таборі «Веселка» обирали Міс та Містера табору 2016 року. Змагання проходили у двох вікових категоріях. Серед вихованців молодшого шкільного віку перемогу здобули Прокутко Ліза та Пилипенко Даніїл (загін «Чомучки»), а в середній ланці перемогли Маленкова Анна та Галайко Андрій (загін «Росинки ... Читати далі »

Категория: Новини |


«День Мистецтва» у Великосеверинівському таборі «Сонечко»

Для дітей було проведено гру-конкурс «Загадковий світ мистецтва». Мета заходу: виховувати інтерес до образотворчого мистецтва; розвивати образне мислення, активізувати творчу ініціативу, увагу, фантазію; виховання колективізму, взаємоповаги, взаємодопомоги. Діти з задоволенням приймали участь у конкурсах ... Читати далі »

Категория: Новини |


Екскурсія до Кіровоградської  льотної академії

Вихованці Миколаївського пришкільного табору відпочинку «Веселкограй» відвідали Кіровоградську льотну академію Національного авіаційного університету (КЛА НАУ), відвідали музей навчального закладу, поспілкувались з викладачами.

Категория: Новини |


Невідомими стежками села Вільного…

9 червня 2016 року у таборі «Світязь» пройшов День туризму. Вихованці із задоволенням подорожували мальовничими місцями села Вільного .

... Читати далі »

Категория: Новини |


День навколишнього середовища у Созонівському пришкільному таборі відпочинку

Під час Дня навколишнього середовища у Созонівській мовній школі відбулася учнівська конференція «Do you worry about then viron ment». Учасники Team Blogging під девізом «We aretheworld… Together we can make it better!» висловлювали свої думки щодо проблем довкілля та методів їх подола ... Читати далі »

Категория: Новини |


День кондитера у Миколаївському «Веселкограї»

Сьогодні у таборі проходив День кондитера під девізом : «Хочеш їсти калачі - не сиди на печі». Для дітей було організовано конкурс «Я – кондитер», вікторина «Як до нас приходить хліб». Діти власноруч випікали смачні пиріжки та булочки.

Категория: Новини |


Назарівський «Disneyland» відвідав Кіровоград

Кожному місту є чим пишатися. Кіровоград – не виняток. І нехай наше місто не найстаріше в Україні, але своєю красою та особливостями історії не поступається іншим. Тому 9 червня 2016 року пришкільний табір «Disneyland», здійснив екскурсію до однієї з найкрасивіших вулиць Кіровограда – Дворцової та казкового куточку ... Читати далі »

Категория: Новини |


Вихованці Миколаївського пришкільного табору відпочинку відвідали Хутір «Надії»

Цікаво пройшла вікторина на тему: «Ліс - наше багатство» та розвага «Я у лісі». Учні із задоволенням відповідали на питання вікторини, розповідали вірші про природу, підготували цікаві розповіді, казки. А відбувалося це в чарівному куточку нашого краю - на Хуторі «Надії».

... Читати далі »
Категория: Новини |


8 червня вихованці Созонівського пришкільного табору відпочинку «Сокіл» відзначили День книги.

... Читати далі »

Категория: Новини |


День моди у Назарівському таборі відпочинку

Мода супроводжує людей все життя. Назарівські модники 8 червня 2016 року проявили свій креатив у виготовленні суконь із сміттєвих пакетів, капелюшків із пластикового посуду та взуття з пластикових пляшок.

... Читати далі »

Категория: Новини |


День Рибалки в Іванівському пришкільному таборі відпочинку

08 червня в Іванівському пришкільному таборі відпочинку був день Рибалки. В очікуванні вдалої риболовлі всі прослухали інструктаж та повторили правила безпечної поведінки біля відкритої водойми. Потім виготовили паперові акваріуми і вчилися володіти вудкою та ловили паперових риб. Змагання всім сподобал ... Читати далі »

Категория: Новини |


День Здоров’я у Степовому пришкільному таборі відпочинку

Cьогодні у таборі було проведено «День Здоров’я», який розпочався виховним заходом «Бережи своє здоров’я!».

... Читати далі »

Категория: Новини |


Вихованці пришкільного табору «Веселка» відвідали ляльковий театр

Сьогодні наймолодші вихованці пришкільного табору Бережинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів «Веселка» відвідали Кіровоградський обласний академічний театр ляльок, де переглянули виставу до відомої української народної казки «Івасик-Телесик».

... Читати далі »

Категория: Новини |

Відділ інформує
Форма входу
Пошук
Категорії розділу
Новини
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Корисні посилання
glorikum © 2024
Хостинг від uCoz