П`ятниця, 19.04.2024, 01:08
ВІДДІЛ ОСВІТИ КРОПИВНИЦЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту
Останні матеріали
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (5) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (4) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (6) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (3) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (2) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (1) 
[28.01.2020]
Наказ начальника відділу освіти Кропивницької РДА від 16.01.2020 року № 12-аг "Про затвердження бюджетних програм на 2020 рік" 
[13.01.2020]
Положення про відділ освіти Кропивницької районної державної адміністрації Кіровоградської області 
Статті
[29.11.2017]
Графік ЗНО-2018
[25.10.2013]
Виховуємо вдячних та турботливих нащадків
[23.09.2013]
Освітні округи
[23.09.2013]
Про роботу освітніх округів Кіровоградського району
[23.09.2013]
Про роботу опорних навчальних закладів району
[20.09.2013]
Порядок проходження медогляду учнями ЗОШ
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 18 19 20 21 22 ... 32 33 »


Бібліотекарі у творчому пошуку

24 листопада 2016 року на базі Созонівський НВК відбувся семінар-практикум шкільних бібліотекарів Кіровоградського району на тему «Підвищення професійної майстерності шкільних бібліотекарів засобами активізації творчого пошуку та впровадження сучасних форм роботи у їх діяльність».

... Читати далі »

Категория: Новини |


Вшанування пам’яті жертв голодомору

25 листопада 2016 року колектив Високобайрацького НВК Кіровоградського району здійснив урочисту ходу, присвячену замордованим голодом, яка завершилася біля пам’ятного знаку загиблим від голоду у 1932 – 1933 роках. Урочисту ходу очолили директор інформаційно-методичного центру відділу освіти, молоді та спорту Кіровоградської ... Читати далі »

Категория: Новини |


Семінар-практикум для вчителів іноземних мов

23 листопада 2016 року на базі Миколаївської ЗШ І-ІІІ ступенів відбулося засідання РМО вчителів іноземних мов з теми: «Реалізація особистісно орієнтованого підходу на уроках іноземної мови».

... Читати далі »

Категория: Новини |


Спортивні змагання з настільного тенісу та шашок

23 листопада 2016 року на базі Кіровоградського педагогічного університету імені В.Винниченка було проведено змагання з настільного тенісу та шашок відповідно до календаря фізкультурно-спортивних заходів за програмою Спартакіади серед школярів навчальних закладів Кіровоградського району на 2016-2017 навчальний рі ... Читати далі »

Категория: Новини |


У Соколівській ЗШ вшанували пам'ять загиблих Героїв

21 листопада уся країна згадує про початок Революції Гідності.

З метою вшануван ... Читати далі »

Категория: Новини |


РМО вчителів початкових класів та вихователів груп продовженого дня

18 листопада 2016 року на базі Веселівського НВК відбулося чергове спільне засідання РМО вчителів початкових класів та вихователів груп продовженого дня з питання «Компетентнісний підхід до викладання предметів в початкових класах» Створення умов для успішного оволодіння молодшими школярами загально н ... Читати далі »

Категория: Новини |


Зустріч з кандидатом історичних наук Митрофаненком Ю.С.

На виконання Указу Президента України від 22.01.2016 року «Про заходи з відзначення 100-річчя подій Української революції 1917-1921 років» 16 листопада 2016 року у приміщенні Кіровоградської районної державної адміністрації відбулася зустріч працівників райдержадміністрації та районної ради зі старшим викладачем кафедри теорії і методики середньої освіти Кіровоградського обласного інституту післядипломної п ... Читати далі »

Категория: Новини |


Вітаємо з Днем Гідності та Свободи!
Категория: Новини |


Відзначення Дня Гідності і Свободи в Івано-Благодатненському НВК

В рамках відзначення Дня Гідності і Свободи в Івано-Благодатненському НВК проведено відкритий виховний захід для учнів 6-11 класів, присвячений героїчним подвигам українських воїнів у боротьбі за територіальну цілісність і незалежність України – «Герої нашого часу». Організовано перегляд відеофільму «Неб ... Читати далі »

Категория: Новини |


Семінар-практикум РМО вчителів української мови та літератури

15 листопада 2016 року на базі Соколівської ЗШ І-ІІІ ступенів відбувся семінар-практикум РМО вчителів української мови та літератури з проблеми «Розвиток творчого потенціалу вчителя та учня через використання інноваційних технологій на уроках української мови та літератури».

... Читати далі »
Категория: Новини |


«Майстри мистецтв дітям»

У рамках мистецького проекту «Майстри мистецтв дітям» вихованці Грузьківського НВК відвідали концерт артистів Кіровоградщини «Відкриваємо нові таланти» в Кіровоградській обласній філармонії. Перед глядачами виступили як професійні актори, так і дитячі колективи. Учні мали змогу переглянути хореографічні та вокальні номери. Найбільше дітям зап ... Читати далі »

Категория: Новини |


Відкриваємо нові таланти

15 листопада 2016 року 468 учнів загальноосвітніх навчальних закладів району відвідали концертну програму мистецького проекту «Відкриваємо нові таланти» у рамках культурно-мистецької акції «Майстри мистецтв – дітям» Кіровоградської обласної філармонії.

... Читати далі »

Категория: Новини |


Участь вчителів української мови та літератури ЗНЗ Кіровоградського району у науково-практичній конференції "Науково-методичні параметри лінгвістичної освіти"

10 листопада 2016 року вперше кафедра української мови КДПУ імені Винниченка та НМЛ гуманітарно-естетичних дисциплін провела науково-практичну конференцію "Науково-методичні параметри лінг ... Читати далі »

Категория: Новини |


Учні Миколаївської ЗШ зустрілися з учасником АТО

10 листопада в Миколаївській школі відбулася зустріч учнів 2-4 класів з учасником АТО, батьком учениці 2 класу , Грабенком Анатолієм Анатолійовичем . Наш герой поділився з дітками своїми спогадами про свої шкільні роки , провів бесіду про цінність людського життя та закликав їх завжди пам’ятати про те, якого вони роду т ... Читати далі »

Категория: Новини |


Учні Бережинської ЗШ писали Всеукраїнський диктант національної єдності

Унікальна подія, що відбувається щороку 09 листопада, не залишає байдужими нікого. До написання Всеукраїнського диктанту цього року долучилися також і учні 9-11 класів Бережинської ЗШ І-ІІІ ступенів. Із задоволенням слухали Олександра Авраменка, згадували правила та виводили слова диктан ... Читати далі »

Категория: Новини |


Всеукраїнський радіодиктант єднає

09 листопада 2016 року у День української писемності та мови пройшов ХVІ Всеукраїнський радіодиктант національної єдності. Ця подія не залишила байдужими багатьох українців, серед яких учні, вчителі, методисти, журналісти, держслужбовці. До написання радіодиктанту, підготовленого та продиктованого видатним мовознавце ... Читати далі »

Категория: Новини |


Акція ХVІ Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності у Созонівському НВК

З метою пропагування грамотності, підтримки розвитку державної мови як духовного потенціалу нації, виховання високої мовної культури 09 листопада 2016 року в День української писемності та мови учні та учителі Созонівського НВК долучились до акції та написання ХVІ Всеукраїнського ... Читати далі »

Категория: Новини |


Созонівський НВК: І першим було Слово…

Хтось із великих людей сказав: «Усе минає, а слово залишається». Зникають у безвісті держави, володарі, раби, на порох розсипаються величні будівлі, пересихають ріки, гори перетворюються на купи каміння, все стає тліном і прахом, а написане слово залишається. Залишається і несе крізь час голос людської ... Читати далі »

Категория: Новини |


Проведено І (шкільний) етап конкурсу з української мови імені Петра Яцика

У загальноосвітніх навчальних закладах Кіровоградського району для учнів 3-11 класів традиційно у День української писемності та мови було проведено І (шкільний) етап конкурсу з української мови імені Петра Яцика.

Категория: Новини |


«Бринить-співає наша мова, чарує, тішить і п'янить»

«Бринить-співає наша мова, чарує, тішить і п'янить». Під таким гаслом був проведений у Грузьківському НВК День української писемності та мови - свято, яке щороку відзначається в Україні 9 листопада. За православним календарем — це день вшанування пам'яті Преподобного Нестора-Літописця. Під час перегляду презентації в ... Читати далі »

Категория: Новини |


«Мово наша барвінкова, мово наша калинова»

Кожному у дар Божий дана мова. Всі живі створіння на Землі спілкуються між собою: одні - мовою жестів, інші - мовою звуків. Лише нам, людям, найдосконалішим із мешканців Землі, було даровано можливість спілкуватися за допомогою мови. Саме завдяки їй ми можемо порозумітися, висловити свої почуття, переживання. За допомогою мов ... Читати далі »

Категория: Новини |


До Миколаївської ЗШ завітали гості

08 листопада до Миколаївської школи завітали гості з Національного олімпійського комітету України за підтримки Міжнародного Олімпійського Комітету – ОlimpicLab Бебко Вадим Васильович, відповідальний секретар відділення НОК України в Кіровоградській області, Охватенко Андрій, атлет НОК України, учасник міжнародних зм ... Читати далі »

Категория: Новини |


Щиро вітаємо команду Високобайрацького НВК з ІІІ місцем на обласному історико-краєзнавчому квесті!

З метою виховання в учнівської молоді любові до рідного краю та залучення її до активних форм краєзнавчо-пошукової роботи цього року Кіровоградською Малою академією наук спільно з Управлінням освіти, науки, молоді та спорту облдержадміністрації вперше було ініці ... Читати далі »

Категория: Новини |


ІІ (районний) етап Всеукраїнських олімпіад з навчальних предметів розпочато!

05 листопада 2016 року на базі Бережинської ЗШ І-ІІІ ступенів розпочався ІІ (районний) етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів на виконання наказу начальника відділу освіти, молоді та спорту Кіровоградської райдержадміністрації від 27 жовтня 2017 року № 365 &laq ... Читати далі »

Категория: Новини |


Семінар РМО вчителів музичного мистецтва та керівників гуртків художньо-естетичного напряму

04 листопада 2016 року на базі Катеринівської ЗШ І-ІІІ ступенів відбулося чергове спільне засідання РМО вчителів музичного мистецтва та керівників гуртків художньо-естетичного циклу з питання «Національно-патріотичне виховання учнів на уроках музики та в гуртковій ... Читати далі »

Категория: Новини |


Незабутня подорож до Харкова

На осінніх канікулах учні Назарівського НВК відвідали фабрику, на якій виготовляють шкільні дошки. Учні були не пасивними спостерігачами, а самі взяли активну участь у виготовленні дошки, яку їм потім і подарувала компанія ТСО на згадку.

... Читати далі »

Категория: Новини |


Засідання динамічної групи вчителів української мови та літератури

02 листопада 2016 року на базі інформаційно-ресурсного методичного центру відбулося засідання динамічної групи вчиелів української мови з проблеми: «Якісна підготовка учнів до зовнішнього незалежного оцінювання з української мови та літератури в умовах реформування освітньої галузі» (Керівники ... Читати далі »

Категория: Новини |


Засідання школи професійного становлення вчителів трудового навчання

02 листопада 2016 року на базі Іванівського НВК відбулося засідання Школи професійного становлення вчителів трудового навчання з проблеми : «Формування професійних якостей педагога в умовах інноваційних процесів сучасної освіти» (Керівник Васильєва Т.А., вчитель Іванівського НВК.) На засід ... Читати далі »

Категория: Новини |


Вітаємо переможців Всеукраінського конкурсу "Левеня 2016" !

За результатами Всеукраінського конкурсу з фізики двоє учнів 9 класу Кіровоградського району Маслюк Юрій (Високобайрацький НВК), Бліжнікова Софія (Червоноярський НВК) та вчитель математики і фізики Високобайрацького НВК Пархета Олена Олексіївна були запрошені до навчального табору "Левеня 2016" у м.Л ... Читати далі »

Категория: Новини |


Відкриття спортивного майданчика від Фонду братів Кличків та Coca-Cola Foundation

Другий день осінніх канікул в Аджамській школі був на диво гамірним. А причиною цього стало довгоочікуване відкриття виграного нами спортивного майданчика від Фонду братів Кличко та фундації Coca-Cola. На урочистості завітали представники Фонду братів Кличків та Coca-Cola Founda ... Читати далі »

Категория: Новини |


Учні Карлівської ЗШ І-ІІІ ст. відвідали Кіровоградську льотну академію Національного авіаційного університету/span>

28 жовтня учні Карлівської ЗШ І-ІІІ ст. відвідали Кіровоградську льотну академію Національного авіаційного університету. Екскурсію було розпочато з навчально-тренувального центру пошуку та рятування. Школярам розповіли про важливі аспекти підготовки майб ... Читати далі »

Категория: Новини |


Засідання колегії відділу освіти, молоді та спорту Кіровоградської райдержадміністрації

01 листопада 2016 року відбулося засідання Колегії відділу освіти, молоді та спорту Кіровоградської райдержадміністрації. На засіданні були присутні члени колегії відділу освіти, молоді та спорту Кіровоградської райдержадміністрації, керівники навчальних закладів. Були засл ... Читати далі »

Категория: Новини |


28 жовтня 2016 року відбулося засідання творчої групи вчителів зарубіжної літератури та російської мови з проблеми «Підвищення ефективності аналізу художнього твору засобами використання інноваційних технологій» (Керівники Погрібна Н.В., методист ІРМЦ, Буряк О.Б., вчитель Катеринівської ЗШ І-ІІІ ступенів). ... Читати далі »

Категория: Новини |


До дня визволення України від німецько-фашистських загарбників/span>

28 жовтня 2016 року в Могутненському НВК І-ІІІ ст. відзначали день визволення України від німецько-фашистських загарбників. Волонтери НВК завітали до ветерана Другої Світової війни Осіпова Михайла Васильовича та привітали його з днем визволення України. Педагог-організатор Прудченко О.І. та вчитель і ... Читати далі »

Категория: Новини |


Участь у благодійній акції «Назустріч мрії» /span>

У жовтні, до дня села Івано-Благодатного відбувся концерт та благодійний ярмарок, присвячений Всеукраїнській благодійній акції «Назустріч мрії» по збору коштів для онкохворих дітей.

... Читати далі »

Категория: Новини |


Семінар вихователів ДНЗ

26 жовтня 2016 року на базі Калинівського ДНЗ «Вогник» (завідувач Коцар С.П.) відбувся семінар для вихователів ДНЗ з проблеми «Формування емоційного досвіду дошкільника засобами казки».

У ход ... Читати далі »

Категория: Новини |


26 жовтня 2016 року на базі інформаційно-ресурсного методичного центру відділу освіти, молоді та спорту Кіровоградської районної державної адміністрації відбулося засідання мобільної творчої групи організаторів виховного процесу з проблеми: "Особистісно орієнтований підхід як запорука успішного в ... Читати далі »

Категория: Новини |


Інтернет-семінар для вчителів зарубіжної літератури

21 жовтня 2016 року відбувся інтернет-семінар для вчителів зарубіжної літератури з проблеми «Модернізація і технологізація сучасного уроку зарубіжної літератури». Матеріали семінару можна переглянути за посиланням: http://vusnjaseminar.blogspot.com/ ... Читати далі »

Категория: Новини |

$IMAGE1-left$
Майстер-клас Гришиної Наталії Олександрівни

20 жовтня 2016 року на базі інформаційно-ресурсного методичного центру відділу освіти, молоді та спорту Кіровоградської райдержадміністрації відбувся майстер-клас Гришиної Наталії Олександрівни, заступника директора з навчально-виховної роботи з проблеми: «Наукове дослідження в школі. Форми науково-дослідної діяльності учня» На засіданні розглядалися питання: 1. Наукове дослідження як один із напрямків творчої роботи учнів. 2. Форми науково-дослідної діяльності учня: турніри (організація проведення, вимоги), олімпіади, конкур ... Читати далі »

Категория: Новини |


Постійнодіючий семінар для заступників директорів з навчально-виховної роботи

20 жовтня 2016 року на базі Червоноярського НВК відбувся постійнодіючий семінар для заступників директорів з навчально-виховної роботи з проблеми: «Шляхи ефективного впровадження новітніх освітніх технологій у навчальних закладах. Управління процесом формування в учнів життєво ... Читати далі »

Категория: Новини |


Проведено І засідання Школи молодого організатора виховного процесу

На базі Первозванівської ЗШ І-ІІІ ступенів Кіровоградської районної державної адміністрації було проведено І засідання Школи молодого організатора виховного процесу для новопризначених та малодосвічених заступників директорів шкіл з виховної роботи та педагогів-організаторів з проблеми "Ор ... Читати далі »

Категория: Новини |


Проведено інтернет-семінар заступників директорів шкіл з виховної роботи  та педагогів-організаторів

В період з 19 по 21 жовтня 2016 року методистом ІРМЦ Кононенко О.О. було проведено інтернет-семінар для заступників директорів шкіл з виховної роботи та педагогів–організаторів загальноосвітніх навчальних закладів Кіровоградського району з проблеми: «Правове виховання учнів як основна складова виховної системи сучасного навчального закладу освіти».

... Читати далі »
Категория: Новини |


Свято осені у Бережинській ЗШ

Відлітають у вирій останні журавлині ключі, в прощальному танку кружляє багряне листя, облітаючи з дерев… Надворі осінь – прекрасна пора, яка своїми чарівними пензлями робить все незвичним, неповторним і дуже гарним.

... Читати далі »

Категория: Новини |


Проведення акції «Допоможи військовослужбовцям» в Грузьківському НВК

На виконання наказу начальника відділу освіти, молоді та спорту Кіровоградської районної державної адміністрації від 04.10.2016 року № 341 «Про виконання обласної програми сприяння розвитку громадянського суспільства в Кіровоградській області на 2016-2020 роки у загальноосвіт ... Читати далі »

Категория: Новини |


Свято осені в Первозванівській школі

19 жовтня 2016 року в Первозванівській ЗШ І-ІІІ ступенів відбулося Свято осені “До нас осінь завітала”. Підготувала захід класний керівник 2 класу Кошетар М. М.. Учні початкових класів, переодягнені в костюми осінніх овочів, разом із Королевою Осінню влаштували справжнє театральне дійство з піснями та конкурсами.

... Читати далі »
Категория: Новини |


Про проведення районного семінару вчителів фізичної культури

. Згідно плану роботи інформаційно-ресурсного методичного центру 19 жовтня 2016 року на базі Оситнязької ЗШ І-ІІІ ступенів відбувся районний семінар вчителів фізичної культури та предмета «Захист Вітчизни» на тему “Зміцнення здоров’я та всебічна фізична підготовка учнів, виховання морально-етичних яко ... Читати далі »

Категория: Новини |


Засідання Школи інновацій

17 жовтня 2016 року на базі Первозванівської ЗШ І-ІІІ ступенів відбулося засідання Школи інновацій з питання «Організація дистанційного навчання для забезпечення безперервної системної освіти». Засідання провела директор Первозванівської ЗШ І-ІІІ ступенів Курлова О.М. У ході роботи педагоги опрацювали нормативно-законодавч ... Читати далі »

Категория: Новини |


День захисника України у Високобайрацькому НВК

13 жовтня у Високобайрацькому НВК відзначили День захисника України. Метою заходів було вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, сприяння зміцненню патріотичного духу в суспільстві тощо. Дуже шумно та весело пройшли змагання між учнями початкових класів, де дві ко ... Читати далі »

Категория: Новини |


День захисника України у Грузьківському НВК

З метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг українського народу та популяризації престижності військової служби у Грузьківському НВК був проведений патріотичний захід «Ми козацького роду нащадки», приурочений Дню Захисника України. ... Читати далі »

Категория: Новини |


«English Club»

12 жовтня 2016 року на базі інформаційно-ресурсного методичного центру відбулося засідання вчителів англійської мови «English Club».

... Читати далі »

Категория: Новини |

Відділ інформує
Форма входу
Пошук
Категорії розділу
Новини
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Корисні посилання
glorikum © 2024
Хостинг від uCoz