П`ятниця, 29.03.2024, 03:38
ВІДДІЛ ОСВІТИ КРОПИВНИЦЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту
Останні матеріали
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (5) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (4) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (6) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (3) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (2) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (1) 
[28.01.2020]
Наказ начальника відділу освіти Кропивницької РДА від 16.01.2020 року № 12-аг "Про затвердження бюджетних програм на 2020 рік" 
[13.01.2020]
Положення про відділ освіти Кропивницької районної державної адміністрації Кіровоградської області 
Статті
[29.11.2017]
Графік ЗНО-2018
[25.10.2013]
Виховуємо вдячних та турботливих нащадків
[23.09.2013]
Освітні округи
[23.09.2013]
Про роботу освітніх округів Кіровоградського району
[23.09.2013]
Про роботу опорних навчальних закладів району
[20.09.2013]
Порядок проходження медогляду учнями ЗОШ
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 19 20 21 22 23 ... 32 33 »

Засідання Творчої групи вчителів з української мови та літератури

11 жовтня 2016 року відбулося перше засідання Творчої групи вчителів з української мови та літератури з питання «Рідна мова – найважливіший засіб патріотичного виховання та формування національно свідомої, духовно багатої мовної особистості» (За Концепцію та Стратегією національно-патріотичног ... Читати далі »

Категория: Новини |

 

$IMAGE1-left$
Засідання РМО вчителів української мови та літератури

11 жовтня 2016 року відбулася інструктивно-методична нарада для вчителів з української мови та літератури з питань належного ведення шкільної документації вчителями та виконання нормативно-правових документів, що регулюють діяльність вчителя української мови та літератури. На засіданні РМО членами експертної комісії, досвідченими вчителями було надано методичну допомогу вчителям щодо складання та оформлення календарно-тематичного планування відповідно до Положення про календарне планування, затвердже ... Читати далі »

Категория: Новини |


Засідання динамічної групи керівників ЗНЗ

11 жовтня 2016 року у Високобайрацькому НВК відбулося засідання динамічної групи керівників ЗНЗ з проблеми «Освітній маркетинг як нова функція управління навчальним закладом».

... Читати далі »

Категория: Новини |


Проведення роз’яснювальної роботи у навчальних закладах Кіровоградського району

На виконання листа відділу освіти, молоді та спорту від 28.09.2016 р №540/01-33 «Про проведення роз’яснювальної роботи у загальноосвітніх навчальних закладах Кіровоградського району» у всіх навчальних закладах району було проведено низку виховних заходів, на яких присутніх ознайоми ... Читати далі »

Категория: Новини |


Засідання Школи професійного становлення «Кроки до майстерності»

4 жовтня 2016 року у Созонівському НВК відбулося перше у новому навчальному році засідання Школи професійного становлення «Кроки до майстерності» (керівник – Щербина С.В.) для словесників-україністів 1-3-х років роботи. Молоді колеги були ознайомлені із метою, завданнями та формами роботи школи ... Читати далі »

Категория: Новини |


«Ми екологи малі – збережем красу Землі»

Під таким девізом в Оситнязькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів пройшло традиційне свято посвяти учнів 5 класу в юні натуралісти. Дітям було запропоновано цікаву розповідь про багатства природи, ігри і вікторини. На закінчення свята вони прикрасили дерево різнокольоровими листочками, як окрасу рід ... Читати далі »

Категория: Новини |


У Покровській ЗШ привітали ветеранів і людей похилого віку

З року в рік в селі Покровському завдяки величезній підтримці ФГ " Покровське" проводиться святкування Дня ветерана та Дня людей похилого віку.

... Читати далі »

Категория: Новини |


«Агроекспо-2016»

29-30 вересня 2016 року учні загальноосвітніх навчальних закладів Кіровоградського району відвідали агропромислову виставку «Агроекспо-2016».

Категория: Новини |


Трагедія Бабиного Яру

У роки Другої світової війни гітлерівський план «Ост» передбачав перетворення України на колоніальну країну, аграрно-сировинний придаток рейху. Місцеве населення, в тому числі українці, росіяни, євреї, та інші, підлягали витісненню і навіть фізичному винищенню. Сотні тисяч жителів великих міст України стали жертвами організованого голоду. ... Читати далі »

Категория: Новини |


«Бабин Яр. Ми пам’ятаємо…»

28 вересня 2016 року в рамках відзначення 150-річчя з дня народження Лінійку на тему « Втрата. Згадаємо про Бабин Яр » було присвячено трагічній пам`яті Бабиного Яру . Кожного року 29 вересня за рішенням Верховної Ради України в школах нашої держави проводяться уроки пам`яті. У цей день на лінійці в Миколаївській ЗШ І-ІІІ ступенів учн ... Читати далі »

Категория: Новини |


До 150-річчя Михайла Грушевського

28 вересня 2016 року в рамках відзначення 150-річчя з дня народження М.Грушевського у Вільненській ЗШ І-ІІІст. було проведено тематичну конференцію «Михайло Грушевський – історик і будівничий нації». Учні 11 класу підготували цікаву та змістовну інформацію про життя та діяльність М.Грушевського. Учасники конференції переглянули ... Читати далі »

Категория: Новини |


З Днем працівників освіти!!!

Дорогі педагоги Кіровоградського району! З нагоди вашого професійного свята – Дня працівників освіти – прийміть щирі вітання та глибоку вдячність за подвижницьку працю, вірність обов’язку, відданість ідеалам добра, правди і гуманізму. Ваша місія складна і почесна – ведучи своїх вихованців дорогою пізнання світу, давати перші уроки ... Читати далі »

Категория: Новини |


Відзначили найкращих педагогів Кіровоградського району

29 вересня 2016 року у Кіровоградському районі відбулися урочистості з нагоди Дня працівника освіти. На заході були присутні голова Кіровоградської районної державної адміністрації Поліщук Алла Іванівна, голова Кіровоградської районної ради Кадигроб Сергій Васильович, начальник відділу освіти, молоді та ... Читати далі »

Категория: Новини |

Нарада для керівників навчальних закладів Кіровоградського району

29 вересня 2016 року відбулася нарада для керівників навчальних закладів Кіровоградського району, на якій розглянуто організаційні питання щодо удосконалення навчально-виховного процесу у навчальних закладах району, а також заслухано довідки з даних питань: 1.Про стан виконання районної програ ... Читати далі »

Категория: Новини |

Вітаємо нагороджених

28 вересня 2016 року у місті Крoпивницькoму відбулиcя урoчиcтocті з нaгoди відзнaчення Дня прaцівникa ocвіти. Зaхід пройшов у приміщенні теaтру ім. М.Л. Крoпивницькoгo, де зібрaлocя кількacoт вчителів з уcієї oблacті. В урочистостях взяли участь представники влади – перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко та г ... Читати далі »

Категория: Новини |


22-й туристсько-спортивний зліт працівників освіти

З метою популяризації здорового способу життя, підвищення ефективності спортивного туризму та краєзнавства серед працівників освіти області, на виконання угоди між департаментом освіти і науки облдержадміністрації та обкомом профспілки працівників освіти і науки України в період з 22 по 24 вересня 2016 року на ... Читати далі »

Категория: Новини |


День дошкілля

25 вересня 2016 року відзначали своє професійне свято працівники дошкільної освіти.

З нагоди святкування Дня ... Читати далі »

Категория: Новини |


Вітання з нагоди Дня партизанської слави

22 вересня 2016 року у День партизанської слави з почуттям безмежної подяки і любові ми віддаємо данину поваги ветеранам антифашистського опору : колишнім підпільникам і партизанам, захисникам і визволителям рідної землі – усім, кого ми з гордістю називаємо народними месниками.

... Читати далі »

Категория: Новини |


День партизанської слави

22 вересня 2016 року в центрі села відбувся мітинг «У пам’яті навічно», присвячений Дню партизанської слави. Учні 3-х класів (класні керівники Цвіркун Т.В.,Тороп К.С.) уважно слухали виступи Зайченко Т.А., сільського голови, Ярошенко Л.Г.,сільського бібліотекаря, Старосадчої Н.М., директора Аджамської ЗШ І-ІІІ ступенів. Михайлюк Софія, ... Читати далі »

Категория: Новини |


День миру в Україні

До Міжнародного дня миру в Грузьківському НВК серед учнів 5-11 класів було проведено інформаційну годину «День миру в Україні ». Під час заходу школярі ознайомились з історією запровадження Дня миру, обговорили значення слова «Мир» та пропозиції щодо шляхів збереження миру в сучасному світі, і насамперед в Україні. Хвилиною мовчання вшанува ... Читати далі »

Категория: Новини |


Шановні працівники дошкільної освіти району!

Вітаємо Вас з професійним святом!

Бути вихователем – це справжнє мистецтво, обране за покликом серця, наполеглива, чесна, натхненна праця, що збагачує світ мудрістю, знаннями, милосердям, людяністю. Щира подяка всім працівникам дошкільної ... Читати далі »

Категория: Новини |


Обласний семінар

22 вересня 2016 року на базі Веселівського НВК відбулося засідання обласного постійно діючого семінару директорів опорних шкіл, які працюють над створенням сучасної моделі навчального закладу – Школи сприяння здоров’ю з проблеми «Ціннісні аспекти здоров’язбережувальної педагогіки».

... Читати далі »

Категория: Новини |


Про проведення військово-польових зборів учнів 11 класів ЗНЗ Кіровоградського району >

В рамках реалізації у 2016 році національно-патріотичного проекту «Захисник Кіровоградщини» та проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») в період з 15 по 17 вересня 2016 року на базі Великосеверинівської ЗШ І-ІІІ ступенів для вчителів пре ... Читати далі »

Категория: Новини |


Азбука безпеки на дорозі

У  Грузьківському НВК було проведено ряд заходів до Тижня знань безпеки життєдіяльності «Азбука безпеки на дорозі». Різноманітною за змістом і формою профілактичною роботою з питань попередження дорожньо-транспортного травматизму було охоплено 100% учнів навчального закладу. Під час проведення загальношкільної лінійки ... Читати далі »

Категория: Новини |


Правове виховання учнівської молоді

19 вересня у Володимирівській та Олексіївській ЗШ І-ІІІ ступенів відбулися зустрічі з правозахисником Кравченком Володимиром Миколайовичем. Тема бесіди з учнями: «Співпраця школи з правоохоронними органами».

... Читати далі »

Категория: Новини |


Вони потребують допомоги. Будьмо разом!

7 вересня 2016 року учні, вчителі Соколівської ЗШ Ι –ΙΙΙ ступенів та жителі села Соколівське зібрали і передали волонтеру Володимиру Бурку продукти харчування для бійців Правого Сектору, що неподалік Авдіївки. Учні початкових класів підготували листівки воїнам з побажаннями якнайшвидшого повернення до рідної домівки живим ... Читати далі »

Категория: Новини |


Новий баскетбольний майданчик у Степовому НВК!

Сьогодні, 9 вересня 2016 року, у Степовому навчально-виховному комплексі було урочисто відкрито новий баскетбольний майданчик, розміщений на шкільному подвір’ї закладу.

... Читати далі »

Категория: Новини |


Свято в Аджамському ДНЗ «Білочка»

09 вересня 2016 року відбулося довгоочікуване свято з нагоди відкриття 3-ої групи в Аджамському дошкільному навчальному закладі «Білочка», яке стало можливим завдяки спільним зусиллям Кіровоградської районної державної адміністрації, відділу освіти, молоді та спорту РДА та Аджамської сільської ради.

... Читати далі »

Категория: Новини |


Незабутня зустріч

Навчальні заклади Кіровоградського району завжди раді вітати гостей. 7 вересня до Катеринівської загальноосвітньої школи завітали високоповажні гості: голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергій Анатолійович Кузьменко, голова Кіровоградської районної державної адміністрації Поліщук Алла Іванівна, начальник відділу освіти, м ... Читати далі »

Категория: Новини |


Вітаємо колектив Аджамської ЗШ І-ІІІ ступенів!

Фундація Coca-Cola в Україні спільно з “Фондом Кличко” провела конкурс “Клич друзів – граймо разом!”, за підсумками якого було обрано 20 шкіл України, де будуть встановлені сучасні спортивні майданчики. У списку переможців - Аджамська ЗШ І-ІІІ ступенів.

... Читати далі »

Категория: Новини |


Веселі естафети в Оситнязькій школі

7 вересня 2016 року в рамках відзначення Дня фізкультурника з метою зміцнення здоров'я дітей та популяризації занять фізичною культурою та спортом для учнів 1-4 класів було проведено змагання "Веселі естафети", а саме "По купинах", "Переходимо болото", естафети з м'ячами, кеглями, кругами ... Читати далі »

Категория: Новини |


Карлівська школа відзначила 30-річний ювілей

Тільки відлунав першовересневий дзвоник, як на порозі ще одне свято. 03 вересня 2016 року Карлівська ЗШ І-ІІІ ступенів відзначила 30-річний ювілей. Цей урочистий день зібрав випускників, педагогів, директорів різних років, для яких школа стала рідною домівкою. Багатьом довелось подолати чималу відстань, щоб побувати ... Читати далі »

Категория: Новини |


ВІльненська ЗШ гостинно привітала учнів і гостей

Вересень панує вже довкола, Наче той художник-чарівник Добрий день, моя найкраща школо! Школа - краще місце на землі!

... Читати далі »

Категория: Новини |


День знань у Високобайрацькому НВК
На урочистій лінійці, присвяченій початку нового навчального року, у Високобайрацькому НВК побували: голова Кіровоградської обласної ради Чорноіваненко О.А., який подарував навчальному закладу комп'ютерний клас; голова Кіровоградської районної ради Кадигроб С.В., який подарував холодильник; представник народного депутата У ... Читати далі »
Категория: Новини |


Серпнева конференція – 2016

30 серпня 2016 року в районному будинку культури відбулася серпнева конференція освітян Кіровоградського району «Про підсумки розвитку дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти у 2015/2016 навчальному році та завдання на 2016/2017 навчальний рік».

... Читати далі »

Категория: Новини |


Обласний педагогічний форум "Якісна освіта - основа високорозвиненого суспільства"

29 серпня 2016 року начальник відділу освіти, молоді та спорту Крамаренко С.В., директор ІРМЦ Побережець О.С. та керівники всіх навчальних закладів району взяли участь в обласному педагогічному Форумі «Якісна освіта – основа високорозвин ... Читати далі »

Категория: Новини |


Відбулося секційне засідання РМО для організаторів виховного процесу

26 серпня 2016 року на базі Соколівської ЗШ І-ІІІ ступенів відбулося секційне засідання районного методичного об’єднання для організаторів виховного процесу (заступників директорів шкіл з виховної роботи, керівників ШМО класних керівників та педагогів-організаторів)

Категория: Новини |


День Незалежності України у Високобайрацькому НВК

У День Незалежності України учні та працівники Високобайрацького НВК Кіровоградського району вшанували пам’ять колишнього учня школи Анатолія Бузуляка, який загинув смертю героя, захищаючи незалежність нашої держави на сході країни. Виступаючі наголосили, що сьогодні ми святкуємо не просто прохідне свято, для на ... Читати далі »

Категория: Новини |


Святкуємо знаменну дату!

У день 25-ї річниці незалежності України за участі учнівського та педагогічного колективів Оситнязької ЗШ І-ІІІ ступенів відбулася хода у вишиванках, літературно-музична композиція «Через терни до свободи», святковий концерт.

Категория: Новини |


Святкування 25-річчя незалежності України в Грузьківському НВК

Учні Грузьківського НВК взяли участь у патріотичному флеш-мобі, присвяченому 25-річчю незалежності України – «Ми хочемо миру на рідній землі». У центрі села зібралися школярі та жителі села. Усіх присутніх привітала директор Грузьківського НВК Будулатій Л.М. та директор будинку кул ... Читати далі »

Категория: Новини |


Літня школа «Безпека в Інтернеті»

З 19 по 23 серпня 2016 року на базі КЗ «Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського» та НВО №6 (м. Кропивницький), з метою залучення освітян та активної громадськості області до проекту «Цифрове перетворення Кіровоградщини» за підтримки компанії Google Україна, проводилися ... Читати далі »

Категория: Новини |


Про підсумки змагань серед дітей та юнацтва "Олімпіада Кіровоградщини"

Вітаємо переможців спортивних змагань серед дітей та юнацтва «Олімпіада Кіровоградщини», в яких взяли участь 338 учасників із 5 видів спорту.

... Читати далі »

Категория: Новини |

Щиро вітаємо вас із визначним святом — Днем незалежності України!

Бажаємо успіхів і плідної праці на благо українського народу. Нехай це свято додасть вам наснаги і творчих здобутків в ім’я процвітання нашої незалежної Батьківщини. Від усієї душі зичимо вам і вашій родині міцного здоров’я, щастя і благополуччя!

Категория: Новини |


Про проведення змагань серед дітей та юнацтва "Олімпіада Кіровоградщини"

23 серпня 2016 року на базі Бережинської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів було проведено другий етап обласних комплексних змагань серед дітей та юнацтва «Олімпіада Кіровоградщини», в якому взяли участь 338 учасників із 24 шкіл району. Президію суддівськ ... Читати далі »

Категория: Новини |


Обласна педагогічна практика

17 серпня 2016 року на базі Великосеверинівської ЗШ І-ІІІ ступенів відбулася педагогічна практика заступників директорів загальноосвітніх навчальних закладів з навчально-виховної та науково-методичної роботи з проблеми «Формування інноваційного освітнього простору навчальних закладів як умова професійного розвитку педагогів&ra ... Читати далі »

Категория: Новини |


У співпраці з місцевою владою та благодійниками

Управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації здійснює моніторинг стану підготовки навчальних закладів області до нового навчального року. 5 серпня 2016 року відбулася перевірка готовності до роботи в новому навчальному закладів освіти Кіровоградського району, а саме: ... Читати далі »

Категория: Новини |


Готуємося до початку 2016-2017 навчального року

Відповідно до наказу начальника відділу від 25 липня 2016 року №256 «Про Про перевірку готовності до 2016/2017 навчального року та роботи в осінньо-зимовий період загальноосвітніх і дошкільних навчальних закладів району» у період з 10 по 15 серпня 2016 року комісією в складі працівників відділу освіти, молоді та ... Читати далі »

Категория: Новини |


11 липня 2016 року відбулася нарада з керівниками загальноосвітніх навчальних закладів району за участі голови Кірвоградської районної державної адміністрації Поліщук А.І., голови районної ради Кадигроба С.В., голови постійної комісії районної ради з питань освіти, культури, охорони здоров’я, спорту, молодіжної п ... Читати далі »
Категория: Новини |

Про результативність навчальних досягнень учнів шкіл у 2015-2016 навчальному році йшла мова сьогодні, 5 липня, на нараді голови райдержадміністрації Алли Поліщук. Участь у якій взяли голова районної ради Сергій Кадигроб, начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Світлана Крамаренко, голова райк ... Читати далі »
Категория: Новини |


Вітаємо з Днем Конституції України!
Категория: Новини |

Відділ інформує
Форма входу
Пошук
Категорії розділу
Новини
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Корисні посилання
glorikum © 2024
Хостинг від uCoz