Четвер, 18.04.2024, 14:06
ВІДДІЛ ОСВІТИ КРОПИВНИЦЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту
Останні матеріали
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (5) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (4) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (6) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (3) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (2) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (1) 
[28.01.2020]
Наказ начальника відділу освіти Кропивницької РДА від 16.01.2020 року № 12-аг "Про затвердження бюджетних програм на 2020 рік" 
[13.01.2020]
Положення про відділ освіти Кропивницької районної державної адміністрації Кіровоградської області 
Статті
[29.11.2017]
Графік ЗНО-2018
[25.10.2013]
Виховуємо вдячних та турботливих нащадків
[23.09.2013]
Освітні округи
[23.09.2013]
Про роботу освітніх округів Кіровоградського району
[23.09.2013]
Про роботу опорних навчальних закладів району
[20.09.2013]
Порядок проходження медогляду учнями ЗОШ
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 21 22 23 24 25 ... 32 33 »

«День квітів» у Великосеверинівському пришкільному таборі відпочинку

Протягом дня діти готували квіткові композиції та «квітковий вальс», щоб потім продемонструвати їх на загальнотабірному заході, присвяченому дню квітів. Конкурсна програма складалася з чотирьох конкурсів: найкраща квіткова композиція; конкурс вікторин і загадок про квіти; конкурс пісні; вальс ... Читати далі »

Категория: Новини |


Країна дитинства запрошує

Сьогодні свято, і вкраїнські діти стоять врочисто в ряд. Єдині ми , єдиної родини квіти зібрались тут, в цей табір для малят.

... Читати далі »

Категория: Новини |


Відпочинкова кампанія 2016 року

З метою забезпечення ефективного оздоровлення та повноцінного відпочинку дітей, створення належних умов для освітньої, культурно-виховної, фізкультурно-оздоровчої та спортивної роботи з дітьми під час літніх канікул при всіх загальноосвітніх навчальних закладах Кіровоградського району 06 червня 2016 року розпочали свою роботу 30 ... Читати далі »

Категория: Новини |


У загальноосвітніх навчальних закладах Кіровоградського району розпочалась ДПА у 9-х класах
Категория: Новини |


Невидима межа між дитинством і юністю

Сьогодні в Бережинській ЗШ І-ІІІ ступенів учні 4 класу святкували випускний, вони закінчили початкову школу.

... Читати далі »

Категория: Новини |


Свято останнього дзвоника в Первозванівській ЗШ І-ІІІ ступенів

03 червня у Первозванівській ЗШ І-ІІІ ступенів продзвенів останній дзвоник, який з любов'ю та турботою проводжає у доросле життя своїх випускників. Як завжди на святкову лінійку зібрались учні, вчителі, батьки та багато гостей. На святі була присутня голова районної державної адміністрації Поліщук А. ... Читати далі »

Категория: Новини |


Прощавай, початкова школо!

01 червня 2016 року відбувся випускний в учнів 4 класу Первозванівської ЗШ І-ІІІ ступенів - знаменна подія для молодших школярів.

... Читати далі »

Категория: Новини |


День Захисту дітей в Івано-Благодатненському НВК

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. Вчителі Івано-Благодатненського НВК організували ... Читати далі »

Категория: Новини |


Веселе 1 червня в Назарівському НВК

Традиційно 1 червня відзначається День захисту дітей, долучилися до святкування й учні і вчителі Назарівського НВК.

... Читати далі »

Категория: Новини |


День захисту дітей

1 червня в КрупськійЗШ І-ІІІ ст. школі святкували День захисту дітей. Вчителі початкових класів підготували цікаві вікторини, рухливі ігри, пісенні хвилинки, де всі учасники заходу змогли продемонструвати свої таланти. Спортивним та спритним запропонували випробувати свої сили у веселих естафетах. Вправною акторською грою здивували учні, перев ... Читати далі »

Категория: Новини |


День захисту дітей у Гаївській ЗШ І-ІІ ступенів

У Гаївській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів День захисту дітей відбувся під гаслом «Щаслива дитина – майбутнє країни». Для учнів протягом дня були проведені цікаві конкурси, ігри та веселі естафети на свіжому повітрі. Шкільне свято продовжилось у сільському Будинку культури ігровою програмою «Фіксики» з розваг ... Читати далі »

Категория: Новини |


Районний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

У Кіровоградському районі відбувся районний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Учасники гри презентували «Візитку рою» та навички з початкової військової підготовки, стройовий впоряд; змагалися на туристській смузі перешкод, демонстрували знання з історії України, зокрема історії ... Читати далі »

Категория: Новини |


Свято «Країна дитячих усмішок»

Уже традиційно 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей – «International Day for Protection of Children» ‒ прекрасне свято радості та надії. Саме в дітях продовження роду людського й здійснення своїх мрій і сподівань на краще. Дорослі прагнуть, щоб діти зросли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний ... Читати далі »

Категория: Новини |


Свято щасливого дитинства

На відзначення Міжнародного дня захисту дітей у Бережинській ЗШ І-ІІІ ступенів було організовано проведення конкурсу малюнків на асфальті, танцювального флеш-мобу. Учні 8 та 10 класів брали участь у створенні плакатів «Ми – за мир!». Класні керівники 5-7 класів провели години спілкування: «Світ захоплень», ... Читати далі »

Категория: Новини |


Міжнародний День захисту дітей у Миколаївській ЗШ І-ІІІ ступенів

1 червня до Міжнародного дня захисту дітей у Миколаївській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів відбулося свято миру і дитинства. В цей день була проведена загальношкільна лінійка, конкурс плакатів на тему: «Діти - квіти майбутнього» та конкурс дитячого малюнка на асфальті «Нам потрібне мирне не ... Читати далі »

Категория: Новини |


Міжнародний День захисту дітей у Калинівській ЗШ І-ІІІ ступенів

1 червня 2016 року в Калинівській ЗШ І-ІІІ ступенів за сприяння сільської ради, працівників будинку культури та вчителів школи відбулося свято до Міжнародного Дня захисту дітей.

... Читати далі »

Категория: Новини |


Щасливої дороги, випускники!

Найщиріші побажання з нагоди закінчення школи отримали 27 травня 2016 року випускники Івано-Благодатненського НВК. Здоров’я, щастя, вірного життєвого шляху, здійснення мрій зичили одинадцятикласникам: депутат обласної ради Чумак Олександр Олексійович, директор навчального закладу Назаренко Раїса Михайлівна, вчителі й батьки. ... Читати далі »

Категория: Новини |


Для випускників Аджамської ЗШ І-ІІІ ступенів пролунав останній дзвінок

Останній дзвінок пролунав 27 травня для учнів 11 класу Аджамської ЗШ І-ІІІ ступенів. Привітати випускників 2016 року завітали почесні гості: заступник голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Мільто Олександр Анатолійович і начальник відділу освіти, молоді та спорту Кіровоград ... Читати далі »

Категория: Новини |


Останній дзвінок кличе у доросле життя

27 травня пролунав останній дзвінок для випускників Бережинської ЗШ І-ІІІ ступенів. Із цим святом їх привітали директор навчального закладу К. Буртак та класний керівник Г. Кононова. До одинадцятикласників з найкращими побажаннями звернулися присутні на святі гості: голова Кіровоградської районної ради С. Кадигроб, сільсь ... Читати далі »

Категория: Новини |


Виставка мінералів

26 травня 2016 року у Первозванівській ЗШ І-ІІІ ступенів було організовано виставку природних мінералів, яку супроводжувала інформація про дорогоцінні камені та метали, метеорити та астероїди. Учням розповіли про походження рідкісних мінералів та їх властивості. Камені заворожили присутніх своєю нерукотворною красою. У кожного з них своя іст ... Читати далі »

Категория: Новини |


Відбулася інструктивно-методична нарада ЗДВР

25 травня 2016 року відбулася інструктивно-методична нарада заступників директорів шкіл з виховної роботи. Методист інформаційно-ресурсного методичного центру відділу освіти, молоді та спорту Кіровоградської районної державної адміністрації Кононенко О.О. ознайомила присутніх з довідкою «Про проведення відпочи ... Читати далі »

Категория: Новини |


Нарада керівників ЗНЗ

24 травня 2016 року в сесійній залі Кіровоградської районної ради відбулася нарада керівників загальноосвітніх навчальних закладів. Нарада складалась із двох блоків. Перший блок наради був присвячений організації відпочинкової кампанії в ЗНЗ району у 2016 році. На порядку денному обговорювалися питання:

... Читати далі »

Категория: Новини |


День Матері і День сім'ї у Грузьківському НВК

Традиційно у Грузьківському НВК щороку протягом квітня – травня проходять заходи, присвячені Дню матері та Дню сім΄ї – святкові концерти, відкриті уроки за участю батьків, родинні свята, патріотичний флеш-моб.

... Читати далі »

Категория: Новини |


У Вільненській ЗШ святкували День вишиванки

Доброю традицією стало в час незалежності нашої держави відзначати День вишиванки. Учні та вчителі Вільненської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів активно долучилися до цієї акції. А як же може бути інакше? Адже вишитий одяг на наших предках описує ще Геродот. Тож вишиванка - це духовність народу, це оберіг твій ... Читати далі »

Категория: Новини |


Свято вишиванки у Степовому НВК

День вишиванки - всеукраїнське свято, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого одягу. Саме ж свято запрошує кожного свідомого громадянина до абсолютно простого вчинку – просто одягти вишиванку і в ній піти на роботу чи на навчання. З нагоди відзначення Дня вишиванки в Укра ... Читати далі »

Категория: Новини |


День вишиванки у Миколаївській ЗШ

У Миколаївській школі провели День вишиванки. Всі учні та вчителі стали учасниками шкільного параду вишиванок. Кожен класний колектив презентував свій девіз до цього дня та прийняв участь у дефіле. Окрім вираження своєї національної та громадянської позиції, учасники параду отримали позитивні емоції, піднесений настрій, відчут ... Читати далі »

Категория: Новини |


Зустріч вчителів української мови та літератури, зарубіжної літератури з видатним мовознавцем сучасності Олександром Авраменком

17 травня у Кіровограді відбулася зустріч вчителів української мови та літератури, у тому числі й вчителів загальноосвітніх навчальних закладів Кіровоградського району, із відомим мовознавцем О.Авраменком. Авраменко Олександр Миколайо ... Читати далі »

Категория: Новини |


Участь вчителів-словесників в обласній науково-методичній конференції

17 травня 2016 року відбулася науково-методична конференція вчителів української та зарубіжної літератури, української мови, музичного мистецтва та художньої культури з проблеми «Модернізація та технологізація сучасного уроку: інноваційний потенціал». У роботі конференції взяли участь учите ... Читати далі »

Категория: Новини |


День Європи в Степовому НВК

16 травня в Степовому НВК відбулося свято, присвячене Дню Європи. Цей день є символом нової співпраці між державами, який ґрунтується на спільних цінностях та інтересах.

... Читати далі »

Категория: Новини |


Учителі-словесники ЗНЗ Кіровоградського району відвідали лекцію викладача Колумбійського університету Юрія Шевчука

Що таке «мовна шизофренія», де вона зустрічається та які її наслідки для мови – у КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського» відбулася лекція відомого мовознавця, викладача Колумбійського університету Ю ... Читати далі »

Категория: Новини |


Війна не має забуття

З метою належного відзначення Дня пам’яті та примирення і 71-ої річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні в Червоноярському НВК було проведено виховні години, години спілкування, уроки мужності на тему «Пам’ять про Вас в нашім серці жива», «Пам’ятаємо! Перемагаємо!», «Війна не має ... Читати далі »



День пам'яті та примирення

8 травня – День пам’яті і скорботи. Цього дня по всій Україні вкриваються весняними квітами і величні пам’ятники, і скромні обеліски. Це означає, що пам’ять народна жива, що подвиг загиблих – незабутній. Символом Дня пам’яті та примирення є червоний мак. Мак - символ волі, гордості, кро ... Читати далі »

Категория: Новини |


«Перемога, свята перемога»

Учнівський та педагогічний колективи Оситнязької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів взяли участь у відзначенні Дня пам’яті та примирення і 71-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Мітинг з нагоди цього свята розпочався з ходи колони барабанщиць та покладання квітів ... Читати далі »

Категория: Новини |


Проведення ХІ Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця»

Протягом квітня 2016 року у закладах освіти Кіровоградського району стартував районний етап Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця», організацією якого займався Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до серця&r ... Читати далі »

Категория: Новини |


Лінійка-реквієм у Миколаївській ЗШ

5 травня 2016 року в Миколаївській ЗШ І-ІІІ ступенів було проведено лінійку–реквієм, присвячену пам’яті воїнів, полеглих під час Другої Світової війни, «Перемога одна на всіх». Після заходу відбулося покладання квітів до обеліска Слави, пам’ятника воїнам, загиблих у роки ІІ Світо ... Читати далі »

Категория: Новини |


Новий етап міжнародного проекту «Face to Faith»(«Обличчям до віри»).

Учні Соколівської ЗШ І-ІІІ ступенів продовжили роботу у міжнародному проекті благодійного фонду Тоні Блера «Face to Faith». Протягом квітня місяця діти приймали активну участь в онлайн обговоренні (Team Bloggi ... Читати далі »

Категория: Новини |


28 квітня - Всесвітній День охорони праці. Вітаємо переможців!

Щороку 28 квітня, з метою сприяння попередженню нещасних випадків і захворювань на робочому місці в усьому світі, Міжнародна організація праці відзначає Всесвітній День охорони праці. Найвищі цінності – це життя та здоров’я людини, захист яких потребує чималих зусиль, адже інколи людська діяльність пов’язана з небезпечними ситуаціями, особливо, пр ... Читати далі »

Категория: Новини |


Відбулося засідання Авторської творчої майстерні
Категория: Новини |


Чорнобиль не має минулого часу…

Цього року виповнюється 30 років з моменту Чорнобильської катастрофи ‒ найбільшої за всю історію ядерної енергетики у світі.

... Читати далі »

Категория: Новини |


Чорнобиль – вічний біль душі

30 років минуло з того часу, як страшним колесом прокотилася Україною аварія на ЧАЕС. Однак рани, завдані трагедією, не загоюються. Скалічені людські долі, загублене життя, страждання, покинуті домівки, розорені гнізда, здичавілі звірі - це приніс Чорнобиль.

... Читати далі »

Категория: Новини |


Ми пам’ятаємо !

У Бережинській шкільній актовій залі сьогодні, 26 квітня, було людно, завітало багато гостей: сільський голова, працівники Будинку культури, настоятель місцевої релігійної громади та, яку підготували учні, не залишила нікого байдужим. Зі словами вдячності за запрошення за пам’ять про м ... Читати далі »



«Серце до серця»

З 04.04.2016 р. по 24.04.2016 р. в рамках ХІ Всеукраїнської акції «Серце до серця» в Бережинській ЗШ І-ІІІ ст. Відбувався збір коштів для закупівлі обладнання в реанімаційні відділення дитячих лікарень. В акції взяли участь усі не байдужі учні, вчителі, батьки, жителі села Бережинки. Також учні ... Читати далі »

Категория: Новини |


Чорнобиль: загублений світ!

26 квітня 1986! В пам'яті українського народу - це день чорнобильського лиха, болю, суму, і забути це й викреслити із нашої пам'яті – неможливо. Минуло 30 років, а чорний день Чорнобильської трагедії продовжує хвилювати людей. АБЗАЦ

... Читати далі »

Категория: Новини |


Відбулася районна історико-краєзнавча конференція

22 квітня 2016 року відбулася районна історико-краєзнавча конференція на тему: «Виховання громадянина-патріота через дослідження історії рідного краю». Свої роботи із зазначеної проблеми презентували учні 22 загальноосвітніх навчальних закладів Кіровоградського рай ... Читати далі »

Категория: Новини |


Учні Крупської ЗШ І-ІІІ ст. вшанували пам'ять бійців Кіровоградщини

22 квітня під час екскурсії до міста Кіровограда учні Крупської ЗШ І-ІІІ ст. відвідали Алею Слави, щоб вшанувати пам'ять бійців Кіровоградщини. Серед світлин військовослужбовців, які загинули в зоні АТО, розміщено фото односельця Дмитра Панченка. ... Читати далі »

Категория: Новини |


Вітаємо переможців!!!

22 квітня 2016 року в рамках проведення Дня довкілля відбувся обласний зліт гуртківців екологічного напрямку в Кіровоградському обласному центрі еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді, на якому команду Кіровоградського району представляли вихованці екологічного гуртка "Дивосвіт" ... Читати далі »

Категория: Новини |


Весняний книговир

Свято книги для учнів Крупської ЗШ І-ІІІ ст. цього року стало особливим. 22 квітня школярі відвідали книжковий ярмарок у Кіровограді, який зустрів гостей цікавими виставками декоративного мистецтва та розмаїттям літературних новинок. Діти брали участь у вікторинах, майстер-класах, спілкувались з ... Читати далі »

Категория: Новини |


Учні Вільненської ЗШ відвідали музей "Визволення Кіровоградщини"

З метою залучення до вивчення історії рідного краю учні Вільненської школи відвідали музей «Визволення Кіровоградщини». Під час екскурсії учні школи мали змогу ознайомитися з подіями, які відбувалися під час Другої світово ... Читати далі »

Категория: Новини |


Відкриття туристичного сезону на "Хуторі Надія"

20 квітня 2016 року учні Назарівського НВК відвідали «Хутір Надія» - державний музей-заповідник Івана Тобілевича, де відбулося відкриття туристичного сезону. Учні мали можливість переглянути концертну програму: народні танці та вистави дитячого колективу народного та ... Читати далі »

Категория: Новини |

                                                Вітаємо з перемогою!!!

За результатами 4-го ( підсумкового) етапу ХУ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості переможцем у номінації «Історія України державотворення» стала учениця 10 класу Клинцівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відділу освіти, молоді та спорту Кіровоградської райдержадміністрації – Потєєва Марина. Вітаємо з перемогою Потєєву Марину ... Читати далі »

Категория: Новини |

Відділ інформує
Форма входу
Пошук
Категорії розділу
Новини
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Корисні посилання
glorikum © 2024
Хостинг від uCoz