Четвер, 02.05.2024, 07:32
ВІДДІЛ ОСВІТИ КРОПИВНИЦЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту
Останні матеріали
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (5) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (4) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (6) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (3) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (2) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (1) 
[28.01.2020]
Наказ начальника відділу освіти Кропивницької РДА від 16.01.2020 року № 12-аг "Про затвердження бюджетних програм на 2020 рік" 
[13.01.2020]
Положення про відділ освіти Кропивницької районної державної адміністрації Кіровоградської області 
Статті
[29.11.2017]
Графік ЗНО-2018
[25.10.2013]
Виховуємо вдячних та турботливих нащадків
[23.09.2013]
Освітні округи
[23.09.2013]
Про роботу освітніх округів Кіровоградського району
[23.09.2013]
Про роботу опорних навчальних закладів району
[20.09.2013]
Порядок проходження медогляду учнями ЗОШ
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 16 17 18 19 20 ... 32 33 »

Виховуємо патріотів!

Відповідно до Концепції національно-патріотичного виховання учнівської молоді, виконання Обласної програми патріотичного виховання населення на період до 2017 року, річного плану роботи школи на 2016-2017 навчальний рік в Оситнязькій ЗШ І-ІІІ ступенів проводиться цикл відкритих виховних годин з національно-патріотичного виховання школярі ... Читати далі »

Категория: Новини |


Привітали чарівних жінок!

«Чарівним жінкам присвячується!». Під таким гаслом відбулося в Оситнязькій школі родинне свято до 8 Березня. Зібралися бабусі, мами, сестрички. Учні співали веселі пісні, танцювали, розказували вірші, а вихованці літературно-драматичного гуртка «Ліра» (керівник Шевченко С.М.) показали уривок із всім відомого твору М. Старицького «За ... Читати далі »

Категория: Новини |


«Я пишаюся тим, що я українець»

Під такою назвою у Бережинській загальноосвітній школі І –ІІІ ступенів відбулася тематична година спілкування, під час якої мова йшла про Україну, її символіку, найвизначніші місця. Діти розповідали про походження Герба держави, значення кольорів Прапора, авторів Гімну України. Учні читали поезії про рідний край, про державні сим ... Читати далі »

Категория: Новини |


Зі святом 8 Березня!

В цей день весняний, В цей день святковий Бажаємо щиро, бажаємо радо Безхмарного неба, сонця в душі Здоров'я міцного, дитячого слова Натхнення, кохання й краси! Відділ освіти, молоді та спорту

Категория: Новини |


Українознавча гра «Соняшник»

03 березня 2017 року учні 1-11 класів загальноосвітніх навчальних закладах району взяли участь у Всеукраїнській українознавчій грі «Соняшник», показали свої знання з української мови, літератури та народознавства.

Категория: Новини |


Візит до гематологічного відділення Кіровоградської обласної лікарні

03 березня 2017 року учні Іванівської загальноосвітньої філії КЗ «Соколівське НВО» подарували частинку свого тепла маленьким пацієнтам гематологічного відділення Кіровоградської обласної лікарні – привезли їм малюнки, листи і невеличкі подаруночки, які придбали за кошти від проведення благодійн ... Читати далі »

Категория: Новини |


Чемпіонат Кіровоградського району з волейболу, присвячений Дню Героїв Небесної Сотні

11 та 25 лютого у спортивному залі Аджамської ЗШ відбувся чемпіонат Кіровоградського району з волейболу, присвячений Дню Героїв Небесної Сотні.

... Читати далі »

Категория: Новини |


Обласна педагогічна практика шкільних бібліотекарів

01 березня 2017 року педагогічний колектив Великосеверинівської загальноосвітньої школи І–ІІІ ступенів радо зустрічав слухачів бібліотечно-педагогічної практики обласних курсів шкільних бібліотекарів. Спільноту бібліотекарів очолювала Дяченко Н.І., методист науково-методичної лабораторії виховної роботи ... Читати далі »

Категория: Новини |


Засідання колегії відділу освіти, молоді та спорту

28 лютого 2017 року відбулося засідання колегії відділу освіти, молоді та спорту Кіровоградської райдержадміністрації, на якому було розглянуто питання:

... Читати далі »

Категория: Новини |


Про спільне засідання колегії відділу освіти, молоді та спорту Кіровоградської районної державної адміністрації та Пленуму районної організації профспілки працівників освіти і науки України

28 лютого 2017 року відбулося спільне засідання колегії відділу освіти, молоді та спорту Кіровоградської районної державної адміністрації та Пленуму районної організації пр ... Читати далі »

Категория: Новини |


Районний етап турніру юних істориків

24 лютого 2017 року на базі комунального закладу "Соколівське НВО" відбувся районний етап турніру юних істориків. Вітаємо команду КЗ "Соколівське НВО" з перемогою, а команди з Бережинської та Аджамської ЗШ І-ІІІ ступенів з почесними другим та третім місцями відповідно. Учасники спробували себе у ролі доповідачів, опонентів ... Читати далі »

Категория: Новини |


Засідання Школи молодого вчителя

22 лютого 2017 року на базі Первозванівської ЗШ І-ІІІ ступенів відбулося засідання районної Школи молодого вчителя (методист ІРМЦ Індик О.В.). Учителі Первозванівської школи продемонстрували свою педагогічну майстерність, провівши для молодих колег фрагменти уроків: з математики (Агішева О.О, 3 клас), природознавства (Заяць С.О., ... Читати далі »

Категория: Новини |


Здрастуй, Слово!

Здрастуй, Слово, українська мова, Здрастуй на межі тисячоліть! Квітни калиново й барвінково, запашна вічнозелена віть! 21 лютого – Міжнародний день рідної мови. Вчителі української мови та літератури Скуренко Лариса Леонідівна, Жданова Валентина Миколаївна і учні Миколаївської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів долучилися до с ... Читати далі »

Категория: Новини |


У Созонівському НВК привітали переможницю обласного конкурсу «Учитель року – 2017» Криволапову В.Д.

Учнівський та педагогічний колективи Созонівського НВК вітали Криволапову Валентину Дмитрівну з перемогою у ІІ (обласному) турі ХХІІ Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2017» у номінації «Інформатика». Лауреатами та ... Читати далі »

Категория: Новини |


Рідна мова – пісня солов’їна

В Оситнязькій ЗШ І-ІІІ ступенів 21 лютого 2017 року свято: вишиванки на учнях радують розмаїттям кольорів, адже школа відзначає Міжнародний день рідної мови. Палкі, щирі слова про мову лунали в цей день на загальношкільній лінійці, бо мова - це доля, незмінні вітрила, без мови не може існувати народ, не можна відчути душу українця. Вона д ... Читати далі »

Категория: Новини |


Солов'їна, барвінкова - українська рідна мова

У День української мови спільними творчими зусиллями класного керівника Місаєвої Наталі Олександрівни та шкільного бібліотекаря Попової Віри Василівни для учнів 4 класу комунального закладу "Соколівське навчально-виховне об’єднання" було проведено мовознавчий марафон Солов'їна, барвінко ... Читати далі »

Категория: Новини |


Зима, що нас змінила…

«У глибокій скорботі схиляємо голови перед пам’яттю Героїв Небесної Сотні», - з таких слав розпочалася загальношкільна лінійка в Оситнязькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів. Перед очима дітей ніби пройшли картини Революції Гідності. Згадували перших Героїв Небесної Сотні: науковців, викладачів, студентів, вчителів, художників і просто пер ... Читати далі »

Категория: Новини |


Вітаємо з перемогою!!!

Щиро вітаємо з перемогою в обласному етапі конкурсу «Учитель року – 2017» в номінації «Інформатика» Криволапову Валентину Дмитрівну, вчителя Созонівського навчально-виховного комплексу Кіровоградського району! Бажаємо невичерпної енергії і наснаги у щоденній творчій діяльності, нових педагогічних звершень та ... Читати далі »

Категория: Новини |


Герої не вмирають!

17 лютого 2017 року у Первозванівській ЗШ І-ІІІ ступенів біля стенду «Герої Небесної Сотні» для учнів 2-5 класів дев'ятикласниками Валерієм Сухим та Олександром Долиняком було проведено міні-лекцію «Пам'ять про Ваш подвиг у наших серцях», присвячену подіям Революції Гідності. Діти уважно слухали інформацію юних лекторів про події, які відбувалися н ... Читати далі »

Категория: Новини |


Щоб їхня жертва не була марною…

Минуло три роки. Три роки важких втрат, болю і випробувань. Минуло три роки від подій, які назавжди змінили країну і кожного українця. Подій, які залишили в минулому мирне розмірене життя. Лютий 2014 року закарбувався в історичній пам’яті нашого народу назавжди. Вся Україна і весь світ стали свідками холодної жорстокості катів і щирого, ... Читати далі »

Категория: Новини |


Семінар-практикум вчителів іноземних мов

15 лютого 2017 року на базі комунального закладу «Кіровоградський обласний центр дитячої та юнацької творчості», Оситнязька ЗШ І-ІІІ ступенів відбувся семінар-практикум вчителів іноземних мов з теми «Науково-методичний супровід діяльності педагогів з покращення результативності підготовки учнів до успішного складання ісп ... Читати далі »



Відбулася нарада ЗДВР

15 лютого 2017 року на базі Первозванівської ЗШ І-ІІІ ступенів методистом ІРМЦ відділу освіти, молоді та спорту Кіровоградської райдержадміністрації Кононенко О.О. було проведено інструктивно-методичну нараду організаторів виховного процесу у загальноосвітніх навчальних закладах Кіровоградського району (заступників директорів шкіл з виховн ... Читати далі »

Категория: Новини |


У Миколаївській ЗШ вшанували пам'ять воїнів-інтернаціоналістів

З метою патріотичного виховання учнів, розширення знань учнів про історичні події афганської війни, виховання поваги і шани до воїнів-інтернаціоналістів, до трагічної сторінки нашої історії, гордості за своїх земляків, до 28-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Афганістану класний керівник Ковальо ... Читати далі »

Категория: Новини |


«Здоровий спосіб життя – модно!»

«Чорна Смерть. Правда про СНІД». Такою була тема загальношкільного виховного заходу в Оситнязькій ЗШ І-ІІІ ступенів. Відкрили його вихованці шкільного клубу з превентивного виховання «Учнівський квартал». Вони розповіли про шкідливі звички молоді, які приводять до тяжкої хвороби ВІЛ/СНІД. Потім класний керівник 6 класу Плужник Т.М. раз ... Читати далі »

Категория: Новини |


В Івано-Благодатненському НВК пройшов Тиждень здорового способу життя

З 06 по 10 лютого 2017 року в Івано-Благодатненському НВК пройшов Тиждень здорового способу життя під гаслом "Зроби свій вибір на користь здоров'я".

... Читати далі »

Категория: Новини |


Гігієна та санітарія – запорука здоров’я

У рамках Тижня здорового способу життя «Зроби свій вибір на користь здоров’я», який пройшов у Грузьківському НВК, керівник клубу «За здоровий спосіб життя» Бондарчук О.М. провела засідання «Гігієна та санітарія – запорука здоров’я».

... Читати далі »

Категория: Новини |


Созонівський «Ровесник» вражає акторською майстерністю

Зустріч із драмстудією «Ровесник» - це завжди свято для тих, хто любить мистецтво. Дійсно, святом для присутніх став виступ творчого колективу перед працівниками районного відділу освіти, молоді та спорту Кіровоградської РДА з виставою за п’єсою Г.Квітки-Основ’яненка «Сватання на Гончарівці». Живий перебіг подій, ... Читати далі »

Категория: Новини |

  Засідання школи фахової майстерності вихователів ДНЗ

 08 лютого 2017 року на базі Бережинського ДНЗ «Колосок» (завідувач Трибиненко В.П.)відбулося засідання школи фахової майстерності молодих вихователів ДНЗ з теми «Трудове виховання дітей як педагогічна проблема сучасності».

 Методист ІРМЦ Пархомчук Н.М. розкрила питання трудового виховання з дітьми в умовах дошкільного навчального закладу на сучасному етапі. Під час практичної частини були показані елементи організації трудового виховання для дітей молодшого та середнього дошкільного віку. Підсумком да ... Читати далі »

Категория: Новини |


Маленька праця краща за велике безділля

У Червоноярському НВК І-ІІІ ступенів пройшов Тиждень трудового виховання, в рамках якого з учнями проведені виховні години, вікторини, години спілкування тощо. В фойє школи оформлена виставка учнівських поробок. Вироби з бісеру, мушлів, пластиліну, ниток, природного матеріалу, вишиті серветки і картини, топіарій, паперові квіти, ... Читати далі »

Категория: Новини |


Івано – Благодатненський НВК долучився до Всесвітнього проекту The Great Kindness Challenge

Учні Івано - Благодатненського навчально-виховного комплексу долучилися до Всесвітньої ініціативи The Great Kindness Challenge. Основна мета проекту - здійснити протягом тижня якомога більше добрих справ. Для полегшення виконання завдання дітям були видані списки з переліком з ... Читати далі »

Категория: Новини |


Зустріч з депутатом районної ради

06 лютого 2017 року у Бережинській загальноосвітній школі І – ІІІ ступенів відбулася зустріч із депутатом районної ради Житнім Володимиром Анатолійовичем. На зібранні були присутні педагоги та працівники школи, голова батьківського комітету, представник сільської ради та президент шкільного парламенту дітей. ... Читати далі »

Категория: Новини |


Зроби свій вибір на користь здоров’я

У рамках проведення Тижня знань безпеки життєдіяльності «Зроби свій вибір на користь здоров’я», який проходить в Бережинській ЗШ І – ІІІ ступенів, був запланований урок – тренінг «Профілактика туберкульозу у підлітків».

... Читати далі »

Категория: Новини |


Доброго вам здоров'я!

6 лютого у першому класі Бережинської ЗШ І-ІІІ ступенів пройшла година спілкування. Класний керівник Семенюк Тамара Григорівна розповіла учням, що здоров'я людини – це найцінніше багатство. Про нього треба дбати змолоду. Дбати про здоров'я – це означає вести здоровий спосіб життя, дотримуватися корисних звичок. Діт ... Читати далі »

Категория: Новини |


Нагородження переможців ІІІ (обласного) етапу  та участь у ІV етапі VІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

04 лютого 2017 року на базі комунального закладу «Навчально-виховне об’єднання «Спеціалізований загальноосвітній навчальний заклад І ступеня «Гармонія» &ndas ... Читати далі »

Категория: Новини |


Тренінг «З Україною в серці»

02.02.2017 року в АджамськійЗШ педагогом-організатором Негодою О.І. та практичним психологом Яценко В.І. було розпочато проведення тренінгу «З Україною в серці» для членів Школи лідерів Аджамської ЗШ І-ІІІ ступенів. (Тренінг розроблено Інститутом проблем виховання НАПН України). Діти прийняли закони тренінгу ... Читати далі »

Категория: Новини |


Караоке на перерві

02.02.2017 року в Аджамській школі пройшов конкурс «Караоке на перерві», присвячений пам'яті Андрія Кузьменка. Умовою конкурсу було виконання пісень виключно гурту «Скрябін». Після першого туру «Співають всі» було обрано 3 учасниць. Ними стали: Кіракосян Карина (9-Б клас), Маленкова Анна (6 клас) т ... Читати далі »

Категория: Новини |


Захід у Бережинській ЗШ «Я волю полюбив державну»

2 лютого 2017 року у Бережинській загальноосвітній школі І – ІІІ ступенів відбувся захід на відзначення 120-річчя від дня народження українського поета, нашого земляка Євгена Маланюка «Я волю полюбив державну». Із вступним словом до учнів звернулася Ентова К. В. , учитель української мови і літератури, яка за ... Читати далі »

Категория: Новини |


До 120- річчя від дня народження поета-земляка, «імператора залізних строф», Євгена Маланюка

01 лютого 2017 року у загальноосвітніх навчальних закладах району були проведені позакласні заходи з української літератури, присвячені 120-річниці від дня народження всесвітньо визнаного «Бояна степової Еллади» Євгена Маланюка, поета, публіциста, літературознавця та ... Читати далі »

Категория: Новини |


ІІ засідання Школи професійного становлення «Кроки до майстерності»

31 січня 2017 року у Созонівському НВК відбулося друге засідання ШПС «Кроки до майстерності» (керівник: Щербина С.В.) для молодих спеціалістів-філологів. Слухачі Вірван Ю.О. та Федоренко Ю.С. продовжили ознайомлення із сучасними інтерактивними технологіями, що використо ... Читати далі »

Категория: Новини |


«Сучасним дітям - сучасний урок».

На минулому тижні на базі Бережинської ЗШ І-ІІІ ст. Кіровоградського району відбулося друге засідання Школи молодих педагогів, що викладають зарубіжну літературу та російську мову (Керівник Кононова Г.М.). У ході занаття молоді колеги розширили свої знання про сучасний урок літератури. Вчителів ознайомлено з педагогічними ін ... Читати далі »

Категория: Новини |


Літературні читання в Миколаївській ЗШ

Знаю — медом сонця, ой Ладо, В твоїм древнім тілі — весна. О моя степова Елладо, Ти й тепер антично ясна. До 120-х роковин з дня народження письменника – земляка Євгена Филимоновича Маланюка в Миколаївській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів пройшли літературні читання на тему :«Боян степової Еллади…»

Категория: Новини |


Нарада для керівників загальноосвітніх навчальних закладів

31 січня 2017 року у відділі освіти, молоді та спорту Кіровоградської райдержадміністрації відбулася нарада для керівників загальноосвітніх навчальних закладів, на якій були розглянуті питання: 1. Про підсумки проведення І (районного) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року» Побережець О.С., дир ... Читати далі »

Категория: Новини |


Тиждень естетичних наук у Первозванівській ЗШ І-ІІІ ступенів

З 22 по 27 січня 2017 року в Первозванівській ЗШ І-ІІІ ступенів проходив Тиждень естетичних наук. Учителем музичного мистецтва, педагогом-організатором школи Грозаном В.А. проведено в рамках Тижня позакласний виховний захід з музичного мистецтва "Музика торкається душі" для початкових класі ... Читати далі »

Категория: Новини |


Допомога воїнам АТО

27 січня 2017 року до Миколаївської школи завітала волонтерська група на чолі з Павлом Кучеренком, яким  було передано дарунки для воїнів АТО (солодощі, консервацію, овочі, крупи, предмети першої необхідності та дитячі малюнки) з побажаннями швидкої перемоги та повернення воїнів до рідної домівки.

Категория: Новини |


Запрошуємо до участі в обговоренні інтернет-конференції

Шановні колеги! Запрошуємо Вас взяти участь у роботі районної науково-практичної Інтернет-конференції з проблеми «Формування літературних компетентностей учнів в умовах активного використання інноваційних технологій» 30 січня по 03 лютого 2017 року Напрями роботи: 1. Сучасний інструментарій вч ... Читати далі »

Категория: Новини |


Вітаємо переможців обласного фестивалю веб-квестів!

Відповідно до наказу начальника управління освіти, науки, молоді та спорту КОДА від 06 січня 2017 року № 7 «Про підсумки обласного фестивалю веб-квестів» та за результатами журі Курлова Оксана Михайлівна, директор Первозванівс ... Читати далі »

Категория: Новини |


Скорботна свічка пам'яті святої…

27 січня - Міжнародний день пам'яті жерв Голокосту. В цей день учні Оситнязької загальноосвітньої школи зібралися на загальношкільний мітинг-реквієм в пам'ять жертв замордованих мільйонів євреїв і людей інших національностей в концтаборі Освенцим, переглянули виставку літератури в шкільній бібліотеці «Скорботна свічка пам'яті святої…». ... Читати далі »

Категория: Новини |


У Степовому НВК вшанували жерт Голокосту

Трагедія Голокосту назавжди залишиться страшним уроком і грізним попередженням усьому людству. Наш обов’язок – про це пам’ятати, тоді людство більше не породить жорстокість таких неймовірних масштабів. Із нагоди Міжнародного дня пам’яті жертв Голокосту в Степовому НВК проведено урок пам’яті «Трагічні моменти Голокосту». Вчите ... Читати далі »

Категория: Новини |


За результатами ІІІ (обласного) етапу VІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка та на підставі рішення журі учениці 6 класу Івченко Єлізавета (вчитель української мови та літератури Боярко В.В.), 9 класу Кондратюк Дарина (вчитель української мови та літератури Щербина С.В.), Дерюшева Поліна (вчитель української мови та літератури Боярко В.В.) Созонівського НВК стали переможцями Обласного етапу та візьмуть участь у ІV (заключному) етапі конкурсу. Щиро вітаємо юних шевченкознавців, бажаємо подальших успіхів у різних конкурсах та випробуваннях, нових здобутків та перемог. ... Читати далі »
Категория: Новини |


Відбулося спільне засідання районного координаційного центру національно-патріотичного виховання дітей та молоді і ШПД

27 січня 2017 року на базі Кіровоградського районного будинку культури відбулося спільне засідання районного парламенту дітей та Кіровоградського районного координаційного центру національно-патріотичного виховання дітей та молоді, на якому було підпи ... Читати далі »

Категория: Новини |

Відділ інформує
Форма входу
Пошук
Категорії розділу
Новини
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Корисні посилання
glorikum © 2024
Хостинг від uCoz