П`ятниця, 26.04.2024, 15:27
ВІДДІЛ ОСВІТИ КРОПИВНИЦЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту
Останні матеріали
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (5) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (4) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (6) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (3) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (2) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (1) 
[28.01.2020]
Наказ начальника відділу освіти Кропивницької РДА від 16.01.2020 року № 12-аг "Про затвердження бюджетних програм на 2020 рік" 
[13.01.2020]
Положення про відділ освіти Кропивницької районної державної адміністрації Кіровоградської області 
Статті
[29.11.2017]
Графік ЗНО-2018
[25.10.2013]
Виховуємо вдячних та турботливих нащадків
[23.09.2013]
Освітні округи
[23.09.2013]
Про роботу освітніх округів Кіровоградського району
[23.09.2013]
Про роботу опорних навчальних закладів району
[20.09.2013]
Порядок проходження медогляду учнями ЗОШ
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 15 16 17 18 19 ... 32 33 »

До Миколаївської ЗШ завітали працівники ДСНС

11 квітня 2017 року в рамках тижня знань безпеки життєдіяльності на тему: «Безпека у твоєму житті» до Миколаївської школи завітали працівники ДСНС в Кіровоградській області. На подвір`ї навчального закладу було весело і галасно. Адже тут проходили конкурси, змагання, вікторини. Учні мали змогу випробувати себе в ролі ... Читати далі »

Категория: Новини |


10 квітня 2017 року на базі Бережинської та Первозванівської ЗШ I-III ступенів відбувся обласний семінар методистів методичних кабінетів(центрів) органів управління освітою райдержадміністрацій, міських рад, об’єднаних територіальних громад, які відповідають за викладання математики, фізики, астрономії та інформатики з проблеми «Діяльність методичної служби як умова професійного розвитку педагога. Спрямованість викладання предметів природничо-математичного циклу на розвиток обдарувань учнів; науково-методичне забезпечення».

... Читати далі »



Рух заради здоров'я

З 03 квітня по 07 квітня в Бережинській ЗШ І-ІІІ ступенів було організовано Всеукраїнський спортивно-масовий захід «Рух заради здоров'я», в ході якого було проведено: ранкову гімнастику, фізкультхвилинки, змагання з волейболу, футболу.

... Читати далі »

Категория: Новини |


Безпека у твоєму житті

10 квітня в Бережинській ЗШ І-ІІІ ступенів розпочався тиждень «Безпека у твоєму житті». В рамках тижня вчитель 2 класу Позняк Наталія Вікторівна провела годину спілкування на тему «Безпека у твоєму житті». На уроці діти більше дізналися про поняття «безпека» та «небезпека».

... Читати далі »

Категория: Новини |


Учні Миколаївської ЗШ висадили алею в пам'ять про Романа Майстерюка

Під час проведення толоки учнями Миколаївської загальноосвітньої школи виконано широкий комплекс робіт, спрямованих на поліпшення благоустрою села, озеленення та покращення стану довкілля. Активну участь взяли всі учні, вчителі та працівники закладу. Родзинкою толоки було висадження алеї беріз ... Читати далі »

Категория: Новини |


Вітаємо!!!

8 квітня учні 4 та 8 класів Миколаївської ЗШ І-ІІІ ступенів взяли участь у телевізійній грі для школярів "12 балів". Діти показали добрий результат та отримали величезне задоволення. Переможці тижня - учениця 4 класу Рибальченко Тетяна та учениця 8 класу Луньова Анна. Вони ж і отримали нагороди.

Категория: Новини |


День пам'яті Дмитра Панченка

7 квітня в Карлівському НВО відбувся День пам'яті Дмитра Панченка. Вшанувати загиблого військовослужбовця-земляка прийшли мешканці села, волонтери та бійці спецназу. Присутні ділились спогадами про світлу людину, доброго товариша, надійного побратима, яким був Дмитро. У проникливих віршах учні висловлювали велику вдячність ... Читати далі »

Категория: Новини |


Учні Карлівського НВО відвідали мистецький захід

7 квітня учні початкових класів Карлівського НВО побували на виставці декоративного розпису "Мальований рай". Відкриття виставки відбулось у відділі мистецтв ОУНБ ім. Д. Чижевсько. На заході представлено близько 20-ти картин, кожна з яких привертала увагу розмаїттям кольорів та витонченістю малюнка. Та не лише ... Читати далі »

Категория: Новини |


Найменші вихованці Оленокосогорівського НВК долучились до благодійної акції «Серце до серця»

4-6 квітня 2017 року в Оленокосогорівському НВК стартувала щорічна Всеукраїнська акція “Серце до серця".Вихованці дошкільного підрозділу також долучились до акції і відразу виявили бажання внести свій вклад для придбання медичного обладнання для ... Читати далі »

Категория: Новини |


Рух заради здоров'я

З 03.04.17 по 07.04.17 в Клинцівській ЗШ І-ІІІ ступенів проводився Всеукраїнський фізкультурно-оздоровчий захід «Рух заради здоров'я». Під час тижня в кожному класі проводилися фізкультхвилинки. 07.04.17 вчитель фізичної культури Миргородський К.В. проводив з учнями заходи із загальної фізичної підготовки: віджимання від підлоги, качання ве ... Читати далі »

Категория: Новини |


Ми за чисте довкілля!

Учні Клинцівської ЗШ І-ІІІ ступенів приєдналися до акції «За чисте довкілля». Під час акції діти прибрали шкільну територію, посадили багаторічні квіти, впорядкували клумби біля школи. Всі учні працювали з гарним весняним настроєм та отримали задоволення від виконаних справ.

Категория: Новини |


Засідання школи фахової майстерності молодих вихователів

06 квітня 2017 року на базі Катеринівського ДНЗ «Сонечко» (завідувач Тітова Н.Й.) відбулося засідання школи фахової майстерності молодих вихователів. Тема даного засідання - «Образотворча діяльність як основа формування творчої особистості».

... Читати далі »

Категория: Новини |

$IMAGE1-left$
Ми за чисте довкілля!

Учні Оситнязької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів є активними учасниками щорічної Всеукраїнської акції «За чисте довкілля». Долучилися школярі до даного заходу 03 квітня 2017 року. Керівником екологічного гуртка «Юний дослідник» Іваненко Світланою Степанівною було організовано проведення конкурсу «Дизайн шкільної клумби». Переможцями стали учні 5 та 6 класів, які отримали в дарунок від керівника гуртка посадковий матеріал ранньоквітучих багаторічних квітів (тюльпанів, нарцисів, гіацинтів та крокусів) для вис ... Читати далі »

Категория: Новини |


Нарада керівників закладів ЗНЗ району

31 березня 2017 року відбулася нарада відділу освіти, молоді та спорту, на якій було розглянуто питання: «Про стан здійснення внутрішньошкільного контролю та ведення шкільної документації у ЗНЗ району» (доповідач директор ІРМЦ Тимошенко Н.П.), «Про підготовку навчальних закладів до проведення ДПА та ЗНО» (доповідач Патинок ... Читати далі »



Засідання консультпункту «Психологічна абетка»

30 березня 2017 року на базі інформаційно-ресурсного методичного центру відділу освіти, молоді та спорту Кіровоградської районної державної адміністрації відбулося засідання консультпункту «Психологічна абетка» для фахівців соціально-психологічної служби району. Група працювала над проблемою «Форми та методи взаємо ... Читати далі »

Категория: Новини |


Засідання педагогічної ради з кавово-весняним ароматом

 В останній тиждень березня в Бережинській ЗШ І-ІІІ ступенів було проведено засідання педагогічної ради, присвяченої атестації вчителів на тему: «Особисте професійне зростання вчителя як мета педагогічного процесу». Засідання пройшло в нестандартній формі, невимушеній, приємній психологічні ... Читати далі »

Категория: Новини |


46-ий обласний зліт молодих учителів Кіровоградщини в Первозванівській ЗШ І-ІІІ ступенів

30 березня 2017 року Первозванівська ЗШ І-ІІІ ступенів приймала вельмишановних гостей – 46-ий обласний зліт молодих учителів Кіровоградщини, присвячений 95-ій річниці заснування Кіровоградського державного педагогічного університету імені В. Винниченка.

... Читати далі »

Категория: Новини |


Біля Первозванівської ЗШ посадили «дерева миру»

30 березня 2017 року в рамках місячника благоустрою в Первозванівській ЗШ І-ІІІ ступенів було проведено акцію «Посади дерево миру». На захід завітали гості: голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Кузьменко Сергій Анатолійович, голова Кіровоградської районної державної адмін ... Читати далі »

Категория: Новини |


Історико-правовий екскурс «Сторінками національно-визвольних змагань 1917 – 1921 років»(100-річчю Української революції присвячується…)

У березні 2017 року виповнюється 100 років від початку Української революції 1917-1921 років – одного із найважливіших і найскладніших періодів в історії українського народу ХХ століття. Ця доба була вершиною національно-визво ... Читати далі »

Категория: Новини |


Ознайомлення з мистецтвом печворку

Учні Карлівського НВО відвідали ОУНБ ім. Д. Чижевського. У відділі мистецтв школярі переглянули три виставки клаптикового шиття: «Арт-квілт» Людмили Кривенко, «Степові квіти» Ірини Кудревич, «Торба і до торби», створену професіоналами та аматорами інтернет-спільноти. Усі роботи приємно вразили неповторністю авторського стилю ... Читати далі »



Учні Карлівського НВО відвідали Алею Слави

Першочергове завдання школи - виховання національної свідомості учнів, формування активної громадянської позиції, почуття любові до Батьківшини. Молоде покоління українців повинно знати, якою ціною виборюється мир і спокій в Україні. Патріотизм і національну свідомість краще виховувати на прикладі героїчної боротьби ук ... Читати далі »

Категория: Новини |


Прибирання біля пам’ятного знаку

Події голодомору 1932–1933 років назавжди залишаться в пам’яті українців. Історію треба пам’ятати, щоб не повторювати чужі помилки. Це добре засвоїв вчитель історії Грінченко В.В. і тому вчить своїх учнів шанувати пам’ять про загиблих у ті страшні роки. 25 березня восьмикласники Високобайрацького НВК Кіровоградського району на ч ... Читати далі »

Категория: Новини |


Екскурсія до музею пожежної безпеки

Учні Івано-Благодатненського НВК відвідали музей пожежної безпеки в м. Кропивницькому. Діти з задоволенням слухали розповідь про історію створення музею, про причини виникнення пожеж на виробництві, в побуті, а також способи їх запобігання.

Категория: Новини |


Засідання Школи педагогічної майстерності вчителів-словесників

28 березня 2017 року на базі інформаційно-ресурсного методичного центру відділу освіти, молоді та спорту Кіровоградської РДА відбулося чергове засідання Школи педагогічної майстерності (керівники Школи Погрібна Н.В., методист ІРМЦ, Сергієнко Ю.Г., вчитель української мови та літератури Іванівської ... Читати далі »

Категория: Новини |


Засідання динамічної групи вчителів української мови та літератури

28 березня 2017 року на базі інформаційно-ресурсного методичного центру відбулося засідання динамічної групи вчителів української мови з проблеми: «Якісна підготовка учнів до зовнішнього незалежного оцінювання з української мови та літератури в умовах реформування освітньої галузі» (Керівник П ... Читати далі »

Категория: Новини |


Від Реформації до сьогодення

24 березня 2017 року в Клинцівській ЗШ І-ІІІ ступенів було проведено «круглий стіл» на тему: «Від Реформації до сьогодення». Під час заходу учасники обговорили політично-рухове, церковно-релігійне та духовно-суспільне оновлення в країнах Західної та Центральної Європи у XVI столітті й дізналися про наслідки ... Читати далі »

Категория: Новини |


«Любисток» відвідав Льотну Академію НАУ

Зразковий ансамбль народного танцю Івано-Благодатненського НВК «Любисток» відвідав Льотну Академію НАУ, де відзначалася 25-та річниця встановлення дипломатичних відносин США та України. Одна з найцікавіших подій, присвячених ювілею, - виступ джаз-бенду оркестру Військово-повітряних сил США «The Ambassadors» під орудою п ... Читати далі »

Категория: Новини |


Серцем не байдужі

Щороку учні Оситнязької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів беруть активну участь у Всеукраїнській благодійній акції "Серце до серця". Не став винятком і цей рік. Активно включились у цю справу всі учні та вчителі. Проявили благодійність прості перехожі, члени колективів сільської ради, ФАПу. Всі відгукнулись здати посильні внески для допо ... Читати далі »

Категория: Новини |


Семінар-практикум вчителів музичного мистецтва та керівників гуртків художньо-естетичного напрямку Кіровоградського району

23 березня 2017 року на базі обласного центру дитячої та юнацької творчості відбувся семінар-практикум вчителів музичного мистецтва та керівників гуртків художньо-естетичного циклу ЗНЗ Кіровоградського району на тему: «Підвищення ефективнос ... Читати далі »

Категория: Новини |


Майстри мистецтв - дітям

У рамках Всеукраїнського тижня «Музика для дітей та юнацтва» у Грузьківському НВК відбувся концерт «Майстри мистецтв - дітям» за участі академічного театру музики, пісні і танцю «Зоряни» та солістів Кіровоградської обласної філармонії. З метою духовного збагачення та естетичного виховання дітей та молоді перед присутніми з чудовими муз ... Читати далі »

Категория: Новини |


Учні та педагоги ЗНЗ Кіровоградського району взяли участь в урочистостях з нагоди створення Національної Гвардії України

23 березня 2017 року учні та вчителі загальноосвітніх навчальних закладів Кіровоградського району взяли участь у заходах з нагоди відзначення 3-ї річниці з Дня створення Національної Гвардії України. Це свято визначене Президентом України як ... Читати далі »

Категория: Новини |


Птахи – наші пернаті друзі

Здається, зовсім нещодавно ми із глибоким жалем у душі проводжали останні журавлині ключі, останню зграю гусей, останній табун качок. Сьогодні настав час, коли знову, вже в котрий раз іде велике переселення птахів на батьківщину. Крізь тумани, долаючи всі перешкоди, летять вони на батьківщину до своїх гнізд.

... Читати далі »

Категория: Новини |


Історію Кіровоградського району написано!

17 та 21 березня 2017 року динамічна група вчителів історії загальноосвітніх навчальних закладів Кіровоградського району у складі: Гордієнка О.М., вчителя історії Клинцівської ЗШ І-ІІІ ст., Окулова О.В., вчителя історії Катеринівської ЗШ І-ІІІ ст., Мазуріка А.М., вчителя історії Вишняківської загальноосвітньої філії ко ... Читати далі »

Категория: Новини |


РМО вчителів початкових класів

17 березня 2017 року в Карлівському НВО відбувся районний семінар-практикум вчителів початкових класів на тему: "Ефективне використання інформаційно-комунікаційних технологій в навчально-виховному процесі як одна з важливих умов на шляху до нової української школи".

... Читати далі »

Категория: Новини |


День Землі

20 березня 2017 року в Миколаївській школі учні 7 класу разом з вчителем географії Горбуновою І.О. провели позакласний захід до Дня Землі «Земля – наш рідний дім». Діти переглянули відеоролик «Планета Земля», читали вірші про річки материка Євразія, розгадували загадки, створювали модель екологічно чистої планети. ... Читати далі »

Категория: Новини |


Зустріч з учасником АТО

В Івано-Благодатненському НВК відбулася зустріч з учасником антитерористичної операції, односельчанином Доліним Олександром Вікторовичем. Олександр поділився спогадами про часи перебування на Луганщині, розповів школярам про нелегкі бойові будні та про завдання, які виконував. Свою розповідь супроводжував фотографіями з місць бойового ш ... Читати далі »

Категория: Новини |


Семінар керівників гуртків декоративно-прикладного мистецтва

17 березня 2017 року на базі Первозванівської ЗШ І-ІІІ ступенів було проведено семінар керівників гуртків декоративно-прикладного мистецтва на тему: «Інноваційні технології та практика ведення гурткового заняття у позашкільній роботі».

... Читати далі »

Категория: Новини |


Засідання творчої групи завідувачів ДНЗ

14 березня 2017р. на базі Аджамського дошкільного навчального закладу "Білочка" (завідувач Бондаренко З.Л.) відбулося засідання творчої групи завідувачів ДНЗ Кіровоградського району. Під час засідання розглядалося питання щодо діагностування дошкільників, визначення етапів роботи з обдарованими дітьми дошкільного віку. Проведено огляд науково-методичної літератури та підготовлено щодо організації роботи з обдарованими дошкільниками.

Категория: Новини |


Тренінг «З Україною в серці». Сесія ІІІ

Члени Школи лідерів Аджамської школи разом з педагогом-організатором Негодою О.І. продовжили роботу в тренінгу з національно-патріотичного виховання «З Україною в серці» (розроблено Інститутом проблем виховання НАПН України).

... Читати далі »

Категория: Новини |


Зустріч з воїнами-добровольцями

З нагоди Дня українського добровольця відбулася зустріч учнів Покровської ЗШ І-ІІІ ступенів з воїнами добровольчого батальйону «Кривбас». Молоді хлопці, учасники АТО, подякували учнівському та педагогічному колективам за підтримку української армії. Розповіли, з якою радістю вони отримують листи, малюнки та обереги, які носять з ... Читати далі »

Категория: Новини |


На струнах Кобзаревої душі

Україна… В одному вже тільки цьому слові бринить музика смутку і жалю. Україна - це тихі води і ясні зорі. Україна - це нескінченні поля і зелені ліси, сині води Дніпра і блакитне ранкове небо. А яка на Україні весна… Весна-весняночка… Це вона привітна і щедра подарувала Україні Пророка. Ім’я дала йому ... Читати далі »

Категория: Новини |


У ході Тижня української мови і літератури у Високобайрацькому НВК Кіровоградського району вчителем Поліщук С.М. було проведено конкурсно-розважальну програму для дівчаток «Українкою я народилася». У вміннях та знаннях української мови і літератури змагалися збірні команди 5 – 11 класів «Роксолана» та «Конвалія». Під час виконання конку ... Читати далі »

Категория: Новини |


«Мальвочки» завітали до Високобайрацького НВК

Українська пісня — це частина духовного життя народу і вона не залишає його ні в радості, ні в смутку, крок за кроком слідує за ним від дитинства до старості. З піснею на вустах народ не тільки відзначає свята, не тільки прикрашає народні обряди, а й також славить свої перемоги над ворогом. Наш нар ... Читати далі »

Категория: Новини |


Українські вечорниці у Високобайрацькому НВК

10 березня у Високобайрацькому НВК Кіровоградського району відбулися справжні українські вечорниці. Святково прибрана зала, кольорове розмаїття вишитих рушників, етнічні предмети домашнього вжитку, різнобарв’я вишиванок учасників свята – все це спонукало уявити, що ми всі на зйомках в кіно. Під час заходу молодь роз ... Читати далі »

Категория: Новини |


День добровольця

До Дня українського добровольця учні Миколаївської школи І-ІІІ ступенів разом з вчителями української мови та літератури Скуренко Л.Л. та Ждановою В.М. побували на площі Героїв Майдану в м.Кропивницькому. Діти поклали квіти до пам'ятника та вшанували пам'ять героїв Небесної Сотні хвилиною мовчання.



З добром до людей

З нагоди відзначення 30-річчя від дня створення Організації ветеранів України 13 березня учні 2 і 4 класу зі своїми класними керівниками Скалецькою І.Д. і Возіян В.М. відвідали Типальчук Марфу Миколаївну, вдову учасника бойових дій Типальчука Анатолія. Привітали з весняними святами, побажали міцного здоров'я та мирного неба для всіх. ... Читати далі »

Категория: Новини |


Голос душі українського народу...

Під таким гаслом в Миколаївській школі проходить вшанування пам'яті Т.Г. Шевченка Учні разом з вчителямии української мови та літератури Скуренко Л.Л та Ждановою В.М. долучились до флешмобу «Global Shevchenko» на честь найвідомішого у світі українця Т. Г. Шевченка до 203 річниці з дня його народження. Біля памя'тника Кобзар ... Читати далі »

Категория: Новини |


Зустріч із Головою первинної організації ветеранів України

Днями у Бережинській ЗШ І – ІІІ ст. відбулася зустріч із Головою первинної організації ветеранів України в селі Бережинка Тарапакою Валентиною Вікентіївною, на якій були присутні: педагог-організатор школи Заніздра О.В., президент шкільного парламенту дітей Татаров О. (учень 9 класу), представники шкіл ... Читати далі »

Категория: Новини |


Тарас Шевченко – вірний син України

В історії кожного народу є імена, які він свято береже у своїй пам'яті і з великою любов'ю та повагою передає з покоління в покоління. Є таке ім'я і у нашого народу — Тарас Шевченко. Не було і немає в Україні поета, який був би йому подібний. Не було у неньки України сина, який так ніжно і віддано любив свій народ і так стр ... Читати далі »

Категория: Новини |


Шануємо державні символи України

З метою виховання у дітей та молоді патріотизму, шанобливого ставлення до державних символів України в Вільненській школі І-ІІІ ст. було проведено виховні години «Історія виникнення символів України», «Моя Україна», під час яких діти мали змогу ознайомитися з історією державних символів, поспілкуватися мі ... Читати далі »

Категория: Новини |

Відділ інформує
Форма входу
Пошук
Категорії розділу
Новини
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Корисні посилання
glorikum © 2024
Хостинг від uCoz