Вівторок, 23.04.2024, 23:16
ВІДДІЛ ОСВІТИ КРОПИВНИЦЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту
Останні матеріали
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (5) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (4) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (6) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (3) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (2) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (1) 
[28.01.2020]
Наказ начальника відділу освіти Кропивницької РДА від 16.01.2020 року № 12-аг "Про затвердження бюджетних програм на 2020 рік" 
[13.01.2020]
Положення про відділ освіти Кропивницької районної державної адміністрації Кіровоградської області 
Статті
[29.11.2017]
Графік ЗНО-2018
[25.10.2013]
Виховуємо вдячних та турботливих нащадків
[23.09.2013]
Освітні округи
[23.09.2013]
Про роботу освітніх округів Кіровоградського району
[23.09.2013]
Про роботу опорних навчальних закладів району
[20.09.2013]
Порядок проходження медогляду учнями ЗОШ
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 14 15 16 17 18 ... 32 33 »

Одвічна шана героям Другої світової війни!

Минають роки, та не зітерти з пам’яті тих, хто ціною власного життя здобув перемогу у Другій світовій війні. Схилимо голови на могилах загиблих героїв та низько вклонімося живим учасникам боїв за перемогу, за світле майбутнє. Та з кожними роками героїв війни стає все менше. Роки ідуть, а старість невблаганна. ... Читати далі »

Категория: Новини |


Відбулися зональні спортивні змагання з футболу

10 травня 2017 року на базі Первозванівської ЗШ І – ІІІ ст. відбулися зональні спортивні змагання з футболу на призи Кубка «Героїв-земляків», серед футбольних команд Бережинської, Клинцівської, Калинівської та Первозванівської шкіл. У підсумку змагань ІІІ зони серед учнів загальноосвітніх навч ... Читати далі »

Категория: Новини |


Розпочалась державна підсумкова атестація

Сьогодні, 11 травня, учні 4 класу Бережинської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів склали свій перший екзамен за курс початкової школи з української мови. Попереду на школярів чекають ще підсумкові контрольні роботи з математики та літературного читання. Вітаємо учнів та бажаємо їм успіхів!

Категория: Новини |


Вітаємо «Любисток» з черговою перемогою!!!

Вихованці зразкового ансамблю народного танцю «Любисток» Івано-Благодатненського НВК стали переможцями ІХ міжнародного фестивалю пісні і танцю «Об'єднаймо дітей мистецтвом», а також вибороли почесне І місце в обласному конкурсі хореографічного мистецтва «Весняні ... Читати далі »

Категория: Новини |


Не згасне пам'ять про героїв в серцях прийдешніх поколінь!

З метою гідного вшанування подвигу українського народу, його визначного внеску у перемогу антигітлерівської коаліції, висловлення поваги усім борцям проти нацизму 9 травня учні Грузьківського НВК вшанували пам'ять загиблих у роки Другої світової війни. Діти разом із педагогами організованою ходою рушили до А ... Читати далі »

Категория: Новини |


Перемоги світлий день

Педагогічний та учнівський колективи Бережинської загальноосвітньої школи взяли участь в урочистостях з нагоди відзначення Дня Перемоги, які відбулися у сільському будинку культури. Учні 6-8 класів разом із педагогом-організатором Заніздрою О. В. підготували літературну композицію та привітали присутніх зі святом. Танцювальні композиції ... Читати далі »

Категория: Новини |


У Високих Байраках учні вітали зі святом Перемоги

Учні Високобайрацького НВК Кіровоградського району разом із сільським головою Дмитром Личовим, радником сільської ради з питань АТО Юрієм Чемойданом та директором НВК Оксаною Єфімовою привітали односельців із Великим Днем Перемоги!

Категория: Новини |


Пам'ятаємо! Перемагаємо! 

Сьогодні день пам’яті та примирення, що відзначається в річницю Перемоги над нацизмом в Європі. Це день поклоніння, встановлення поваги і шани усім борцям проти нацизму. Вся Європа, весь світ в цей день вшановують пам'ять загиблих у Другій Світовій війні. І розквітають біля сердець жителів планети мальовничі червон ... Читати далі »

Категория: Новини |


Відбувся районний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура")

5-6 травня 2017 року на базі Високобайрацького навчально-виховного комплексу було проведено І (районний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура"). І місце здобув рій Високо ... Читати далі »

Категория: Новини |


Я пам'ятаю! Я пишаюсь! 

Вітаємо ученицю 9 класу Британ Дар’ю та вчителя української мови та літератури Стась Ю.М із зайнятим ІІІ місцем в обласному краєзнавчому конкурсі учнівської молоді «Я пам’ятаю! Я пишаюсь!» (Центральноукраїнці в боротьбі за незалежність Батьківщини). Головними завданнями Конкурсу стали: пробудження інтер ... Читати далі »

Категория: Новини |

  


ІІІ засідання творчої групи вчителів англійської мови

3 травня 2017 року на базі Великосеверинівської школи відбулося ІІІ засідання творчої групи вчителів англійської мови «English club» (керівник Дубова Л.К.) Учасники засідання обговорювали переваги і недоліки завдань ЗНО з англійської мови у порівнянні з тестом Aptis (British Council) ... Читати далі »

Категория: Новини |


Семінар для вчителів зарубіжної літератури

28 квітня 2017 року на базі Грузьківського НВК відбувся семінар для вчителів зарубіжної літератури (дистанційна форма проведення) з проблеми:. Вчителі мали змогу в онлайн-режимі переглянути урок у 6 класі «Людина - творець майбутнього» (за твором Рея Бредбері «Усмішка»), позакласний захід &la ... Читати далі »



Учні Івано-Благодатненського НВК здійснили подорож до Полтави

30 квітня 2017 року учні Івано-Благодатненського НВК здійснили подорож до мальовничої Полтави. Головним об'єктом екскурсійної поїздки стало відвідування Музею важкої бомбардувальної авіації, де діти мали змогу побувати в салонах літаків та відчути себе льотчиками. Після цікавої екскурсії музеєм, в ... Читати далі »

Категория: Новини |


Об’єднаймо дітей мистецтвом

Учні Івано-Благодатненського НВК взяли участь у дитячому флешмобі, який відбувся в обласному центрі в рамках фестивалю пісні і танцю «Об’єднаймо дітей мистецтвом», де разом з іншими учасниками встановили новий національний рекорд України.

Категория: Новини |


Тиждень охорони праці

З 25 по 28 квітня в Бережинській загальноосвітній школі пройшов Тиждень охорони праці, в рамках якого було проведено планове навчання та перевірку знань працівників школи з питань охорони праці, безпеки життєдіяльності.

... Читати далі »

Категория: Новини |


Як дбайливі господарі

У рамках проведення акції «За чисте довкілля» учні, вчителі та технічні працівники Бережинської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів провели прибирання території школи: побілили дерева, бордюри, зібрали сухі гілки, листя та замели ділянки, розбили клумби та висадили квіти. Очистили прилеглу по периметру школи територію від сміття та чагарни ... Читати далі »

Категория: Новини |


Юні українознавці

Учні Бережинської школи взяли активну участь у VIII Всеукраїнській грі «Соняшник». Одинадцять учнів із 5-8 класів показали гарний результат. Учениці 7 класу Понамарьова Дар’я та Табунець Юлія отримали дипломи І ступеня регіонального рівня, а учениця 5 класу Мікуляк Богдана – диплом ІІІ ступеня Всеукраїнського рівня. ... Читати далі »

Категория: Новини |


Фестиваль юних пожежних

27 квітня 2017 року на базі районного будинку культури відбувся ІІ етап фестивалю дружин юних пожежних у Кіровоградському районі на тему: «Рятувальник – мужня професія, гордість країни, веде боротьбу за безпеку людини», в якому взяли участь 15 шкільних команд.

... Читати далі »

Категория: Новини |


Проведено районний семінар ЗДВР

26 квітня 2017 року на базі Веселівського НВК І-ІІІ ступенів було проведено семінар заступників директорів шкіл з виховної роботи з проблеми: "Формування національно свідомої особистості як пріоритетний напрям у роботі організатора виховного процесу".

Категория: Новини |


Про обласні спортивні змагання «Мама, тато, я - спортивна сім’я»

26 квітня 2017 року в м.Кропивницькому відбулися обласні спортивні змагання «Мама, тато, я - спортивна сім’я».

... Читати далі »

Категория: Новини |


Тільки пам'ять не сивіє…

У бібліотеці Бережинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів 26 квітня відбувся бібліотечний урок «Чорнобиль – це набат і біль», метою якого було виховання у дітей почуття співчутливості, гордості за свій народ, критичного ставлення до історичних подій, любов до рідного краю. Протягом уроку завідувач бібліотекою Босенко М. Г. висвіт ... Читати далі »

Категория: Новини |


Чорнобиль... Трагедія... Пам'ять...

24 квітня 2017 року в Бережинській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів з нагоди відзначення 31-ї річниці Чорнобильської катастрофи було проведено годину спілкування "Чорнобиль... Трагедія... Пам'ять..." Учні 7 класу, згадуючи цю страшну подію, висловили свою безмірну вдячність героям нашої Батьківщини, які ціною свого жи ... Читати далі »

Категория: Новини |


Вітаємо з перемогою!!!

З 19 по 21 квітня 2017 року в Кропивницькому проходив ХХІІ Всеукраїнський відкритий фестиваль дитячої та юнацької творчості, присвячений Всесвітньому Дню Землі на тему: «Традиції та звичаї українського народу – основа духовних цінностей української родини». В ході фестивалю було представлено три номінації: «Громад ... Читати далі »

Категория: Новини |


Чарівна сила вишиванки

21 квітня 2017 року у Червоноярському НВК пройшло родинне свято «Вишиванки моєї родини – традиції нашого народу», яке підготували учні 4 класу зі своїм класним керівником Гиренко Тетяною Леонідівною. Проведений захід не залишив байдужим нікого з присутніх. Доброзичлива атмосфера свята поселила в душі гостей яскраві ... Читати далі »

Категория: Новини |


Вітаємо з перемогою!

З 19 по 21 квітня в м. Кропивницькому на базі обласного центру дитячої та юнацької творчості проходив XХІІ Всеукраїнський фестиваль дитячої та юнацької творчості, присвячений Всесвітньому Дню Землі. Тема цьогорічного фестивалю – «Традиції та звичаї українського народу – основа духовних цінностей сучасної української родини». Учасницею цьо ... Читати далі »

Категория: Новини |


Журналістська перемога учнів Іванівської ЗФ КЗ «Соколівське НВО»

20 квітня 2017 року учні Іванівської загальноосвітньої філії КЗ «Соколівське НВО» (підготували вчителі української мови та літератури Сергієнко Ю.Г., Шовенко В.О.) взяли участь у конкурсі «Шкільна журналістика», що провів факультет філології та журналістики Центральноукраїнського державного пед ... Читати далі »



Учні Великосеверинівської ЗШ зустрілися з учасником АТО

19 квітня 2017 року учні 6 класу Великосеверинівської загальноосвітньої школи (класний керівник Губенко Г.Ю.) спілкувалися із учасником АТО, жителем села Велика Северинка, батьком одного з учнів цього класу - Люшнею Юрієм Івановичем. Зустріч відбулася в теплій довірливій атмосфері: діти уважно слухали розповідь воїна, задавали питання, з цікавістю розглядали фотографії та відео, яке їм запропонував гість. У кінці зустрічі Юр ... Читати далі »

Категория: Новини |


Про проведення спортивних змагань «Козацький гарт»

19 квітня 2017 року на базі Бережинської ЗШ І-ІІІ ступенів відбулися районні змагання «Козацький гарт», в яких взяло участь 348 учнів у складі 29 команд. Перше місце виборола команда Катеринівської ЗШ І-ІІІ ступенів (директор Теніченко О.М.), друге - команда Бережинської ЗШ І-ІІІ ступенів (директор Буртак К.В. ... Читати далі »

Категория: Новини |


Колегія відділу освіти, молоді та спорту

19 квітня 2017 відбулася колегія відділу освіти, молоді та спорту Кіровоградської райдержадміністрації, на якій були розглянуті питання порядку денного: 1. Про результати атестаційної експертизи діяльності Созонівського НВК ДОПОВІДАЧ: ТИМОШЕНКО Н.П., директор ІРМЦ відділу освіти, молоді та спорту 2. Про усунення недолік ... Читати далі »



Інтернет-семінар для вчителів української мови та літератури

18 квітня 2017 року за сприяння вчителів української мови та літератури Первозванівської ЗШ І-ІІІ ступенів відбувся інтернет-семінар для вчителів української мови та літератури з проблеми:. «Розвиток творчих здібностей учнів на уроках української мови та літератури як засіб формування мовно-мовленн ... Читати далі »



Наш район - спортивна гордість Кіровоградщини!

18 квітня 2017 року у драматичному театрі ім. М.Кропивницького делегація району у складі Крамаренко Світлани Валеріївни, начальника відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, Кравцова Олега Георгійовича, директора районної ДЮСШ «Колос», Костогриза Олександра Володимировича, заступника директора ДЮСШ «К ... Читати далі »

Категория: Новини |


У Миколаївській ЗШ проведено заходи з нагоди 500-річчя Реформації

У 2017 році весь християнський світ відзначає 500-річчя від початку масштабного духовного відродження, яке назавжди змінило хід історії. Початком Реформації прийнято вважати виступ німецького ченця Мартіна Лютера 31 жовтня 1517 року, який у цей день прибив 95 тез до брами собору у Віттенберзі. С ... Читати далі »

Категория: Новини |


В Івано-Благодатненському НВК проведено тематичні виховні години до Дня пам'яті жертв Голодомору

Багатовікова історія українського народу мала не одну трагічну сторінку. Однією з таких сторінок став Голодомор 1932-1933 років. Тому сьогодні ми згадуємо цю трагедію українського народу, щоб світла пам’ять спокутувала несправедливе замовчування минулого. ... Читати далі »

Категория: Новини |


«Великодня казочка»

18 квітня у 3 класі Бережинської ЗШ І–ІІІ ступенів було проведено відкритий виховний захід, присвячений Великоднім святам. Разом із своїм класним керівником Дем’янчук Т.П. школярі вивчили багато віршів, легенд, прикмет та пісень про Великдень, а також підготували «Великодню казочку». Споконвіку Воскресіння вважається чи не найбільшим святом ... Читати далі »

Категория: Новини |


Про спортивні зональні змагання з футболу на призи клубу «Шкіряний м’яч»

15 квітня 2017 року в м. Новоукраїнка відбулися обласні зональні змагання з футболу на призи клубу «Шкіряний м’яч». Збірна команда Кіровоградського району Великосеверинівської ЗШ І-ІІІ ступенів та Созонівського НВК виборола І місце серед учнів 2005 р.н. ... Читати далі »

Категория: Новини |


День ЦЗ в Могутненському НВК

В рамках Тижня безпеки життєдіяльності «Безпека твого життя» 14.04.2017 року у Могутненському НВК було проведено день ЦЗ. Учні 6-11 класів переглянули навчальні фільми: «Це потрібно знати кожному», «Небезпечна знахідка», учні 1-4 класів переглянули мультфільми із серії «Корисні підказки». Вчитель фізичного виховання Геля О.Г. прові ... Читати далі »

Категория: Новини |


День Цивільного захисту в Оситнязькій ЗШ І-ІІІ ступенів

В рамках проведення Тижня знань з безпеки життєдіяльності «Безпека у твоєму житті» (10-14 квітня 2017 року), з метою профілактики дитячого травматизму і популяризації знань правил безпеки життєдіяльності, здорового способу життя серед учнівської молоді 14 квітня 2017 року в Оситнязькій ЗШ було проведено Д ... Читати далі »

Категория: Новини |


ДЕНЬ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ

Щоб навчити дітей діяти зібрано та рішуче, не розгубитися у випадку виникнення надзвичайних ситуацій, у Високобайрацькому НВК Кіровоградського району 14 квітня пройшов День цивільного захисту. Практична спрямованість заходів, що проводились протягом дня, носила характер змагань, що викликало особливий інтерес в учнів, сприяло формуванню ... Читати далі »

Категория: Новини |


Семінар-практикум вчителів фізичної культури, предмета «Захист Вітчизни»та керівників гуртків фізкультурно-оздоровчого напрямку Кіровоградського району

12 квітня 2017 року відбувся семінар-практикум вчителів фізичної культури, предмету «Захист Вітчизни» та керівників гуртків фізкультурно-оздоровчого напрямку Кіровоградського району на тему: «Формування націона ... Читати далі »

Категория: Новини |


Краса української писанки

13 квітня 2017 року у Вишняківській загальноосвітній філії комунального закладу «Карлівське навчально-виховне об’єднання» було проведено Великодній майстер-клас: «Краса української писанки», під час якого учні переглянули навчальний фільм про традиції прикрашання пасхальних яєць та закріпили знання на практиці. Діти розписували Велико ... Читати далі »

Категория: Новини |


У Катеринівській ЗШ провели військово-спортивну естафету

Під час проведення Тижня БЖ, в рамках якого проводиться день ЦЗ, на тему: «Безпека у твоєму житті» у Катеринівській ЗШ І-ІІІ ст. 13 квітня вчитель предмета «Захист Вітчизни» Дубас В. В. та педагог-організатор Циба Я. С. провели для учнів навчального закладу військово - спортивну естафету «День цивільного ... Читати далі »

Категория: Новини |


День довкілля у Степовому НВК

З метою поліпшення благоустрою та санітарного стану навколишнього середовища у Степовому НВК було проведено місячник озеленення та благоустрою до Дня довкілля. Були впорядковані, приведені до належного естетичного санітарного стану навчальні території, спортивний майданчик. Висаджено багаторічні кущі та квіти. Учні НВК взяли учас ... Читати далі »

Категория: Новини |


День навколишнього середовища відзначається в Україні щорічно в третю суботу квітня з 1998 року згідно з Указом Президента України «Про День навколишнього середовища» № 855/98. Напередодні учні Миколаївської ЗШ І-ІІІ ступенів під керівництвом вчителя хімії та біології Тимошенко Альони Олександрівни взяли активну участь у проведені Дня навколишнього середовищ ... Читати далі »

Категория: Новини |


У Високобайрацькому НВК гартують справжніх козаків

З метою залучення учнів до активних занять фізичною культурою у Високобайрацькому НВК весело та гамірно пройшли змагання «Козацький гарт» серед учнів 5-11 класів, в яких взяли участь 40 учнів. Вони змагалися у чотирьох видах спорту: стрибках у довжину, «човниковому бігу», стрибках зі скакалкою та перетягуванні канату. Спорт має дивовижні властивості. Він об’єднує людей, знайомить їх між собою, зміцнює здоров’я, характер і навіть ... Читати далі »

Категория: Новини |


День ЦЗ в Аджамській ЗШ І-ІІІ ступенів

У рамках Тижня знань безпеки життєдіяльності «Безпека у твоєму житті» в Аджамській ЗШ І-ІІІ ступенів пройшов День цивільного захисту. О 12:15 було проведено навчальну евакуацію учнів та працівників школи за сигналом «Увага всім!». Учитель ЗВ Крикуненко А.А. провів практичні заняття з учнями на тему «Засоби індивідуального ... Читати далі »

Категория: Новини |


У Клинцівській школі закріплювали знання учнів про дії під час НС

В рамках Тижня безпеки життєдіяльності «Безпека у твоєму житті» 13 квітня 2017 року в Клинцівській ЗШ І-ІІІ ступенів пройшов День цивільного захисту. В цей день були проведені наступні заходи: навчальна евакуація учнів та працівників школи, тематична лінійка, відкриті уроки (1-4 клас ... Читати далі »

Категория: Новини |


День цивільного захисту в Миколаївській ЗШ

Для того, щоб учні навчилися діяти зібрано та рішуче, не розгубилися у випадку виникнення надзвичайних ситуацій, 13 квітня у Миколаївській ЗШ І-ІІІ ступенів було проведено День цивільного захисту. Учні та педагогічний колектив школи удосконалили свої теоретичні знання і практичні навички щодо дій в умовах екстремальни ... Читати далі »

Категория: Новини |


Заняття з християнської моралі

У Грузьківському НВК священик Іван Шемедюк зі Спасо-Преображенського собору м.Кропивницького провів уроки християнської моралі та етики для учнів початкової школи та учнів 5-11 класів. Учні 1-4 класів ознайомились з історією Світлого Христового Воскресіння. Діти дізнались, що це одна з найголовніших подій в духовному житті христи ... Читати далі »

Категория: Новини |


Я хочу бачити життя

З 9 березня по 9 квітня 2017 року по всій Україні проводилась ХІІ благодійна акція «Серце до серця» під гаслом – «Я ХОЧУ БАЧИТИ ЖИТТЯ!», метою якої був збір коштів для офтальмологічних відділень дитячих лікарень. Бережинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів теж долучилась до цієї справи. В акції взяли участь вчителі, учні, батьки. Також ... Читати далі »



Учні Катеринівської ЗШ відвідали пожежну частину №4 селища Нового

З 10 квітня у Катеринівській ЗШ розпочався Тиждень БЖ, в рамках якого проводиться День ЦЗ на тему: «Безпека у твоєму житті». З метою цілеспрямовано здійснювати процес виховання з формування позитивної мотивації у школярів до вивчення правил безпечної поведінки в різних небезпечних ситуаціях, під ... Читати далі »

Категория: Новини |

Відділ інформує
Форма входу
Пошук
Категорії розділу
Новини
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Корисні посилання
glorikum © 2024
Хостинг від uCoz