Четвер, 28.03.2024, 22:58
ВІДДІЛ ОСВІТИ КРОПИВНИЦЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту
Останні матеріали
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (5) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (4) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (6) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (3) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (2) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (1) 
[28.01.2020]
Наказ начальника відділу освіти Кропивницької РДА від 16.01.2020 року № 12-аг "Про затвердження бюджетних програм на 2020 рік" 
[13.01.2020]
Положення про відділ освіти Кропивницької районної державної адміністрації Кіровоградської області 
Статті
[29.11.2017]
Графік ЗНО-2018
[25.10.2013]
Виховуємо вдячних та турботливих нащадків
[23.09.2013]
Освітні округи
[23.09.2013]
Про роботу освітніх округів Кіровоградського району
[23.09.2013]
Про роботу опорних навчальних закладів району
[20.09.2013]
Порядок проходження медогляду учнями ЗОШ
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 13 14 15 16 17 ... 32 33 »

День казок у Бережинській «Веселці»

Казка – це світ чарівний та незвичний Згідно путівки дня сьогодні у таборі «Веселка» пройшов день Казки. Помічник вихователя, практичний психолог Мазур Д.С. провела вікторину «У світі казок». Загін «Козачата» (вихователь Семенюк Т.Г.) підготували інсценізацію народної казки «Колобок». Діти із великим задоволенням грали сво ... Читати далі »

Категория: Новини |


Бережіть довкілля!

День довкілля у пришкільному таборі «Веселка», пройшов 6 червня 2017 р. під гаслом «Любімо світ, в якому ми живемо». Вихованці табору долучились до трудових акцій: «Квітник», «Чисте подвір’я». Діти дружно облагороджували квітнички, прибирали сміття на подвір’ї табірної зони. У літ ... Читати далі »

Категория: Новини |


Учні 9 класу Аджамської ЗШ склали іспит з української мови

02 червня 2017 року учні 9 класу Аджамської ЗШ І-ІІІ ступенів склали державну підсумкову атестацію з української мови (диктант). Голова атестаційної комісії, директор школи Старосадча Наталія Михайлівна привітала дев’ятикласників з першим випускним іспитом. На атестації була присутня почесна гостя - на ... Читати далі »

Категория: Новини |


День здоров’я та спорту

У пришкільному таборі відпочинку «Сонечко» КЗ «Карлівське НВО» було проведено день здоров’я та спорту. В рамках дня організовано проведення виховного заходу «Спорт єднає всіх». Діти брали участь в естафетах, конкурсах, рухливих іграх, змагались у спритності, швидкості, кмітливості.

Категория: Новини |


Заняття в Созонівській англомовній школі

Що потрібно дитині для того, щоб бути успішною, вірити в себе, сміливо мріяти та втілювати свої мрії у життя? Насправді, не так і багато – бажання навчатися та дізнаватися нове кожного дня із самого дитинства, не боятися експериментувати, творити , фантазувати та досліджувати! А що для цього потрібно? – тепла атмосфер ... Читати далі »

Категория: Новини |


День моди у мовному таборі

День моди у мовному таборі при Покровській ЗШ пройшов за наступним планом:  Привітання.  Повторення правил поведінки у таборі.  Повторення девізу.  Вивчення пісні «I”ve got a very pretty doll».  Проведення показу мод серед улюблених ляльок вихованців.  Створення власної сукні (розфарбовка).  Повторення па т ... Читати далі »

Категория: Новини |


День природи в Миколаївському «Веселкограї»

06 червня вихованці Миколаївського пришкільного табору «Веселкограй» мали змогу поглибити свої знання про природу. В цей день діти разом з вихователями здійснили мандрівку до Миколаївського ставу, де рибали, співали пісень і отримали багато задоволення від спілкування з природою - цим безпосереднім джерелом краси і добра. ... Читати далі »

Категория: Новини |


Первозванівський «Світанок» «мандрував» Італією

06 червня 2017 року «корабель» Первозванівського «Світанку» приплив до Італії, тож ранок у таборі розпочався із «Buongiorno a tutti!». Як і кожного ранку, діти отримали заряд бадьорості від ранкової гімнастики та смачного сніданку. Відповідальний за день у таборі вихователь Крейман Н.А. підготувала для дітей цікавий т ... Читати далі »

Категория: Новини |


Візит до майбутніх школярів

06 червня 2017 року представники агітбригади юних рятівників Аджамської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів «Пож.DEPO» завітали до Аджамського ДНЗ «Веселка». Метою візиту була робота агітбригади щодо профілактики дитячого травматизму та попередження нещасних випадків.

Категория: Новини |


День розваг у Назарівському «Disneyland»

Дуже весело і змістовно пройшов День розваг у пришкільному таборі «Disneyland». Загін «Монстрики» та загін «Лісова братва» демонстрували творчі здібності, акторську майстерність. Для дітей було проведено конкурсна програма: • Весела естафета «Ерудит» • Конкурс малюнків на асфальті • Конкурс на кращу кімнату кожного загону • ... Читати далі »

Категория: Новини |


День Японії в Івано-Благодатненському пришкільному таборі відпочинку

Вихованці пришкільного табору відпочинку ознайомились із звичаями та традиціями Японії. Діти переглянули коротке відео про країну, її географічне положення, економіку та транспортну систему. Надалі кожен загін презентував своє творче завдання: перший загін представив визначні місця країни, другий ... Читати далі »

Категория: Новини |


Нехай всі мрії збуваються!

Табірна зміна відкривається. Навколо дітвора посміхається. Весела пора у нас починається, Всі мрії нехай збуваються. Саме такими словами було розпочато урочисту лінійку 1 червня 2017 року з нагоди відкриття зміни у пришкільному таборі «Дивограй». На святковій лінійці кожен загін, а їх у нашому таборі два: «Веселка» та « Бджілки», ... Читати далі »

Категория: Новини |


«Бригантина» вирушає у плавання

... Читати далі »

Категория: Новини |


Свято Останнього дзвінка

От і промайнув ще один навчальний рік. 01 червня 2017 року мелодія шкільного дзвінка запросила школярів на урочисту лінійку в Первозванівській ЗШ І-ІІІ ступенів. На святі зібрались учні, вчителі, батьки та гості. Привітати школярів прийшла сільський голова Ковальова Т.О. з традиційними подарунками для випускників та сюрпризом для поч ... Читати далі »

Категория: Новини |


Відкриття табору в Покровській школі

Першого червня на базі Покровської ЗШ І – ІІІ ступенів розпочав свою роботу табір відпочинку з денним перебуванням «Сонечко». Діти з нетерпінням чекали урочистої лінійки, адже вони вже звикли, що в цей день вони отримують багато подарунків. Цього року їхні сподівання знову виправдались. На свято завітала представник Покро ... Читати далі »

Категория: Новини |


Школа проводжа випускників…

01 червня 2017 року в Степовому НВК радісне подвійне свято: свято Останнього дзвоника та відкриття пришкільного табору відпочинку з денним перебування «Світанок». Хвилюючі почуття переповнюють наймолодших: взято першу сходинку на шляху пізнання. Випускники сприймають останній шкільний дзвоник як початок дороги у нове, доросле, с ... Читати далі »



Хай сонцю і квітам всміхаються діти!

Під таким девізом пройшла загальнотабірна лінійка – відкриття пришкільного табору з денним перебуванням «Дружба» при Оситнязькій ЗШ І-ІІІ ступенів. Фанфари скликали всіх вихованців на свято, адже 1 червня – Міжнародний день захисту дітей. Розпочалися урочистості з виконання гімну України, а потім вихованці 4 загонів «Друж ... Читати далі »

Категория: Новини |


У Бережинській ЗШ І-ІІІ ст..перший іспит складено

… 02 червня 2017 року учні 9 класу Бережинської ЗШ І – ІІІ ступенів склали державну підсумкову атестацію з української мови (диктант). Усі учні з'явилися на атестацію. Голова атестаційної комісії, директор школи К. Буртак привітала дітей та побажала їм успіхів у складанні ДПА. На атестації була присутня мето ... Читати далі »

Категория: Новини |


У ЗНЗ Кіровоградського району для учнів 9 класів розпочато державну підсумкову атестацію

01 червня 2017 року у Великосеверинівській ЗШ І-ІІІ ступенів було проведено державну підсумкову атестацію з української мови (диктант) для учнів 9 класу. Усі учні з’явилися на атестацію. Голова атестаційної комісії – директор школи Голота Л.О. На ДПА був прис ... Читати далі »

Категория: Новини |


«Калинка» радо вітає дітей!

1 червня 2017 року гостинно відчинив свої двері і зустрів вихованців пришкільний табір відпочинку з денним перебуванням дітей «Калинка» при Калинівській ЗШ І-ІІІст. Талант – шоу «Ми - твої діти, ми – твої квіти, ми, Україно, надія твоя!», присвячене Міжнародному Дню захисту дітей, зібрало своїх шанувальників на подвір’ї школи. Свят ... Читати далі »

Категория: Новини |


Стартувала ДПА у 9 класах

В Оситнязькій ЗШ І-ІІІ ступенів 01 червня 2017 року у Міжнародний День захисту дітей стартувала державна підсумкова атестація. Першим іспитом було написання диктанту з української мови. Учнів з визначною подією привітали завідувач ІРМЦ Тимошенко Н.П. та директор школи

Категория: Новини |


Оситнязькі школярі святкували Міжнародний день захисту дітей

Святкування Міжнародного дня захисту дітей школярів Оситнязької ЗШ І-ІІІ ступенів розпочалося в пришкільному таборі з денним перебуванням «Дружба», а продовження відбулося на ігровому майданчику в центрі села Велика Северинка. Для дітей були організовані концертна програма, театралізоване дійство «М ... Читати далі »

Категория: Новини |


Вітаємо наших переможців!

1 червня 2017 року в рамках проведення Дня довкілля команда вихованців екологічного гуртка «Юні зоологи» Оситнязької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, які представляли Кіровоградський район, здобула перемогу, зайнявши І місце серед 18 представлених команд районів області, у обласній екологічній грі «Паросток». Діти були активн ... Читати далі »

Категория: Новини |


Відкриття табору відпочинку «Світанок» при Первозванівській ЗШ І-ІІІ ступенів

Цьогоріч відкриття пришкільного табору відпочинку з денним перебуванням дітей «Світанок» співпав з Міжнародним днем захисту дітей. Тож 01 червня 2017 року для дітей проведено свято з ігровою та конкурсною програмами. З вітальним словом до присутніх звернулася директор школи Курло ... Читати далі »

Категория: Новини |


День відкриття пришкільного дитячого табору з денним пребуванням «Веселкограй». День захисту дітей.

Сьогодні в таборі відбулося свято дитинства, Діти раділи та веселились на повну. Адже начальник табору та вихователі загонів організували конкурси ,ігри. Діти танцювали та співали пісень. Всі вихованці отримали в подарунок морозиво .А також на свято завітала п ... Читати далі »

Категория: Новини |


Щасливе дитинство – майбутнє країни

Уже традиційно 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та надії. Не оминула ця подія табір відпочинку «Веселка» Бережинської ЗШ І-ІІІ ст. Відкриття свята розпочалось із урочистої лінійки «Дитинство – золота країна!». Діти прослухали цікаві факти започаткування свята, пригадали та пов ... Читати далі »

Категория: Новини |


Свято Останнього дзвінка в Оситнязькій ЗШ І-ІІІ ступенів

31 травня 2017 року на подвір’ї Оситнязької школи І-ІІІ ступенів гамірно та весело! Шкільна громада, батьки, гості зібралися на традиційне свято Останнього дзвоника. Всіх присутніх привітали директор школи Ситник К.М., голова Великосеверинівської територіальної об’єднаної громади Левченко С ... Читати далі »

Категория: Новини |


Дитинства чисте джерело

30 травня 2017 року директор Червоноярського сільського будинку культури Ступнікова Вікторія Петрівна та бібліотекар Силкіна Валентина Петрівна для учнів навчального закладу провели ігрову карусель на свіжому повітрі «Розумні, кмітливі, допитливі, сміливі», присвячену Міжнародному дню захисту дітей. Під час заходу учні 1-4 класів змаг ... Читати далі »

Категория: Новини |


Лине мелодія Останнього дзвінка

30 травня, передостанній день місяця. Все подвір’я Бережинської ЗШ І – ІІІ ст. потопає в оберемках квітів, дитячих посмішках, хвилюванні випускників та їх батьків, адже сьогодні особливий день, який не схожий на інші дні шкільного календаря свят. Свято Останнього дзвоника радісне і водночас сумне. Попереду – ... Читати далі »



Прощання з початковою школою

26 травня у четвертокласників Бережинської загальноосвітньої школи І –ІІІ ступенів відбулося свято «Прощавай, початкова школо!» На свято наймолодші випускники запросили вчителів, батьків, дідусів та бабусь. Учні висловили слова подяки своїй першій вчительці Стріленко Людмилі Миколаївні, адміністрації школи за ув ... Читати далі »

Категория: Новини |


Вітаємо переможницю Всеукраїнського етапу VІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

Кондратюк Дарина, учениця 8 класу Созонівського НВК (директор Золотоверх Л.І.) стала переможницею VІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, посіла ІІІ міс ... Читати далі »

Категория: Новини |


Відбулася інструктивно-методична нарада ЗДВР

29 травня 2017 року в приміщенні сесійної зали Кіровоградської районної державної адміністрації відбулася інструктивно-методична нарада заступників директорів шкіл та начальників пришкільних таборів відпочинку з питання проведення відпочинкової кампанії-2017 в Кіровоградському районі.

Категория: Новини |


Про обласні спортивні змагання з шашок

20-21 травня 2017 року в м. Долинська відбулися обласні спортивні змагання з шашок серед об’єднаних територіальних громад, районів та міст.

... Читати далі »

Категория: Новини |


«Прощавай, Букварику!»

У кожного навчального закладу є свої традиції. За багато років у Грузьківському НВК склалося чимало гарних і добрих традицій, пов'язаних не тільки з навчанням, але і з позаурочним життям. До кожної з таких подій завжди ретельно готуються як учні, так і вчителі. 26 травня у Грузьківському НВК відбулося незабутнє свято «Прощавай, Букварику!» Н ... Читати далі »

Категория: Новини |


Прощавай, початкова школо!

25 травня 2017 року в Первозванівській ЗШ І-ІІІ ступенів відбулось урочисте свято, присвячене випуску з початкової школи четвертокласників. Класний керівник Крейман Ніна Андріївна підготувала для своїх учнів багато сюрпризів: презентацію про роки, які вони провели разом у стінах рідної школи, загадки та гумористичні коломийки про к ... Читати далі »

Категория: Новини |


Добро живе в серці людини

23 травня 2017 року учні 1 класу Червоноярського НВК І-ІІІ ступенів під час виховної години на тему «Де живе добро?» разом зі своєю вчителькою Вербицькою Наталією Іванівною шукали відповіді на дуже важливі питання: Що значить бути добрим? Чому говорять, добро прикрашає людину? Де живе добро? та інші. Діти переглянули мультик, послуха ... Читати далі »

Категория: Новини |


Пам'ять людська не забуде повік!

22 травня 2017 р. в Бережинській ЗШ І-ІІІ ст. відбувся захід, проведений педагогами-організаторами (Семенчик Л.Л. та Заніздрою О.В.), присвячений вшануванню пам’яті жертв політичних репресій «Пам'ять людська не забуде повік!». Учні ознайомилися з книжковою виставкою «Пам'ять відлунює знову роками…». Прослухали інформацію про письменн ... Читати далі »

Категория: Новини |


Участь у профорієнтаційному проекті

Учні Івано-Благодатненського НВК стали учасниками профорієнтаційного проекту «Стань студентом на один день», в рамках якого відвідали Будівельний коледж у місті Кропивницькому, де мали змогу ознайомитись із навчальним закладом, побачити геодезичну практику та відчути себе повноцінними студентами. Також побували на екскурсії в ар ... Читати далі »

Категория: Новини |


Прощавай, Букварику, наш найперший друже!

Учні 1 класу Бережинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. разом з класним керівником Семенюк Тамарою Григорівною провели Свято Букварика. Мандруючи світом краси, першокласники побували в Царстві Букварика. На свято прибули казкові герої Баба Яга з сином Ягликом, які вчилися складати склади в слова. Учні їм в цьому допомогл ... Читати далі »

Категория: Новини |


Відбулося виїзне засідання майстер-класу

17 травня 2017 року відповідно до плану роботи інформаційно-ресурсного методичного центру відділу освіти, молоді та спорту Кіроваградської райдержадміністрації, з метою належного відзначення Дня науки у Кіровоградському районі на базі Знам’янського НВК №2 «ЗШ І-ІІІ ступенів – ліцей» Знам’янської міської ради (м.Знам’ ... Читати далі »

Категория: Новини |


Вшанували пам’ять жертв Великого терору

18 травня 2017 року в Назарівській сільській бібліотеці для учнів Назарівської ЗОФ КЗ «Карлівське НВО» було проведено годину-реквієм, присвячену Дню пам'яті жертв політичних репресій. Цей День пам’яті і скорботи про жертви, які загинули або постраждали в Україні внаслідок політичних репресій ... Читати далі »

Категория: Новини |


День вишиванки у Бережинській ЗШ

18 травня 2017 року педагогічний та учнівський колективи Бережинської ЗШ І-ІІІ ст. долучились до свята вишиванки. Вишиванка – це оберіг людини, який символізує тісний зв'язок багатьох поколінь. Українська вишиванка представлена у великій кількості технік вишивки, різнобарв’ям візерунків. Цього дня головним одягом у навчальному закла ... Читати далі »

Категория: Новини |

Підготовка до літньої відпочинкової кампанії

Управління Держпродспоживслужби в Кіровоградському районі організовує заходи із навчання керівників закладів літнього відпочинку дітей щодо правильної організації їх роботи щодо дотримання санітарно-гігієнічних вимог, а також з 22.05.2017 по 27.05.2017 року комісійно разом з відділом освіти, молоді та спорту Кіровоградської РДА буде проводитись їх перевірка. У Кіровоградському районі планується відкриття 30 закладів оздоровлення та відпочинку для дітей (табори з денним перебуванням з кількістю дітей 1950 осіб). За ініціативи Кіровоградської ... Читати далі »

Категория: Новини |


Ми – учасники дорожнього руху

З метою виконання заходів у рамках Десятиліття дій з Безпеки Дорожнього Руху у 2011-2020 роках в Оситнязькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів було проведено Тиждень безпеки на тему: «Ми - учасники дорожнього руху». В рамках Тижня було сплановано і проведено ряд цікавих та пізнавальних заходів, а саме: тренінг «Вулиця. Доро ... Читати далі »



Творча група вчителів зарубіжної літератури

12 травня 2017 року на базі Катеринівської ЗШ І-ІІІ ступенів відбулося підсумкове засідання творчої групи вчителів зарубіжної літератури (керівники Погрібна Н.В., методист ІРМЦ, Буряк О.Б., вчитель зарубіжної літератури Катеринівської ЗШ) з питання «Потенціал інноваційних технологій в модернізації та технологізаці ... Читати далі »

Категория: Новини |


Мама – це перше слово…

Напередодні Міжнародного Дня Матері в актовій залі Бережинської ЗШ І-ІІІ ст. учні 6 класу на чолі з класним керівником Феденко Світланою Михайлівною провели свято: «Мамо, за все тобі дякую». Присутні на святі мами об’єдналися у дві команди «Синочки» та «Донечки». Конкурсна програма була насиченою та цікавою. Конкурси передбачали: обізнаність ... Читати далі »

Категория: Новини |


Відбулися районні фінальні змагання з футболу

12 травня 2017 року на базі Первозванівської ЗШ І-ІІІ ступенів відбулися районні фінальні змагання з футболу на призи Кубка «Героїв-земляків», в яких взяло участь 105 учнів у складі 7 команд. Перше місце виборола команда Бережинської ЗШ І-ІІІ ступенів (директор Буртак К.В.), друге - команда Грузьківського НВК (директор ... Читати далі »

Категория: Новини |


Україна – це Європа

Відповідно до листа управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації від 03.05.2017 року «Про розміщення прапорів» на фасадах загальноосвітніх навчальних закладів Кіровоградського району розміщено прапори України та Євросоюзу.

Категория: Новини |


Україна і Європа – єдині!!!

Згідно річного плану роботи школи та з метою забезпечення підтримки державної політики і реалізації стратегії європейської інтеграції у Бережинській школі 11 травня розпочато заходи з нагоди відзначення Дня Європи в Україні. Біля входу до школи піднято прапор держав Європейського Союзу після прийняття рішення про безвіз. Розпочат ... Читати далі »

Категория: Новини |

Відділ інформує
Форма входу
Пошук
Категорії розділу
Новини
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Корисні посилання
glorikum © 2024
Хостинг від uCoz