П`ятниця, 26.04.2024, 06:22
ВІДДІЛ ОСВІТИ КРОПИВНИЦЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту
Останні матеріали
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (5) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (4) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (6) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (3) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (2) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (1) 
[28.01.2020]
Наказ начальника відділу освіти Кропивницької РДА від 16.01.2020 року № 12-аг "Про затвердження бюджетних програм на 2020 рік" 
[13.01.2020]
Положення про відділ освіти Кропивницької районної державної адміністрації Кіровоградської області 
Статті
[29.11.2017]
Графік ЗНО-2018
[25.10.2013]
Виховуємо вдячних та турботливих нащадків
[23.09.2013]
Освітні округи
[23.09.2013]
Про роботу освітніх округів Кіровоградського району
[23.09.2013]
Про роботу опорних навчальних закладів району
[20.09.2013]
Порядок проходження медогляду учнями ЗОШ
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 26 27 28 29 30 ... 32 33 »

Нащадки козацької слави

21 квітня 2015 року на базі Великосеверинівської ЗШ І-ІІІ ступенів відбулися урочистості з нагоди VІ відкритих обласних змагань зі спортивних походів, присвячених легендарній постаті козака Мамая.

... Читати далі »

Категория: Новини |


Весняний книговир

23 квітня 2015 року у Всесвітній день книги і авторського права в місті Кіровограді з 12.00 до 19.00 на площі Героїв Майдану відбудеться перша книжкова виставка-ярмарок «Весняний книговир». Ярмарок присвячений 250-річчю друкарства в Кіровограді.

Категория: Новини |


До Вашої уваги Рекомендації Міністерства освіти і науки України щодо відзначення річниці Перемоги над нацизмом та завершення Другої світової війни, розміщені на сайті НМЛ виховної роботи і формування культури здоров’я КЗ «КОІППО». Переглянути Указ Президента України від 24 березня 2015 року №169/2015 «Про заходи з відзначення у 2015 році 70-ї річниці Перемоги над нацизмом у Європі та ... Читати далі »
Категория: Новини |


Про проведення майстер-класу Курлової О.М., вчителя математики Первозванівської ЗШ І-ІІІ ст., «ІТ-контент сучасного уроку»

20 квітня 2015 року на базі Первозванівської ЗШ І-ІІІ ст. відбувся майстер-класу вчителя математики Первозванівської ЗШ І-ІІІ ст. Курлової О.М. «ІТ-контент сучасного уроку».

... Читати далі »
Категория: Новини |


Втілюємо Концепцію національно-патріотичного виховання дітей та молоді у практику життя загальноосвітніх навчальних закладів.

Переглянути Концепцію.

 

Категория: Новини |


Про засідання РМО шкільних бібліотекарів Кіровоградського району

17 квітня 2015 року на базі бібліотеки Кіровоградської льотної академії Національного авіаційного університету відбулося засідання районного методичного об’єднання шкільних бібліотекарів Кіровоградського району з проблеми: «Впровадження новіт ... Читати далі »

Категория: Новини |


Про проведення семінару для вчителів української мови та літератури

14 квітня 2015 року відбувся семінар для вчителів української мови та літератури Кіровоградського району з проблеми: «Розвиток компетентної особистості на засадах загальнолюдських та національних цінностей у процесі вивчення української мо ... Читати далі »

Категория: Новини |


Вітаємо з Великоднем!

І зійде сонце, наче кругла паска, Мов писанка, розквітне вся земля – Радіймо, друзі, великодня казка Гаївкою хай серце звеселя! Співаймо, друзі, в великоднім колі І Господа воскреслого молім, Щоб оновивсь весною щастя й долі Наш рідний край, наш дім. Христос Воскрес!

Категория: Новини |


Відкриття меморіальної дошки у Катеринівській ЗШ

09 квітня 2015 року у Катеринівській ЗШ І-ІІІ ступенів відкрили меморіальну дошку загиблому воїну АТО Володимиру Олександровичу Тигняну. Віддати данину шани та поваги на захід до Катеринівської школи прийшли рідні та друзі загиблого, односельці, посадовці, з ... Читати далі »

Категория: Новини |


Про семінар заступників директорів з виховної роботи

08 квітня 2014 року на базі Созонівського НВК відбулося чергове засідання районного методичного об’єднання заступників директорів з виховної роботи Кіровоградського району з теми «Оновлення виховного процесу у навчальному закладі шляхом впровадження інн ... Читати далі »

Категория: Новини |


Завершення атестаційної кампанії 2014/2015 навчального року

7 квітня 2015 року відбулось засідання районної атестаційної комісії. На розгляд комісії надійшли клопотання від 30-ти загальноосвітніх навчальних закладів та 4-х дошкільних навчальних закладів про присвоєння/підтвердження вищої кваліфікаційної ка ... Читати далі »

Категория: Новини |


VI Всеукраїнський форум Microsoft «Учитель-новатор» - 2015

24 березня 2015 року у місті Києві в Новопечерській школі (за адресою вул. Драгомирова, 9-Б) відбувся VI Всеукраїнський форум Microsoft «Учитель-новатор». Програма форуму була надзвичайно насиченою і передбачала виступи Лілі ... Читати далі »

Категория: Новини |


Засідання постійно діючого семінару ЗДНВР

26 березня 2015 року на базі Калинівської ЗШ І-ІІІ ступенів (директор Володіна В.М.) відбулося засідання постійно діючого семінару заступників директорів з навчально-виховної роботи з теми «Моделювання навчально– виховного процесу в загальноосвітніх закладах в умов ... Читати далі »

Категория: Новини |


Очільник області здійснив робочий візит у Високих Байраках

24 березня 2015 року Високобайрацький навчально-виховний комплекс відвідали в межах робочої поїздки голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Кузьменко Сергій Анатолійович, голова Кіровоградської районної державної адміністрації Поліщ ... Читати далі »

Категория: Новини |


«Педагогічна надія - 2015»

24 березня 2015 року на базі районного будинку культури відбувся ІІ етап районного конкурсу «Педагогічна надія - 2015».

... Читати далі »

Категория: Новини |


Відпрацювання сигналу «УВАГА! ВСІМ! ПОВІТРЯНА ТРИВОГА» у Високобайрацькому НВК

21 березня 2015 року у Високобайрацькому НВК було проведено навчальне тренування із цивільного захисту «При раптовому нападу противника». А саме, практичне відпрацювання сигналу «Увага! Всім! Повітряна тривога». День було роз ... Читати далі »

Категория: Новини |


Колегія відділу освіти, нарада керівників ЗНЗ

17 березня 2015 року відбулося спільне засідання колегії відділу освіти районної державної адміністрації та президії районної організації Профспілки працівників освіти і науки України засідання колегії відділу освіти Кіровоградської райдержадміністрації. Прези ... Читати далі »

Категория: Новини |


Жива душа поетова святая…

Ти слухав Кобзаря? Ти чув його печаль, Що піснею лилася з-під струн? Горіла, мов зоря, і сяяла, як жар, Висока пісня Кобзаревих дум. Дзвенить вона і досі у серцях, Відлунюється в співі журавлів — Великим Кобзарем оспівана в віках Чарівна мова рідної землі.

... Читати далі »

Категория: Новини |


Зустріч з американським вчителем

В Івано-Благодатненському НВК 13 березня відбулася зустріч педагогічного та учнівського колективів з Філіпом Роффманом – американським вчителем, уродженцем Штату Іллінойс (Чікаго), колишнім представником Корпусу Миру в Україні. Оскільки Корпус Миру через події на сході від ... Читати далі »

Категория: Новини |


Мова і мовлення: анатомія і мовознавство

12 березня 2015р. у рамках предметного Тижня української мови і літератури вчителями Високобайрацького НВК Братко К.О. та Харитоновою Ю.В. було проведено позакласний виховний захід на тему «Мова і мовлення: анатомія і мовознавство». В певному сенсі це був експериме ... Читати далі »

Категория: Новини |


Бережинська ЗШ І-ІІІ ст. приймала обласну педагогічну практику

04 березня 2015 року на базі Бережинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбулося засідання обласної Школи педагогічної майстерності вчителів біології та педагогічна практика слухачів курсів підвищення кваліфікації – вчителів біо ... Читати далі »

Категория: Новини |


Вітаємо зі святом!
Категория: Новини |


ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНО ДІЮЧОГО СЕМІНАРУ КЕРІВНИКІВ ЗНЗ

03 березня 2015 року в Кіровоградській гімназії нових технологій навчання (директор Краснова Л.С.) відбулося засідання постійно діючого семінару керівників загальноосвітніх навчальних закладів Кіровоградського району з проблеми: «Єдиний інформаційний ... Читати далі »

Категория: Новини |


Засідання шкільного методичного об'єднання

3 березня 2015 року в Созонівському НВК відбулося чергове засідання шкільного методичного об'єднання вчителів предметів природничо-математичного циклу (керівник Сібіберт І.В.). Серед питань, які розглядалися відповідно до плану, ключовим було обговорення нормативн ... Читати далі »

Категория: Новини |


Практичний семінар щодо підвищення кваліфікації вчителів Кіровоградського району з питань надання домедичної допомоги

25 лютого 2015 року на базі Кіровоградської ЦРЛ відбувся спільний семінар відділу освіти Кіровоградської РДА та ЦРЛ для вчителів загальноосвітніх навчальних закладів району з теми: «О ... Читати далі »

Категория: Новини |


Засідання колегії відділу освіти районної державної адміністрації

24 лютого 2015 року відбулося виїзне засідання колегії відділу освіти районної державної адміністрації на базі Кіровоградської льотної академії національного авіаційного університету.У ході робочої частини були розглянуті наступні питання: < ... Читати далі »

Категория: Новини |

Запрошуємо педагогів загальноосвітніх навчальних закладів Кіровоградського району долучитися до вивчення матеріалів обласної науково-практичної Інтернет-конференції "Основні орієнтири виховання учнів 1-11 класів – важлива складова формування ціннісних орієнтацій особистості та розвитку виховної системи закладу", що розпочала роботу 24 лютого 2015 року та триватиме до 26 лютого, просимо долучитися до коментування та обговорення розміщених матеріалів. Коментувати матеріали можуть користувачі, які зареєстровані на сайті КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського» (чи мають обліковий запис на UiD), або використовуювати авторизацію через власні сторінки «Вконтакте», «Facebook» тощо.

Категория: Новини |


Вшановано пам'ять Героїв Небесної Сотні

З метою належного вшанування у ЗНЗ Кіровоградського району подвигу Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України, 20 лютого 2015 року у загаль ... Читати далі »

Категория: Новини |


Революція гідності

З метою поглиблення знань учнів про революційні події в Україні в 2013-2014 роках, ознайомлення учнів з історичним минулим України і її теперішнім та ситуацією, яка є на даний момент, виховання в учнів почуття патріотизму і розуміння того, що разом ми є силою, 19лютого в Назарівському Н ... Читати далі »

Категория: Новини |


Зустріч зі сльозами на очах

Зараз багато патріотів нашої держави воюють в зоні АТО, захищаючи свободу, незалежність та територіальну цілісність України. З метою патріотичного виховання, шанобливого ставлення до Батьківщини, гордості за наших захисників Вітчизни в Аджамській школі відбулася чергова зустріч ... Читати далі »

Категория: Новини |


Незабутня зустріч із казкою

19 лютого 2015 року учні та педагоги загальноосвітніх навчальних закладів Кіровоградського району відвідали Кіровоградський академічний обласний український музично-драматичний театр ім. М.Л. Кропивницького, де мали змогу подивитися феєричну казку «Дванадцять місяців» про дівчи ... Читати далі »

Категория: Новини |


Навчання щодо дій у випадках надзвичайних ситуацій

13 лютого 2015 року у Високобайрацькому НВК відбулося навчання педагогічного колективу щодо запобігання і реагування на надзвичайні ситуації техногенного та природного характеру. Заступник директора з навчально-виховної роботи Пархета О.О. розповіла про кл ... Читати далі »

Категория: Новини |


Первозванівці відвідали бійців АТО у госпіталі

11 лютого представники Первозванівського сільського будинку культури (директор Камінський П.П.), директор та учні Первозванівської ЗШ І-ІІІ ступенів відвідали поранених воїнів АТО в Кіровоградському обласному госпіталі для ветеранів. Гості приїхали підтримати ... Читати далі »

Категория: Новини |


Нехай запанує мир та спокій

"Сьогодні наша держава переживає важкі часи. Довгі роки Україна не знала війни, але це лихо не обійшло нашу державу тепер. Кращі з кращих синів України боронять східні рубежі рідної землі. Серед них наші односельці, багато з яких є випускниками Созонівської школи.Сьогодні вони зн ... Читати далі »

Категория: Новини |


Обласний огляд освітніх блогів

ВІДПОВІДНО ДО НАКАЗУ ДИРЕКТОРА ДЕПАРТАМЕНТУ ОСВІТИ І НАУКИ КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ВІД 09.02.2015 Р. №43 «ПРО ПРОВЕДЕННЯ ОБЛАСНОГО ОГЛЯДУ ОСВІТНІХ БЛОГІВ “ПЕДАГОГІЧНА ... Читати далі »

Категория: Новини |


Педагогічна практика

09.02.2015 року працівниками РМК Кіровоградської райдержадміністрації (завідувач Смоліна О.С., методисти Кожухар І.А., Погрібна Н.В.) для слухачів курсів підвищення кваліфікації завідувачів (директорів), методистів методичних кабінетів (центрів) відділів, управлінь освіти райдержадмін ... Читати далі »

Категория: Новини |


Вшанування пам'яті героя АТО

Жорстока війна на сході України залишила вічний біль для жителів села Іванівки Кіровоградського району, адже вони втратили одного з кращих своїх односельчан, побратима, патріота, який віддав за свою країну найдорожче – життя.

... Читати далі »

Категория: Новини |


Відкриття меморіальної дошки у Миколаївській ЗШ І – ІІІ ступенів

Сьогодні 04 лютого 2015 року в Миколаївській школі відкрито меморіальну дошку земляку, випускнику Української середньої школи Роману Майстерюку.

... Читати далі »

Категория: Новини |


Нарада керівників ЗНЗ

27 січня 2015 року відбулася нарада директорів навчальних закладів, на якій були присутні та виступили гості: 1) Зябліков Роман Ігорович - начальник Державної інспекції нагляду за промисловою безпекою та охороною праці територіального управління Держгірпромнагляду у Кіровоградській о ... Читати далі »

Категория: Новини |


ПОБАЖАННЯ ЗЕМЛЯКАМ-ВОЇНАМ АТО

На превеликий жаль війна за цілісність і суверенітет України продовжується. А наші доблесні українські воїни приймають безпосередню участь в районах проведення антитерористичної операції в Донецькій та Луганській областях . Серед них і наші земляки - жителі с.Високі Байраки Кі ... Читати далі »

Категория: Новини |


Відзначення Дня Соборності України в Олексіївській ЗШ І – ІІІ ст.

В Україні 22 січня відзначається День Соборності України. Не стала винятком і Олексіївська ЗШ.

... Читати далі »

Категория: Новини |


Відзначення Дня Соборності України у загальноосвітніх навчальних закладах Кіровоградського району

З метою консолідації українського суспільства, зміцнення єдності народу навколо ідеї соборної української держави, спільної історичної спадщини та з метою належного відзначення Дня Соборності України у Кірово ... Читати далі »

Категория: Новини |


ІІ етап обласного туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2015»

21 січня 2015 року на базі Кіровоградського обласного навчально-виховного комплексу (гімназія-інтернат – школа мистецтв) відбулася приємна і знакова для учительства області подія – церемонія нагородження пер ... Читати далі »

Категория: Новини |


Вітаємо з Днем Соборності України!
Категория: Новини |


Свято Водохреща в Олексіївці

Вже доброю традицією стало святкування Водохреща біля місцевої водойми в с. Олексіївка. Активну участь у святкових заходах завжди беруть учні та працівники Олексіївської ЗШ І – ІІІ ст. Цей рік теж не став винятком.

... Читати далі »

Категория: Новини |


Подарунки кіборгам

З метою виховання в молодого покоління почуття патріотизму, зростання особистості на засадах духовності, моральності, толерантності, на підтримку духу воїнів-патріотів, учасників АТО, бійців 3-го окремого полку спецпризначення у грудні 2014 року учні загальноосвітніх навчальних закладів ... Читати далі »

Категория: Новини |


Засідання колегії відділу освіти районної державної адміністрації

30 грудня 2014 року відбулося засідання колегії відділу освіти районної державної адміністрації. Були розглянуті наступні питання: 

... Читати далі »

Категория: Новини |


Вітаємо переможців І етапу обласного туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2015»!

- Номінація «Українська мова та література»: Сергієнко Юлія Георгіївна, учитель української мови т ... Читати далі »

Категория: Новини |

Відділ інформує
Форма входу
Пошук
Категорії розділу
Новини
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Корисні посилання
glorikum © 2024
Хостинг від uCoz