Четвер, 18.04.2024, 11:31
ВІДДІЛ ОСВІТИ КРОПИВНИЦЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту
Останні матеріали
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (5) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (4) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (6) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (3) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (2) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (1) 
[28.01.2020]
Наказ начальника відділу освіти Кропивницької РДА від 16.01.2020 року № 12-аг "Про затвердження бюджетних програм на 2020 рік" 
[13.01.2020]
Положення про відділ освіти Кропивницької районної державної адміністрації Кіровоградської області 
Статті
[29.11.2017]
Графік ЗНО-2018
[25.10.2013]
Виховуємо вдячних та турботливих нащадків
[23.09.2013]
Освітні округи
[23.09.2013]
Про роботу освітніх округів Кіровоградського району
[23.09.2013]
Про роботу опорних навчальних закладів району
[20.09.2013]
Порядок проходження медогляду учнями ЗОШ
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 25 26 27 28 29 ... 32 33 »

15 червня вихованці Бережинського пришкільного табору відпочинку взяли участь у конкурсній програмі «Юна україночка».

Кожна з учасниць доклала чималих зусиль, щоб зацікавити та здивувати глядачів, артистично, з майстерністю передати аудиторії свій запал та енергію. На них чекали різні випробування. Дівчата ... Читати далі »

Категория: Новини |


15 червня 2015 року для вихованців Оленокосогорівського пришкільного табору відпочинку «Веселий вулик» було організовано екскурсію до м.Світловодськ.

Діти відвідали яхт – клуб «Чумацький шлях» Світловодського району, де мали змогу покаталися на яхтах та скуштували смачної юшки. У зоопарку м.Світловодська о ... Читати далі »

Категория: Новини |


У Клинцівському пришкільному таборі відпочинку «Чарівна райдуга» 15 червня 2015 року пройшло Свято книги.

Захід було проведено з метою заохочення дітей до читання, його підготувала вихователь Суріна Л. П. та вихованці загону «Кока-кола».

... Читати далі »

Категория: Новини |


15 червня в пришкільному таборі «Веселкограй» пройшов День спорту.

В програмі дня проходили легкоатлетичні змагання – метання малого м΄яча на дальність, стрибки у довжину з місця, біг на 60 метрів з низького старту, а також настільний теніс та волейбол. У змаганнях з настільного тенісу кращими стали – сере ... Читати далі »

Категория: Новини |


12 червня 2015 року вихованці Олексіївського пришкільного табору відпочинку здійснили екскурсію до Музею історії України при державній льотній академії.

Екскурсовод у музеї історії України разом з дітьми подорожувала нашою Батьківщиною, розповідаючи та показуючи їм цікаві факти із життя нашої держави, тут ... Читати далі »

Категория: Новини |


12 червня 2015 року 56 вихованців Оситнязького пришкільного табору відпочинку здійснили похід до заповідної зони села – Храпакової криниці .

У нас за селом є одне джерело, Всі люди смакують водицю його, Смачнюча, цілюща, холодна вона – Вода із Храпакового джерела.

... Читати далі »

Категория: Новини |


12 червня 2015 року для вихованців Крупського пришкільного табору «Сонечко» було проведено в Кіровограді змістовну екскурсію, яку розпочали з відвідування на Фортечних валах Меморіалу Вічного Вогню, присвяченого загиблим у Другій світовій війни.

Далі вихованці пройшли Алеєю Слави та вшанували хвилиною мовч ... Читати далі »

Категория: Новини |


12 червня 2015 року у Степовому пришкільному таборі відпочинку відбувся День сміху.

В рамках Дня сміху була проведена вікторина «Найкраща смішинка» на знання творів українських гумористів. Вихованці демонстрували інсценівки усмішок відомих гумористів. Здобули звання «Найкращий актор табору» Шляхова Ярина ( ... Читати далі »

Категория: Новини |


12 червня 2015 року у Назарівському пришкільному таборі відпочинку пройшов День природи.

Почався він з подорожі мальовничими куточками рідного села. У балочці біля школи вихованці табору збирали лікарські трави (ромашку, шавлію, чебрець, деревій, коров'як та ін.), фотографували рослини та робили їх замальо ... Читати далі »

Категория: Новини |


У Калинівському пришкільному таборі відпочинку 11 червня 2015 року провели акцію «Єднання сердець».

Учасники заходу виготовляли обереги для учасників АТО – мініатюрні ляльки-мотанки, браслети та сердечка з клаптиків тканини. До акції були залучені вихованці різних вікових груп. Діти з задоволенням і величе ... Читати далі »

Категория: Новини |


Спорт – це життя!

Про це знають і вихованці табору “DІSNEYLAND“. 11 червня 2015 року у таборі пройшов «День спортивних розваг». У цей день для вихованців табору були проведенні такі заходи: спартакіада «Швидкі, спритні, сміливі», розважальний захід «Козацькі розваги». Завзято змагалися загони за перше міс ... Читати далі »

Категория: Новини |


Військово-польові практичні заняття серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів району

Відповідно до навчальної програми предмета «Захист Вітчизни», що викладається на підставі діючого законодавства та входить до інваріантної складової Типових навчальних планів загальноосвітніх навчальних закладів III ... Читати далі »

Категория: Новини |


11.06.2015 року в Івано-Благодатненському пришкільному таборі відпочинку пройшов День патріотизму.

Зранку, традиційно, всі разом, заспівали Гімн України та почепили і сфотографувалися з Державним символом України - прапором, який подарував 17 батальйон «Кіровоград». Протягом дня вихованці виготовляли листі ... Читати далі »

Категория: Новини |


Свято толерантності пройшло в Олексіївському пришкільному таборі відпочинку «Дивограй» 10 червня 2015 року.

Усі присутні мали змогу познайомитися з національностями, які представлені на території України. Представники Узбекистану, Індії, Молдови та України подарували глядачам чудові пісні та розповіли щось ... Читати далі »

Категория: Новини |


10 червня 2015 року у Миколаївському пришкільному таборі відпочинку «Веселкограй» пройшов День поезії.

Для вихованців табору були проведені Виховний загально-табірний захід «Поетичне Що? Де? Коли?», конкурс на кращого читця, презентація власних, дитячих авторських віршів, конкурс малюнків до поезій наших з ... Читати далі »

Категория: Новини |


«Чи знаєш ти свій рідний край?» досліджували вихованці Степового пришкільного табору відпочинку

Для дітей були проведені вікторина «Чи знаєш ти свій рідний край?», пізнавальна гра «Історія Степового», віртуальна екскурсія «Прогулянка вуличками міста Кіровограда».

... Читати далі »



10 червня 2015 року для 78 дітей різних вікових категорій у Бережинському пришкільному таборі відпочинку було проведено трудовий десант «Чисте подвір’я».

Вихованці табору підмели асфальтовану частину подвір’я, згребли скошену траву, зібрали сухі гілочки, папірці. Подвір’я стал ... Читати далі »

Категория: Новини |


День спорту в Созонівському пришкільному таборі відпочинку

10 червня 2015 року для вихованців пришкільного табору відпочинку «Сокіл» був проведений День спорту. Розпочався він інсценівкою «Відкриття Олімпіади», в якій грецькі олімпійці привітали вихованців табору та передали їм симво ... Читати далі »

Категория: Новини |


Про відвідування вихованцями пришкільних таборів відпочинку при ЗНЗ Кіровоградського району Кіровоградського обласного академічного театру ляльок

11 червня 2015 року 200 вихованців пришкільних таборів відпочинку дев’яти загальноосвітніх закладів Кіровоградського району відвідали Кіровоградський облас ... Читати далі »

Категория: Новини |

 Для вихованців пришкільних таборів відпочинку при ЗНЗ Кіровоградського району організовуються екскурсії не тільки в межах села, району, міста. Діти подорожують містами України. Так, для дітлахів Степового НВК була  проведена екскурсія до Умані. А вихованці здійснили мандрівку до столиці нашої держави - Києва. Переглянути.

Категория: Новини |


Подорож до Країни Ввічливості та Доброти

Таку подорож здійснили вихованці пришкільного табору «Сокіл» Созонівського НВК на етичному експресі. Першою нашою зупинкою був «Словник чемної людини», на якій учні уклали словничок ввічливості, а далі «Містечко вихованих людей», де зустрілися з професором Будьласка ... Читати далі »

Категория: Новини |


Обласний фестиваль ДЮП

Ось уже декілька років команда юних пожежних «Фортуна» Бережинської ЗШ І – ІІІ ступенів займала призові місця у районному етапі обласного фестивалю ДЮП. У цьому ж році вона зайняла І місце, тому представляла Кіровоградський район в зональному етапі, що проходив у м. Новоукраїнка. ... Читати далі »

Категория: Новини |


Танець – це гімн щастю і добру

3 червня вихованці пришкільного табору відпочинку при Бережинській школі мали змогу відвідати Кіровоградську обласну філармонію та переглянути концертну програму учасників Школи сучасної хореографії «Імперія мистецтв «Форсайт».

... Читати далі »

Категория: Новини |


Поїздка до театру вихованців Бережинського пришкільного табору відпочинку

Літо. Чудова пора. Пора розваг, подорожей, пора відпочинку. 3 червня учні початкових класів, які відпочивають в пришкільному таборі відпочинку з денним перебуванням «Веселка» при Бережинській ЗШ, відвідали театр ім. М.Л.Кропивницьк ... Читати далі »

Категория: Новини |


Мовна літня школа

Мовна літня школа ‘English for fun’ для дітей Созонівського НВК – це чудова нагода цікаво провести час у товаристві однолітків, набути навички спілкування англійською мовою та закріпити вивчений матеріал через активні ігри.

... Читати далі »

Категория: Новини |

 
До уваги начальників пришкільних таборів відпочинку!

З метою організації змістовного дозвілля дітей у пришкільних таборах відпочинку рекомендуємо Вам організувати екскурсії до Краєзнавчого музею за адресою: м. Кіровоград, вул..Дворцова, 40.

Графік роботи: вівторок - п’ятниця 9.00-18.00 субота-неділя 10.00-16.00 Вхід – 5 грн. Замов ... Читати далі »

Категория: Новини |


Любов до Батьківщини починається із любові до тих її куточків і моментів, де ти був щасливий… 03 червня 2015 року вчителі початкових класів Крупської ЗШ І-ІІІ ст. провели для вихованців пришкільного табору "Сонечко" змістовну екскурсію рідним селом.  

Переглянути

Категория: Новини |


Вдалий старт – це запорука успіху у справі

Традиційно літо для школярів Кіровоградського району розпочинається відпочинком у пришкільних таборах, адже червень – пора змістовного дозвілля дітлахів.

... Читати далі »

Категория: Новини |


Про урочистості, присвячені Міжнародному Дню Захисту дітей

02 червня 2015 року на базі Районного будинку культури відбулися урочистості, присвячені Міжнародному Дню Захисту дітей. На свято юних жителів Кіровоградського району завітали голова Кіровоградської районної державної адміністрації Алла Іванівна По ... Читати далі »

Категория: Новини |


Свято останнього дзвоника у Високобайрацькому НВК

Сріблястим радісним передзвоном шкільного дзвоника для багатьох школярів завершується навчальний рік і розпочинаються довгоочікувані літні канікули, наповнені сонцем, радістю, відпочинком, веселими пригодами та яскравими враженнями. Для випускників – ця ме ... Читати далі »

Категория: Новини |


Вітаємо зі святом останнього дзвоника!!!

Вітаємо всіх зі святом Останнього дзвоника, з успішним закінченням ще одного шкільного року, який кожному подарував нові знання, враження, думки й почуття! Нехай останній дзвоник пролунає в кожному серці радісним настроєм, вірою в завтрашній день, надією життєвих г ... Читати далі »

Категория: Новини |


Засідання робочої групи

26 травня 2015 року відбулося перше засідання робочої групи Кіровоградської районної державної адміністрації з підготовки Заходів до Міжнародного дня захисту дітей.

... Читати далі »

Категория: Новини |


Нарада керівників навчальних закладів

26 травня 2015 року відбулася нарада керівників навчальних закладів відділу освіти районної державної адміністрації. У ході робочої частини були розглянуті наступні питання:

... Читати далі »

Категория: Новини |


У неньки України є справжні сини

22 травня 2015 року у Володимирівській ЗШ І-ІІІ ст. за сприяння вчителя предмета "Захист Вітчизни" Комара Д.М., з метою військово – патріотичного виховання, відбулася зустріч старшокласників з воїнами АТО 3-го окремого полку спеціального призначення: старшим солдатом Петриш ... Читати далі »

Категория: Новини |


Про відкриття меморіальної дошки загиблому учаснику АТО у Степовому НВК

22 травня 2015 року у Степовому НВК відбувся Мітинг-реквієм, присвячений відкриттю меморіальної дошки випускнику навчального закладу, загиблому учаснику АТО Кривенко Максиму Ігоровичу.

... Читати далі »

Категория: Новини |


Районна історико-краєзнавча конференція

В рамках проведення заходів з відзначення Дня науки 19 травня 2015 року на базі Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості відбулася районна історико-краєзнавча конференція «Культурне і духовне життя Кіровоградського району», у якій взяли участь ... Читати далі »

Категория: Новини |


Про проведення педагогічної практики для вчителів фізики у Соколівській ЗШ І-ІІІ ст.

13 травня 2015 року на базі Соколівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбулася педагогічна практика для вчителів фізики, слухачів курсів підвищення кваліфікації комунального закладу «Кіровоградський обласний інст ... Читати далі »

Категория: Новини |


Вітаємо з перемогою!

Сайт навчального закладу, дійсно, заслуговує нагороди (http://vysoki-bairaky.com.ua)

... Читати далі »

Категория: Новини |


Засідання майстер-класу

В рамках відзначення Дня науки у 2015 році в Кіровоградському районі 13 травня 2015 року на базі Созонівського НВК відбулося ІІ засідання майстер-класу Гришиної Н.О. з теми «Практичні аспекти керівництва учнівськими дослідницькими роботами (тематика робіт ... Читати далі »

Категория: Новини |


Вшанували пам'ять загиблих героїв АТО

08 травня 2015 року в навчальних закладах Кіровоградського району пройшли Єдині уроки пам’яті, на яких вшанували подвиг українського народу, його значний внесок в перемогу над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 рр, ветеранів війни, хто боронив рідну землю від ... Читати далі »

Категория: Новини |


Єдиний урок у Високобайрацькому НВК

8 травня 2015 року у Високобайрацькому НВК Кіровоградського району відбувся Єдиний урок під гаслом «1939 – 1945. Пам`ятаємо – перемагаємо!», присвячений 70 – й річниці Перемоги над нацизмом у Європі та 70 – й річниці завершення Другої ... Читати далі »

Категория: Новини |


День пам’яті та примирення «1939 – 1945. Пам’ятаємо! Перемагаємо!»

8 травня 2015 року у загальноосвітніх навчальних закладах Кіровоградського району були проведені Єдиний уроку Пам’яті, присвячений 70-й річниці Перемоги над нацизмом у Європі, та тематичні урочисті лінійки «1939 – 1945. Пам’ятаємо! Перемага ... Читати далі »

Категория: Новини |


Колегія відділу освіти


29 квітня 2015 року відбулося засідання колегії відділу освіти районної державної адміністрації. Були розглянуті наступні питання:

... Читати далі »

Категория: Новини |


Інструктивно-методична нарада з організації роботи пришкільних таборів відпочинку

29 квітня 2015 року у сесійній залі райдержадміністрації відбулася інструктивно-методична нарада з організації роботи пришкільних таборів відпочинку в загальноосвітніх навчальних закладах Кіровоградського району в 2015 році. ... Читати далі »

Категория: Новини |


Учням 10-11 класів провели ознайомчі заняття зі стрільби на базі військової частини

28 квітня 2015 року для учнів 10 – 11 класів військовослужбовці з військової частини №1405 провели ознайомчі заняття на території військової частини у с.Аджамка Кіровоградського району. Найперше, що вразило дітей – це сувор ... Читати далі »

Категория: Новини |


IV Всеукраїнські змагання зі спортивного туризму, присвячені постаті козака Мамая

Щорічні змагання зі спортивного туризму пройшли у Кіровоградському районі з 21 по 25 квітня 2015 року. Майже півтори сотні учасників зібралися цього року на відкритті у селі Велика Северинка. Свої вміння приїхали показати і д ... Читати далі »

Категория: Новини |


Засідання районного методичного об’єднання вчителів початкових класів та груп продовженого дня

24 квітня 2015 року на базі Гаївської ЗШ І-ІІ ступенів відбулося ІV засідання РМО вчителів початкових класів та вихователів груп продовженого дня Кіровоградського району з теми: «Інноваційні підходи до формування ... Читати далі »

Категория: Новини |


Семінар-практикум вчителів історії

21 квітня 2015 року було проведено районне методичне об’єднання вчителів історії на базі Українського інституту вивчення Голокосту «Ткума» та Музею «Пам’ять єврейського народу та Голокост в Україні» в місті Дніпропетровськ.

... Читати далі »

Категория: Новини |


Випуск методичних посібників Всеукраїнського рівня педагогами Кіровоградського району

Вчитель географії та біології Назарівського НВК, Шуліка Катерина Сергіївна більше 5 років співпрацює з провідними видавництвами навчальної літератури нашої держави, насамперед з харківськими видавництвами “Основа&ld ... Читати далі »

Категория: Новини |


Засідання районного методичного об’єднання вчителів фізичної культури та предмета «Захист Вітчизни» Кіровоградського району 

22 квітня 2015 року на базі Кіровоградської льотної академії НАУ відбувся семінар вчителів фізичної культури та предмета «Захист Вітчизни» Кіровогра ... Читати далі »

Категория: Новини |

Відділ інформує
Форма входу
Пошук
Категорії розділу
Новини
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Корисні посилання
glorikum © 2024
Хостинг від uCoz