П`ятниця, 26.04.2024, 19:50
ВІДДІЛ ОСВІТИ КРОПИВНИЦЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту
Останні матеріали
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (5) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (4) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (6) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (3) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (2) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (1) 
[28.01.2020]
Наказ начальника відділу освіти Кропивницької РДА від 16.01.2020 року № 12-аг "Про затвердження бюджетних програм на 2020 рік" 
[13.01.2020]
Положення про відділ освіти Кропивницької районної державної адміністрації Кіровоградської області 
Статті
[29.11.2017]
Графік ЗНО-2018
[25.10.2013]
Виховуємо вдячних та турботливих нащадків
[23.09.2013]
Освітні округи
[23.09.2013]
Про роботу освітніх округів Кіровоградського району
[23.09.2013]
Про роботу опорних навчальних закладів району
[20.09.2013]
Порядок проходження медогляду учнями ЗОШ
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Новини
« 1 2 3 4 5 6 7 ... 31 32 »

Допомога українській армії

Здобувачі освіти Клинцівської ЗШ І-ІІ ступенів — філії комунального закладу «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів» взяли активну участь у виготовленні маскувальної сітки для учасників операції Об'єднаних сил та передали зібрані пластикові кришечки благодійній організації «Серця матерів».

Категория: Новини |


Відбулися районні змагання з тенісу настільного

14 листопада 2018 року в м. Кропивницькому відбулися районні змагання з тенісу настільного серед школярів закладів загальної середньої освіти Кіровоградського району. В змаганнях взяло участь 10 команд (40 учнів). У загальнокомандному заліку перше місце виборола команда Івано-Благодатненського НВК, друге місце ... Читати далі »

Категория: Новини |


Вчимося бути толерантними!

У кожної людини є право - любити іншого, або не любити, поважати, або не поважати ... Але ні у кого немає права ображати людину – нехай навіть просто словесно. Соціальна нестабільність, що склалася у сучасному суспільстві, зумовлює зростання різних відхилень в особистісному розвитку та поведінці підлітків. Це підвищена тривожніст ... Читати далі »

Категория: Новини |


Зустріч з працівниками національної поліції

В рамках Тижня безпеки дорожнього руху 15 листопада 2018 року в Покровській філії відбулася зустріч з працівниками поліції. Розпочалася зустріч з приємної події. Здобувачів освіти, учасників Всеукраїнського конкурсу «Безпека на дорозі», нагородили сертифікатами та іграшками-додекаедрами. Під час бесіди учні повтор ... Читати далі »

Категория: Новини |


Проведено районний етап ІХ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

10 листопада 2018 року на базі КЗ «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів» було проведено районний етап ІХ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. Учасниками конкурсу стали 44 учні зак ... Читати далі »

Категория: Новини |


День української мови і писемності

Мова – найкоштовніший скарб кожного народу, його душа і багатство. Цей скарб треба не тільки берегти, але й примножувати. Здобувачі освіти 6 – 11 класів та педагогічні працівники КЗ «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів» взяли участь у радіодиктанті національної єдності «Крила України». Зосереджено і вдумливо вслухалися всі у змі ... Читати далі »

Категория: Новини |


Учні Вільненської ЗШ зустрілися з представниками Нацполіції

У рамках правопросвітницького проекту «Я маю право» у Вільненській школі відбулася зустріч з працівниками Національної поліції, під час якої для учнів було проведено лекцію з превентивного виховання та роз’яснювально-профілактичну бесіду щодо вчинення правопорушень у підлітковому середовищі. Здобув ... Читати далі »

Категория: Новини |


Команда КЗ «Миколаївське НВО» взяла участь в обласному фестивалі «Українська паляниця»

З метою залучення дітей та учнівської молоді до активної пізнавальної, пошукової та трудової діяльності, створення умов для самореалізації талановитих і обдарованих дітей та молоді, формування шанобливого ставлення до народних традицій 7 листопада 2018 року вихованці КЗ «М ... Читати далі »

Категория: Новини |


Удосконалюємо знання англійської

06 листопада 2018 року до Івано-Благодатненського НВК завітала гостя з далекої Америки Вікі Нейлінг. Вікі вже майже три роки перебуває на території України в якості волонтера Корпусу миру та тісно співпрацює з КЗ "Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського". Разо ... Читати далі »

Категория: Новини |


Мала іскра – великий вогонь!

06 листопада 2018 року до КЗ «Миколаївське НВО» завітали рятувальники Управління ДСНС України у Кіровоградській області. Школярі 2-4 класів з допомогою рятувальників пригадали правила пожежної безпеки, послідовність дій у разі виникнення різних надзвичайних подій, дізнались, з яких причин найчастіше виникають пожежі, як надавати ... Читати далі »

Категория: Новини |


Відбувся районний чемпіонат з інтелектуальних ігор

 02 листопада 2018 року відбувся районний чемпіонат з інтелектуальних ігор на базі комунального закладу «Кіровоградський обласний центр дитячої та юнацької творчості». На чемпіонат прибуло 11 команд закладів загальної середньої освіти району. Переможцями чемпіонату з гри «Що? Де? Коли? ... Читати далі »

Категория: Новини |


Проведено виїзне засідання РМО вчителів початкових класів ЗЗСО Кіровоградського району

31 жовтня 2018 року вчителі початкових класів закладів загальної середньої освіти Кіровоградського району відвідали музей Т.Г. Шевченка у місті Каневі. Цікава розповідь екскурсовода пані Лариси розкрила перед педагогами особистість Т.Г.Шевченка з різних боків: Шевченко - х ... Читати далі »

Категория: Новини |


Проведено семінар для директорів закладів освіти Кіровоградського району

31 жовтня 2018 року директори закладів загальної середньої та дошкільної освіти Кіровоградського району відвідали навчально-виховний комплекс «Павлиська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-ліцей імені В.О.Сухомлинського». Оновлений музей, захоплюючі екскурсії, доброзичлива атмосфера – ... Читати далі »

Категория: Новини |


Спеціальне об’єктове тренування

Спеціальне об’єктове тренування (ланка з обслуговування протирадіаційного укриття – далі ПРУ) Покровського ДНЗ «Сонечко» Кіровоградського району відбулося 29 жовтня 2018 року за темою: «Дії працівників ланки з обслуговування ПРУ щодо приведення ланки в готовність до дій за призначенням». Керівником тренування була директор ДН ... Читати далі »

Категория: Новини |


Раціональне харчування — запорука здоров'я дітей

Раціональне харчування дітей – це один із важливіших факторів, який суттєво впливає на стан здоров’я дітей. Раціональне харчування забезпечує фізичну та розумову працездатність, витривалість і широкі адаптаційні можливості, підвищує опірність організму до інфекційних, токсичних та інших шкідливих чинників. Від ... Читати далі »

Категория: Новини |


Stem – освіта – світ інноваційних математичних можливостей

25 жовтня 2018 року на базі Созонівського навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» відбувся обласний семінар здобувачів освіти курсів підвищення кваліфікації вчителів математики при комунальному закладі Кіровоградський обласний інститут після ... Читати далі »

Категория: Новини |


Повага до старших - риса, притаманна кожній порядній людині

26 жовтня у Гаївській ЗШ І-ІІ ступенів в рамках тижня добрих справ відбулася акція «Милосердя», присвячена Дню людей похилого віку. В акції брали участь учні 6-8 класів та педагог-організатор Тарануха А.С. Діти взяли участь у трудовій операції щодо надання соціальної допомоги людям ... Читати далі »

Категория: Новини |


Благодійний ярмарок у Вільненській школі

22 жовтня 2018 року у Вільненській школі було проведено благодійний ярмарок «Щедра осінь». Даний захід проведено з метою збору коштів на допомогу воїнам, що захищають нашу Батьківщину на сході України. Учні 1-11 класів разом з батьками представили на заході власну випічку, солодощі, вироби з природнього матеріалу. ... Читати далі »

Категория: Новини |


«Ми різні – Ми рівні»

Члени євроклубу «Євродіти» Грузьківського НВК взяли участь у квест-грі «Ми різні – Ми рівні» обласного конкурсу до Дня міжкультурного діалогу, який відбувся 19 жовтня 2018 року на базі Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості. Учасниками цієї події стали шкільні та студентські євроклуби з Кропивницького, Знам’янки, ... Читати далі »

Категория: Новини |


УВАГА!!!

В Кіровоградському районі проводиться осіння пероральна імунізація м’ясоїдних тварин. Кіровоградське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області інформує, що відповідно до розпорядження Головного державного ветеринарного інспектора України від 03 вересня 2018 року № 100 щодо проведення осінньої кампанії з пе ... Читати далі »

Категория: Новини |


Проведено районну конференцію «Педагогічна спадщина В.О. Сухомлинського у вимірі Нової української школи»

18 жовтня 2018 року на базі Созонівського НВК було проведено районну конференцію «Педагогічна спадщина В.О. Сухомлинського у вимірі Нової української школи», присвячену 100-річчю видатного педагога. В рамках проведення конференції ... Читати далі »

Категория: Новини |


Проведено районні змагання на призи клубу «Шкіряний м’яч»

З метою залучення дітей до занять футболом, його популяризації серед шкільної молоді, 10 жовтня 2018 року на базі Покровської ЗШ І-ІІ ступенів - філії КЗ «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів» були проведені районні змагання з футболу на призи клубу «Шкіряний м’яч». Змагання проводилися за коловою системою, ... Читати далі »

Категория: Новини |


Проведено очні сесії для вчителів початкової ланки ЗЗСО Кіровоградського району

Відповідно до листа комунального закладу «Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського» від 07.09.2018 року № 636/06-09 «Про проведення очних сесій» та з метою підвищення методичного та практичного рівнів ... Читати далі »

Категория: Новини |


Козацькому роду нема переводу!

До Дня українського козацтва та Дня захисника України у КЗ «Бережинська ЗШ-І ІІІ ступенів» було проведено шкільний етап дитячо-юнацької військово-спортивної гри «Сокіл» («Джура»). Чотири козацькі рої: «Нащадки козацької слави» (8 кл.), «Отамани» ( 9кл.), «Залізні вовки» (10 кл.) та «Терен» (11 кл.) змагалися у конкурсах строю ... Читати далі »

Категория: Новини |


«Героїв країна – моя Україна!»

З метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг українського народу у Грузьківському НВК проведено вечір пам’яті «Героїв країна – моя Україна!». На захід завітали колишні учні, учасники АТО: мешканці села, які також брали участь у воєнних діях на ... Читати далі »

Категория: Новини |


У Миколаївській школі вітали Героїв АТО з Днем Захисника України

В КЗ «Миколаївське НВО» було проведено виховний захід «Сила нескорених», присвячений Дню Захисника України та Українського козацтва. На святі були присутні гості: Майстерюк Надія Іванівна - мама загиблиго Героя АТО підполковника Майстерюка Романа Андрійовича, представники військової частини І ... Читати далі »

Категория: Новини |


Торкнутися серцем подвигу...

Формуванню у підростаючого покоління ціннісного ставлення до суспільства і держави, вихованню почуття патріотизму та національної гідності приділяється велика увага у КЗ «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів». Напередодні Дня Захисника України для старшокласників закладу була організована екскурсія до Кімнати бойової слави 3-го окремо ... Читати далі »

Категория: Новини |


День українського козацтва святкували у Покровській школі

14 жовтня українці святкують одразу три свята. Перше – Свято Покрови Божої Матері, друге – День Українського козацтва, третє свято, дуже молоде – День захисника України. Усі ці свята тісно взаємопов’язані й виникали послідовно. Зі святом Покрови співпадає святкування Дня Українського козацтва. З дав ... Читати далі »

Категория: Новини |


Спортивна естафета до Дня Захисника України

Спортивну естафету до Дня Захисника України проведено в Клинцівській ЗШ І-ІІ ступенів — філії комунального закладу «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів». В змаганнях брали участь три команди : «Чайка», «Козаки» та «Орли». Здобувачі освіти змагалися в таких конкурсах: & ... Читати далі »

Категория: Новини |


Участь в туристсько-спортивному зльоті

В с. Войнівка Олександрійського району (на базі дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Дружба») відбувся туристсько-спортивний зліт серед працівників освіти Кіровоградської області. Відповідно до Програми зльоту відбулися змагання зі спортивного орієнтування, проходження дистанцій «Крос-похід», «Командна смуга пер ... Читати далі »

Категория: Новини |


Відбулися районні змагання серед юнаків допризовного віку

03 жовтня 2018 року на спортивній базі Високобайрацького НВК відбулися районні змагання серед допризовної молоді закладів загальної середньої освіти Кіровоградського району. В програму змагань входили змагання з кульової стрільби, підтягування на перекладені, метання гранати, бігу на 100 м. і кросу ... Читати далі »

Категория: Новини |


Все починається з добра

В рамках заходів, присвячених 100-річчю з Дня народження В.Сухомлинського, в Могутненському НВК проведено бесіду з першокласниками «Все починається з добра». Під час бесіди діти ознайомились з оповіданнями та казками Василя Олександровича. Здобувачі освіти ще раз переконались, що такі поняття як милосердя, чуйність, доброта, співчуття ... Читати далі »

Категория: Новини |


Організаторам виховного процесу ЗЗСО Кіровоградського району до використання в роботі

У рамках відзначення Всесвітнього дня тварин 4 жовтня 2018 року планується проведення у закладах освіти «Всеукраїнського уроку доброти «Гуманне та відповідальне ставлення до тварин» (лист Департаменту загальної середньої та дошкільної освіти МОН України від 24.09.2018 № 2. ... Читати далі »

Категория: Новини |


Вітаємо з нагородою!!!

03 жовтня 2018 року в ході обласних урочистостей з нагоди Дня працівників освіти та 100-річчя з дня народження В.О. Сухомлинського Грамотою управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації була нагороджена вчитель математики та інформатики КЗ «Бережинської ЗШ І-ІІІ ступенів» Ентова Наталія Вол ... Читати далі »

Категория: Новини |


Участь в урочистостях

03 жовтня 2018 року делегація Кіровоградського району взяла участь в обласних урочистостях з нагоди Дня працівників освіти та 100-річчя з дня народження Василя Олександровича Сухомлинського: відкритті меморіальної дошки видатному українському педагогу В.О. Сухомлинському на фасаді комунального закладу «Кіровоградський обласний інс ... Читати далі »

Категория: Новини |


Прометей своєї України

У Созонівському НВК 28 вересня в рамках тижня, присвяченого 100-річчю від дня народження великого педагога В.Сухомлинського, відбувся позакласний захід «Він – Прометей своєї України, він в педагогіці – пролог, весна!». Активну участь у ньому взяли діти та класні керівники 5-11 класів. Здобувачі освіти ознайомились з життям і творчістю ... Читати далі »

Категория: Новини |


Екскурсія на виставку AgroExpo-2018

27 вересня 2018 року для учнів Гаївської ЗШ І-ІІ ступенів було організовано екскурсію на Міжнародну агропромислову виставку AgroExpo у м. Кропивницькому. Учні ознайомились з останніми інноваціями та досягненнями світового та вітчизняного машинобудування для аграрного сектору, оглянули різноманітну техніку, обладнання для р ... Читати далі »

Категория: Новини |


«Творчість В.О.Сухомлинського та Нова українська школа»

Василь Олександрович Сухомлинський - учитель з великої літери, один із видатних педагогів не лише в Україні, а й у всьому світі. На засіданні «круглого столу» педагогічні працівники КЗ «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів» розглянули систему роботи Нової української школи, яка тісно пов'язана з ідеями, які пр ... Читати далі »

Категория: Новини |


«Повага – ниточка, що з’єднує покоління»

Щороку 1 жовтня весь світ відзначає Міжнародний день людей похилого віку - свято, яке покликане звернути увагу всього людства на потреби старшого покоління. Для здобувачів освіти 5 класу КЗ «Миколаївське НВО» було проведено урок милосердя на тему «Повага – ниточка, що з’єднує покоління». Саме сім’я - початок життєвої с ... Читати далі »

Категория: Новини |


Роботу над проектом "Школа моєї мрії" розпочато!!!

27 вересня 2018 року у ДЮЦ м. Кропивницького відбулось засідання настановної Ради євроклубів Кіровоградщини. Розглядались питання планування роботи ради на рік та участь вихованців у заходах. Члени євроклубу «Євро-діти» Грузьківського НВК під час засідання захистили проект «Школа ... Читати далі »

Категория: Новини |


«Листи до сина» В. О. Сухомлинського

28 вересня виповнюється 100 років з дня народження відомого українського педагога, вченого, патріота В. О. Сухомлинського. Прожив Василь Олександрович дуже мало –всього 52 роки, а встиг зробити багато: написав 48 книжок, 500 статей,1500 казок та оповідань для дітей. Сьогодні вихованці 8 класу познайомились з епістолярним ... Читати далі »

Категория: Новини |


Штрихи до портрета Василя Сухомлинського

До 100-річчя від дня народження великого педагога заступник директора з навчально-виховної роботи В.Чебановська провела для педагогів закладу методичну світлицю «Штрихи до портрета Василя Сухомлинського». Вчителі обговорили питання про школу радості, краси та здоров’я, зокрема впровадження ідей великого педагога в кон ... Читати далі »

Категория: Новини |


Людина починається з добра

24 вересня 2018 року у 2 класі КЗ "Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів" відбулася година спілкування "Людина починається з добра", присвячена 100-річчю від дня народження видатного педагога Василя Олександровича Сухомлинського. В ході години спілкування другокласники ознайомилися з відомостями про життя і творчість великого педагога, пер ... Читати далі »

Категория: Новини |


Ми хочемо миру на нашій землі!

У День Миру у Грузьківському НВК було проведено виховні заходи щодо формування у здобувачів освіти гуманізму, патріотизму, любові до свого народу та поваги до людей різних національностей. Класні керівники провели уроки миру та дружби: «Ми за мир», «Символи миру», «Мир потрібен нам усім», де нагадали дітям про важливість миру у ... Читати далі »

Категория: Новини |


«Ні – війні!»

21 вересня у Міжнародний день миру, учні 9 класу КЗ «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів» (класний керівник Ентова О.О.) провели тематичну лінійку та патріотичну акцію «Голуб миру». Разом з тим, вихованці долучилися до загальношкільного флешмобу і, виготовши сотні птахів, об'єдналися у таке важливе для українців слово «МИР», щоб разом висловити своє п ... Читати далі »

Категория: Новини |


Ми за мир!!!

21 вересня весь світ відзначає Міжнародний день миру. Свято проголошене Генеральною асамблеєю ООН ще у 1981 році. Цей день встановлений, щоб закликати людей по всій планеті відмовитися від насильства та ворожнечі. Девіз цьогорічного свята: «Право на мир: 70 років Загальній декларації прав людини". В КЗ «Миколаївське НВО» т ... Читати далі »

Категория: Новини |


Поважай державні символи України!

20 вересня 2018 року в КЗ "Миколаївське НВО" для здобувачів освіти 2 класу було проведено виховну годину на тему: "Поважай державні символи України!". Класний керівник Возіян В.М. підготувала відеоролик та цікаву розповідь про державну символіку, значення кольорів. Діти підготували малюнки на тему: "Прапор моєї держави" та п ... Читати далі »

Категория: Новини |


Вибори президента шкільного парламенту дітей

У КЗ «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів» відбулися вибори президента шкільного парламенту дітей. Їм передувала передвиборча кампанія. Кандидати готували свої програми, з якими виступили на загальношкільній лінійці. Виборці мали час визначитися та віддати перевагу гідному кандидату. Лічильна комісія підрахувала голоси ... Читати далі »

Категория: Новини |


Засідання Школи молодого організатора виховного процесу

19 вересня 2018 року на базі інформаційно-ресурсного центру відділу освіти, молоді та спорту Кіровоградської РДА було проведено І засідання Школи молодого організатора виховного процесу ЗЗСО Кіровоградського району, в ході якого було розглянуто низку питань, а саме: 1. Організація виховної роботи у су ... Читати далі »

Категория: Новини |


«Малі академіки» розпочали новий навчальний рік!

15 вересня 2018 року слухачі, члени наукових товариств Кіровоградської МАНУМ зустрілися у Центральноукраїнському національному технічному університеті на настановчій сесії, яка розпочала новий навчальний 2018-2019 рік для залюблених у науку дослідників. Навіть ранковий дощ не став на заваді науковцям Созонівсь ... Читати далі »

Категория: Новини |

Відділ інформує
Форма входу
Пошук
Категорії розділу
Новини
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Корисні посилання
glorikum © 2024
Хостинг від uCoz