П`ятниця, 29.03.2024, 07:05
ВІДДІЛ ОСВІТИ КРОПИВНИЦЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту
Останні матеріали
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (5) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (4) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (6) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (3) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (2) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (1) 
[28.01.2020]
Наказ начальника відділу освіти Кропивницької РДА від 16.01.2020 року № 12-аг "Про затвердження бюджетних програм на 2020 рік" 
[13.01.2020]
Положення про відділ освіти Кропивницької районної державної адміністрації Кіровоградської області 
Статті
[29.11.2017]
Графік ЗНО-2018
[25.10.2013]
Виховуємо вдячних та турботливих нащадків
[23.09.2013]
Освітні округи
[23.09.2013]
Про роботу освітніх округів Кіровоградського району
[23.09.2013]
Про роботу опорних навчальних закладів району
[20.09.2013]
Порядок проходження медогляду учнями ЗОШ
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Новини
« 1 2 3 4 5 ... 31 32 »

Участь у форумі з питань впровадження системи НАССР в Україні

У Кропивницькому районі дбають про те, щоб дитяче харчування було якісним, калорійним і безпечним. Саме безпечним! Тому що, на жаль, в межах України випадків харчового отруєння є чимало. 29 травня 2019 року всі керівники закладів освіти Кропивницького району відвідали форум з питань впровадження ... Читати далі »

Категория: Новини |


Проведено нараду керівників закладів освіти Кропивницького району

У Кропивницькому районі готові до відкриття пришкільних таборів відпочинку з денним перебуванням дітей. 1 червня розпочнуть роботу 14 таборів, у яких будуть відпочивати 1000 школярів. Відкриття відпочинкової кампанії вирішили відсвяткувати на "Хуторі Надія" з піснями, танцями, розвагами, мороз ... Читати далі »

Категория: Новини |


Вітаємо зі святом!

24 травня 2019 року в Аджамському дошкільному закладі освіти «Білочка» було проведено випускний ранок для 18 вихованців. Вихователі, батьки та друзі привітали майбутніх першокласників зі святом і побажали успіхів у подальшому навчанні.

Категория: Новини |


Проведено ХІІ районну історико-краєзнавчу конференцію

24 травня 2019 року на базі Грузьківського НВК відбулась ХІІ районна історико-краєзнавча конференція на тему: "Стежками рідного села". В конференції взяли участь 12 учнів та 15 педагогів закладів загальної середньої освіти Кропивницького району. Слід відмітити високий рівень підготовлених виступів - тури ... Читати далі »

Категория: Новини |


Готуємось до початку відпочинкової кампанії-2019

У закладах освіти Кропивницького району розпочалася перевірка готовності пришкільних таборів відпочинку, у яких планується оздоровити 1000 школярів. Компетентна комісія, на чолі з начальником відділу освіти, молоді та спорту Кіровоградської РДА С.В.Крамаренко, з участю спеціалістів Кіровоградського районного ... Читати далі »

Категория: Новини |


Єврофест-2019

18 травня 2019 року євроклубівці Грузьківського НВК взяли участь у обласному фестивалі «Єврофест – 2019», який відбувся у м. Кропивницькому в рамках відзначення Дня Європи в Україні. Для участі у фестивалі керівник «Євроклубу» Я.С. Бринза підготувала з дітьми виступ на тему «Італія».

Категория: Новини |


Відбувся зональный етап обласного фестивалю дружин юних пожежних

16 травня 2019 року відбувся зональный етап обласного фестивалю дружин юних пожежних, на який прибули 15 дружин із 15 міст, районів, об’єднаних територіальних громад Кіровоградської області. Конкурсна програма складалася із двох етапів: «Домашнє завдання» та «Медичний конкурс». Переможцями зо ... Читати далі »

Категория: Новини |


А над світом українська вишивка цвіте

У нас сьогодні свято (Українці знають!) Й весело святкують Вишиванки день Такими словами розпочалося свято «А над світом українська вишивка цвіте» у КЗ «Бережинська загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів». Історія вишивки постала перед присутніми у поетичних рядках, піснях, розповідях про різноманітні техніки та візер ... Читати далі »

Категория: Новини |


ДПА-2019

15 травня 2019 року учні 4-х класів закладів загальної середньої освіти Кропивницького району розпочали складання державної підсумкової атестації. Бажаємо успіхів!!!

Категория: Новини |


Проведено нараду з питання організації і проведення в Кропивницькому районі літньої відпочинкової кампанії 2019 року

14 травня 2019 року в приміщенні Кіровоградської районної державної адміністрації було проведено нараду з питання організації і проведення в Кропивницькому районі літньої відпочинкової кампанії 2019 року з наступним порядком денним: 1. "Про о ... Читати далі »

Категория: Новини |


У Кропивницькому районі проведено І етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура")

З метою виховання громадян-патріотів, захисників державної незалежності та територіальної цілісності України як високоморальних особистостей, які плекають українські традиції, духовні цінності, володіють відповідними знаннями, вміннями та нав ... Читати далі »

Категория: Новини |


Районний етап гри "Сокіл" ("Джура") розпочато!

10 травня 2019 року на базі КЗ «Миколаївське НВО» Кропивницької районної ради розпочався І (районний) етап дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура"). 14 закладів загальної середньої освіти Кропивницького району представлені 14 роями. Протягом двох днів учасники гри демонструватимуть свою вправ ... Читати далі »

Категория: Новини |


Зігріває душу надія на краще

Учасник Другої світової війни, один із найстарших жителів Кіровоградщини Трохим Дзюбенко відзначив свій 100-річний ювілей. Учасник Другої світової війни, один із найстарших жителів Кіровоградщини, уродженець села Созонівка Кропивницького району Трохим Дзюбенко відзначив свій 100-річний ювілей. Для нього, ветерана війни і праці, м ... Читати далі »

Категория: Новини |


1939-1945. Пам’ятаємо... Перемагаємо!!!

День Пам’яті і примирення, День перемоги для всіх – особливі дні. Ці дні викликають відчуття безмежної гордості за наш народ та водночас уособлюють героїзм і вічну скорботу за мільйонами нерозквітлих українських доль, нездійснених мрій і задумів. Ми у вічному боргу перед тими, хто в жорстокій битв ... Читати далі »

Категория: Новини |


"Згада колись земля моя..."(до 160-річчя від дня народження Миколи Левитського)

З нагоди 160-річчя від дня народження громадського та державного діяча, організатора кооперативного руху в Україні Миколи Левитського, 125- річчя з дня створення першої в Україні і Європі землеробської артілі Коляда Лариса Миколаївна, вчитель історії Аджамської ЗШ І-ІІІ ... Читати далі »

Категория: Новини |


Вітаємо з Днем пам'яті та примирення!
Категория: Новини |


Поріс чорнобилем Чорнобиль…

Впаде на землю зірка – Чорнобиль, Гіркими стануть річки й озера. Замість лісів залишиться лиш пил, Лиш пустка, чорнота, химера Цими словами розпочалася відкрита година спілкування у 6 класі КЗ «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів» «Поріс чорнобилем Чорнобиль…», приурочена 33-ій річниці трагедії на Чорнобильській АЕС. Діти розповіли п ... Читати далі »

Категория: Новини |


Проведено засідання РМО вчителів української й зарубіжної літератури

24 квітня 2019 року було проведено засідання РМО вчителів української й зарубіжної літератури закладів загальної середньої освіти Кропивницького району з теми "Розвиток творчих здібностей школяра на уроках української й зарубіжної літератури засобами художнього слова". В ході роботи семін ... Читати далі »

Категория: Новини |


Шляхами Кобзаря

Здобувачі освіти Созонівського НВК подорожували Черкащиною. Побували в селах Моринці, Керелівка (сучасне Шевченкове) та Будище, де народився і провів свої незабутні дитячі роки славний син України – Тарас Шевченко.

Категория: Новини |


Вітаємо переможців обласних змагань серед учнівської молоді з робототехніки!

24-25 квітня 2019 року вихованці гуртка «Робототехніка» Созонівського НВК (керівник Криволапова В.Д.) взяли участь у дводенних обласних змаганнях серед учнівської молоді з робототехніки, організованих КЗ «КОЦНТТУМ» у рамках впровадження STEM-ОСВІТИ в освітній процес. За результата ... Читати далі »

Категория: Новини |


Відбулось засідання колегії відділу освіти, молоді та спорту Кіровоградської РДА

23 квітня 2019 року на базі інформаційно-ресурсного методичного центру відбулось засідання колегії відділу освіти, молоді та спорту Кіровоградської районної державної адміністрації, на якому було розглянуто низку питань, а саме: 1.«Про стан виконання районної програми розвитку дош ... Читати далі »

Категория: Новини |


Безпека громадського здоров’я

З метою формування у здобувачів освіти відповідального ставлення до власного здоров’я як найвищої суспільної та індивідуальної цінності в КЗ «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів» було проведено єдиний урок «Громадське здоров’я». Школярі прослухали інформацію медичної сестри закладу Михайлової І.А. щодо профілактики кишкових інфекцій ... Читати далі »

Категория: Новини |


Акція "Чисте та зелене село"

Учні Вільненської ЗШ І-ІІІ ступенів люблять своє село і хочуть бачити його квітучим та комфортним для людей. Тому здобувачі освіти, зокрема рої "Добролюби" та "Козачата" разом з учителями, прибрали парк села, прилеглу до школи територію. Метою даної акції є популяризація природоохоронної роботи в закладі освіти, виховання береж ... Читати далі »

Категория: Новини |


До Дня довкілля, з метою формування екологічної культури учнівської молоді, творчої працелюбності особистості, активізації суспільно-корисної роботи та трудової діяльності школярів у Грузьківському НВК проведено заходи благоустрою пришкільної ділянки «Ми – за чисте довкілля». Вихованці разом із педагогами упорядковували прилеглу територію школи. Учні 10 та ... Читати далі »

Категория: Новини |


Вітаємо!!!

Відділ освіти, молоді та спорту Кіровоградської районної державної адміністрації вітає ученицю 8 класу Созонівського НВК Івченко Єлізавєту, яка посіла почесне ІІІ місце на ІХ Міжнародному мовно-літературному конкурсі учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка (наказ МОН від 01.04.2019 року № 418 "Про нагородження переможців ІХ Між ... Читати далі »

Категория: Новини |


Проведено засідання ПДС організаторів виховного процесу ЗЗСО Кропивницького району

03 квітня 2019 року було проведено засідання постійно діючого семінару організаторів виховного процесу закладів загальної середньої освіти Кропивницького району з проблеми "Формування в учнів життєвих компетентностей для успішної адаптації особистості у сучасному суспільс ... Читати далі »

Категория: Новини |


Ріка життя безсмертного Тараса

В історії назавжди залишаються імена, які з гордістю вимовляє і шанує людство. Щороку у березневі дні ми згадуємо великого сина нашого народу – Т.Г. Шевченка. З цієї нагоди у Вільненській школі відбувся захід на тему «Ріка життя безсмертного Тараса», присвячений 205 річниці з дня народження Кобзаря. Затамувавши подих, усі при ... Читати далі »

Категория: Новини |


У вінок Кобзареві

Традиційно щороку до дня народження Кобзаря у Грузьківському НВК проводиться загальношкільне Шевченківське свято, аби не просто вшанувати пам'ять поета, але й відчути любов до України, народу, рідної мови, якою сповнені його твори. До 205-річчя Шевченка для учнів 5-11 класів проведено літературну вікторину «У вінок Кобзареві», де учні змагал ... Читати далі »

Категория: Новини |


Зустрічаємо весну весело!

Весна — найпрекрасніша пора року. З її приходом природа, пробуджується від зимового сну, набирає сили. Саме на початку весни відзначається чудове свято — Міжнародний жіночий день. 07.02.19. в Клинцівській ЗШ І-ІІ ступенів - філії комунального закладу «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів» було проведено конкурсно-розважальну програму «Зустр ... Читати далі »

Категория: Новини |


ВІТАЄМО!!!

Шановні освітянки Кропивницького району! Відділ освіти, молоді та спорту Кіровоградської районної державної адміністрації вітає Вас з прийдешнім святом весни, ніжності і кохання! Від щирого серця бажаємо Вам: Хай навкруги цвіте бузок, І небо буде ясним! І щоб життя було у Вас Щасливим і прекрасним! Аби завжди в душі у Вас Горів вогонь кохання! І х ... Читати далі »

Категория: Новини |


Самооцінювання школи: генеруємо ідеї, обираємо спектр інструментів, плануємо майбутнє

05 березня 2019 року педагог-практик, Заслужений вчитель України Віктор Володимирович Громовий провів змістовний і цікавий семінар для керівників закладів освіти Кропивницького району зі стратегічних питань розробки внутрішньої системи самооцінювання роботи закладу освіти ... Читати далі »

Категория: Новини |


Зупинимо булінг разом!

05 березня 2019 року в КЗ «Миколаївське НВО» начальник служби у справах дітей Кіровоградської РДА Черненко С.А. та старший інспектор поліції Петрова В.В.провели відеолекторій для здобувачів освіти 7-9 класів на тему: «Зупинимо булінг разом!». Мета заходу: профілактика негативної поведінки у підростаючого покоління, визначення за віко ... Читати далі »

Категория: Новини |


Тиждень початкових класів у Клинцівській школі

01 березня 2019 року в рамках Тижня початкових класів у Клинцівській ЗШ І-І ступенів — філії комунального закладу «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів» було проведено гру-квест «Зберемо веселку», учасниками якої стали здобувачі освіти 1-4 класів. Діти, обираючи лего-цеглинку улюбленого кольору, обрали власну команду і в ... Читати далі »

Категория: Новини |


Профорієнтаційна робота

27 лютого 2019 року здобувачі освіти випускних класів закладів загальної середньої освіти Кропивницького району взяли участь у профорієнтаційному заході, який було проведено у приміщенні актової зали ПАТ Науково-виробничого підприємства "Радій". Метою заходу було інформування молоді Кіровоградської області про можливості здобуття вищої ... Читати далі »

Категория: Новини |


Проведено інструктивно-методичну нараду організаторів виховного процесу ЗЗСО Кропивницького району

27 лютого 2019 року на базі відділу освіти, молоді та спорту Кіровоградської районної державної адміністрації методистом інформаційно-ресурсного методичного центру Кононенко О.О. було проведено інструктивно-методичну нараду з організаторами виховного процесу за ... Читати далі »

Категория: Новини |


Завершився проект World without Borders

В Івано-Благодатненському НВК відбулися останні заняття в рамках проекту «World without Borders». Протягом тижня діти активно працювали з волонтером. Вони винаходили та представляли товари майбутнього, переглядали й обговорювали цікаві відео та грали в ігри. Дані види роботи сприяли розвитку навичок командної роботи т ... Читати далі »

Категория: Новини |


Відбувся районний етап Всеукраїнського турніру юних істориків

22 лютого 2019 року на базі Созонівського НВК відбувся районний етап Всеукраїнського турніру юних істориків. Третє місце посіла команда Високобайрацького НВК, друге - команда Аджамської ЗШ І-ІІІ ступенів, перше місце розділили команди Созонівського НВК та КЗ "Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів". Бажаєм ... Читати далі »

Категория: Новини |


І знову серед переможців! Вітаємо!!!

22 лютого 2019 року команда Аджамської школи "SMM Аджамка" представляла Кропивницький район у півфіналі обласного чемпіонату шкільних команд КВН. У першій півфінальній грі брали участь 5 команд, які мали представити свої виступи у 3 конкурсах: "Привітання", "Озвучка фільму", "ШТЕМ". Загальна тема гри - "Літературний мар ... Читати далі »

Категория: Новини |


Мова єднає народ! Мова єднає націю!

До Дня рідної мови у Грузьківському НВК проведено мовознавчий турнір «Мова єднає народ», під час якого діти поповнили свій словниковий запас, розвивали комунікативні навички та повторили правила українського правопису. Вчитель української мови та літератури В.М. Чебановська підготувала для учнів цікаві та змістовні конкурс ... Читати далі »

Категория: Новини |


Вітаємо з перемогою!!!

Відділ освіти, молоді та спорту Кіровоградської районної державної адміністрації вітає керівника гуртка КЗ «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів» «Арт-компот» Фролову Ольгу Миколаївну з перемогою в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу "Джерело Творчості" (номінація "Керівник Гуртка-2019" за художньо-естетичним напрямом позашкільної освіт ... Читати далі »

Категория: Новини |


«Євромайдан - історія свободи, Небесна Сотня - сльози боротьби»

Щорічно 20 лютого Україна відзначає День Героїв Небесної Сотні - знак вшанування відваги, сили духу і стійкості громадян, які віддали своє життя під час Революції гідності (листопад 2013 року - лютий 2014 року), захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє ... Читати далі »

Категория: Новини |


Вітаємо!

Вітаємо ученицю 10 класу Созонівського НВК Бублик Анастасію з зайнятим почесним ІІ місцем на обласному етапі Всеукраїнської олімпіади з англійської мови. Висловлюємо подяку вчителю англійської мови Созонівського НВК Компаніченко Яні Миколаївні за належну підготовку переможниці олімпіади.

Категория: Новини |


У здоровому тілі - здоровий дух!

В рамках тижня знань безпеки життєдіяльності на тему: «Без здоров'я немає щастя» у КЗ «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів» вчителі початкових класів Стріленко Л.М., Семенюк Т.Г. та Позняк Н.В. провели спортивне свято «У здоровому тілі - здоровий дух!».

Категория: Новини |


ВІТАЄМО!!!

16.02.2019 року на базі комунального закладу «Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського» було проведено нагородження переможців ІІІ (обласного) та ІV етап ХІХ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. Відділ освіти, молоді та спорту Кіровоградської райдержадміністрації вітає уч ... Читати далі »

Категория: Новини |


Участь у фестивалі культур «Global Village»

16 лютого 2019 року представники Івано-Благодатненського НВК взяли участь у фестивалі культур "Global Village", що відбувся за підтримки міжнародної студентської організації AESIC в рамках проекту "World without Boarders". Метою фестивалю було ознайомлення з традиціями різних країн та сприяння розвитку міжнародн ... Читати далі »

Категория: Новини |


Триває проект «World without Boarders»

Протягом останніх тижнів у Івано-Благодатненському НВК продовжується робота над проектом «World without Boarders». Групи працюють відповідно до затвердженого плану. Діти разом з волонтеркою з Індонезії Юаніссою обговорили важливість навичок публічних виступів, дізналися більше про давньогрецьких ораторів та спробували в ... Читати далі »

Категория: Новини |


Відлуння афганських гір

15 лютого 2019 року минуло 30 років з дня виведення військ колишнього СРСР з Афганістану. Афганська війна до цього часу біллю відгукується в серцях тих, хто пройшов її дорогами, хто втратив своїх бойових друзів, синів чи батьків. Учасники рою «Характерники» КЗ «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів» підготували просвітницьку годину, присвячену ... Читати далі »

Категория: Новини |


ВІТАЄМО!!!

Відділ освіти, молоді та спорту Кіровоградської районної державної адміністрації вітає ученицю 10 класу Созонівського НВК Бублик Анастасію із зайнятим почесним ІІІ місцем на обласному етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт (секція "Англійська мова") учнів-слухачів МАНУМ.

Категория: Новини |


Підведено підсумки проведення І етапу VIII обласного Конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей»

З метою привернення уваги суспільства, зокрема дітей і молоді, до питань охорони праці у січні 2019 року серед здобувачів освіти Кропивницького району проведено перший (районний) етап VIII обласного Конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» ... Читати далі »

Категория: Новини |


"Тримайтесь, браття!"

В КЗ "Миколаївське НВО" здобувачі освіти та працівники закладу організували флешмоб "Тримайтесь, браття!" на підтримку військовополонених моряків-земляків Артеменка Андрія Анатолійовича та Мокряка Романа Миколайовича. Діти виготовили кораблики з паперу та конструктора Lego. Учасники акції висловили сподіван ... Читати далі »

Категория: Новини |

Відділ інформує
Форма входу
Пошук
Категорії розділу
Новини
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Корисні посилання
glorikum © 2024
Хостинг від uCoz