Неділя, 19.05.2024, 18:15
ВІДДІЛ ОСВІТИ КРОПИВНИЦЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту
Останні матеріали
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (5) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (4) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (6) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (3) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (2) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (1) 
[28.01.2020]
Наказ начальника відділу освіти Кропивницької РДА від 16.01.2020 року № 12-аг "Про затвердження бюджетних програм на 2020 рік" 
[13.01.2020]
Положення про відділ освіти Кропивницької районної державної адміністрації Кіровоградської області 
Статті
[29.11.2017]
Графік ЗНО-2018
[25.10.2013]
Виховуємо вдячних та турботливих нащадків
[23.09.2013]
Освітні округи
[23.09.2013]
Про роботу освітніх округів Кіровоградського району
[23.09.2013]
Про роботу опорних навчальних закладів району
[20.09.2013]
Порядок проходження медогляду учнями ЗОШ
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Новини
« 1 2 ... 16 17 18 19 20 ... 31 32 »

Нарада для керівників загальноосвітніх навчальних закладів

31 січня 2017 року у відділі освіти, молоді та спорту Кіровоградської райдержадміністрації відбулася нарада для керівників загальноосвітніх навчальних закладів, на якій були розглянуті питання: 1. Про підсумки проведення І (районного) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року» Побережець О.С., дир ... Читати далі »

Категория: Новини |


Тиждень естетичних наук у Первозванівській ЗШ І-ІІІ ступенів

З 22 по 27 січня 2017 року в Первозванівській ЗШ І-ІІІ ступенів проходив Тиждень естетичних наук. Учителем музичного мистецтва, педагогом-організатором школи Грозаном В.А. проведено в рамках Тижня позакласний виховний захід з музичного мистецтва "Музика торкається душі" для початкових класі ... Читати далі »

Категория: Новини |


Допомога воїнам АТО

27 січня 2017 року до Миколаївської школи завітала волонтерська група на чолі з Павлом Кучеренком, яким  було передано дарунки для воїнів АТО (солодощі, консервацію, овочі, крупи, предмети першої необхідності та дитячі малюнки) з побажаннями швидкої перемоги та повернення воїнів до рідної домівки.

Категория: Новини |


Запрошуємо до участі в обговоренні інтернет-конференції

Шановні колеги! Запрошуємо Вас взяти участь у роботі районної науково-практичної Інтернет-конференції з проблеми «Формування літературних компетентностей учнів в умовах активного використання інноваційних технологій» 30 січня по 03 лютого 2017 року Напрями роботи: 1. Сучасний інструментарій вч ... Читати далі »

Категория: Новини |


Вітаємо переможців обласного фестивалю веб-квестів!

Відповідно до наказу начальника управління освіти, науки, молоді та спорту КОДА від 06 січня 2017 року № 7 «Про підсумки обласного фестивалю веб-квестів» та за результатами журі Курлова Оксана Михайлівна, директор Первозванівс ... Читати далі »

Категория: Новини |


Скорботна свічка пам'яті святої…

27 січня - Міжнародний день пам'яті жерв Голокосту. В цей день учні Оситнязької загальноосвітньої школи зібралися на загальношкільний мітинг-реквієм в пам'ять жертв замордованих мільйонів євреїв і людей інших національностей в концтаборі Освенцим, переглянули виставку літератури в шкільній бібліотеці «Скорботна свічка пам'яті святої…». ... Читати далі »

Категория: Новини |


У Степовому НВК вшанували жерт Голокосту

Трагедія Голокосту назавжди залишиться страшним уроком і грізним попередженням усьому людству. Наш обов’язок – про це пам’ятати, тоді людство більше не породить жорстокість таких неймовірних масштабів. Із нагоди Міжнародного дня пам’яті жертв Голокосту в Степовому НВК проведено урок пам’яті «Трагічні моменти Голокосту». Вчите ... Читати далі »

Категория: Новини |


За результатами ІІІ (обласного) етапу VІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка та на підставі рішення журі учениці 6 класу Івченко Єлізавета (вчитель української мови та літератури Боярко В.В.), 9 класу Кондратюк Дарина (вчитель української мови та літератури Щербина С.В.), Дерюшева Поліна (вчитель української мови та літератури Боярко В.В.) Созонівського НВК стали переможцями Обласного етапу та візьмуть участь у ІV (заключному) етапі конкурсу. Щиро вітаємо юних шевченкознавців, бажаємо подальших успіхів у різних конкурсах та випробуваннях, нових здобутків та перемог. ... Читати далі »
Категория: Новини |


Відбулося спільне засідання районного координаційного центру національно-патріотичного виховання дітей та молоді і ШПД

27 січня 2017 року на базі Кіровоградського районного будинку культури відбулося спільне засідання районного парламенту дітей та Кіровоградського районного координаційного центру національно-патріотичного виховання дітей та молоді, на якому було підпи ... Читати далі »

Категория: Новини |


Global Generation

23 січня в Созонівському НВК відбулася відеоконференція в рамках гуманітарного проекту Global Generation на тему: ‘Faith, Values and community’, в якій взяли участь учні України та Кенії (Aga Khan Academy Mombasa).

... Читати далі »

Категория: Новини |


Щиро вітаємо Босенко Яну, ученицю 7 класу Бережинської ЗШ І-ІІІ ступенів (вчитель математики Ентова Н.В.), яка за рішенням журі ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики посіла ІІІ місце! Бажаємо успіхів у навчанні, нових здобутків та перемог!
Категория: Новини |


Україна - єдина!!!

З метою виховання в учнів національної свiдомостi i людської гiдностi, відродження паросткiв духовностi, формування рис громадянина Української держави у Вільненській ЗШ І-ІІІ ступенів до Дня Соборності України була проведена загальношкільна лінійка. Разом з тим, учнівський і педагогічний колективи організували «живий ланцюг», що ... Читати далі »

Категория: Новини |


Оситнязькі школярі отримали листа та фото із зони АТО (від бійців 3-ї роти 28-ї окремої механізованої бригади)

Напередодні Нового року учні Оситнязької ЗШ І-ІІІ ступенів відправили бійцям 3-ї роти 28-ї окремої гвардійської механізованої бригади в зону АТО листи, малюнки, обереги. Батько однієї учениці 5 класу Іваненко Поліни, Дмитро Іваненко, проходить там службу, а ... Читати далі »

Категория: Новини |


Свято до Дня Соборності України в Бережинській ЗШ

Напередодні свята Дня Соборності України в Бережинській ЗШ було проведено загальношкільну лінійку «У єдності наша сила!» для учнів 1-11 класів. Метою заходу було розширити і поглибити знання учнів про соборність України, виховувати патріотизм, національну гордість, любов до Батьківщини.

... Читати далі »
Категория: Новини |


Оситнязька ЗШ зустрічала гостей в День Хрещення Господнього

19 січня закінчується цикл Різдвяних свят. І дорослі, і малі очікують на дива та подарунки. В цей день до Оситнязької ЗШ І-ІІІ ступенів завітали гості: депутат обласної ради Чумак Олександр Олексійович та сільський голова Кільніцька Юлія Володимирівна. Діти радо їх зустріли, привітали зі святом, побажали д ... Читати далі »

Категория: Новини |


Миколаєве чудо

Напередодні зимових свят усе навколо непомітно стає чарівним: у повітрі незмінно домінантним є запах ялинки та мандарин, дітлахи на перервах шарудять обгортками цукерок, а старшокласники увесь вільний час репетирують сценки та пісні до свята Нового року.

... Читати далі »

Категория: Новини |


Засідання Школи педагогічної майстерності вчителів-словесників

17 січня 2016 року на базі інформаційно-ресурсного методичного центру відділу освіти, молоді та спорту Кіровоградської РДА відбулося чергове засідання Школи педагогічної майстерності (керівники Школи Погрібна Н.В., методист ІРМЦ, Сергієнко Ю.Г., вчитель української мови та літератури Іванівської фі ... Читати далі »

Категория: Новини |


Вітаємо Івченко Єлізавєту - переможицю обласного етапу Міжнародного конкурсу імені Петра Яцика!

Відповідно до наказу начальника управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської ОДА від 19 грудня 2016 року № 882 «Про підсумки ІІІ (обласного) та проведення ІV (заключного) етапів ХVІІ Міжнародного конкурсу знавців української мови імені Петра Яцик ... Читати далі »

Категория: Новини |


В Іванівському НВК відкрили музей Військової Слави

У четвер 12.01.2017 об 11.00 у приміщенні Іванівського НВК відбулося урочисте відкриття музею Військової Слави. Експозиція музею містить такі тематичні виставки: «Воїни – інтернаціоналісти»; «Учасники АТО»; «Герої не вмирають: пам’яті Анатолія Бузуляка».

... Читати далі »

Категория: Новини |


Новорічний вогник в Івано-Благодатненському НВК

До наймолодших вихованців завітали Дід Мороз та Снігуронька, а також Червона Шапочка, Буратіно, Мальвіна, Пеппі Довга Панчоха, веселі пірати та запальні цигани. На святі постійно лунали жарти, голосний дитячий сміх. Діти водили хоровод навколо ялинки та виконували пісні. Всі активно долучилися до веселих конкурсів ... Читати далі »

Категория: Новини |


Новорічне свято в Грузьківському НВК

30 грудня вихованці Грузьківського НВК відсвяткували прихід нового року у форматі шоу «Святкуємо по-грузьківськи». Кожен клас підготував виступ про улюблені телепередачі. Так, на захід завітала Катя Осадча із сучасними зірками, Танька і Володька з Країни У, казкові герої iз 3D-царства. Під час екскурсії «Навколо світу» учні мали зм ... Читати далі »

Категория: Новини |


Стара казка на новий лад…

Саме так можна назвати виставу за повістю М.В.Гоголя «Ніч перед Різдвом», яку інсценізували напередодні Нового року учасники драмстудії «Ровесник» Созонівського НВК численним глядачам, що зібралися в актовій залі школи. Добре знайомі персонажі не тільки виконували, так би мовити свою роль, а й виходили за її межі. Так, чорт (учень 8 класу Ст ... Читати далі »

Категория: Новини |


Найщиріші вітання з Новим роком та Різдвом Христовим!!!
Категория: Новини |


Подарунки від Кайдаша Ю.А.

Кожна дитина чекає новорічних свят, вірячи в чудеса та очікуючи від них приємних сюрпризів, подарунків. На учнів Первозванівської ЗШ І-ІІІ ступенів сюрприз чекав 28 грудня - діти отримали новорічні подарунки від депутата обласної ради, генерального директора ПАТ «Кіровоградграніт» Кайдаша Ю. А. Вдячні школярі подякували гостям висту ... Читати далі »

Категория: Новини |


Новорічні святкування в Оситнязькій школі

28 грудня 2016 року в Оситнязькій ЗШ І-ІІІ ступенів відбулися новорічні ранки для учнів 1-4 класів «Новорічні пригоди під ялинкою» та для учнів 5-9 класів «Новий рік крокує по планеті». Школярі привітали присутніх з прийдешніми святами: Новим роком та Різдвом Христовим!

Категория: Новини |


Новорічне свято в Миколаївській ЗШ І-ІІІ ступенів

Зараз дуже модно стало проводити різні шоу, як для хлопців, так і для дівчат. І тому, якраз напередодні Нового року в Миколаївській школі вирішили провести Новорічне шоу "Міс Кришталевий черевичок" Ведучою цього шоу була чарівна Попелюшка з дівчинкою Калинкою та чаклункою Феєю. Участь у конкурсі взяли ... Читати далі »

Категория: Новини |


Учні ЗНЗ Кіровоградського району взяли участь в обласному святі новорічної ялинки

28 грудня 2016 року за сприяння Кіровоградської обласної державної адміністрації 70 учнів 10 загальноосвітніх навчальних закладів Кіровоградського району, серед яких діти учасників АТО та діти внутрішньо переміщених осіб, відвідали Кіровоградську обласну філармонію, де переглянули новор ... Читати далі »

Категория: Новини |


Засідання колегії

26 грудня 2016 року відбулося спільне засідання колегії відділу освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації та ПДС керівників ЗНЗ і ДНЗ. Були розглянуті наступні питання:

... Читати далі »

Категория: Новини |


З метою підтримки та розвитку творчого потенціалу обдарованої молоді на базі Бережинської ЗШ І-ІІІ ступенів 23 грудня 2016 р. відбувся І (районний) етап конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України.

У конкурсі взяли участь та виступили з презентаціями своїх робіт члени шкільного наукового товариства «Пошук» Бережинсь ... Читати далі »

Категория: Новини |


«Новорічна фантазія» для учнів ЗНЗ Кіровоградського району

22 грудня 2016 року 725 учнів пільгових категорій 30 загальноосвітніх навчальних закладів Кіровоградського району, серед яких діти учасників АТО; діти, позбавлені батьківського піклування; діти-сироти; діти-інваліди; діти, що постраждали внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС; діти з малозабезпечених та багато ... Читати далі »

Категория: Новини |


Відбулася інструктивно-методична нарада ЗДВР

21 грудня 2016 року було проведено інструктивно-методичну нараду ЗДВР та педагогів-організаторів загальноосвітніх навчальних закладів Кіровоградського району. Методист інформаційно-ресурсного методичного центру відділу освіти, молоді та спорту Кіровоградської районної державної адміністрації Кононенко О.О. проаналіз ... Читати далі »

Категория: Новини |


Різдвяний подарунок воїнам АТО

У початкових класах Созонівського НВК стартувала акція «Різдвяний подарунок воїнам АТО». Наймолодші учні навчального закладу неодноразово писали листи, малювали малюнки з побажаннями нашим захисникам, а цього разу вирішили, що на новорічні і різдвяні свята наші герої повинні отримати ще і смачні подарунки.

... Читати далі »

Категория: Новини |


Спортивні змагання з пляжного волейболу

21 грудня 2016 року на базі Соколівської ЗШ І-ІІІ ступенів відбулися спортивні змагання з пляжного волейболу відповідно до календаря фізкультурно-спортивних заходів відділу освіти, молоді та спорту Кіровоградської райдержадміністрації на 2016 рік, в яких взяли участь учні з загальноосвітніх навчальних закладів району у ск ... Читати далі »

Категория: Новини |


Учні Карлівської ЗШ І-ІІІ ст. відвідали фотовиставку «Переможці»

20 грудня учні Карлівської ЗШ І-ІІІ ст. відвідали Кіровоградський обласний художній музей, де нещодавно відкрилась фотовиставка соціального мультимедійного проекту з символічною назвою «Переможці». Проект розповідає про бійців АТО та волонтерів, які втратили кінцівки під час воєнних дій на Сході України, ... Читати далі »

Категория: Новини |


День Святого Миколая в Карлівській ЗШ І-ІІІ ст.

День Святого Миколая в Карлівській ЗШ І-ІІІ ст. приніс дітям багато сюрпризів, подарунків, а ще теплих привітань. У дружньому колі було проведено святковий захід «Миколай мандрує світом». Юні актори театрального гуртка подарували глядачам казку «Дюймовочка» та побажали всім здійснення мрій у цей чарівний день.

Категория: Новини |


Завершення «Рік англійської мови - 2016»

З 12 по 18 грудня 2016 року в усіх навчальних закладах району було проведено Тиждень англійської мови. Заходи присвячено офіційному закриттю Року англійської мови - 2016.

... Читати далі »

Категория: Новини |


«По Україні з краю в край ходить Святий Миколай...»

Вихованці Степового НВК із великим нетерпінням чекали улюбленого свята - День Святого Миколая . Адже кожен у переддень свята згадував всі свої добрі та злі вчинки, хвилювався: чи буде подарунок, а чи, можливо, різка? Бо чемні діти обов’язково отримують подарунок, а неслухняні – прутик.

... Читати далі »

Категория: Новини |

$IMAGE1-left$
У Карлівській ЗШ І-ІІІ ст. відбулась зустріч із військовослужбовцями

14 грудня в Карлівській ЗШ І-ІІІ ст. відбулась зустріч із військовослужбовцями. Діти й учителі були раді побачити бійців, які захищають територіальну цілісність нашої держави. Зустріч пройшла у надзвичайно зворушливій, теплій атмосфері. Щирими словами школярі привітали захисників і подарували малюнки. Хлопці розповіли дітям про будні військової служби, подякували всім присутнім за активну громадянську позицію, патріотизм та підтримку української армії.

Категория: Новини |


Участь в акції «Напиши листа воїну АТО»

Учні Івано-Благодатненського НВК долучилися до акції «Напиши листа воїну АТО». Напередодні дня Святого Миколая діти вирішили приготувати приємний сюрприз для наших захисників. Всі разом виготовили подарунки: пошили мішечки та наповнили їх насінням, горіхами та цукерками. До кожного мішечка додали декоративних пташок, які символі ... Читати далі »

Категория: Новини |


Семінар з інформатики

15 грудня 2016 року на базі Первозванівської ЗШ І-ІІІ ступенів відбулося ІІ засідання РМО вчителів інформатики у формі семінару-практикуму з проблеми «Особливості викладання інформатики в умовах впровадження нових Державних стандартів базової і повної загальної освіти в ракурсі впровадження активних форм роботи в навчально-виховний проце ... Читати далі »

Категория: Новини |


Андріївські вечорниці в Олексіївській школі

«Ой Андрію, Андрію, даруй нам надію!» - гучно лунало 13 грудня з вуст Олексіївських дівчат, учасниць Андріївських вечорниць. Традиційним стало святкування народних свят в Олексіївській загальноосвітній школі. Розпочали свято учні 4 класу, які звернулися до присутніх з вітальними словами, повідомили гостям про історію свят ... Читати далі »

Категория: Новини |


В Миколаївській школі 13 грудня відзначали  День Андрія Первозванного

В народі ще це свято називають Калита, саме воно відкриває зимові передріздв'яні дійства. У цей день у школі відбулися вечорниці, які організувала вчитель Банна Л.М. з учнями 5- 9 класів. У навчальному закладі провели цікавий захід та благодійний ярмаро ... Читати далі »

Категория: Новини |


ІІ етап ХVІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

10 грудня 2015 року на базі Бережинської ЗШ І-ІІІ ступенів було проведено ІІ (районний) етап ХVІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика на виконання наказів начальника відділу освіти, молоді та спорту Кіровоградської райдержадміністрації від 03 листопада 2016 року № 38 ... Читати далі »

Категория: Новини |


А ми тую славу збережемо…

В рамках проведення Тижня військово-патріотичного виховання в Оситнязькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів було проведено конкурс пісні і строю «А ми тую славу збережемо…». Учні з великою відповідальністю поставилися до проведення свята: пройшли святковим маршем, виконали українські та козацькі пісні, заклики. З піднесенням, оплесками з ... Читати далі »

Категория: Новини |


Учні Високобайрацького НВК відвідали профорієнтаційний захід «Спробуй професію!»

8 грудня 2016 року учні старших класів Високобайрацького НВК Кіровоградського району відвідали Кіровоградський міськрайонний центр зайнятості, де відбувся профорієнтаційний захід «Спробуй професію!» Дітям було запропоновано презентації професій та інтерактивні завдання, представниками нав ... Читати далі »

Категория: Новини |


Старшокласники Карлівської ЗШ І-ІІІ ст. відвідали центр зайнятості

8 грудня учні Карлівської ЗШ І-ІІІ ст. стали учасниками профорієнтаційного заходу «Ярмарок професій», що відбувся в Кіровоградському міжрайонному центрі зайнятості. Організатори акції зацікавили відвідувачів презентаціями навчальних закладів професійно-технічної освіти, запропонувавш ... Читати далі »

Категория: Новини |


Учні Карлівської ЗШ І-ІІІ ст. відвідали виставку витинанок в обласній науковій бібліотеці ім Д. Чижевського

8 грудня учні Карлівської ЗШ І-ІІІ ст. здійснили екскурсію в ОУНБ імені Д.Чижевського. Працівники бібліотеки запросили школярів переглянути виставку витинанок, в якій представлено творчі роботи студентів мистецького факультету КДПУ імені В.Винниченка. Кожен отр ... Читати далі »

Категория: Новини |


Тепла зустріч

З нагоди відзначення Дня Збройних сил України у Бережинській загальноосвітній школі відбулася зустріч із Довгокером Богданом Вікторовичем, який щойно демобілізувався. Богдан – випускник нашої школи, тож він із радістю погодився розповісти учням старших класів про військову службу. Юнак наголосив, що важливе значення має фізична підготовка майбутніх воїні ... Читати далі »

Категория: Новини |


Засідання Школи професійного становлення вчителів іноземних мов.

08 грудня 2016 року о 9.00 в Созонівському НВК відбулося засідання Школи професійного становлення вчителів іноземних мов.

... Читати далі »

Категория: Новини |


Спортивне свято в Карлівській ЗШ І-ІІІ ст. з нагоди Дня Збройних Сил України

06 грудня в Карлівській ЗШ І-ІІІ ст. відбулись військово-спортивні змагання, присвячені Дню Збройних Сил України. Гостями заходу були військовослужбовці, яких школярі привітали теплими словами з побажаннями миру, злагоди та щастя. Перед глядачами розгорнулась напружена боротьба за перемогу м ... Читати далі »

Категория: Новини |

Відділ інформує
Форма входу
Пошук
Категорії розділу
Новини
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Корисні посилання
glorikum © 2024
Хостинг від uCoz