Четвер, 02.05.2024, 00:03
ВІДДІЛ ОСВІТИ КРОПИВНИЦЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту
Останні матеріали
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (5) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (4) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (6) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (3) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (2) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (1) 
[28.01.2020]
Наказ начальника відділу освіти Кропивницької РДА від 16.01.2020 року № 12-аг "Про затвердження бюджетних програм на 2020 рік" 
[13.01.2020]
Положення про відділ освіти Кропивницької районної державної адміністрації Кіровоградської області 
Статті
[29.11.2017]
Графік ЗНО-2018
[25.10.2013]
Виховуємо вдячних та турботливих нащадків
[23.09.2013]
Освітні округи
[23.09.2013]
Про роботу освітніх округів Кіровоградського району
[23.09.2013]
Про роботу опорних навчальних закладів району
[20.09.2013]
Порядок проходження медогляду учнями ЗОШ
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 29 30 31 32 33 »

Про засідання ПДС керівників ЗНЗ

25 березня 2014 року на базі Миколаївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбулося ІІІ засідання постійно діючого семінару керівників загальноосвітніх навчальних закладів району з проблеми «Управлінням інтегрованим освітнім середовищем як засіб навчання та вихован ... Читати далі »

Категория: Новини |



Про нараду керівників ЗНЗ

25 березня 2014 року відбулася нарада керівників загальноосвітніх навчальних закладів району на базі Миколаївської загальноосві ... Читати далі »

Категория: Новини |


Про проведення конкурсу «Педагогічна надія – 2014»

24 березня 2014 року в рамках Тижня молодого вчителя на базі Степового НВК відбувся конкурс «Педагогічна надія – 2014». В заочному етапі конкурсу взяло участь 22 молоді педагоги з 14 навчальних закладів Кіровоградського ... Читати далі »

Категория: Новини |


Районна науково-практична конференція «Кіровоградщина. 75 років історії»

20 березня 2014 року проведена науково-практична конференція «Кіровоградщина. 75 років історії» на базі районного будинку культури. Проведенню конференції передувала тривала спільна робота відділу освіти, район ... Читати далі »

Категория: Новини |


Про проведення семінару вчителів музичного мистецтва.

20 березня 2014 року в рамках семінару з проблеми: «Індивідуальний підхід до формування естетичного сприйняття музики старшими та молодшими школярами шляхом використання краєзнавчого матеріалу» вчителі музичного мистецтва Кіровоградського району побували ... Читати далі »

Категория: Новини |


Проведення педагогічного практикуму в рамках обласного семінару

18 березня 2014 року відбувся педагогічний практикум в рамках обласного постійно діючого семінару для завідуючих (директорів) методичних кабінетів (центрів) відділів (управлінь) освіти райдержадміністрацій (міських рад) з ... Читати далі »

Категория: Новини |


12 березня 2014 року відбулася нарада для заступників директорів з виховної роботи загальноосвітніх навчальних закладів Кіровоградського району, яку організувала та провела методист РМК Погрібна Наталія Василівна. На засіданні було розглянуто такі питання:

... Читати далі »

Категория: Новини |


Шановні жінки!

Щиро і сердечно вітаємо Вас із весняним святом – 8 березня. Нехай кожен ваш день буде сонячним і радісним, нехай довкола Вас панують любов і гармонія, а на вашу честь розквітають квіти й звучить музика. Будьте завжди усміхнені, сповнені надій та оптимізму. Бажаємо Вам щастя й вдачі, міцного ... Читати далі »

Категория: Новини |


«Здоров’я моїми очима»

28 лютого 2014 року в Калинівській ЗШ І-ІІІ ступенів практичним психологом, соціальним педагогом Олексієнко А.С. та педагогом-організатором Пасічник І.О. з учнями 6 класу був проведений виховний захід «Здоров’я моїми очима».

... Читати далі »

Категория: Новини |

Витяг з наказу
департаменту освіти і науки
Кіровоградської обласної державної адміністрації
від 16 січня 2014 року № 13
«Про державну атестацію закладів освіти області»
 
Відповідно до Порядку державної атестації загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних навчальних закладів, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 16 серпня 2004 року № 658, та на підставі рішення регіональної експертної ради з ліцензування та атестації закладів освіти області від 14 січня 2014 року, протокол № 1
 
НАКАЗУЮ:
... Читати далі »

Категория: Новини |


          20 лютого 2014 року на базі Соколівської ЗШ І-ІІІ ступенів відбулась педагогічна практика для слухачів курсів вчителів української мови та літератури комунального закладу «Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського» під керівництвом методистів науково-методичної лабораторії гуманітарно-естетичних дисциплін КЗ КОІППО Мінич Г.В. та Маранської І.А. ... Читати далі »
Категория: Новини |

19 лютого 2014 року на базі районного методичного кабінету для психологів та соціальних педагогів загальноосвітніх навчальних закладів Кіровоградського району був проведений психолого-педагогічний семінар на тему: «Здійснення соціально-педагогічного супроводу навчання школярів з обмеженими можливостями здоров’я». Семінар був організований та проведений методистами комунального закладу «Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» ім.Василя Сухомлинського.

Із вступним словом та побажаннями плідної робо ... Читати далі »

Категория: Новини |


Майстер-клас для вихователів ДНЗ

19 лютого 2014 року на базі Соколівського дошкільного навчального закладу «Струмочок» пройшов майстер-клас з проблеми «Створення розвивального предметно-ігрового середовища в дошкільному закладі».

... Читати далі »

Категория: Новини |


18 лютого 2014 року відбулося ІІІ засідання вчителів історії

18 лютого 2014 року на базі Олексіївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів (директор Токар Вікторія Ігорівна) відбулося ІІІ засідання вчителів історії району з проблеми «Використання усної народної творчості з метою активізації пізнавальної ... Читати далі »

Категория: Новини |


З метою відзначення в Кіровоградському районі 25-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Демократичної Республіки Афганістан та проведення виховних заходів військово-патріотичного спрямування для учнівської молоді у загальноосвітніх навчальних закладах Кіровоградського району було проведено такі заходи:

... Читати далі »

Категория: Новини |


Юні інтелектуали з Бережинки

16 лютого цього року на базі обласного центру дитячої та юнацької творчості відбувся фінальний тур обласного чемпіонату інтелектуальних ігор сезону 2013 – 2014 н. р.

... Читати далі »

Категория: Новини |

Підсумки проведення Тижня точних наук

 у Первозванівській ЗШ І-ІІІ ступенів

З 04 по 12 лютого 2014 року в Первозванівській ЗШ І-ІІІ ступенів проходив Тиждень точних наук. У рамках Тижня учителями математики, фізики та інформатики проведені цікаві тематичні ... Читати далі »

Категория: Новини |

Тиждень хімії в Клинцівській загальноосвітній школі

З 3 по 7 лютого 2014 року в Клинцівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів відбувся Тиждень хімії, протягом якого було проведено загальношкільну лінійку «Відкриття тижня хімії», конкурс стіннівок на тему «Хімія і людина», захід «Цікава хімія» для учнів ... Читати далі »

Категория: Новини |


Від компетентного вчителя – до компетентного учня

З метою оптимізації навчально-виховного процесу в Оситнязькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів уже другий рік діє шкільна творча група з впровадження навчально-методичної проблеми «Формування життєвих компетенцій у вимірі освітніх інновацій сучасної сі ... Читати далі »

Категория: Новини |


Засідання творчої студії учителів світової літератури та російської мови.

07 лютого 2014 року у Великосеверинівській загальноосвітній школі І – ІІІ ступенів відбулося засідання районної творчої студії учителів світової літератури та російської мови з теми «Використання ІКТ на уроках світової літератури та ... Читати далі »

Категория: Новини |


Зональні змагання з волейболу

5 лютого 2014 року на базі Могутненського НВК І-ІІІ ступенів відбулися зональні змагання з волейболу серед хлопців та дівчат. У змаганнях взяли участь команди Могутненського НВК, Катеринівської, Володимирівської та Олексіївської шкіл.

... Читати далі »

Категория: Новини |


Зональні змагання з волейболу

05 лютого 2014 року на базі Великосеверинівської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів відбулися зональні змагання з волейболу (ІІІ зона) серед учнів Великосеверинівської, Бережинської та Оситнязької загальноосвітніх шкіл І – ІІІ ступенів.

... Читати далі »

Категория: Новини |


З Кобзарем у серці

04.02.2014 року у Великосеверинівській загальноосвітній школі І – ІІІ ступенів відбулися педагогічні читання, присвячені 200-річчю з дня народження Т.Г.Шевченка.

... Читати далі »

Категория: Новини |

ДО УВАГИ

випускників

загальноосвітніх навчальних закладів

... Читати далі »

Категория: Новини |


Україна вшановує жертв Голокосту

27 січня 2014 року у Великосеверинівській ЗШ І-ІІІ ст. Кіровоградського району пройшли заходи по вшануванню пам’яті загиблих жертв Голокосту в Україні.

... Читати далі »

Категория: Новини |


Засідання круглого столу

Відповідно до плану роботи опорної школи по творчому впровадженню педагогічних ідей В.О.Сухомлинського 24 січня 2014 року в Созонівському навчально-виховному комплексі «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» відбулося засідання круглого столу на тему « ... Читати далі »

Категория: Новини |


Молодь обирає здоров’я

23 січня 2014 року в рамках Тижня сприяння здоровому способу життя та безпеки життєдіяльності «Бережи здоров’я змолоду!» заступник директора з навчально-виховної роботи Високобайрацького НВК, вчитель основ здоров’я Потураєва Ірина Василівна провела для учнів 8-9 класів інтелектуальну ... Читати далі »

Категория: Новини |


 День соборності  України 

 22 січня 2014 року в Созонівському навчально-виховному комплексі «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Кіровоградського району пройшла святкова лінійка присвячена Дню Соборності  України. 

... Читати далі »

Категория: Новини |


Відзначення дня Соборності України

22 січня 2014 року у Великосеверинівській загальноосвітній школі І – ІІІ ступенів було проведено загальношкільну лінійку «У єдності наша сила», присвячену Дню соборності України.

... Читати далі »

Категория: Новини |


Розвиток успішного керівника

21 січня 2014 року на базі Федорівського НВК відбулося засідання школи молодого директора з проблеми: «Розвиток успішного керівника».

... Читати далі »

Категория: Новини |


Тиждень сприяння здоровому способу життя та безпеки життєдіяльності

Навчальний тиждень в Олексіївській ЗШ І-ІІІ ступенів розпочався з традиційної загальношкільної лінійки, на якій заступник директора з виховної роботи Іщенко С.М. повідомила учням про початок Тижня сприяння здоровому способу життя та безпеки життєдіяльності «Бережи здоров’я з молоду!», познайомила з планом проведення Тижня та заходами, що будуть організовані з учнями. Також на лінійці були підведені підсумки минулого навчального тижня, а учні 9 класу прозвітували про своє чергування по закладу.

... Читати далі »

Категория: Новини |


Урок ЗНО-2014. Створення заяви-реєстраційної картки

20 січня 2014 року в 11 класі Великосеверинівської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів відбувся черговий урок ЗНО-2014 з теми «Правила реєстрації на ЗНО – 2014. Створення заяви-реєстраційної картки».

... Читати далі »

Категория: Новини |


ПОЗИТИВНИЙ НАСТРІЙ – УМОВА КОЖНОГО ЗАНЯТТЯ У ДНЗ

15 січня 2014 року у Високобайрацькому ДНЗ пройшло цікаве заняття з аплікації на тему «Дівчинка – снігуронька». Метою заняття було підтримати святковий новорічний настрій у дітей, розвивати дрібну моторику рук, увагу, творчу уяву, спостережливість, уміння ві ... Читати далі »

Категория: Новини |


Тільки пам'ять не сивіє.

15 січня 2014 року у рамках Всеукраїнської естафети пам`яті «Слава визволителям України» та тижня рідного краю для учнів 7 – 8 класів Великосеверинівської ЗШ І-ІІІ ст. Кіровоградського району проведена тематична класна година «Тільки пам'ять не сивіє», присвячена 70-й річниці визво ... Читати далі »

Категория: Новини |


Шановні колеги!

  Продовжено підготовку до районної науково-практичної Інтернет-конференції з проблеми «Кіровоградщина. 75 років історії», яка відбудеться 20 березня 2014 року. Запрошуємо взяти участь. 

Напрями роботи конференції - Новітня історія Кіровоградщини. - Історія краєзнавчого руху на Кіровоградщині, життєвий і творчий шлях видатн ... Читати далі »

Категория: Новини |


Школа молодих вчителів при Кіровоградському районному відділі освіти продовжує запрошувати своїх слухачів на цікаві уроки

Педагоги-початківці напередодні дня Святого Миколая, з ініціативи наставника  Олени Василівни, відвідали музей історії освіти Кіровоградщини  окрасу Інституту післядипломної освіти ім ... Читати далі »

Категория: Новини |


Про реалізацію в районі завдань і доручень Президента України щодо захисту прав дитини

17 грудня на апаратній нараді РДА розглянуто питання «Про реалізацію в районі завдань і доручень Президента України щодо захисту прав дитини».

Відділом освіти, молоді та спорту райдержадміністрації забезпечено в установленому порядку відповідно до компетенції вик ... Читати далі »

Категория: Новини |

Про проведення семінару вчителів образотворчого мистецтва

12 грудня 2013 року на базі Миколаївської ЗШ І-ІІІ ст. (директор Кушняр А.П.) відбулося ІІ засідання методоб’єднання вчителів образотворчого мистецтва Кіровоградського району з проблеми «Використання інформаційних технологій на уроках образотворчого мистецтва». Під час теоретичної частини методист РМК Кожухар І.А. виступила з доповіддю: «Використання м ... Читати далі »

Категория: Новини |

ДО УВАГИ

випускників загальноосвітніх навчальних закладів Кіровоградського району 2014 РОКУ!

З 03 ... Читати далі »

Категория: Новини |


Засідання вчителів іноземних мов

04 грудня 2013 року на базі Созонівського НВК (директор Золотоверх Л.І.) відбувся семінар-практикум для вчителів іноземних мов з проблеми «Інноваційні технології навчання іноземної мови та їх вплив на навчально-виховний процес».

... Читати далі »

Категория: Новини |


< 04 грудня 2013 року на базі Первозванівської ЗШ І-ІІІ ступенів відбулося чергове засідання творчої групи педагогів-організаторів з проблеми «Формування виховних компетентостей школяра шляхом впровадження проектних технологій». На чолі з методистом Погрібною Н.В., керівником групи Єлісоветською В.М., педагогом-організатором Оситнязької ЗШ І–ІІІ ступенів в ... Читати далі »
Категория: Новини |

 
Про відзначення 1 грудня – Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом

На виконання загальнодержавної програми забезпечення профілактики ВІЛ-інфекції, лікування, догляду та підтримки ВІЛ-інфікованих і хворих на СНІД на 2009-2013 роки, затвердженої Законом України від 19 лютого 2009 року № 1026-VI методистом Д ... Читати далі »

Категория: Новини |


Засідання Школи педагогічної майстерності вчителів історії та правознавства

3 грудня 2013 року на базі Назарівського навчально-виховного комплексу відбулось засідання районної Школи педагогічної майстерності вчителів історії та правознавства.

Під час «Методичної панорами» з проблеми «Використання технології пробл ... Читати далі »

Категория: Новини |

    Про проведення семінару вчителів трудового навчання.

29 листопада 2013 року на базі Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка відбулося ІІ засідання РМО вчителів трудового навчання Кіровоградського району з проблеми «Особливості викладання варіативних модулів програми з трудового навчання (технологій) в 5, 6-9, 10-11 класах в умовах впровадження Державного стандарту ... Читати далі »

Категория: Новини |

Про проведення семінару вчителів з основ здоров’я

28 листопада 2013 року на базі Кіровоградського обласного центру планування сім’ї та репродукції людини відбулося ІІ ... Читати далі »

Категория: Новини |

Про проведення семінару вчителів інформатики

28 листопада на базі Калинівської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів відбувся семінар учителів інформатики ... Читати далі »

Категория: Новини |


Засідання колегії ОДА

28 листопада 2013 року відбулося засідання колегії ОДА, присвячене розвитку позашкільної освіти та підтримці обдарованої молоді в області. Голова обласної державної адміністрації Андрій Ніколаєнко ознайомився з виставкою робіт юних вихованців центрів та гуртків дитячої творчості області ... Читати далі »

Категория: Новини |


Про семінар-практикум для голів ШМО класних керівників

27 листопада 2013 року на базі Великосеверинівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбулося чергове засідання районного методичного об’єднання голів ШМО класних керівників Кіровоградського району, тема якого «Використання технологій педагогічн ... Читати далі »

Категория: Новини |

Відділ інформує
Форма входу
Пошук
Категорії розділу
Новини
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Корисні посилання
glorikum © 2024
Хостинг від uCoz