П`ятниця, 29.03.2024, 13:51
ВІДДІЛ ОСВІТИ КРОПИВНИЦЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту
Останні матеріали
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (5) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (4) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (6) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (3) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (2) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (1) 
[28.01.2020]
Наказ начальника відділу освіти Кропивницької РДА від 16.01.2020 року № 12-аг "Про затвердження бюджетних програм на 2020 рік" 
[13.01.2020]
Положення про відділ освіти Кропивницької районної державної адміністрації Кіровоградської області 
Статті
[29.11.2017]
Графік ЗНО-2018
[25.10.2013]
Виховуємо вдячних та турботливих нащадків
[23.09.2013]
Освітні округи
[23.09.2013]
Про роботу освітніх округів Кіровоградського району
[23.09.2013]
Про роботу опорних навчальних закладів району
[20.09.2013]
Порядок проходження медогляду учнями ЗОШ
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Новини
« 1 2 ... 28 29 30 31 32 »

Завершення атестаційної кампанії

2013/2014 навчального року

8 квітня 2014 року відбулось засідання районної атестаційної комісії. На розгляд комісії   надійшли клопотання від 24-х загальноосвітніх навчальних закладів про присвоєння або підтвердження вищої к ... Читати далі »

Категория: Новини |

   Про районний етап обласного огляду-конкурсу

     07 квітня 2014 року відбувся районний етап обласного огляду-конкурсу роботи позашкільних навчальних закладів.

  Кіровоградський районний центр дит ... Читати далі »

Категория: Новини |


Про засідання районної Школи педагогічної майстерності вчителів історії

1 квітня 2014 року на базі Грузьківського НВК відбулося ІІІ засідання районної Школи педагогічної майстерності вчителів історії з проблеми «Особливості викладання історії в 5 класі».

... Читати далі »

Категория: Новини |


Про проведення районного конкурсу творів образотворчого мистецтва.

27 березня 2014 року на базі Веселівського НВК було проведено районний конкурс творів образотворчого мистецтва «Веселкова палітра». Метою конкурсу було виявлення багатогранності творчої особистості школярів та надання дітям можли ... Читати далі »

Категория: Новини |


Про засідання ПДС керівників ЗНЗ

25 березня 2014 року на базі Миколаївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбулося ІІІ засідання постійно діючого семінару керівників загальноосвітніх навчальних закладів району з проблеми «Управлінням інтегрованим освітнім середовищем як засіб навчання та вихован ... Читати далі »

Категория: Новини |



Про нараду керівників ЗНЗ

25 березня 2014 року відбулася нарада керівників загальноосвітніх навчальних закладів району на базі Миколаївської загальноосві ... Читати далі »

Категория: Новини |


Про проведення конкурсу «Педагогічна надія – 2014»

24 березня 2014 року в рамках Тижня молодого вчителя на базі Степового НВК відбувся конкурс «Педагогічна надія – 2014». В заочному етапі конкурсу взяло участь 22 молоді педагоги з 14 навчальних закладів Кіровоградського ... Читати далі »

Категория: Новини |


Районна науково-практична конференція «Кіровоградщина. 75 років історії»

20 березня 2014 року проведена науково-практична конференція «Кіровоградщина. 75 років історії» на базі районного будинку культури. Проведенню конференції передувала тривала спільна робота відділу освіти, район ... Читати далі »

Категория: Новини |


Про проведення семінару вчителів музичного мистецтва.

20 березня 2014 року в рамках семінару з проблеми: «Індивідуальний підхід до формування естетичного сприйняття музики старшими та молодшими школярами шляхом використання краєзнавчого матеріалу» вчителі музичного мистецтва Кіровоградського району побували ... Читати далі »

Категория: Новини |


Проведення педагогічного практикуму в рамках обласного семінару

18 березня 2014 року відбувся педагогічний практикум в рамках обласного постійно діючого семінару для завідуючих (директорів) методичних кабінетів (центрів) відділів (управлінь) освіти райдержадміністрацій (міських рад) з ... Читати далі »

Категория: Новини |


12 березня 2014 року відбулася нарада для заступників директорів з виховної роботи загальноосвітніх навчальних закладів Кіровоградського району, яку організувала та провела методист РМК Погрібна Наталія Василівна. На засіданні було розглянуто такі питання:

... Читати далі »

Категория: Новини |


Шановні жінки!

Щиро і сердечно вітаємо Вас із весняним святом – 8 березня. Нехай кожен ваш день буде сонячним і радісним, нехай довкола Вас панують любов і гармонія, а на вашу честь розквітають квіти й звучить музика. Будьте завжди усміхнені, сповнені надій та оптимізму. Бажаємо Вам щастя й вдачі, міцного ... Читати далі »

Категория: Новини |


«Здоров’я моїми очима»

28 лютого 2014 року в Калинівській ЗШ І-ІІІ ступенів практичним психологом, соціальним педагогом Олексієнко А.С. та педагогом-організатором Пасічник І.О. з учнями 6 класу був проведений виховний захід «Здоров’я моїми очима».

... Читати далі »

Категория: Новини |

Витяг з наказу
департаменту освіти і науки
Кіровоградської обласної державної адміністрації
від 16 січня 2014 року № 13
«Про державну атестацію закладів освіти області»
 
Відповідно до Порядку державної атестації загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних навчальних закладів, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 16 серпня 2004 року № 658, та на підставі рішення регіональної експертної ради з ліцензування та атестації закладів освіти області від 14 січня 2014 року, протокол № 1
 
НАКАЗУЮ:
... Читати далі »

Категория: Новини |


          20 лютого 2014 року на базі Соколівської ЗШ І-ІІІ ступенів відбулась педагогічна практика для слухачів курсів вчителів української мови та літератури комунального закладу «Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського» під керівництвом методистів науково-методичної лабораторії гуманітарно-естетичних дисциплін КЗ КОІППО Мінич Г.В. та Маранської І.А. ... Читати далі »
Категория: Новини |

19 лютого 2014 року на базі районного методичного кабінету для психологів та соціальних педагогів загальноосвітніх навчальних закладів Кіровоградського району був проведений психолого-педагогічний семінар на тему: «Здійснення соціально-педагогічного супроводу навчання школярів з обмеженими можливостями здоров’я». Семінар був організований та проведений методистами комунального закладу «Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» ім.Василя Сухомлинського.

Із вступним словом та побажаннями плідної робо ... Читати далі »

Категория: Новини |


Майстер-клас для вихователів ДНЗ

19 лютого 2014 року на базі Соколівського дошкільного навчального закладу «Струмочок» пройшов майстер-клас з проблеми «Створення розвивального предметно-ігрового середовища в дошкільному закладі».

... Читати далі »

Категория: Новини |


18 лютого 2014 року відбулося ІІІ засідання вчителів історії

18 лютого 2014 року на базі Олексіївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів (директор Токар Вікторія Ігорівна) відбулося ІІІ засідання вчителів історії району з проблеми «Використання усної народної творчості з метою активізації пізнавальної ... Читати далі »

Категория: Новини |


З метою відзначення в Кіровоградському районі 25-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Демократичної Республіки Афганістан та проведення виховних заходів військово-патріотичного спрямування для учнівської молоді у загальноосвітніх навчальних закладах Кіровоградського району було проведено такі заходи:

... Читати далі »

Категория: Новини |


Юні інтелектуали з Бережинки

16 лютого цього року на базі обласного центру дитячої та юнацької творчості відбувся фінальний тур обласного чемпіонату інтелектуальних ігор сезону 2013 – 2014 н. р.

... Читати далі »

Категория: Новини |

Підсумки проведення Тижня точних наук

 у Первозванівській ЗШ І-ІІІ ступенів

З 04 по 12 лютого 2014 року в Первозванівській ЗШ І-ІІІ ступенів проходив Тиждень точних наук. У рамках Тижня учителями математики, фізики та інформатики проведені цікаві тематичні ... Читати далі »

Категория: Новини |

Тиждень хімії в Клинцівській загальноосвітній школі

З 3 по 7 лютого 2014 року в Клинцівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів відбувся Тиждень хімії, протягом якого було проведено загальношкільну лінійку «Відкриття тижня хімії», конкурс стіннівок на тему «Хімія і людина», захід «Цікава хімія» для учнів ... Читати далі »

Категория: Новини |


Від компетентного вчителя – до компетентного учня

З метою оптимізації навчально-виховного процесу в Оситнязькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів уже другий рік діє шкільна творча група з впровадження навчально-методичної проблеми «Формування життєвих компетенцій у вимірі освітніх інновацій сучасної сі ... Читати далі »

Категория: Новини |


Засідання творчої студії учителів світової літератури та російської мови.

07 лютого 2014 року у Великосеверинівській загальноосвітній школі І – ІІІ ступенів відбулося засідання районної творчої студії учителів світової літератури та російської мови з теми «Використання ІКТ на уроках світової літератури та ... Читати далі »

Категория: Новини |


Зональні змагання з волейболу

5 лютого 2014 року на базі Могутненського НВК І-ІІІ ступенів відбулися зональні змагання з волейболу серед хлопців та дівчат. У змаганнях взяли участь команди Могутненського НВК, Катеринівської, Володимирівської та Олексіївської шкіл.

... Читати далі »

Категория: Новини |


Зональні змагання з волейболу

05 лютого 2014 року на базі Великосеверинівської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів відбулися зональні змагання з волейболу (ІІІ зона) серед учнів Великосеверинівської, Бережинської та Оситнязької загальноосвітніх шкіл І – ІІІ ступенів.

... Читати далі »

Категория: Новини |


З Кобзарем у серці

04.02.2014 року у Великосеверинівській загальноосвітній школі І – ІІІ ступенів відбулися педагогічні читання, присвячені 200-річчю з дня народження Т.Г.Шевченка.

... Читати далі »

Категория: Новини |

ДО УВАГИ

випускників

загальноосвітніх навчальних закладів

... Читати далі »

Категория: Новини |


Україна вшановує жертв Голокосту

27 січня 2014 року у Великосеверинівській ЗШ І-ІІІ ст. Кіровоградського району пройшли заходи по вшануванню пам’яті загиблих жертв Голокосту в Україні.

... Читати далі »

Категория: Новини |


Засідання круглого столу

Відповідно до плану роботи опорної школи по творчому впровадженню педагогічних ідей В.О.Сухомлинського 24 січня 2014 року в Созонівському навчально-виховному комплексі «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» відбулося засідання круглого столу на тему « ... Читати далі »

Категория: Новини |


Молодь обирає здоров’я

23 січня 2014 року в рамках Тижня сприяння здоровому способу життя та безпеки життєдіяльності «Бережи здоров’я змолоду!» заступник директора з навчально-виховної роботи Високобайрацького НВК, вчитель основ здоров’я Потураєва Ірина Василівна провела для учнів 8-9 класів інтелектуальну ... Читати далі »

Категория: Новини |


 День соборності  України 

 22 січня 2014 року в Созонівському навчально-виховному комплексі «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Кіровоградського району пройшла святкова лінійка присвячена Дню Соборності  України. 

... Читати далі »

Категория: Новини |


Відзначення дня Соборності України

22 січня 2014 року у Великосеверинівській загальноосвітній школі І – ІІІ ступенів було проведено загальношкільну лінійку «У єдності наша сила», присвячену Дню соборності України.

... Читати далі »

Категория: Новини |


Розвиток успішного керівника

21 січня 2014 року на базі Федорівського НВК відбулося засідання школи молодого директора з проблеми: «Розвиток успішного керівника».

... Читати далі »

Категория: Новини |


Тиждень сприяння здоровому способу життя та безпеки життєдіяльності

Навчальний тиждень в Олексіївській ЗШ І-ІІІ ступенів розпочався з традиційної загальношкільної лінійки, на якій заступник директора з виховної роботи Іщенко С.М. повідомила учням про початок Тижня сприяння здоровому способу життя та безпеки життєдіяльності «Бережи здоров’я з молоду!», познайомила з планом проведення Тижня та заходами, що будуть організовані з учнями. Також на лінійці були підведені підсумки минулого навчального тижня, а учні 9 класу прозвітували про своє чергування по закладу.

... Читати далі »

Категория: Новини |


Урок ЗНО-2014. Створення заяви-реєстраційної картки

20 січня 2014 року в 11 класі Великосеверинівської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів відбувся черговий урок ЗНО-2014 з теми «Правила реєстрації на ЗНО – 2014. Створення заяви-реєстраційної картки».

... Читати далі »

Категория: Новини |


ПОЗИТИВНИЙ НАСТРІЙ – УМОВА КОЖНОГО ЗАНЯТТЯ У ДНЗ

15 січня 2014 року у Високобайрацькому ДНЗ пройшло цікаве заняття з аплікації на тему «Дівчинка – снігуронька». Метою заняття було підтримати святковий новорічний настрій у дітей, розвивати дрібну моторику рук, увагу, творчу уяву, спостережливість, уміння ві ... Читати далі »

Категория: Новини |


Тільки пам'ять не сивіє.

15 січня 2014 року у рамках Всеукраїнської естафети пам`яті «Слава визволителям України» та тижня рідного краю для учнів 7 – 8 класів Великосеверинівської ЗШ І-ІІІ ст. Кіровоградського району проведена тематична класна година «Тільки пам'ять не сивіє», присвячена 70-й річниці визво ... Читати далі »

Категория: Новини |


Шановні колеги!

  Продовжено підготовку до районної науково-практичної Інтернет-конференції з проблеми «Кіровоградщина. 75 років історії», яка відбудеться 20 березня 2014 року. Запрошуємо взяти участь. 

Напрями роботи конференції - Новітня історія Кіровоградщини. - Історія краєзнавчого руху на Кіровоградщині, життєвий і творчий шлях видатн ... Читати далі »

Категория: Новини |


Школа молодих вчителів при Кіровоградському районному відділі освіти продовжує запрошувати своїх слухачів на цікаві уроки

Педагоги-початківці напередодні дня Святого Миколая, з ініціативи наставника  Олени Василівни, відвідали музей історії освіти Кіровоградщини  окрасу Інституту післядипломної освіти ім ... Читати далі »

Категория: Новини |


Про реалізацію в районі завдань і доручень Президента України щодо захисту прав дитини

17 грудня на апаратній нараді РДА розглянуто питання «Про реалізацію в районі завдань і доручень Президента України щодо захисту прав дитини».

Відділом освіти, молоді та спорту райдержадміністрації забезпечено в установленому порядку відповідно до компетенції вик ... Читати далі »

Категория: Новини |

Про проведення семінару вчителів образотворчого мистецтва

12 грудня 2013 року на базі Миколаївської ЗШ І-ІІІ ст. (директор Кушняр А.П.) відбулося ІІ засідання методоб’єднання вчителів образотворчого мистецтва Кіровоградського району з проблеми «Використання інформаційних технологій на уроках образотворчого мистецтва». Під час теоретичної частини методист РМК Кожухар І.А. виступила з доповіддю: «Використання м ... Читати далі »

Категория: Новини |

ДО УВАГИ

випускників загальноосвітніх навчальних закладів Кіровоградського району 2014 РОКУ!

З 03 ... Читати далі »

Категория: Новини |


Засідання вчителів іноземних мов

04 грудня 2013 року на базі Созонівського НВК (директор Золотоверх Л.І.) відбувся семінар-практикум для вчителів іноземних мов з проблеми «Інноваційні технології навчання іноземної мови та їх вплив на навчально-виховний процес».

... Читати далі »

Категория: Новини |


< 04 грудня 2013 року на базі Первозванівської ЗШ І-ІІІ ступенів відбулося чергове засідання творчої групи педагогів-організаторів з проблеми «Формування виховних компетентостей школяра шляхом впровадження проектних технологій». На чолі з методистом Погрібною Н.В., керівником групи Єлісоветською В.М., педагогом-організатором Оситнязької ЗШ І–ІІІ ступенів в ... Читати далі »
Категория: Новини |

 
Про відзначення 1 грудня – Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом

На виконання загальнодержавної програми забезпечення профілактики ВІЛ-інфекції, лікування, догляду та підтримки ВІЛ-інфікованих і хворих на СНІД на 2009-2013 роки, затвердженої Законом України від 19 лютого 2009 року № 1026-VI методистом Д ... Читати далі »

Категория: Новини |


Засідання Школи педагогічної майстерності вчителів історії та правознавства

3 грудня 2013 року на базі Назарівського навчально-виховного комплексу відбулось засідання районної Школи педагогічної майстерності вчителів історії та правознавства.

Під час «Методичної панорами» з проблеми «Використання технології пробл ... Читати далі »

Категория: Новини |

    Про проведення семінару вчителів трудового навчання.

29 листопада 2013 року на базі Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка відбулося ІІ засідання РМО вчителів трудового навчання Кіровоградського району з проблеми «Особливості викладання варіативних модулів програми з трудового навчання (технологій) в 5, 6-9, 10-11 класах в умовах впровадження Державного стандарту ... Читати далі »

Категория: Новини |

Відділ інформує
Форма входу
Пошук
Категорії розділу
Новини
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Корисні посилання
glorikum © 2024
Хостинг від uCoz