П`ятниця, 29.03.2024, 10:48
ВІДДІЛ ОСВІТИ КРОПИВНИЦЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту
Останні матеріали
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (5) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (4) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (6) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (3) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (2) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (1) 
[28.01.2020]
Наказ начальника відділу освіти Кропивницької РДА від 16.01.2020 року № 12-аг "Про затвердження бюджетних програм на 2020 рік" 
[13.01.2020]
Положення про відділ освіти Кропивницької районної державної адміністрації Кіровоградської області 
Статті
[29.11.2017]
Графік ЗНО-2018
[25.10.2013]
Виховуємо вдячних та турботливих нащадків
[23.09.2013]
Освітні округи
[23.09.2013]
Про роботу освітніх округів Кіровоградського району
[23.09.2013]
Про роботу опорних навчальних закладів району
[20.09.2013]
Порядок проходження медогляду учнями ЗОШ
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Новини
« 1 2 ... 26 27 28 29 30 31 32 »

Свято Водохреща в Олексіївці

Вже доброю традицією стало святкування Водохреща біля місцевої водойми в с. Олексіївка. Активну участь у святкових заходах завжди беруть учні та працівники Олексіївської ЗШ І – ІІІ ст. Цей рік теж не став винятком.

... Читати далі »

Категория: Новини |


Подарунки кіборгам

З метою виховання в молодого покоління почуття патріотизму, зростання особистості на засадах духовності, моральності, толерантності, на підтримку духу воїнів-патріотів, учасників АТО, бійців 3-го окремого полку спецпризначення у грудні 2014 року учні загальноосвітніх навчальних закладів ... Читати далі »

Категория: Новини |


Засідання колегії відділу освіти районної державної адміністрації

30 грудня 2014 року відбулося засідання колегії відділу освіти районної державної адміністрації. Були розглянуті наступні питання: 

... Читати далі »

Категория: Новини |


Вітаємо переможців І етапу обласного туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2015»!

- Номінація «Українська мова та література»: Сергієнко Юлія Георгіївна, учитель української мови т ... Читати далі »

Категория: Новини |


Засідання історичного клубу «Олімп»

16 грудня 2014 року на базі Первозванівської ЗШ І-ІІІ ступенів відбулося засідання історичного клубу «Олімп».

... Читати далі »

Категория: Новини |


12 грудня 2014 року на базі Катеринівської ЗШ І-ІІІ ст. відбулося спільне засідання творчої групи та Школи молодого вчителя для вчителів російської мови та світової літератури з проблеми: «Використання інформаційно-комунікаційних технологій на уроках російської мови та світової літератури».

... Читати далі »

Категория: Новини |


Година-роздум

12 листопада 2014 року в актовій залі до уваги учнівського колективу був продемонстрований виховний захід Година – роздум «Толерантність людини найважливіша умова миру і злагоди в сім’ї, колективі, суспільстві».

... Читати далі »

Категория: Новини |


Тиждень початкових класів

В рамках Тижня початкових класів Калинівської ЗШ І-ІІІ ступенів вчитель Битко Олена Сергіївна провела у 2 класі відкритий урок з літературного читання з теми: «Хліб, сіль на вишитому рушнику – символ гостинності українського народу. Тамара Коломієць «Хліб».

... Читати далі »

Категория: Новини |


ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС

Стартував Одинадцятий всеукраїнський конкурс «Вчитель-новатор»

... Читати далі »

Категория: Новини |


КОНКУРС ВЕБ-САЙТІВ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ

Оголошено конкурс на кращий веб-сайт навчального закладу. З Положенням про 5-й Конкурс на кращий веб-сайт закладу освіти можна ознайомитись за посиланням Інтернет Асоціація України. ... Читати далі »

Категория: Новини |


Засідання школи професійного зростання

09 грудня 2014 року в Первозванівській ЗШ І-ІІІ ступенів відбулося чергове засідання школи професійного зростання «Розвиток професійної компетентності вчителів шляхом використання ІКТ-технологій» з метою підвищення педагогами рівня навичок користування інт ... Читати далі »

Категория: Новини |


Про відзначення дня Збройних Сил України

Напередодні Дня Збройний Сил України, відповідно до плану виховної роботи школи з метою посилення військово-патріотичного виховання учнівської молоді у Володимирівській загальноосвітній школі проводились виховні години, уроки пізнання та уроки мужності, присвячені ... Читати далі »

Категория: Новини |


УРОК ЗНО-2015 у Володимирівській ЗШ І-ІІІ ступенів

4 грудня 2014 року для учнів 10-11 класів заступником директора школи з навчально-виховної роботи Кононенко Оксаною Олександрівною було проведено урок ЗНО-2015 на тему «Пробне ЗНО як важлива складова підготовки до ЗНО-2015».

... Читати далі »

Категория: Новини |


Нарада директорів ЗНЗ

03 грудня 2014 року відбулася нарада директорів загальноосвітніх навчальних закладів. На нараді виступив Кокош Віталій Васильович заступник начальника, начальник міліції громадської безпеки з наступного питання «Про здійснення профілактики правопорушень серед неповнолітніх» ... Читати далі »

Категория: Новини |


Цивільний захист та безпека життєдіяльності

З 17 листопада по 28 листопада 2014 року на базі навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Кіровоградської області (м. Кіровоград, вул. Орджонікідзе, 13) проходили двотижневі курси підвищення кваліфікації у сфері цивільного захист ... Читати далі »

Категория: Новини |


26-28 листопада 2014 року заступники директорів з виховної роботи загальноосвітніх навчальних закладів району Заєць С.О. (Великосеверинівська ЗШ), Лопушнян С.М. (Катеринівська ЗШ), Синєок Р.С. (Вишняківська ЗШ), Корнєва С.В. (Червоноярська ЗШ), Чорна Г.П. (Аджамська ЗШ), Спиридонова О.В. (Калинівська ЗШ), ... Читати далі »

Категория: Новини |


Саме під такою назвою у Кіровоградській обласній бібліотеці для юнацтва імені О.М.Бойченка 27 листопада відбувся захід, присвячений Дню театру.

... Читати далі »

Категория: Новини |


Відкриймо серце для любові

В останні дні осені у Созонівських третьокласників відбулося свято доброти, милосердя, чуйності під назвою «Відкриймо серце для любові» який підготувала та провела вчитель початкових класів Созонівського НВК Нечипуренко І. А.

... Читати далі »

Категория: Новини |


Відкриття меморіальної дошки Анатолію Бузуляку

28 листопада 2014 року на будівлі Високобайрацького навчально-виховного комплексу встановлено меморіальну дошку Анатолію Бузуляку, який загинув 29 липня 2014 року під містом Сніжне в результаті мінометного обстрілу терористами у віці 27 років.

... Читати далі »

Категория: Новини |


Засідання районного методичного об’єднання вчителів початкових класів та групи продовженого дня

28 листопада 2014 року на базі художнього музею відбулося ІІ засідання РМО вчителів початкових класів та вихователів груп продовженого дня Кіровоградського району з проблеми: «Комплексна реалізація д ... Читати далі »

Категория: Новини |


Відкриті уроки з основ здоров'я

27 листопада 2014 року, в рамках атестації педагогічних працівників, у Первозванівській ЗШ І-ІІІ ступенів вчителем початкових класів Макаровою С.М. проведено відкритий урок з основ здоров'я у 3 класі «Сім'я як чинник здоров'я. Піклування про здоров'я особистості у сім'ї». ... Читати далі »

Категория: Новини |


Педагогічна майстерня вчителів іноземних мов

26 листопада 2014 року відбулося засідання районного методичного об’єднання вчителів іноземних мов у формі педагогічної майстерні з теми «Формування іншомовної комунікативної компетенції на уроках іноземної мови відповідно до стандартів, визначених Загальноєвроп ... Читати далі »

Категория: Новини |


25 листопада 2014 р. в Аджамській ЗШ І-ІІІ ст. пройшов семінар-практикум вчителів фізики Кіровоградського району. Проект Концепції розвитку освіти на 2015-2025 рр. став головною темою для обговорення. З даною Концепцією вчителів познайомила Індик О.В., методист РМК. Вчителі аналізували стан вивчення предмету ... Читати далі »

Категория: Новини |

24 листопада 2014 року відбувся майстер-клас вчителя математики Первозванівської ЗШ І-ІІІ ст. Курлової О.М. «ІТ-контент сучасного уроку». Слухачами майстер класу були педагоги Кіровоградського району та методисти РМК.

... Читати далі »

Категория: Новини |


21 листопада 2014 року на базі Веселівського НВК відбулося ІІ засідання районного методичного об’єднання вчителів російської мови та світової літератури з проблеми: «Диференційоване навчання – ефективний спосіб здійснення індивідуального підходу до організації навчальної діяльності на уроках світової літера ... Читати далі »

Категория: Новини |


18 листопада 2014 року на базі районного методичного кабінету відділу освіти Кіровоградської райдержадміністрації відбувся ІІ етап Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської молоді імені Тараса Шевченка. Метою конкурсу було вшанування творчої спадщини видатного сина українського народу Тараса Гр ... Читати далі »

Категория: Новини |


ПАМ’ЯТІ ЗАГИБЛИХ – В ІМ’Я ЖИВИХ

На виконання Указу Президента України від 13 листопада 2014 року №872 в Україні встановлено свято – День Гідності та Свободи, що відзначатиметься щорічно 21 листопада. У Високобайрацькому навчально-виховному комплексі це свято відзначили проведенням конкурсу на краще читанн ... Читати далі »

Категория: Новини |


Засідання авторської Школи

20 листопада 2014 року відбулося засідання авторської Школи заступника директора з навчально-виховної роботи Мартиненко В.В.. Школа працює над проблемою «Пошуки оптимальної моделі методичної роботи з педагогічними кадрами».

... Читати далі »

Категория: Новини |


Нарада ЗДНВР

20 листопада 2014 року відбулася нарада заступників директорів з навчально-виховної роботи. Були розглянуті наступні питання:

... Читати далі »

Категория: Новини |


Зустріч з воїном АТО

18 листопада в Кіровській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів відбулася зустріч учнів та педагогічного колективу з випускником школи, бійцем 30-ї окремої механізованої бригади Новгород - Волинська, Нестеровим Максимом, який приїхав додому в коротку відпустку із зони АТО.

... Читати далі »
Категория: Новини |


Участь у навчально-методичному семінарі

18 листопада 2014 року вчителі історії Кіровоградського району: Окулов О.В. (Катеринівська ЗШ І-ІІІ ступенів), Мазурік А.М. (Вишняківська ЗШ), Смутко С.П. (Соколівська ЗШ І-ІІІ ступенів), Гордієнко О.М. (Клинцівська ЗШ ), Грінченко В.В. (Високобайрацький НВК), Буряк ... Читати далі »

Категория: Новини |


Використання міжпредметних зв’язків на уроці

13 листопада 2014 року на базі Івано-Благодатненського НВК був проведений районний бінарний семінар-практикум вчителів інформатики та географії з теми: «Інноваційні підходи до організації навчально-виховного процесу – необхідна умова забезпечення якісного навчання ... Читати далі »

Категория: Новини |

16 листопада 2014 року на базі Первозванівської ЗШ І-ІІІ ступенів було проведено ІІ районний етап Всеукраїнської олімпіади з географії. 45 учнів із 8-11 класів 28 загальноосвітніх навчальних закладів району взяли участь в олімпіаді, з них: 13 учнів 8-х класів, 19 учнів 9-х класів, 10 учнів 10-х класів, 3 учні 11 ... Читати далі »

Категория: Новини |


Засідання Школи формування лідерів

13 листопада 2014 року в рамках обласної Школи молодого керівника (керівник Трубіна В.Г., методист обласного навчально-методичного центру освітнього менеджменту та координації діяльності методичних служб комунального закладу «Кіровоградський обласний інститут післядипломн ... Читати далі »

Категория: Новини |


11 листопада 2014 року на базі Великосеверинівської ЗШ І-ІІІ ст. відбулося ІІ засідання РМО вчителів української мови та літератури Кіровоградського району з проблеми: «Упровадження технології педагогічного проектування з метою формування предметних компетенцій учнів на уроках української мови та літерату ... Читати далі »

Категория: Новини |


Х Всеукраїнський турнір юних географів

В рамках проведення Х Всеукраїнського турніру юних географів 28 жовтня 2014 року заступник начальника відділу освіти Сторчаус В.С., завідувач районним методичним кабінетом Смоліна О.С., разом з працівниками комунального закладу «Кіровоградський інститут післядипломно ... Читати далі »

Категория: Новини |


09 листопада 2014 року на базі Созонівського НВК було проведено ІІ районний етап Всеукраїнської олімпіади з історії. 47 учнів із 8-11 класів 28 загальноосвітніх навчальних закладів району взяли участь в олімпіаді, з них: 11 учнів 8-х класів, 18 учнів 9-х кл ... Читати далі »

Категория: Новини |


«Учитель року-2015» в номінації «Класний керівник»: районний (заочний) етап

06 листопада 2014 року на базі районного методичного кабінету було проведено І районний (заочний) етап Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2015» в номінації «Класний керівник». ... Читати далі »

Категория: Новини |

     05 листопада 2014 року на базі Великосеверинівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбулося засідання районної школи фахового росту вчителів хімії та біології Кіровоградського району під керівництвом вчителя даного навчального закладу Маломуж Галини Олександрівни. 

      На засідання зібралися сім молодих педагогів природничого циклу зі стажем роботи від кількох місяців до тр ... Читати далі »

Категория: Новини |


Все починається з діагностики

Першого листопада 2014 року зі слухачами курсів підвищення кваліфікації Кіровоградського інституту післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського, вчителями математики, своїм досвідом поділилися учасники творчої групи РМО вчителів математики Кіровоградського району ... Читати далі »

Категория: Новини |


Одним із найважливіших завдань сучасної початкової школи є розвиток пізнавальної активності школярів, формування у них допитливості, бажання пізнавати нове. Збільшення навчального навантаження на уроках примушує вчителя замислитись над тим, як підтримати інтерес молодших школярів до навчання. Серед найбільш дієвих способів формування нового ставлення до навчання і пізнання є проведення ТИЖНЯ ПОЧАТКОВИХ КЛАСІВ.

... Читати далі »

Категория: Новини |


100-річчя від Дня народження С.Г.Максютіна

29 жовтня 2014 року в Созонівському НВК пройшли урочистості, присвячені 100-річчю від Дня народження колишнього директора школи, заслуженого вчителя України, Кавалера Ордена Леніна та багатьох бойових трудових нагород Максютіна Сергія Григоровича, який протягом 35 ... Читати далі »

Категория: Новини |


Про відзначення 70-ої річниці вигнання нацистських окупантів з України

Відповідно до листа відділу освіти Кіровоградської районної державної адміністрації Кіровоградської області «Про відзначення 70-ої річниці вигнання нацистських окупантів з України», з метою національно-патріотичного вихован ... Читати далі »

Категория: Новини |


Вічно в пам’яті народній слава подвигу живе

Запалімо свічку Пам’яті, Хай горить і не згаса. Завдяки відважним подвигам, Квітнуть миром небеса.

... Читати далі »

Категория: Новини |


«Тепло наших сердець — воїнам АТО»

У Первозванівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів протягом вересня-жовтня проходила доброчинна акція «Тепло наших сердець — воїнам АТО», в ході якої учні з учителями провели ярмарки, а на зібрані кошти (1173 гривні) закупили 120 пар теплих шкарпеток для солдатів, ... Читати далі »

Категория: Новини |


Засідання районного методоб’єднання шкільних бібліотекарів

17 жовтня 2014 року відбулося ІІ засідання районного методоб’єднання шкільних бібліотекарів Кіровоградського району з проблеми: «Сучасні освітні технології як засіб організації ефективного бібліотечного обслуговування». ... Читати далі »

Категория: Новини |


День Цивільного Захисту

На виконання наказу начальника відділу освіти Кіровоградської районної державної адміністрації «Про проведення районного Тижня знань безпеки життєдіяльності на тему: «Захист людини у надзвичайних ситуаціях», з метою формування в учнів навичок свідомого та обов’язкового виконання пр ... Читати далі »

Категория: Новини |


Захист людини в надзвичайних ситуаціях

З 13 жовтня 2014 року по 17 жовтня 2014 року в Оситнязькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів пройшов тиждень безпеки життєдіяльності на тему: «Захист людини у надзвичайних ситуаціях».

... Читати далі »

Категория: Новини |


У рамках Тижня знань безпеки життєдіяльності 17 жовтня 2014 року у Первозванівській ЗШ І-ІІІ ступенів відбулося лекційно-практичне заняття на тему «Захист людини у надзвичайних ситуаціях» за участю полковника Муконіна Юрія Васильовича, викладача обласного навчально-методичного центру ЦЗ та БЖ.

... Читати далі »
Категория: Новини |

Відділ інформує
Форма входу
Пошук
Категорії розділу
Новини
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Корисні посилання
glorikum © 2024
Хостинг від uCoz