Середа, 24.04.2024, 18:50
ВІДДІЛ ОСВІТИ КРОПИВНИЦЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту
Останні матеріали
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (5) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (4) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (6) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (3) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (2) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (1) 
[28.01.2020]
Наказ начальника відділу освіти Кропивницької РДА від 16.01.2020 року № 12-аг "Про затвердження бюджетних програм на 2020 рік" 
[13.01.2020]
Положення про відділ освіти Кропивницької районної державної адміністрації Кіровоградської області 
Статті
[29.11.2017]
Графік ЗНО-2018
[25.10.2013]
Виховуємо вдячних та турботливих нащадків
[23.09.2013]
Освітні округи
[23.09.2013]
Про роботу освітніх округів Кіровоградського району
[23.09.2013]
Про роботу опорних навчальних закладів району
[20.09.2013]
Порядок проходження медогляду учнями ЗОШ
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Новини
« 1 2 ... 21 22 23 24 25 ... 31 32 »

Відбулася районна історико-краєзнавча конференція

22 квітня 2016 року відбулася районна історико-краєзнавча конференція на тему: «Виховання громадянина-патріота через дослідження історії рідного краю». Свої роботи із зазначеної проблеми презентували учні 22 загальноосвітніх навчальних закладів Кіровоградського рай ... Читати далі »

Категория: Новини |


Учні Крупської ЗШ І-ІІІ ст. вшанували пам'ять бійців Кіровоградщини

22 квітня під час екскурсії до міста Кіровограда учні Крупської ЗШ І-ІІІ ст. відвідали Алею Слави, щоб вшанувати пам'ять бійців Кіровоградщини. Серед світлин військовослужбовців, які загинули в зоні АТО, розміщено фото односельця Дмитра Панченка. ... Читати далі »

Категория: Новини |


Вітаємо переможців!!!

22 квітня 2016 року в рамках проведення Дня довкілля відбувся обласний зліт гуртківців екологічного напрямку в Кіровоградському обласному центрі еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді, на якому команду Кіровоградського району представляли вихованці екологічного гуртка "Дивосвіт" ... Читати далі »

Категория: Новини |


Весняний книговир

Свято книги для учнів Крупської ЗШ І-ІІІ ст. цього року стало особливим. 22 квітня школярі відвідали книжковий ярмарок у Кіровограді, який зустрів гостей цікавими виставками декоративного мистецтва та розмаїттям літературних новинок. Діти брали участь у вікторинах, майстер-класах, спілкувались з ... Читати далі »

Категория: Новини |


Учні Вільненської ЗШ відвідали музей "Визволення Кіровоградщини"

З метою залучення до вивчення історії рідного краю учні Вільненської школи відвідали музей «Визволення Кіровоградщини». Під час екскурсії учні школи мали змогу ознайомитися з подіями, які відбувалися під час Другої світово ... Читати далі »

Категория: Новини |


Відкриття туристичного сезону на "Хуторі Надія"

20 квітня 2016 року учні Назарівського НВК відвідали «Хутір Надія» - державний музей-заповідник Івана Тобілевича, де відбулося відкриття туристичного сезону. Учні мали можливість переглянути концертну програму: народні танці та вистави дитячого колективу народного та ... Читати далі »

Категория: Новини |

                                                Вітаємо з перемогою!!!

За результатами 4-го ( підсумкового) етапу ХУ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості переможцем у номінації «Історія України державотворення» стала учениця 10 класу Клинцівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відділу освіти, молоді та спорту Кіровоградської райдержадміністрації – Потєєва Марина. Вітаємо з перемогою Потєєву Марину ... Читати далі »

Категория: Новини |


Допомога нашим захисникам

Колектив Грузьківського НВК активно допомагає волонтерам, які везуть у зону АТО для наших захисників продукти харчування та все необхідне. Волонтер Володимир Бурко передав для військовослужбовців від колективу НВК кошти та продукти харчування, від учнів – листи, малюнки. Учні 6 кла ... Читати далі »

Категория: Новини |


«Face to Faith» – міжнародний проект, який об’єднує світ

В Созонівському НВК стартував міжнародний проект “Face to Faith”, ініційований благодійним фондом Тоні Блера. Мета програми – єднання людей для побудови кращого світу на принципах таких загальнолюдських цінностей, як повага, толерантність, довіра, які допома ... Читати далі »

Категория: Новини |


Фахово зростаємо

19 квітня 2016 року на базі Степового НВК відбувся семінар-практикум з питання: «Формування національно-патріотичних компетенцій учнів на уроках української мови та літератури з використанням краєзнавчого матеріалу». Метою семінару було ознайомлення вчителів району з досвідом роботи вчителів укра ... Читати далі »

Категория: Новини |


РМО голів ШМО класних керівників загальноосвітніх навчальних закладів Кіровоградського району

19 квітня 2016 року відбулося ІІ засідання РМО голів ШМО класних керівників загальноосвітніх навчальних закладів Кіровоградського району з теми: «Формування в учнів позитивної мотивації на здоровий спосіб життя в рамках д ... Читати далі »

Категория: Новини |


Відома і невідома Європа

19 квітня 2016 року в Миколаївській ЗШ І–ІІІ ступенів відбулося загальношкільне свято «Відома і невідома Європа». Учні 1-11 класів взяли участь у євроквесті, вивчали історію, культуру, символіку, готували танці та пісні однієї з країн Європи.

Категория: Новини |


Будь природі другом!

15 квітня 2016 року у Катеринівській ЗШ І – ІІІ ступенів класовод 2 класу Горлова Л. В. у рамках проведення у школі Місячника ціннісного ставлення до природи провела свято «Будь природі другом!». На свято були запрошені учні 1-7 класів, вчителі та батьки.

... Читати далі »

Категория: Новини |


До уваги випускників шкіл 2016 року!

Для тих, хто мріє про професію лікаря, Донецький національний медичний університет імені Максима Горького Міністерства охорони здоров'я України, який має 4-й рівень акредитації, відкриває в місті Кіровограді медичний факультет №2 і розпочинає набір студентів на 1-й курс за ... Читати далі »

Категория: Новини |


«Збережемо природу рідного краю!»

... Читати далі »

Категория: Новини |


Хоробрі серця

Щоранку, прокидаючись, кожен свідомий українець сподівається, що саме сьогодні він почує заповітні слова: «Війна на Сході України закінчилася!»… Але скупа реальність диктує нам інші правила: обстріли продовжуються і українці продовжують втрачати свій цвіт нації…Та все ж живе ... Читати далі »

Категория: Новини |


На захисті рідної землі

З метою патріотичного виховання підростаючого покоління у Катеринівській ЗШ І – ІІІ ступенів 13 квітня 2016 року відбувся виховний захід «На захисті рідної землі», який провела ЗДВР Лопушнян С. М.

... Читати далі »

Категория: Новини |


13 квітня 2016 року на базі Бережинської ЗШ І-ІІІ ст. відбувся семінар-практикум РМО заступників директорів з начально-виховної та з виховної роботи з проблеми «Система роботи з обдарованими дітьми»

 
Даний семінар мав на меті: - стимулювати діяльність організаторів навчально-виховного проц ... Читати далі »

Категория: Новини |


Третє засідання Школи професійного становлення «Кроки до майстерності» (керівник: Щербина С.В.) для молодих словесників-україністів району відбулося 12.04. 2016 року у Созонівському НВК.

На ньому вчителі-словесники отримали методичну консультацію від керівника школи щодо проведення контрольних робіт на уроках ... Читати далі »

Категория: Новини |


У Покровській ЗШ І-ІІІ ст. провели виховний захід до Міжнародного дня визволення в’язнів фашистських таборів

11 квітня 2016 року в Покровській ЗШ І-ІІІ ст. відбувся захід, присвячений Міжнародному дню визволення в'язнів нацистських концтаборів. Багато інформації учні отримали від перегляду відеофрагметів про концтаб ... Читати далі »

Категория: Новини |


День ЦЗ в Оситнязькій школі

В рамках тижня "Цивільний захист - це не жарти, треба всім про нього знати!" 8 квітня 2016 року в школі відбувся День ЦЗ. Усі передбачені планом заходи виконано. Напередодні та в День ЦЗ було проведено інструктаж та практичні заняття з формуваннями ЦЗ, що дало можливість ще ра ... Читати далі »

Категория: Новини |


День ЦЗ у Могутненському НВК

07 квітня 2016 року в Могутненському НВК І-ІІІ ст. в рамках тижня знань безпеки життєдіяльності було проведено День ЦЗ. З метою пропаганди знань цивільного захисту населення і закріплення практичних навичок у НВК були проведені змагання та вікторини на кращі знання і уміння користуватися ... Читати далі »

Категория: Новини |

$IMAGE1-left$
«Дякую тобі, солдате, за життя!»

У Крупській ЗШ І-ІІІ ступенів відбувся вечір пам’яті з нагоди річниці від дня народження воїна-земляка Дмитра Панченка. Вшанувати героя зібрались учні, педагоги, односельці, були присутні голова сільської ради Л. Шевченко, волонтери та військовослужбовці. Під час заходу лунали зворушливі поетичні рядки та патріотичні пісні, щирі слова вдячності всім військовослужбовцям за мир і захист нашої країни.

... Читати далі »

Категория: Новини |


Щиро вітаємо переможців премії «Людина року-2015» у Кіровоградському районі, вручення якої відбулося 07 квітня 2016 року.

... Читати далі »

Категория: Новини |


Нарада керівників ЗНЗ

07 квітня 2016 року відбулася нарада керівників загальноосвітніх навчальних закладів. Були розглянуті питання порядку денного:

... Читати далі »

Категория: Новини |


Завершення атестаційної кампанії 2015/2016 навчального року

5 квітня 2016 року відбулось засідання районної атестаційної комісії. На розгляд комісії надійшли клопотання від 20 загальноосвітніх навчальних закладів та 4-х дошкільних навчальних закладів про присвоєння/підтвердження вищої кваліфікаційної категорії та ... Читати далі »

Категория: Новини |


Інтернет-семінар для вчителів предмету «Основи здоров’я»

З 17 по 31 березня 2016 року відбувся інтернет-семінар для вчителів предмету «Основи здоров’я» загальноосвітніх навчальних закладів Кіровоградського району. Семінар був проведений на платформі за посиланням:   ... Читати далі »

Категория: Новини |


Обласний зліт молодих вчителів

Весна, молодість, краса, натхнення – саме з такими словами асоціюється у мене щорічний обласний зліт молодих вчителів, який ось уже 45-й раз збирає педагогічне майбутнє Кіровоградщини. Цей зліт унікальний, адже наша область, напевно, єдина, де існує ця прекрасна традиція, започатков ... Читати далі »

Категория: Новини |


Участь у неконференції міні-EdCamp

01 квітня 2016 року директор ІРМЦ Побережець О.С., вчителі Мартиненко В.В. (Великосеверинівська ЗШ І-ІІІ ступенів), Братко К.О. та Коваленко Є.С. (Високобайрацький НВК) взяли участь у неконференції міні-EdCamp Kirovohrad з проблеми «Вивчення іноземних мов в умовах реформування с ... Читати далі »

Категория: Новини |


У Бережинській ЗШ І – ІІІ ступенів нещодавно відбулися збори членів громадської організації «Турбота про майбутнє – крок до Європи», на яких підведено підсумки участі у Проекті ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду - ІІІ»

На зборах були присутні почесні гості: Поліщук А. І – голова Кіровоградськ ... Читати далі »

Категория: Новини |


Щиро вітаємо переможця обласного конкурсу «Педагогічна надія-2016» вчителя музики Первозванівської ЗШ І-ІІІ ступенів Грозана В’ячеслава Анатолійовича.

31 березня 2016 року відбувся Кіровоградський обласний конкурс для молодих спеціалістів «Педагогічна надія-2016» у м.Одеса. Своєю пед ... Читати далі »

Категория: Новини |


31 березня 2016 року учні 5 класу Бережинської загальноосвітньої школи I-III ступенів здійснили краєзнавчу екскурсію до міста Кіровограда.

Екскурсія мала оглядовий характер, розпочалася біля тролейбусного депо, а далі за маршрутом: вулиця Соборна, вулиця Велика Перспективна, вулиця Є. Маланюка, завод «Червона ... Читати далі »

Категория: Новини |


Урок мужності за участі воїна АТО в Червоноярському НВК

31 березня в Червоноярському НВК І-ІІІ ступенів під керівництвом педагога-організатора Макарової І.М. була проведена зустріч учнів 6-11 класів з учасником АТО Шутковим Юрієм Павловичем. Учні висловили слова вдячності всім героям, які в цей нелегкий час для Укра ... Читати далі »

Категория: Новини |


Спомин про сина…

30 березня 2016 року в Назарівському НВК, з метою патріотичного виховання учнів, відбулася зустріч з батьком загиблого військовослужбовця Євгена Бурка.

... Читати далі »

Категория: Новини |


Учні Крупської ЗШ І-ІІІ ступенів відвідали Кіровоградський музей історії поліції

29 березня 2016 року учні 5-11 класів Крупської ЗШ І-ІІІ ступенів відвідали музей історії поліції Кіровоградщини, який знаходиться на Великій Перспективній, 1 в обласному центрі.

... Читати далі »

Категория: Новини |


Екскурсія до Кіровоградського районного відділу поліції

25 березня 2016 року вихованці Назарівського НВК відвідали Кіровоградський районний відділ поліції. Діти мали можливість поспілкуватись з старшим інспектором сектору ювенальної превенції Петровою Вікторією Вікторівною, яка розповіла про особливості роботи пол ... Читати далі »

Категория: Новини |


Екскурсія до музею поліції учнів Покровської ЗШ І-ІІІ ступенів

25 березня 2016 року учні 7-11 класів Покровської ЗШ разом з вчителем Захисту Вітчизни Ломакою В.Л. та вчителем фізичної культури Комар Д.М. відвідали відділення поліції та музей історії міліції в місті Кіровограді.

... Читати далі »

Категория: Новини |


Захисник рідної землі

Патріотизм — це одна із ланок людського характеру. Він, мов любов, керує людською свідомістю, заставляє робити великі і малі вчинки в ім’я та на благо своєї Батьківщини. Патріотизм — величний вияв нескінченної любові до рідного краю. Патріотизм, як і честь, виховує великих, сильних людей, які ... Читати далі »

Категория: Новини |


У п’ятницю, 25.03.2016 року, відбувся інтернет-семінар для вчителів зарубіжної літератури загальноосвітніх навчальних закладів Кіровоградського району.

Семінар був проведений на платформі за посиланням: http://interszl.blogspot.com/. Даний методичний захід с ... Читати далі »

Категория: Новини |


Педагогічна надія - 2016

25 березня 2016 року на базі Первозванівської ЗШ І-ІІІ ступенів (директор Курілов Л.С.) відбувся районний конкурс «Педагогічна надія – 2016».

... Читати далі »

Категория: Новини |


Відбулося чергове засідання районної творчої групи педагогів-організаторів

23 березня 2016 року відбулося чергове засідання районної творчої групи педагогів-організаторів з теми "Робота над формуванням виховних компетентностей школярів: практичний аспект".

... Читати далі »

Категория: Новини |


Участь у патріотичній акції "Допоможи військовослужбовцям"

У рамках патріотичної акції «Допоможи військовослужбовцям» у Грузьківському НВК відбулася зустріч із волонтером із с.Вільного Кіровоградського району, батьком загиблого бійця Євгенія Бурка – Володимиром Бурком, його дружиною Людмилою та помічником волонтері ... Читати далі »

Категория: Новини |


Розширюємо кордони спілкування англійською мовою

На виконання ПЛАНУ ЗАХОДІВ щодо популяризації вивчення англійської мови в навчальних закладах району на 2016 рік в рамках програми благодійної організації Тоні Блера «Face to Faith» учні Соколівської ЗШ І-ІІІ ступенів під керівництвом вчителя англійської мови Топол ... Читати далі »

Категория: Новини |

22 березня 2016 року відбулося ІІІ засідання творчої групи вчителів української мови та літератури.

У ході засідання були розглянуті наступні питання: 1. Психологічні передумови вивчення української літератури 2. Реалізація читацькоцентричної парадигми на уроках української літератури 3. Чи буде особистість майбутнього HOMO LEGENS (дискусія). Під час засідання було проведено практичне заняття вчителем Іванівського НВК Сергієнко Ю.Г. «Аналіз вірша Леоніда Безпалого «Допоки ми ще не народ». Дане засідання сприяло фаховому росту вчителів української мови та літератури.

Категория: Новини |


Про проведення ІІІ семінару вчителів початкових класів

Засідання районного методичного об’єднання вчителів початкових класів та групи продовженого дня

... Читати далі »

Категория: Новини |


Юні дослідники – наше майбутнє!

Щиро вітаємо наших юних дослідників з перемогою у ІІ (обласному) етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук учнівської молоді у2015/2016 навчальному році , а саме: Поляк Юлію Володимирівну, ученицю 11 класу Аджамської ЗШ І-ІІІ ступенів ... Читати далі »

Категория: Новини |


До Дня народження Ліни Костенко

У загальноосвітніх навчальних закладах Кіровоградського району пройшли заходи присвячені творчості виданої поетеси сучасності – Ліни Костенко, а саме: Бесіди «Творчість Ліни Костенко», «Ліні Костенко – 86!», «Страшні слова, коли вони мовчать…», «І кожен фініш – це, по суті, ста ... Читати далі »

Категория: Новини |


Мітинг-реквієм до 72-ої річниці визволення села Миколаївки

18 березня 2016 року в селі Миколаївка відбувся мітинг-реквієм, присвячений 72-ій річниці визволення села у роки ІІ світової війни.

... Читати далі »

Категория: Новини |


Святкування 150-річчя Якова Паученка у Созонівському НВК

До 150-річчя від дня народження видатного земляка, архітектора Якова Васильовича Паученка учні 9 класу Созонівського НВК разом із класним керівником Боярко В.В. підготували проект-презентацію «Архітектурні проекти талановитого єлисаветградця». Розповіли про ві ... Читати далі »

Категория: Новини |


Подарунок з передової

14 березня 2016 року в Покровській ЗШ І-ІІІ ступенів відбулася зустріч з батьком учасника бойових дій у зоні АТО Бойком Володимиром Володимировичем. Він передав привіт від свого сина Сашка, який зараз перебуває на службі у східній частині України і вручив прапор, який доповнив шкільний куточо ... Читати далі »

Категория: Новини |

Відділ інформує
Форма входу
Пошук
Категорії розділу
Новини
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Корисні посилання
glorikum © 2024
Хостинг від uCoz