Четвер, 18.04.2024, 10:32
ВІДДІЛ ОСВІТИ КРОПИВНИЦЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту
Останні матеріали
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (5) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (4) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (6) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (3) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (2) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (1) 
[28.01.2020]
Наказ начальника відділу освіти Кропивницької РДА від 16.01.2020 року № 12-аг "Про затвердження бюджетних програм на 2020 рік" 
[13.01.2020]
Положення про відділ освіти Кропивницької районної державної адміністрації Кіровоградської області 
Статті
[29.11.2017]
Графік ЗНО-2018
[25.10.2013]
Виховуємо вдячних та турботливих нащадків
[23.09.2013]
Освітні округи
[23.09.2013]
Про роботу освітніх округів Кіровоградського району
[23.09.2013]
Про роботу опорних навчальних закладів району
[20.09.2013]
Порядок проходження медогляду учнями ЗОШ
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 3 4 5 6 7 ... 32 33 »

У Вільненській ЗШ вшанували пам’ять жертв Голодомору

19-23 листопада 2018 року з метою вшанування пам’яті жертв Голодомору 1932-1933 років у Вільненській школі І-ІІІ ступенів було проведено інформаційно-просвітницькі заходи. У шкільній бібліотеці організовано виставку фотоматеріалів та малюнків «Голодомор 1932-1933», класними кер ... Читати далі »

Категория: Новини |


Участь у проекті "Школа моєї мрії"

Учні та педагоги Грузьківського НВК навесні 2018 року започаткували проект «Школа моєї мрії». Члени євроклубу «Євродіти» (керівник Бринза Я.С.) та вчитель фізичної культури та предмета «Захист Вітчизни» Будулатій О.М. разом з учнями взяли участь у грантовому конкурсі на кращий проект від МБІ (Молодіжний Банк Ініціатив) та у ... Читати далі »

Категория: Новини |


Відзначення Дня гідності та свободи в КЗ «Бережинська ЗШ»

Здобувачі освіти 5-11 класів комунального закладу «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів» 21 листопада 2018 року долучились до проведення заходів, присвячених Дню гідності та свободи. З нагоди цього свята здобувачі освіти 10 класу на чолі з класним керівником Марандою В.О. випустили стіннівку «Європейський ви ... Читати далі »

Категория: Новини |


Пам'ять Героїв Небесної Сотні вшанували у Вільненській ЗШ

21 листопада в Україні відзначається День Гідності та Свободи. Це свято встановлене з метою утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, а також вшанування патріотизму й мужності громадян, які постали на захист цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів української держави та її є ... Читати далі »

Категория: Новини |


День Гідності і Свободи

В рамках проведення заходів до Дня Гідності та Свободи, відзначення знакових подій, пов'язаних з Революцією Гідності, 19 листопада 2018 року у КЗ «Миколаївське НВО» класним керівником 7-го класу Тимошенко А.О. було проведено годину історичної правди «Революція Гідності: як це було…». Діти пригадали події історії, висловлювали особист ... Читати далі »

Категория: Новини |


У пам'ять про скорботний 33-ій…

Багато лиха випало на долю українського народу упродовж його історії. Але найбільшим - був штучно створений голодомор. На родючих нивах України у 1932-1933 роках помирали люди, які не мали маленького шматочка хліба, навіть маленької зернинки. У пам'ять про заморених голодом у 6 класі відбулася година спілкування «У пам'ять пр ... Читати далі »

Категория: Новини |


Аджамських дошкільнят ознайомили з ПДР

В період з 12 по 16 листопада 2018р. в Аджамському ДНЗ «Білочка» пройшов Тиждень безпеки дорожнього руху. В ході Тижня педагоги закладу провели цікаві заняття, розваги, практичні вправи, моделювання ситуацій тощо. Всі заходи були спрямовані на попередження дитячого травматизму та формування у дошільнят знань Правил дор ... Читати далі »

Категория: Новини |


Допомога українській армії

Здобувачі освіти Клинцівської ЗШ І-ІІ ступенів — філії комунального закладу «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів» взяли активну участь у виготовленні маскувальної сітки для учасників операції Об'єднаних сил та передали зібрані пластикові кришечки благодійній організації «Серця матерів».

Категория: Новини |


Відбулися районні змагання з тенісу настільного

14 листопада 2018 року в м. Кропивницькому відбулися районні змагання з тенісу настільного серед школярів закладів загальної середньої освіти Кіровоградського району. В змаганнях взяло участь 10 команд (40 учнів). У загальнокомандному заліку перше місце виборола команда Івано-Благодатненського НВК, друге місце ... Читати далі »

Категория: Новини |


Вчимося бути толерантними!

У кожної людини є право - любити іншого, або не любити, поважати, або не поважати ... Але ні у кого немає права ображати людину – нехай навіть просто словесно. Соціальна нестабільність, що склалася у сучасному суспільстві, зумовлює зростання різних відхилень в особистісному розвитку та поведінці підлітків. Це підвищена тривожніст ... Читати далі »

Категория: Новини |


Зустріч з працівниками національної поліції

В рамках Тижня безпеки дорожнього руху 15 листопада 2018 року в Покровській філії відбулася зустріч з працівниками поліції. Розпочалася зустріч з приємної події. Здобувачів освіти, учасників Всеукраїнського конкурсу «Безпека на дорозі», нагородили сертифікатами та іграшками-додекаедрами. Під час бесіди учні повтор ... Читати далі »

Категория: Новини |


Проведено районний етап ІХ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

10 листопада 2018 року на базі КЗ «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів» було проведено районний етап ІХ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. Учасниками конкурсу стали 44 учні зак ... Читати далі »

Категория: Новини |


День української мови і писемності

Мова – найкоштовніший скарб кожного народу, його душа і багатство. Цей скарб треба не тільки берегти, але й примножувати. Здобувачі освіти 6 – 11 класів та педагогічні працівники КЗ «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів» взяли участь у радіодиктанті національної єдності «Крила України». Зосереджено і вдумливо вслухалися всі у змі ... Читати далі »

Категория: Новини |


Учні Вільненської ЗШ зустрілися з представниками Нацполіції

У рамках правопросвітницького проекту «Я маю право» у Вільненській школі відбулася зустріч з працівниками Національної поліції, під час якої для учнів було проведено лекцію з превентивного виховання та роз’яснювально-профілактичну бесіду щодо вчинення правопорушень у підлітковому середовищі. Здобув ... Читати далі »

Категория: Новини |


Команда КЗ «Миколаївське НВО» взяла участь в обласному фестивалі «Українська паляниця»

З метою залучення дітей та учнівської молоді до активної пізнавальної, пошукової та трудової діяльності, створення умов для самореалізації талановитих і обдарованих дітей та молоді, формування шанобливого ставлення до народних традицій 7 листопада 2018 року вихованці КЗ «М ... Читати далі »

Категория: Новини |


Удосконалюємо знання англійської

06 листопада 2018 року до Івано-Благодатненського НВК завітала гостя з далекої Америки Вікі Нейлінг. Вікі вже майже три роки перебуває на території України в якості волонтера Корпусу миру та тісно співпрацює з КЗ "Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського". Разо ... Читати далі »

Категория: Новини |


Мала іскра – великий вогонь!

06 листопада 2018 року до КЗ «Миколаївське НВО» завітали рятувальники Управління ДСНС України у Кіровоградській області. Школярі 2-4 класів з допомогою рятувальників пригадали правила пожежної безпеки, послідовність дій у разі виникнення різних надзвичайних подій, дізнались, з яких причин найчастіше виникають пожежі, як надавати ... Читати далі »

Категория: Новини |


Відбувся районний чемпіонат з інтелектуальних ігор

 02 листопада 2018 року відбувся районний чемпіонат з інтелектуальних ігор на базі комунального закладу «Кіровоградський обласний центр дитячої та юнацької творчості». На чемпіонат прибуло 11 команд закладів загальної середньої освіти району. Переможцями чемпіонату з гри «Що? Де? Коли? ... Читати далі »

Категория: Новини |


Проведено виїзне засідання РМО вчителів початкових класів ЗЗСО Кіровоградського району

31 жовтня 2018 року вчителі початкових класів закладів загальної середньої освіти Кіровоградського району відвідали музей Т.Г. Шевченка у місті Каневі. Цікава розповідь екскурсовода пані Лариси розкрила перед педагогами особистість Т.Г.Шевченка з різних боків: Шевченко - х ... Читати далі »

Категория: Новини |


Проведено семінар для директорів закладів освіти Кіровоградського району

31 жовтня 2018 року директори закладів загальної середньої та дошкільної освіти Кіровоградського району відвідали навчально-виховний комплекс «Павлиська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-ліцей імені В.О.Сухомлинського». Оновлений музей, захоплюючі екскурсії, доброзичлива атмосфера – ... Читати далі »

Категория: Новини |


Спеціальне об’єктове тренування

Спеціальне об’єктове тренування (ланка з обслуговування протирадіаційного укриття – далі ПРУ) Покровського ДНЗ «Сонечко» Кіровоградського району відбулося 29 жовтня 2018 року за темою: «Дії працівників ланки з обслуговування ПРУ щодо приведення ланки в готовність до дій за призначенням». Керівником тренування була директор ДН ... Читати далі »

Категория: Новини |


Раціональне харчування — запорука здоров'я дітей

Раціональне харчування дітей – це один із важливіших факторів, який суттєво впливає на стан здоров’я дітей. Раціональне харчування забезпечує фізичну та розумову працездатність, витривалість і широкі адаптаційні можливості, підвищує опірність організму до інфекційних, токсичних та інших шкідливих чинників. Від ... Читати далі »

Категория: Новини |


Stem – освіта – світ інноваційних математичних можливостей

25 жовтня 2018 року на базі Созонівського навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» відбувся обласний семінар здобувачів освіти курсів підвищення кваліфікації вчителів математики при комунальному закладі Кіровоградський обласний інститут після ... Читати далі »

Категория: Новини |


Повага до старших - риса, притаманна кожній порядній людині

26 жовтня у Гаївській ЗШ І-ІІ ступенів в рамках тижня добрих справ відбулася акція «Милосердя», присвячена Дню людей похилого віку. В акції брали участь учні 6-8 класів та педагог-організатор Тарануха А.С. Діти взяли участь у трудовій операції щодо надання соціальної допомоги людям ... Читати далі »

Категория: Новини |


Благодійний ярмарок у Вільненській школі

22 жовтня 2018 року у Вільненській школі було проведено благодійний ярмарок «Щедра осінь». Даний захід проведено з метою збору коштів на допомогу воїнам, що захищають нашу Батьківщину на сході України. Учні 1-11 класів разом з батьками представили на заході власну випічку, солодощі, вироби з природнього матеріалу. ... Читати далі »

Категория: Новини |


«Ми різні – Ми рівні»

Члени євроклубу «Євродіти» Грузьківського НВК взяли участь у квест-грі «Ми різні – Ми рівні» обласного конкурсу до Дня міжкультурного діалогу, який відбувся 19 жовтня 2018 року на базі Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості. Учасниками цієї події стали шкільні та студентські євроклуби з Кропивницького, Знам’янки, ... Читати далі »

Категория: Новини |


УВАГА!!!

В Кіровоградському районі проводиться осіння пероральна імунізація м’ясоїдних тварин. Кіровоградське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області інформує, що відповідно до розпорядження Головного державного ветеринарного інспектора України від 03 вересня 2018 року № 100 щодо проведення осінньої кампанії з пе ... Читати далі »

Категория: Новини |


Проведено районну конференцію «Педагогічна спадщина В.О. Сухомлинського у вимірі Нової української школи»

18 жовтня 2018 року на базі Созонівського НВК було проведено районну конференцію «Педагогічна спадщина В.О. Сухомлинського у вимірі Нової української школи», присвячену 100-річчю видатного педагога. В рамках проведення конференції ... Читати далі »

Категория: Новини |


Проведено районні змагання на призи клубу «Шкіряний м’яч»

З метою залучення дітей до занять футболом, його популяризації серед шкільної молоді, 10 жовтня 2018 року на базі Покровської ЗШ І-ІІ ступенів - філії КЗ «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів» були проведені районні змагання з футболу на призи клубу «Шкіряний м’яч». Змагання проводилися за коловою системою, ... Читати далі »

Категория: Новини |


Проведено очні сесії для вчителів початкової ланки ЗЗСО Кіровоградського району

Відповідно до листа комунального закладу «Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського» від 07.09.2018 року № 636/06-09 «Про проведення очних сесій» та з метою підвищення методичного та практичного рівнів ... Читати далі »

Категория: Новини |


Козацькому роду нема переводу!

До Дня українського козацтва та Дня захисника України у КЗ «Бережинська ЗШ-І ІІІ ступенів» було проведено шкільний етап дитячо-юнацької військово-спортивної гри «Сокіл» («Джура»). Чотири козацькі рої: «Нащадки козацької слави» (8 кл.), «Отамани» ( 9кл.), «Залізні вовки» (10 кл.) та «Терен» (11 кл.) змагалися у конкурсах строю ... Читати далі »

Категория: Новини |


«Героїв країна – моя Україна!»

З метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг українського народу у Грузьківському НВК проведено вечір пам’яті «Героїв країна – моя Україна!». На захід завітали колишні учні, учасники АТО: мешканці села, які також брали участь у воєнних діях на ... Читати далі »

Категория: Новини |


У Миколаївській школі вітали Героїв АТО з Днем Захисника України

В КЗ «Миколаївське НВО» було проведено виховний захід «Сила нескорених», присвячений Дню Захисника України та Українського козацтва. На святі були присутні гості: Майстерюк Надія Іванівна - мама загиблиго Героя АТО підполковника Майстерюка Романа Андрійовича, представники військової частини І ... Читати далі »

Категория: Новини |


Торкнутися серцем подвигу...

Формуванню у підростаючого покоління ціннісного ставлення до суспільства і держави, вихованню почуття патріотизму та національної гідності приділяється велика увага у КЗ «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів». Напередодні Дня Захисника України для старшокласників закладу була організована екскурсія до Кімнати бойової слави 3-го окремо ... Читати далі »

Категория: Новини |


День українського козацтва святкували у Покровській школі

14 жовтня українці святкують одразу три свята. Перше – Свято Покрови Божої Матері, друге – День Українського козацтва, третє свято, дуже молоде – День захисника України. Усі ці свята тісно взаємопов’язані й виникали послідовно. Зі святом Покрови співпадає святкування Дня Українського козацтва. З дав ... Читати далі »

Категория: Новини |


Спортивна естафета до Дня Захисника України

Спортивну естафету до Дня Захисника України проведено в Клинцівській ЗШ І-ІІ ступенів — філії комунального закладу «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів». В змаганнях брали участь три команди : «Чайка», «Козаки» та «Орли». Здобувачі освіти змагалися в таких конкурсах: & ... Читати далі »

Категория: Новини |


Участь в туристсько-спортивному зльоті

В с. Войнівка Олександрійського району (на базі дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Дружба») відбувся туристсько-спортивний зліт серед працівників освіти Кіровоградської області. Відповідно до Програми зльоту відбулися змагання зі спортивного орієнтування, проходження дистанцій «Крос-похід», «Командна смуга пер ... Читати далі »

Категория: Новини |


Відбулися районні змагання серед юнаків допризовного віку

03 жовтня 2018 року на спортивній базі Високобайрацького НВК відбулися районні змагання серед допризовної молоді закладів загальної середньої освіти Кіровоградського району. В програму змагань входили змагання з кульової стрільби, підтягування на перекладені, метання гранати, бігу на 100 м. і кросу ... Читати далі »

Категория: Новини |


Все починається з добра

В рамках заходів, присвячених 100-річчю з Дня народження В.Сухомлинського, в Могутненському НВК проведено бесіду з першокласниками «Все починається з добра». Під час бесіди діти ознайомились з оповіданнями та казками Василя Олександровича. Здобувачі освіти ще раз переконались, що такі поняття як милосердя, чуйність, доброта, співчуття ... Читати далі »

Категория: Новини |


Організаторам виховного процесу ЗЗСО Кіровоградського району до використання в роботі

У рамках відзначення Всесвітнього дня тварин 4 жовтня 2018 року планується проведення у закладах освіти «Всеукраїнського уроку доброти «Гуманне та відповідальне ставлення до тварин» (лист Департаменту загальної середньої та дошкільної освіти МОН України від 24.09.2018 № 2. ... Читати далі »

Категория: Новини |


Вітаємо з нагородою!!!

03 жовтня 2018 року в ході обласних урочистостей з нагоди Дня працівників освіти та 100-річчя з дня народження В.О. Сухомлинського Грамотою управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації була нагороджена вчитель математики та інформатики КЗ «Бережинської ЗШ І-ІІІ ступенів» Ентова Наталія Вол ... Читати далі »

Категория: Новини |


Участь в урочистостях

03 жовтня 2018 року делегація Кіровоградського району взяла участь в обласних урочистостях з нагоди Дня працівників освіти та 100-річчя з дня народження Василя Олександровича Сухомлинського: відкритті меморіальної дошки видатному українському педагогу В.О. Сухомлинському на фасаді комунального закладу «Кіровоградський обласний інс ... Читати далі »

Категория: Новини |


Прометей своєї України

У Созонівському НВК 28 вересня в рамках тижня, присвяченого 100-річчю від дня народження великого педагога В.Сухомлинського, відбувся позакласний захід «Він – Прометей своєї України, він в педагогіці – пролог, весна!». Активну участь у ньому взяли діти та класні керівники 5-11 класів. Здобувачі освіти ознайомились з життям і творчістю ... Читати далі »

Категория: Новини |


Екскурсія на виставку AgroExpo-2018

27 вересня 2018 року для учнів Гаївської ЗШ І-ІІ ступенів було організовано екскурсію на Міжнародну агропромислову виставку AgroExpo у м. Кропивницькому. Учні ознайомились з останніми інноваціями та досягненнями світового та вітчизняного машинобудування для аграрного сектору, оглянули різноманітну техніку, обладнання для р ... Читати далі »

Категория: Новини |


«Творчість В.О.Сухомлинського та Нова українська школа»

Василь Олександрович Сухомлинський - учитель з великої літери, один із видатних педагогів не лише в Україні, а й у всьому світі. На засіданні «круглого столу» педагогічні працівники КЗ «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів» розглянули систему роботи Нової української школи, яка тісно пов'язана з ідеями, які пр ... Читати далі »

Категория: Новини |


«Повага – ниточка, що з’єднує покоління»

Щороку 1 жовтня весь світ відзначає Міжнародний день людей похилого віку - свято, яке покликане звернути увагу всього людства на потреби старшого покоління. Для здобувачів освіти 5 класу КЗ «Миколаївське НВО» було проведено урок милосердя на тему «Повага – ниточка, що з’єднує покоління». Саме сім’я - початок життєвої с ... Читати далі »

Категория: Новини |


Роботу над проектом "Школа моєї мрії" розпочато!!!

27 вересня 2018 року у ДЮЦ м. Кропивницького відбулось засідання настановної Ради євроклубів Кіровоградщини. Розглядались питання планування роботи ради на рік та участь вихованців у заходах. Члени євроклубу «Євро-діти» Грузьківського НВК під час засідання захистили проект «Школа ... Читати далі »

Категория: Новини |


«Листи до сина» В. О. Сухомлинського

28 вересня виповнюється 100 років з дня народження відомого українського педагога, вченого, патріота В. О. Сухомлинського. Прожив Василь Олександрович дуже мало –всього 52 роки, а встиг зробити багато: написав 48 книжок, 500 статей,1500 казок та оповідань для дітей. Сьогодні вихованці 8 класу познайомились з епістолярним ... Читати далі »

Категория: Новини |


Штрихи до портрета Василя Сухомлинського

До 100-річчя від дня народження великого педагога заступник директора з навчально-виховної роботи В.Чебановська провела для педагогів закладу методичну світлицю «Штрихи до портрета Василя Сухомлинського». Вчителі обговорили питання про школу радості, краси та здоров’я, зокрема впровадження ідей великого педагога в кон ... Читати далі »

Категория: Новини |


Людина починається з добра

24 вересня 2018 року у 2 класі КЗ "Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів" відбулася година спілкування "Людина починається з добра", присвячена 100-річчю від дня народження видатного педагога Василя Олександровича Сухомлинського. В ході години спілкування другокласники ознайомилися з відомостями про життя і творчість великого педагога, пер ... Читати далі »

Категория: Новини |

Відділ інформує
Форма входу
Пошук
Категорії розділу
Новини
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Корисні посилання
glorikum © 2024
Хостинг від uCoz