П`ятниця, 19.04.2024, 03:24
ВІДДІЛ ОСВІТИ КРОПИВНИЦЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту
Останні матеріали
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (5) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (4) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (6) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (3) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (2) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (1) 
[28.01.2020]
Наказ начальника відділу освіти Кропивницької РДА від 16.01.2020 року № 12-аг "Про затвердження бюджетних програм на 2020 рік" 
[13.01.2020]
Положення про відділ освіти Кропивницької районної державної адміністрації Кіровоградської області 
Статті
[29.11.2017]
Графік ЗНО-2018
[25.10.2013]
Виховуємо вдячних та турботливих нащадків
[23.09.2013]
Освітні округи
[23.09.2013]
Про роботу освітніх округів Кіровоградського району
[23.09.2013]
Про роботу опорних навчальних закладів району
[20.09.2013]
Порядок проходження медогляду учнями ЗОШ
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 3 4 5 6 ... 32 33 »

Триває проект «World without Boarders»

Протягом останніх тижнів у Івано-Благодатненському НВК продовжується робота над проектом «World without Boarders». Групи працюють відповідно до затвердженого плану. Діти разом з волонтеркою з Індонезії Юаніссою обговорили важливість навичок публічних виступів, дізналися більше про давньогрецьких ораторів та спробували в ... Читати далі »

Категория: Новини |


Відлуння афганських гір

15 лютого 2019 року минуло 30 років з дня виведення військ колишнього СРСР з Афганістану. Афганська війна до цього часу біллю відгукується в серцях тих, хто пройшов її дорогами, хто втратив своїх бойових друзів, синів чи батьків. Учасники рою «Характерники» КЗ «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів» підготували просвітницьку годину, присвячену ... Читати далі »

Категория: Новини |


ВІТАЄМО!!!

Відділ освіти, молоді та спорту Кіровоградської районної державної адміністрації вітає ученицю 10 класу Созонівського НВК Бублик Анастасію із зайнятим почесним ІІІ місцем на обласному етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт (секція "Англійська мова") учнів-слухачів МАНУМ.

Категория: Новини |


Підведено підсумки проведення І етапу VIII обласного Конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей»

З метою привернення уваги суспільства, зокрема дітей і молоді, до питань охорони праці у січні 2019 року серед здобувачів освіти Кропивницького району проведено перший (районний) етап VIII обласного Конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» ... Читати далі »

Категория: Новини |


"Тримайтесь, браття!"

В КЗ "Миколаївське НВО" здобувачі освіти та працівники закладу організували флешмоб "Тримайтесь, браття!" на підтримку військовополонених моряків-земляків Артеменка Андрія Анатолійовича та Мокряка Романа Миколайовича. Діти виготовили кораблики з паперу та конструктора Lego. Учасники акції висловили сподіван ... Читати далі »

Категория: Новини |


«Нескорені. Підтримуємо тих, хто в полоні»

08 лютого 2019 року в Грузьківському НВК було проведено патріотичну акцію «Нескорені. Підтримуємо тих, хто в полоні» на підтримку військовополонених моряків, що наразі перебувають у полоні на території Росії. Діти переглянули відеосюжет про незаконне захоплення українських кораблів у Керченській протоці та дізнались ... Читати далі »

Категория: Новини |


У рамках реалізації проекту «Стань студентом на один день» здобувачі освіти КЗ «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів» відвідали економіко-технологічний інститут імені Роберта Ельворті. Вони дізналися, які професії можна здобути в даному навчальному закладі. Дев’ятикласники були приємно вражені сучасними аудиторіями, оснащеними на найвищому рівні. Учні побували бе ... Читати далі »

Категория: Новини |


День безпечного Інтернету

Для сучасних дітей та підлітків мережа Інтернет — це не просто віртуальна реальність, а повноцінна частина їхнього життя, де вони навчаються, спілкуються, вибудовують відносини та відчувають себе частиною спільноти. Проте саме Інтернет все частіше стає джерелом сучасної небезпеки для дітей, наслідки якої не обмежуються втратою грошей ... Читати далі »

Категория: Новини |


Вітаємо з перемогою!

02 лютого 2019 року переможниця ІІІ (обласного) етапу ІХ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, учениця 8 класу Созонівського НВК Івченко Єлізавєта і вчитель української мови та літератури Боярко В.В., яка її підготувала, взяли участь у церемонії нагородження, що відбулася у кому ... Читати далі »

Категория: Новини |


Пам’яті першого космонавта незалежної України присвячується

31 січня 2019 року КЗ «Могутненський НВК» класний керівник Баришева А.М. провела для учнів 11 класу годину спілкування на тему «Перший космонавт незалежної України», присвячену річниці світлої пам’яті Леоніда Костянтиновича Каденюка – першого космонавта незалежної України, Героя України. Здобувачі ос ... Читати далі »



Готуємось до якісної організації ЗНО-2019!

31 січня 2019 року на базі інформаційно-ресурсного методичного центру відділу освіти, молоді та спорту Кіровоградської райдержадміністрації відбулась нарада-інструктаж відповідальних за формування комплектів документів випускників старшої школи для участі в ЗНО-2019.

Категория: Новини |


ВІТАЄМО!!!

Відділ освіти, молоді та спорту Кіровоградської районної державної адміністрації вітає вчителя Созонівського НВК Лілію Клименко з зайнятим почесним ІV місцем в заключному обласному турі Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року-2019» у номінації «Географія». Бажаємо успіхів і творчого натхнення в подальшій роботі!!!

Категория: Новини |


ВІТАЄМО!!!

Відділ освіти, молоді та спорту Кіровоградської районної державної адміністрації вітає вчителя КЗ «Миколаївське НВО» Олену Астанову з зайнятим почесним ІІ місцем в заключному обласному турі Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року» у номінації «Вчитель інклюзивного класу». Бажаємо наснаги в подальшій роботі!!! ... Читати далі »

Категория: Новини |


Проведено нараду директорів закладів освіти Кропивницького району

29 січня 2019 року на базі інформаційно-ресурсного методичного центру відділу освіти, молоді та спорту Кіровоградської районної державної адміністрації було проведено нараду директорів закладів освіти Кропивницького району з наступним порядком денним: 1. «Про підсумки проведення І (районного) ... Читати далі »

Категория: Новини |


Перший космонавт України

Леонід Костянтинович Каденюк (28 січня 1951 р.- 31 січня 2018 р.) - перший і єдиний космонавт незалежної України. Нагороджений відзнакою Президента України «Герой України» з врученням ордена «Золота Зірка», нагороджений орденом «За мужність» I ступеня та орденом «За заслуги» III ступеня. Перший космонавт, який увімкнув гімн України ... Читати далі »

Категория: Новини |


Пам'ятаймо про Крути!!!

29 січня – День пам’яті Героїв Крут. Світлу пам'ять загиблих молодих українських патріотів вшановують по всій Україні. Так сьогодні, 29 січня 2019 року, у Вільненській школібуло проведено захід, присвячений пам’яті Героїв Крут - «Герої України». Учні переглянули відеофільм «Бій під Крутами» та стали учасниками активного діалогу з дан ... Читати далі »

Категория: Новини |


«Голокост – лихо століття»

Це Голокост – всього одне лиш слово, Та його сенс – пекучий болі жар, Вбивали всіх!.. старого і малого, Мало хто життя порятував З метою ознайомлення здобувачів освіти з трагічними сторінками історії – Голокостом, що призвело до умисного винищення практично однієї третини євреїв, а також незліченної кількості представників інших на ... Читати далі »

Категория: Новини |


«Пишаємось тим, що ми - українці!»

День Соборності України учні Клинцівської ЗШ І-ІІ ступенів - філії КЗ «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів» розпочали лінійкою «Пишаємось тим, що ми - українці!». Учні з 1 по 9 клас взяли участь в флешмобі «Ланцюг єдності». Взявшись за руки, діти створили єдиний ланцюг, тим самим підтримали історичну естафету поборників незалежної ... Читати далі »

Категория: Новини |


Відзначення Дня Соборності України

З метою формування національної свідомості школярів, виховання в них почуття патріотизму та з нагоди відзначення 100-річчя Соборності України в КЗ «Могутненський НВК» було організовано проведення низки виховних заходів¸ а саме: єдина виховна година: «Україна – держава соборна, одна на всіх, як оберіг»; конкурс малюнків «Я л ... Читати далі »

Категория: Новини |


Україна була, є і буде!!!

День 22 січня 1919 року ввійшов до національного календаря, як велике державне свято – День Соборності України, яке відзначається щороку в день проголошення Акту возз’єднання. Саме тоді на площі перед Софією Київською було урочисто проголошено Злуку Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки. Напередод ... Читати далі »

Категория: Новини |


З ДНЕМ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ!

Любіть Україну, як сонце, любіть, як вітер, і трави, і води, в годину щасливу і в радості мить, любіть у годину негоди!.. Любіть Україну у сні й наяву, вишневу свою Україну, красу її, вічно живу і нову, і мову її солов’їну. Між братніх народів, мов садом рясним, сіяє вона над віками… Любіть Україну всім серцем своїм і всіми своїми ... Читати далі »

Категория: Новини |


Україна – соборна держава

До Дня Соборності України в Покровській ЗШ І-ІІ ст. – філії КЗ «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів» було проведено виховний захід на тему: «Україна – соборна держава». Мета заходу - виховання в учнів любові до Батьківщини, українського народу, державної мови, уміння берегти і зміцнювати рідну державу, ніколи не забувати про сумний досві ... Читати далі »

Категория: Новини |


Проведено інструкторсько-методичні заняття з вчителями предмету «Захист Вітчизни» ЗЗСО Кропивницького району

16 січня 2019 року було проведено інструкторсько-методичні заняття з вчителями предмету «Захист Вітчизни» закладів загальної середньої освіти Кропивницького району за участю представників Кропивницького районного військового комісаріату та представник ... Читати далі »

Категория: Новини |


Вітаємо з Різдвом Христовим!
Категория: Новини |


Вихованці закладів освіти Кропивницького району взяли участь в обласному новорічному святі

На виконання розпоряджень голови Кіровоградської обласної державної адміністрації від 14 грудня 2018 року № 1028-р «Про проведення новорічних і різдвяних свят для дітей та молоді області протягом грудня 2018 року – січня 2019 року», голови Кіровоградської районної держа ... Читати далі »

Категория: Новини |


ВІТАЄМО З НОВИМ РОКОМ!

З Новим роком, з оновленим щастям! Хай минають гріхи і напасті. Рік Новий хай дарує прибуток. Хай пощезнуть невдачі і смуток. Хай успішними будуть всі справи, І хай мирною буде держава. Також успіхів, сил, довголіття Не на рік, а на цілі століття! 

Категория: Новини |


Новорічне свято у Вільненській школі

Новорічні свята - чарівні. У переддень Нового року, 28 грудня 2018 року, для учнів 1-11 класів в стінах Вільненської ЗШ І-ІІІ ступенів відбулося свято «Новорічна казка» (для учнів 1-4 класів) та «Новорічний переполох» (для учнів 5-11 класів). Всі стали учасниками святкової програми з новорічними сюжетами, інсценізаціями, ... Читати далі »

Категория: Новини |


День Святого Миколая в КЗ "Могутненський НВК"

В ніч з 18 на 19 грудня Святий Миколай спускається із небес, щоб нагородити малюків за їх добрі вчинки. Найбільш щиро, з великим захопленням і радістю сприймають це свято діти, бо Святого Миколая завжди вважали покровителем і заступником дітей. Тож саме вони найбільше чекають на це свято. Адже малеч ... Читати далі »

Категория: Новини |

Кір - це висококонтагіозне (надзвичайно заразне) гостре вірусне захворювання. В основному кіром хворіють не щеплені діти, що відвідують дитячі заклади. Підлітки й доросл, що раніше не хворіли кіром, та не отримали вакцину проти нього, також залишаються надзвичайно сприйнятливими до цієї інфекції. Як відбувається зараження кором? Джерелом інфекції є ... Читати далі »

Категория: Новини |


Проведено семінар-практикум для керівників закладів дошкільної освіти Кропивницького району

21 грудня керівники закладів дошкільної освіти Кропивницького району провели семінар-практикум на базі Миколаївського ДНЗ "Ромашка" (директор Грачова О.В.) та Олено-Косогорівської філії КЗ "Миколаївське НВО" (завідувач Ковальчук О.Ю.) на тему "Соціально-педагогічне зн ... Читати далі »

Категория: Новини |


Свято Миколая у Вільненській школі

Казкові події відбулися 19 грудня 2018 року у стінах Вільненської школи - до дітей завітав покровитель всіх дітей Святий Чудотворець Миколай. Миколай разом з ангелами, чортиками завітав до кожного класу і привітав діток зі святом, приніс з собою «Кошик гарного настрою» з солодощами та святковими побажаннями. Цікаву постан ... Читати далі »

Категория: Новини |


У КЗ «Бережинська ЗШ» відбулося свято «Вогнище родинне»

Є люди з добрим серцем і відкритою душею, які готові, як і Святий Миколай, допомагати тим, хто потребує підтримки, ласки, тепла. 19 грудня, у День Святого Миколая, у КЗ «Бережинська ЗШ» відбулося свято «Вогнище родинне», на якому побували голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергій Куз ... Читати далі »

Категория: Новини |


До Гаївської світлиці завітали вечорниці!

Добрий вечір вашій хаті! Уклін господині! Такими словами розпочався в Гаївській школі давній український обряд – вечорниці. Педагог-організатор закладу освіти Тарануха А.С. разом з учнями підготували й провели веселе та колоритне українське свято під назвою Андріївські вечорниці. Хлопці і дівчата жартували, грали в і ... Читати далі »

Категория: Новини |


Андріївські вечорниці у Грузьківському НВК

13 грудня у Грузьківському НВК було проведено українські вечорниці «Завітаймо до добрих людей». Захід поєднав у собі історію, культуру, звичаї, обряди, танці та пісні українського народу. Діти дізнались про те, що взимку, коли завершувалися польові роботи, частішали дівочі та парубочі гуляння, розпочиналась пора ве ... Читати далі »

Категория: Новини |


В КЗ «Миколаївське НВО» вшанували пам'ять учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

14 грудня 2018 року в КЗ "Миколаївське НВО" було проведено заходи, присвячені вшануванню пам’яті учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС: перегляд відеофільму "Битва за Чорнобиль"; виховні години, бесіди, конференції на тему: "Пам'ята́й Ч ... Читати далі »

Категория: Новини |


Комунальний заклад «Миколаївське НВО» став учасником встановлення рекорду «Наймасовіший урок добра в закладах освіти, проведений впродовж дня»

У рамках відзначення Всесвітнього дня тварин 4 жовтня 2018 року в КЗ «Миколаївське НВО» був проведений «Всеукраїнський урок доброти «Гуманне та відповідальне ставлення до ... Читати далі »

Категория: Новини |


Районний етап захисту робіт учнів-членів МАНУМ проведено!

11 грудня 2018 року на базі Созонівського НВК Кіровоградської РДА було проведено І (районний) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України. Перемогу у конкурсі здобуло троє учнів: Босенко Яна, Табунець Юлія (КЗ "Бережинська ЗШ І-ІІІ ступені ... Читати далі »

Категория: Новини |


Участь в обласній профорієнтаційній акції «Спробуй професію»

6 грудня 2018 року здобувачі освіти 9-10 класів Аджамської ЗШ І-ІІІ ступенів і КЗ ''Миколаївське НВО'' відвідали міськрайонний центр зайнятості, де зустрілися з студентами й викладачами професійно-технічних закладів освіти міста Кропивницький і ознайомилися з різними професіями. Учні спробували се ... Читати далі »

Категория: Новини |


Зростаємо мужніми

День Збройних сил України здобувачі освіти Клинцівської ЗШ І-ІІ ступенів — філії комунального закладу «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів» відзначили конкурсною програмою «Зростаємо мужніми». Розпочали програму хвилиною мовчання, вшанувавши пам'ять всіх воїнів, які захищали цілісність нашої держави. Змагалися між собою команди «Клинцівська сотня» ... Читати далі »

Категория: Новини |


Проведено виборчу сесію районного парламенту дітей

07 грудня 2018 року на базі районного будинку культури відбулася чергова сесія районного парламенту дітей та вибори голови районного парламенту дітей. На сесію прибули 24 депутати із 11 закладів загальної середньої освіти Кропивницького району. Відкрила засідання начальник відділу освіти, молоді та спорту Кі ... Читати далі »

Категория: Новини |


Екскурсія до музею АТО

6 грудня 2018 року учні Вільненської школи відвідали музей 3-го полку військ спеціального призначення імені князя Святослава Хороброго у м. Кропивницькому. Екскурсія була дуже емоційна. Здобувачам освіти цікаво було побачити зброю, одяг, особисті речі військових, здійснити віртуальний срибок з парашутом та згадати героїв-земляків. Ця ... Читати далі »

Категория: Новини |


Дякуємо захисникам!

З нагоди відзначення Дня Збройних Сил України учні й вихованці закладів освіти Кропивницького району взяли участь у інформаційній акції «Дякую захисникам!», яка проводилася в області з метою популяризації військової служби у ЗСУ, профорієнтації та національно-патріотичного виховання дітей і учнівської молоді. 6 грудня 2018 рок ... Читати далі »

Категория: Новини |


Учні ЗЗСО Кропивницького району взяли участь у інформаційно-просвітницькому заході з профорієнтаційної роботи

На виконання спільного наказу начальника Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області, начальника управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації, директора департаменту культури, тур ... Читати далі »

Категория: Новини |


Відкритий дитячий спортивний турнір на Кубок імені Анатолія Бузуляка

29 листопада виповнилося б 32 роки нашому земляку Анатолію Бузуляку. Але не судилось. Йому не судилось святкувати свій день народження, він не встиг одружитися, не встиг приголубити до себе діток, не встиг сказати мамі всі теплі слова, які були у його серці, не встиг…. Багато чого не встиг ... Читати далі »

Категория: Новини |


Герої не вмирають, вони вічно житимуть у серцях кожного із нас.

29 листопада високобайрацькі 9-ти та 11-тикласники вшанували пам’ять Анатолія Бузуляка, колишнього учня, земляка, героя, який загинув 29 липня 2014 року під містом Сніжне Донецької області, визволяючи населені пункти Донецької та Луганської областей від терористів та російських найманців, за те ... Читати далі »



ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ КОНКУРСУ «ВЧИТЕЛЬ РОКУ-2019»!

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ КОНКУРСУ «ВЧИТЕЛЬ РОКУ-2019»! З 19 по 23 листопада 2018 року у Кропивницькому районі відбувся районний етап всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2019». Цього року педагоги демонстрували свій професіоналізм у двох номінаціях: «Основи здоров’я» та «Географія». Учасники конкурсу змагалися у 4 ... Читати далі »

Категория: Новини |


Делегація від Кропивницького району взяла участь у засіданні «круглого столу» з Віктором Громовим

27 листопада 2018 року керівники закладів дошкільної освіти Кіровоградського району взяли участь у засіданні «круглого столу» «Практики, які працюють» ціннісноорієнтованого довкілля Німеччини та реалії вітчизняної дошкільної освіти, яке відбулося за ініціативи ... Читати далі »

Категория: Новини |


«Полум’я скорботи»

24 листопада 2018 року в Аджамській школі відбулися заходи щодо вшанування пам`яті жертв голодомору 1932-1933 рр. на території України. Мета заходів: вшанувати світлу пам’ять безвинно замучених голодом людей, виховувати в учнів особистісні риси громадянина України, патріотизм; розвивати у дітей траурний етикет, дотримання традицій вшануван ... Читати далі »

Категория: Новини |


У Грузьківському НВК проведено урок пам’яті «Голодомор 1932-1933 років в Україні»

Пам’яті мільйонів українських селян, які загинули від голоду, заподіяного сталінським режимом, пам’яті українських сіл і хуторів, які зникли з лиця землі після трагедії XX століття, присвячений урок пам’яті «Голодомор 1932-1933 років в Україні», проведений 23 листопада 2018 рок ... Читати далі »

Категория: Новини |


Ми пам’ятаємо! Ми сильні!

З метою донесення до здобувачів освіти історичної правди, а також вшанування пам’яті жертв замордованих великим Голодом 1932 - 1933 років в Покровській загальноосвітній школі І - ІІ ступенів - філії КЗ "Бережинська загальноосвітня школа І - ІІІ ступенів" 23 листопада 2018 року було проведено виховний захід для учнів 7-8 класів (кла ... Читати далі »

Категория: Новини |

Відділ інформує
Форма входу
Пошук
Категорії розділу
Новини
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Корисні посилання
glorikum © 2024
Хостинг від uCoz