П`ятниця, 29.03.2024, 09:52
ВІДДІЛ ОСВІТИ КРОПИВНИЦЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту
Останні матеріали
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (5) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (4) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (6) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (3) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (2) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (1) 
[28.01.2020]
Наказ начальника відділу освіти Кропивницької РДА від 16.01.2020 року № 12-аг "Про затвердження бюджетних програм на 2020 рік" 
[13.01.2020]
Положення про відділ освіти Кропивницької районної державної адміністрації Кіровоградської області 
Статті
[29.11.2017]
Графік ЗНО-2018
[25.10.2013]
Виховуємо вдячних та турботливих нащадків
[23.09.2013]
Освітні округи
[23.09.2013]
Про роботу освітніх округів Кіровоградського району
[23.09.2013]
Про роботу опорних навчальних закладів району
[20.09.2013]
Порядок проходження медогляду учнями ЗОШ
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 23 24 25 26 27 ... 32 33 »

У Могутненському НВК вітали жінок з 8 березня

До Міжнародного жіночого дня 8 березня у Могутненському НВК класні керівники та класоводи провели відкриті виховні години, на які були запрошені матусі і бабусі учнів. Школярі привітали своїх найрідніших людей з святом та висловили їм побажання здоров’я і щастя. ... Читати далі »

Категория: Новини |


Воїни АТО – наша гордість і сила

02 березня 2016 року в Оленокосогорівському НВК було проведено виховний захід, на якому були присутні воїни АТО Гурчак Леонід Олександрович та Димаренко Ігор Миколайович, родичі бійців, що перебувають у зоні бойових дій на сході України. Запрошені воїни почули слова подяки і ... Читати далі »

Категория: Новини |


Зі святом 8 Березня!

В цей день весняний, В цей день святковий Бажаємо щиро, бажаємо радо Безхмарного неба, сонця в душі, Здоров'я міцного, ніжного слова, Натхнення, кохання й краси! Відділ освіти, молоді та спорту Кіровоградської райдержадміністрації

Категория: Новини |


Зустріч з воїном АТО у Катеринівській ЗШ І – ІІІ ступенів

27 лютого 2016 року у Катеринівській ЗШ І-ІІІ ступенів класним керівником 6 класу Лось Н. В. було проведено виховний захід «Вони нас захищають!..», на який був запрошений воїн АТО - Лось Сергій Миколайович, який приїхав у відпустку. Учні 6 класу мали змогу п ... Читати далі »

Категория: Новини |


Зустріч з очільником Молодіжного відділу Кіровоградської єпархії Протоієреєм Діонісієм Буренком учнів Назарівського НВК

В рамках тижня безпеки життєдіяльності на тему: «Здоров'я мати – вік біди не знати!» 26 лютого 2016 року в Назарівському НВК відбулася зустріч з очільником Молодіжного відді ... Читати далі »

Категория: Новини |


Нещодавно в Калинівській ЗШ І-ІІІ ступенів був проведений виховний захід «Мова – душа народу», присвячений Дню рідної мови.

Захід був направлений на сприяння усвідомленню значення рідної мови, виховання прагнення передати нащадкам наш скарб – рідну мову. При підготовці до свята навчальний кабінет був прикрашени ... Читати далі »

Категория: Новини |


Нарада ЗДНВР

25 лютого 2016 року на базі ІРМЦ відбулася нарада для заступників директорів з навчально-виховної роботи. Були розглянуті питання:

... Читати далі »

Категория: Новини |


25 лютого 2016 року у загальноосвітніх навчальних закладах Кіровоградського району було відзначено 145-річчя з дня народження великої української поетеси Лесі Українки організацією та проведенням таких заходів:

Урочисті лінійки «Леся Українка – берегиня українського народу»; Година поезії &laqu ... Читати далі »

Категория: Новини |


Учні Назарівського НВК вшанували пам'ять загиблих воїнів АТО

З метою вшанування українських воїнів - учасників антитерористичної операції на Сході України, виховання дітей та молоді в дусі поваги до Українського Війська та правоохоронних органів, відповідального ставлення громадян до обов’язку Захисника Вітчизни, ви ... Читати далі »

Категория: Новини |


Відзначення 145-ї річниці з дня народження Лесі Українки у Великосеверинівській ЗШ І-ІІІ ст.

За вікном ще зима, але природа вже дихає весною. На вербі з’явились ніжні пухнасті котики, на лісових галявинах розквітають перші підсніжники

... Читати далі »

Категория: Новини |


Інструктивно-методична нарада ЗДВР

24 лютого 2016 року о 09.00 на базі Первозванівської ЗШ І-ІІІ ступенів відбулася нарада заступників директорів шкіл з виховної роботи з наступним порядком денним:

... Читати далі »

Категория: Новини |


 

Відбулося засідання районного координаційного центру національно-патріотичного виховання дітей та молоді

23 лютого 2016 року у сесійній залі Кіровоградської районної державної адміністрації відбулося засідання районного координаційного центру національно-патріотичного вихов ... Читати далі »

Категория: Новини |


Відбулося засідання колегії відділу освіти, молоді та спорту КРДА

23 лютого 2016 року відбулося засідання колегії відділу освіти, молоді та спорту Кіровоградської районної державної адміністрації, на якому було розглянуто наступні питання: 1. «Про виконання рішень колегії відділу освіти районної державної ад ... Читати далі »

Категория: Новини |


У Вільненській ЗШ вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні

20 лютого 2016 року у Вільненській ЗШ І-ІІІ ст. було проведено лінійку-реквієм, присвячену вшануванню подвигу учасників Революції Гідності, загиблим учасникам антитерористичної операції на Сході України, пам’яті Героїв Небесної Сотні.

... Читати далі »

Категория: Новини |


21 лютого в усьому світі відзначають День рідної мови. Міжнаро́дний день рі́дної мо́ви — день відзначають щороку 21 лютого, починаючи з 2000 року. Про «підтримку мовного та культурного різноманіття та багатомовності» було оголошено на ХХХ сесії Генеральної конференції ЮНЕСКО, що проходила 26 жовтня — 17 листопада 1999 року в Парижі.

... Читати далі »

Категория: Новини |


13 лютого 2016 року на базі комунального закладу «Навчально-виховне об’єднання «Спеціалізований загальноосвітній навчальний заклад І ступеня «Гармонія» – гімназія імені Тараса Шевченка – центр позашкільного виховання «Контакт» Кіровоградської міської ради Кіровоградської області» проведено нагородження переможців обласного та ІV етап Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

... Читати далі »

Категория: Новини |


В Іванівському НВК вшанували пам'ять героїв-афганців

15 лютого 2016 року в Іванівському НВК було проведено урочисту лінійку, присвячену Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 27-ій річниці виведення військ колишнього СРСР з Демократичної Республіки Афганістан.

... Читати далі »

Категория: Новини |


«Афганська війна – не наша вина»

15 лютого 2016 року виповнюється 27 років з дня виведення військ колишнього СРСР з Демократичної Республіки Афганістан.

... Читати далі »

Категория: Новини |


Щиро вітаємо Курлову Оксану Михайлівну, вчителя Первозванівської ЗШ І-ІІІ ступенів з перемогою в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року - 2016» в номінації «Математика»!

Залишилися позаду конкурсні уроки, проекти, хвилювання. Сьогоднішні успіхи – це Ваша напруж ... Читати далі »

Категория: Новини |


Підготовка проекту плану роботи районного координаційного центру національно-патріотичного виховання дітей та молоді

09 лютого 2016 року у відділі освіти, молоді та спорту Кіровоградської районної державної адміністрації відбулося засідання робочої групи з підготовки проекту плану роботи районного координац ... Читати далі »

Категория: Новини |


Педагогічна практика

01.02.2016 року для слухачів курсів підвищення кваліфікації завідувачів (директорів), методистів методичних кабінетів (центрів) відділів, управлінь освіти райдержадміністрацій, міських рад на базі КЗ КОІППО імені Василя Сухомлинського була проведена педагогічна практика з проблеми ««Удосконалення професійної компетентності педагогічних працівників в умовах функціонування інформаційного простору регіону».

... Читати далі »

Категория: Новини |


ХОЛОКОСТ: ЗАБУТТЮ НЕ ПІДЛЯГАЄ!!!
Категория: Новини |


З Днем Соборності України!

В день Соборності та Злуки, з заходу на схід, всі візьмемося за руки, бо один ми рід! Нащо нам ворогувати? І що нам ділить? Україна - наша мати, тож давайте жить як ведеться між братами, як одна сім’я, щоб не хиріти роками! Тож і ти, і я згоді підемо назустріч - і  ... Читати далі »

Категория: Новини |


Районний координаційний центр національно-патріотичного виховання дітей та молоді

На виконання розпорядження голови Кіровоградської районної державної адміністрації Кіровоградської області від 08.12.2015 року № 428-р розпочав роботу районний координаційний центр національно-патріотичного виховання дітей та ... Читати далі »

Категория: Новини |


Святкування Нового року за старим стилем

Напередодні Старого Нового року український народ відзначає Маланку або Щедрий вечір. В Оленокосогорівському НВК не відійшли від традицій. Педагогічний та батьківський колективи на чолі з директором Ковальчук Оксаною Юріївною завітали з чудовим виступом та привітанням ... Читати далі »

Категория: Новини |


Новорічне свято для учнів Кіровоградського району

30 грудня 2015 року на новорічну ялинку до Кіровоградської обласної філармонії з’їхались учні з усіх шкіл Кіровоградського району, щоб переглянути яскраву виставу за участю талановитих творчих колективів, а ще поділитись радістю, гарним настроєм, отримати поз ... Читати далі »

Категория: Новини |


З Новим 2016 роком та Різдвом Христовим!
Категория: Новини |


Засідання колегії, ПДС керівників ЗНЗ, ПДС завідувачів ДНЗ

28 грудня 2015 року на базі Степового НВК (директор Тимошенко Н.П.) відбулося спільне засідання колегії відділу освіти, молоді та спорту, засідання ПДС керівників ЗНЗ, ПДС завідувачів ДНЗ.

... Читати далі »

Категория: Новини |


Засідання РМО заступників директорів шкіл з виховної роботи

16 грудня 2015 року на базі Покровської ЗШ І-ІІІ ступенів відбулося засідання районного методичного об'єднання заступників директорів шкіл з виховної роботи з проблеми: "Організація профілактичної роботи у навчальному закладі як основна складова в ... Читати далі »

Категория: Новини |


Любий отче Миколаю, Ти до нас прийди із раю!

Свято Миколая першим приходить до нас, як добра зимова казка, сповіщаючи про наближення Нового року та Різдва Христового. Воно дарує віру в здійснення найзаповітніших мрій, вселяє у наші душі почуття надії і любові, надихає на добрі справи і милосердя. Українці л ... Читати далі »

Категория: Новини |

Вітаємо переможців та лауреатів

І (районного) туру Всеукраїнського конкурсу

«Учитель року – 2016»!

... Читати далі »

Категория: Новини |


Районний координаційний центр національно-патріотичного виховання дітей та молоді

Відповідно до статей 6, 39, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», Указу Президента України від 13 жовтня 2015 року № 580 «Про стратегію національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2016-2020 роки», на виконання розпорядження голови обласної державної адміністрації від 19 листопада 2015 року № 455-р «Про обласний координаційний центр національно-п ... Читати далі »

Категория: Новини |


День збройних сил України

4 грудня 2015 року учні Аджамської школи подарували святковий концерт військовослужбовцям ВЧ А 1405.

... Читати далі »

Категория: Новини |


СНІД – чума ХХІ століття

1 грудня відзначається Всесвітній день боротьби зі СНІДом, який став одним з найбільш визнаних міжнародних днів здоров’я і важливою можливістю для підвищення рівня обізнаності про це захворювання та його профілактику.

... Читати далі »

Категория: Новини |

$IMAGE1-left$
Відбувся районний етап ХVІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

29 листопада 2015 року на базі Бережинської ЗШ-І-ІІІ ст. відбувся ІІ (районний) етап ХVІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. У конкурсі взяли участь 136 учнів 3-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів Кіровоградського району. Завдання, підготовлені методистом РМК Погрібною Н.В., відповідали типовим рекомендаціям Міністерства освіти і науки України, враховували зміст чинних програм для середніх загальноосвітніх навчальних закладів, вікові особливості учнів ... Читати далі »

Категория: Новини |


Проведення заходів до Дня пам’яті жертв голодоморів

27 листопада 2015 року в усіх загальноосвітніх начальних закладах Кіровоградського району, з метою гідного вшанування пам’яті жертв голодоморів 1921-1922, 1932-1933, 1946-1947 років було проведено єдиний урок «З присвятою замордованим голодом…». ... Читати далі »

Категория: Новини |


У Високих Байраках вшанували пам'ять загиблих від голоду

28 листопада 2015 року у Високих Байраках відбувся мітинг, присвячений Дню пам’яті жертв голодомору 1932-1933 років. У центрі села, біля пам’ятного знаку жертвам голодомору, зібралися учні, педагогічні працівники, громада села, щоб у с ... Читати далі »

Категория: Новини |


Семінар-практикум фахівців соціально-психологічної служби

26 листопада 2015 року на базі Созонівського НВК відбувся семінар-практикум практичних психологів та соціальних педагогів на тему: «Соціально-психологічний супровід дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах внаслідок військових дій на сход ... Читати далі »

Категория: Новини |


Семінар-практикум для вчителів іноземної мови

25 листопада 2015 року на базі Грузьківського НВК(директор Будулатій Л.М.) відбувся семінар-практикум для вчителів іноземної мови з теми «Розвиток усного мовлення учнів шляхом застосування інноваційних методик та інтерактивних технологій навчання на уроках англ ... Читати далі »

Категория: Новини |


Засідання РМО керівників ШМО класних керівників

18 листопада 2015 року на базі Іванівського НВК відбулося засідання РМО керівників ШМО класних керівників з проблеми: «Індивідуальний підхід до формування виховних ціннісних орієнтацій». В рамках семінару було проведено практичне заняття з елементами тренінгу «Індивідуальний підхід у формуванні лідерських якостей. Створення «ситуації успіху» (керівник РМО Сєрба Т.С.), ділова гра «Виховуємо людину» (ке ... Читати далі »



Зустріч з учасниками АТО у Калинівській ЗШ

З метою військово-патріотичного, національного виховання та формування в учнівської молоді патріотизму, загальнолюдських цінностей і моралі в Калинівській ЗШ І-ІІІ ступенів була організована зустріч школярів з воїнами – учасниками АТО Філіпіком Ігорем Сергійовичем ... Читати далі »

Категория: Новини |

                  Засідання районної Школи кадрового резерву

 13 листопада 2015 року на базі Степового НВК відбулося чергове засідання районної Школи кадрового резерву під керівництвом методиста РМК Грузіної Л.О. та директора Степового НВК Тимошенко Н.П. на тему «Вимоги до ведення ділової документації в загальноосвітньому навчальному закладі. Номенклатура справ адміністрації ЗНЗ району».

... Читати далі »

Категория: Новини |


Відбулося засідання РМО вчителів інфоматики

12 листопада 2015 р. на базіКатеринівської загальноосвітньої школи відбувся семінар-практикум вчителів інформатики району з проблеми: «Форми організації самостійної роботи учнів у процесі викладання інформатики».

... Читати далі »

Категория: Новини |


Обласний науково–практичний семінар вчителів географії та економіки

11 листопада 2015 року на базі Первозванівської ЗШ І-ІІІ ступенів проведено обласний науково–практичний семінар учителів географії та економіки та педагогічну практику слухачів курсів підвищення кваліфікації з проблеми «Методологічно–техн ... Читати далі »

Категория: Новини |


Засідання динамічної групи керівників ЗНЗ

10 листопада 2015 року відбулося засідання динамічної групи керівників ЗНЗ з проблеми «Освітній маркетинг як нова функція управління навчальним закладом» (керівники: Побережець О.С.,завідувач районного методичного кабінету; Шиманська І.М., директор Клин ... Читати далі »

Категория: Новини |


Про семінар-практикум для вчителів української мови та літератури

10 листопада 2015 року на базі Крупської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Кіровоградського району відбулося чергове засідання районного методичного об’єднання вчителів української мови та літератури загальноосвітніх навчальних закладів ... Читати далі »

Категория: Новини |


ХV Всеукраїнський радіодиктант національної єдності у ЗНЗ Кіровоградського району.

З метою пропагування грамотності, підтримки та розвитку державної мови як духовного потенціалу нації, виховання високої мовної культури 09 листопада 2015 року, у День української писемності та мови, Українським радіо було п ... Читати далі »

Категория: Новини |


І (шкільний) етап ХVІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

09 листопада 2015 року, у День української писемності та мови, у загальноосвітніх навчальних закладах Кіровоградського району проведено І (шкільний) етап ХVІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика для учнів 3-11 класів, переможці якого візьмуть участь у ІІ (районному) етапі Конкурсу, що відбудеться на базі Бережинської ЗШ І-ІІІ ступенів 29 листопада ... Читати далі »

Категория: Новини |


Вітаємо з Днем української писемності та мови!

Слово рідне! Шум дерев! Музика зір блакитнооких, Шовковий спів степів широких, Дніпра між них левиний рев. Неначе юна зоря світанкова,Ти лісами, степами ідеш. У країнська чарівна мово,Ти у серці народу живеш. Мелодійна моя, промениста,Як земля, твій багатий ... Читати далі »

Категория: Новини |

Відділ інформує
Форма входу
Пошук
Категорії розділу
Новини
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Корисні посилання
glorikum © 2024
Хостинг від uCoz