Середа, 24.04.2024, 12:53
ВІДДІЛ ОСВІТИ КРОПИВНИЦЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту
Останні матеріали
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (5) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (4) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (6) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (3) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (2) 
[28.01.2020]
Паспорт програми місцевого бюджету на 2020 рік (1) 
[28.01.2020]
Наказ начальника відділу освіти Кропивницької РДА від 16.01.2020 року № 12-аг "Про затвердження бюджетних програм на 2020 рік" 
[13.01.2020]
Положення про відділ освіти Кропивницької районної державної адміністрації Кіровоградської області 
Статті
[29.11.2017]
Графік ЗНО-2018
[25.10.2013]
Виховуємо вдячних та турботливих нащадків
[23.09.2013]
Освітні округи
[23.09.2013]
Про роботу освітніх округів Кіровоградського району
[23.09.2013]
Про роботу опорних навчальних закладів району
[20.09.2013]
Порядок проходження медогляду учнями ЗОШ
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 11 12 13 14 15 ... 32 33 »

Відбулися обласні спортивні змагання

16 вересня 2017 року в с. Оникієво Маловисківського району відбулися обласні змагання серед голів об’єднаних територіальних громад сіл і селищ, сільських, селищних голів і старост, депутатів сільських, селищних і районних рад, в яких взяли участь майже 150 учасників - представників 8 районів області: Благовіщенськог ... Читати далі »

Категория: Новини |


Тиждень безпеки життєдіяльності У Клинцівській школі

З 11.09.2017 по 15.09.2017 в Клинцівській ЗШ І-ІІ ступенів — філії комунального закладу «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів» проходив Тиждень безпеки життєдіяльності на тему: «Ми — за безпеку руху». Були проведені наступні заходи: загальношкільна лінійка, години спілкування «Ти і безпека на дорозі», тренінгові з ... Читати далі »

Категория: Новини |


Повторюємо Правила поводження на вулицях і дорогах

В Оситнязькій загальноосвітній школі І-ІІ ступенів – філії КЗ «Великосеверинівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» пройшов Тиждень знань безпеки життєдіяльності на тему: «Ми – за безпеку руху!». Підсумком Тижня стали театралізовані виступи учнів 1-9 класів. Школярі у ... Читати далі »

Категория: Новини |


Екскурсія в рамках тижня БЖД

В рамках Тижня безпеки життєдіяльності на тему «Ми – за безпеку руху!» та з метою профорієнтаційної роботи , учні 8-11 класів КЗ «Миколаївське НВО» побували на екскурсії в Кіровоградській філії КДОНКК УДП «Укрінтавтосервіс». Діти прослухали лекцію про правила дорожнього руху, ознайомились з автомобільним тренажерним комплексом та ... Читати далі »

Категория: Новини |


Тиждень знань безпеки життєдіяльності «Ми – за безпеку руху!» в КЗ «Первозванівське НВО»

З 11 по 15 вересня 2017 року в комунальному закладі «Первозванівське навчально-виховне об’єднання» проходив Тиждень знань безпеки життєдіяльності «Ми - за безпеку руху!». На загальношкільній стартовій лінійці учнів було ознайомлено з графіком Тижня, оголошено конкурс ма ... Читати далі »

Категория: Новини |


Ми - за безпеку руху!

Конкурсом агітаційного плакату «Будь обережним на дорозі» було завершено в комунальному закладі «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів Тиждень знань безпеки життєдіяльності «Ми – за безпеку руху». Учні 5 – 11 класів відповідально, творчо та креативно поставилися до створення та захисту плакатів, зумівши поєднати різноманітні техніки живопису та ... Читати далі »

Категория: Новини |


У Грузьківському НВК вшанували пам'ять загиблих від голоду українців

На знак шани пам’яті жертв Голодомору 1932-33 рр. вихованці Грузьківського НВК поклали квіти до пам’ятного знака жертв голодоморів та вшанували хвилиною мовчання загиблих у ті страшні для України часи. Бібліотекар Кисельова В.А. підготувала тематичну виставку літератури і публікацій преси п ... Читати далі »

Категория: Новини |


«Ми – за безпеку руху!»

У рамках проведення Тижня знань безпеки життєдіяльності «Ми – за безпеку руху!» у період з 11 по 15 вересня у Грузьківському НВК були заплановані та проведені тематичні заходи. Класні керівники початкових класів провели з учнями пізнавальні вікторини «Азбука дорожнього руху», рухливі ігри «Знайди помилку», години спілкування про правил ... Читати далі »

Категория: Новини |


О, спорт! Ти - лікар і цілитель !

Олімпізм – життєва філософія, що звеличує та об’єднує в гармонійне ціле тіло, волю і розум. У кожного є своя олімпійська сходинка, своя олімпійська висота і, щоб її осягти, потрібно мати велике бажання, віру в себе і щоденно докладати зусиль для здійснення мрії. Історії олімпійського руху, пропаганді здорового способу життя, ... Читати далі »

Категория: Новини |


Співпраця з волонтером

Вже не перший рік Покровська школа співпрацює з волонтером Бурком Володимиром Миколайовичем. Ось і цього разу учнями та працівниками школи були зібрані продукти харчування та консервація. На зібрані кошти в сумі 980 грн. були придбані кава, чай, цукор та інші продукти. 13 вересня 2017 року завідувач філії Ломака Віталій Леонідович та в ... Читати далі »

Категория: Новини |


Відкрито 3-тю групу у Аджамському ДНЗ «Веселка» Кіровоградського району

15 вересня 2017 року у Аджамському дошкільному навчальному закладі «Веселка» Кіровоградського району було гамірно і весело. Святково прикрашений дитячий садок приймав гостей з нагоди відкриття третьої групи на 20 осіб. Колектив працівників, батьків та дітей радо з ... Читати далі »

Категория: Новини |


Проведено інструктивно-методичну нараду організаторів виховного процесу

13 вересня 2017 року в приміщенні сесійної зали Кіровоградської районної державної адміністрації було проведено інструктивно-методичну нараду організаторів виховного процесу (заступників директорів шкіл з виховної роботи і педагогів-організаторів) загальноосвітніх навчальних закладів Кіро ... Читати далі »

Категория: Новини |


Олімпійський урок в КЗ «Первозванівське НВО»

08 вересня 2017 року в рамках Олімпійського тижня та з метою відзначення Дня фізичної культури та спорту було проведено Всеукраїнський Олімпійський урок для учнів КЗ «Первозванівське НВО» на Первозванівському стадіоні. Мета уроку — популяризація здорового способу життя, поширення ідей олімпізму, розвиток олімпійсь ... Читати далі »

Категория: Новини |


В Оситнязькій школі відзначили День фізичної культури та спорту

В рамках Олімпійського тижня та з метою відзначення Дня фізичної культури та спорту 08 вересня 2017 року учні Оситнязької ЗШ І-ІІ ступенів -філії КЗ «Великосеверинівська ЗШ І-ІІІ ступенів» вишикувались на спортивному майданчику на загальношкільну лінійку «Спорт – це сила, спорт – це клас, всіх за ... Читати далі »

Категория: Новини |


День знань у КЗ "Первозванівське НВО"

1 вересня 2017 року привітно відкрив двері своїм учням комунальний заклад "Первозванівське навчально-виховне об’єднання "загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад". Школярі, їхні батьки, вчителі, гості зібралися біля облаштованого влітку, за допомоги Кайдаша Ю.А., центрального входу школи, щоб ... Читати далі »

Категория: Новини |


Свято Першого дзвінка у КЗ «Бережинська ЗШ І-ІІІ ступенів.

1 вересня у День знань розпочався новий навчальний рік у комунальному закладі «Бережинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів». Після проведення свята «Перший дзвінок» у 1-11 класі були проведені перші уроки за темами: «Україна на карті Європи», ... Читати далі »



Вересень. Стежка до школи. Дзвенить веселий дзвінок…

Дружною учнівською сім’єю зібралися созонівські школярі 1 вересня перед рідною школою. Привітати учнів на урочисту лінійку зібралися не тільки батьки та родичі, а майже всі жителі села. Радість початку нового навчального року розділили з присутніми шановні гості: С.В. Крамаренко, начальник відд ... Читати далі »

Категория: Новини |


Перший дзвоник кличе до школи!

1 вересня - день, коли відкриваються двері до нових знань. На урочисту лінійку в Червоноярському НВК зібралася вся шкільна громада. З вітальним словом до школярів, батьків та гостей свята звернулася директор навчального закладу Землянська Л.Ю. В своєму виступі Любов Юріївна подякувала спонсорам, які надавали допомогу для покра ... Читати далі »

Категория: Новини |


З ДНЕМ ЗНАНЬ!

Перше вересня – це свято, яке одночасно є і загальним для всіх, і особистим для кожного. Розпочинається новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової дороги до знань, до нових звершень. Урочисте відзначення цього свята стало вже доброю традицією в Аджамській ЗШ І-ІІІ ступенів. До школи завітали цього дня гості : Поліщук А.І., голова ... Читати далі »



У ЗНЗ Кіровоградського району для учнів пролунав перший дзвоник

1 вересня - День Знань - особливе свято! Воно завжди насичене емоційністю та хвилюючою атмосферою. Голосно звучить урочиста музика, звідусіль лунають теплі поздоровлення і кожне людське серце, хвилюючись відгукується на заклик першого дзвінка! 1 вересня 2017 року в Катеринівській ЗШ І - ІІІ ступе ... Читати далі »

Категория: Новини |


Колегія відділу освіти, молоді та спорту Кіровоградської райдержадміністрації

30 серпня 2017 року відбулася колегія відділу освіти, молоді та спорту Кіровоградскьої райдержадміністрації, на якій були розглянути наступні питання: 1. Про підсумки методичної роботи з педагогічними кадрами в 2016/2017 навчальному році та особливості її організації у 2017/2018 нав ... Читати далі »



Серпнева конференція-2017 у Кіровоградському районі

30 серпня 2017 року у Кіровоградському районі відбулася традиційна освітянська серпнева конференція, на якій були присутні голова районної державної адміністрації Поліщук Алла Іванівна, виконуюча обов’язки голови районної ради Вітюк Наталія Миколаївна, начальник відділу освіти, молоді та спорту Крамаре ... Читати далі »

Категория: Новини |


З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!!!
Категория: Новини |


Вітаємо з досягненням!

Учениця Бережинської ЗШ І-ІІІ ступенів Гетьман Аліна за досягнення у навчанні у 2016-2017 навчальному році була нагороджена срібною медаллю. За результатами успішної здачі ЗНО та високими балами за ДПА учениця отримала Атестат з відзнакою. Бажаємо Аліні бути щасливою та успішною, гордо нести звання «Випускник Бережинської школи».

Категория: Новини |


ІНФОРМАЦІЯ з підготовки навчальних закладів відділу освіти, молоді та спорту Кіровоградської райдержадміністрації до роботи в 2017/2018 рр. та осінньо-зимовий період станом на 20.07.2017 року

З метою належної підготовки до роботи в 2017/2018 роках та в осінньо-зимовий період виконуються такі заходи: - Завершено роботи по заміні вікон на металопластикові в Ад ... Читати далі »

Категория: Новини |


Підготовка до серпневої конференції 2017

З метою якісної підготовки до проведення СЕРПНЕВОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ 2017 у Кіровоградському районі було створено БЛОГ (переглянути) та розміщено методичні матеріали.

Категория: Новини |


27 червня 2017 року відбулася історико-краєзнавча конференція «Історія сіл Кіровоградського району: невисвітлені факти та події»

На конференції були заслухані виступи: 1. «З історії взаємовідносин шкіл та базових господарств у 60-80-х роках ХХ століття» Гордієнко Олександр Майович, вчитель історії Клинцівської ЗШ І-ІІІ ступенів 2. «Головний отаман Холодного Я ... Читати далі »

Категория: Новини |


27 червня 2017 року відбулася презентація книги «Історія сіл Кіровоградського району»

За сприяння голови Кіровоградської районної державної адміністрації Алли Іванівни Поліщук, депутатського корпусу Кіровоградської районної Ради та голів сільських рад надрукована книга «Історія сіл Кіровоградського району». Це своєрідний підсумок робо ... Читати далі »

Категория: Новини |


27 червня 2017 року у районному будинку культури пройшли урочистості з нагоди відзначення Дня Конституції України

День прийняття Конституції України – свято волі, цивільного миру й доброї згоди всіх людей на основі закону й справедливості. Це свято – символ національного єднання й загальної відповідальності за сьогодення та майбутнє, а ще велика данина героїчному ми ... Читати далі »

Категория: Новини |

 
БІГ МИРУ у Кіровоградському районі

23 червня 2017 року через територію Кіровоградського району проліг маршрут бігунів української команди Всесвітнього БІГУ МИРУ заради гармонії. На межі Новоукраїнського та Кіровоградського районів учасників Марафону зустріла делегація від Кіровоградської районної держаної адміністрації на чолі з начальником відділу освіти, молоді т ... Читати далі »

Категория: Новини |


Первозванівська ЗШ знову приймала гостей з області

20 червня 2017 року вчителі математики області – слухачі курсів КЗ «Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського» взяли участь у міні - EdCamp на базі Первозванівської ЗШ І-ІІІ ступенів Кіровоградської районної державної адміністрації. Гасло заходу: «Ми буд ... Читати далі »


21 червня 2017 року відділом освіти, молоді та спорту Кіровоградської райдержадміністрації у районному будинку культури проведений заключний концерт районного огляду-конкурсу художньої самодіяльності учнівської молоді «Степові джерела». Заступник голови Кіровоградської районної ради Вітюк Наталія Миколаївна і начальник відділу освіти, молоді та спорту ... Читати далі »

Категория: Новини |


До наступного року, до побачення, «Веселко»!!!

Урочистою лінійкою та святковим концертом закінчилася табірна зміна у пришкільному таборі «Веселка» при Бережинській ЗШ І - ІІІ ступенів. Цікавими екскурсіями, подорожами, концертами та естафетами запам’ятається учням літо 2017. Цікавими екскурсіями, подорожами, концертами та естафетами запам’ятається учням літо ... Читати далі »

Категория: Новини |


До побачення, «Світанок»!

Останній день у Степовому пришкільному таборі відпочику «Світанок» пройшов цікаво та змістовно. Для таборян була організована урочиста лінійка, на якій начальник табору Тирон Г.М. вручила подяки найактивнішим вихованцям. Із побажанням такого жаданого відпочинку та початком літніх канікул дітей привітала директор Степового НВК Чорно ... Читати далі »

Категория: Новини |


День ерудита у Степовому «Світанку»

20.06.2017 у літньому табор «Світанок» проводився День Ерудита під гаслом: «Мислю, а значить існую». Діти брали участь у пізнавально-конкурсній грі «Зоряна година», розгадували кросворди та ребуси від бджілки Майї, виборювали звання «найрозумнішого таборянина». Кожна дитина могла проявити свої знання з різних питань за ступ ... Читати далі »

Категория: Новини |


У світі книги

Сьогодні в таборі «Веселка» при Бережинській ЗШ І - ІІІ ступенів відбувся «День книги». В усіх загонах провели цікаві бесіди на тему «Книги - наші друзі», де діти дійшли висновку, що книга - це велике диво, створене людиною і тільки завдяки книжці, ми знаємо минуле, сьогодення і маємо можливість зазирнути у майбутнє. Вихованці загону «Капітошки» ... Читати далі »

Категория: Новини |


Чигирине, Чигирине, дай нам славу козаків!

19 червня вихованці пришкільного табору «Сокіл» Созонівського НВК відвідали м. Чигирин – першу столицю Української держави. Діти з великою увагою слухали історію Чигиринського замку, дізналися, що крім Богдана Хмельницького Чигирин був резиденцією і таких гетьманів, як Івана Виговського, Юрія Хмельницького, Петра До ... Читати далі »

Категория: Новини |


Олімпійський день у Первозванівському «Світанку»

День 16 червня 2017 року для світанківців став по-справжньому спортивним – у таборі був Олімпійський день. Три команди змагалися у спритності, швидкості, витривалості та кмітливості. Програма малих Олімпійських ігор складалася з комбінованих естафет, поділених на три блоки: «Легкоатлетич ... Читати далі »

Категория: Новини |


Екскурсія рідним селом

19 червня 2017 року у Вільненському пришкільному таборі відпочинку «Світязь» було проведено День Японії. Після проведення бесіди з БЖ вихованці ІІІ загону з вихователями вирушили до джерела «Яворець» у с. Нова Павлівка. Кожен з учнів набрав цілющої джерельної води. Вихователі досягли поставленої мети: виховали у дітей витривалість, умін ... Читати далі »

Категория: Новини |


Олімпійський день у Степовому пришкільному таборі відпочинку

З метою популяризації фізичної культури і спорту та з нагоди відзначення 121-ої річниці заснування Міжнародного Олімпійського Комітету у Степовому пришкільному таборі відпочинку 19 червня 2017 року було проведено Олімпійський день. Цікаві та захоплюючі естафети «Веселі старти», вікторина «Знавець О ... Читати далі »

Категория: Новини |


Ще один крок у світ театрального мистецтва

Маленькі вихованці табору «Веселка» при Бережинській ЗШ І – ІІІ ступенів відвідали Кіровоградський академічний театр ляльок, де їм була представлена вистава «Про Хому і щуку». Діти добре провели час і подякували акторам за чудову гру бурхливими оплесками.

Категория: Новини |


День вишиванки в «Калинці»

Протягом дня у Калинівському пришкільному таборі відпочинку "Калинка" було проведено наступні заходи: мистецька вітальня: "І на тім рушничкові оживе все знайоме до болю...", бесіда: "Конституція - основний Закон України", заочна подорож: "Історія народного костюма та його регіональні особливості", конкурс вишиванок, творча майстерн ... Читати далі »

Категория: Новини |


Бульбашкове шоу у Грузьківській «Бригантині»

За сприяння спонсорської допомоги ФГ «Патлаченко А.П.» і ПП «Алмаз» у Грузьківському пришкільному таборі літнього відпочинку «Бригантина» було організовано та проведено справжнє незабутнє свято дитинства. До закладу завітали артисти із анімаційним шоу для дітей. Спочатку дійство відбувалось на ігровому майданчинку ... Читати далі »

Категория: Новини |


Колегія відділу освіти, молоді та спорту КРДА

16 червня 2017 року відбулося чергове засідання колегії відділу освіти, молоді та спорту Кіровоградської райдержадміністрації, на якому головувала начальник відділу освіти, молоід та спорту КРДА Крамаренко С.В. Були розглянуті питання порядку денного: Про хід та наслідки стажуванн ... Читати далі »

Категория: Новини |


День хліба у Миколаївському таборі відпочинку

15 червня у таборі «Веселкограй» - день хліба. Що є найкраще, як хліб на столі? В ньому є сила, родючість землі. Вдячність, прибуток, здоров'я і лад. Батьківська хата, заквітчаний сад. Що може бути смачніше за хліб!? Тож вихованці І загону «Оба-на» відвадали ТОВ «Кіровоградхліб 2 ... Читати далі »

Категория: Новини |


У Катеринівській «Веселці» проведено Олімпійський день

У Катеринівському пришкільному таборі «Веселка» проведено Олімпійський день, .протягом якого вихователі організували для дітей олімпійський урок «Швидше! Вище! Сильніше!», розповіли учням про історію виникнення Олімпійських ігор, про Олімпійську символіку, Олімпійський девіз та показ короткого відеофрагм ... Читати далі »

Категория: Новини |


«Хутір Надія» – перлина серед степу

15 червня 2017 року вихованці пришкільного табору «Веселка» при Бережинській школі, а саме загін «Форсаж» та «Сімейка» на чолі з вихователями Кононовою Г.М., Червоною К.А. та Ентовою О.О. відвідали «Хутір Надія», державний заповідник-музей І.К. Карпенка-Карого (Тобілевича). Дуже гостинно зустріла гостей науковець, екскурсов ... Читати далі »

Категория: Новини |


Весело відпочиваємо!

На прохання дітей у Грузьківському пришкільному таборі відпочинку «Бригантина» було проведено День рибалки. Охочих долучитись до лову риби виявилось чимало. До закладу вихованці прийшли з вудочками та прикормом для риб. Організовано діти разом з вихователями рушили до мальовничого ставка. І хоча кльову майже не було, всі отримали масу за ... Читати далі »

Категория: Новини |


Літня мовна група “World around us” в Аджамці.

На базі пришкільного табору відпочинку «Веселка» з денним перебуванням при Аджамській ЗШ І-ІІІ ступенів було знову відкрито літню мовну групу “World around us”. Група складається з дітей 4, 5 і 6 класів (10-12 років) у кількості 30 чоловік. Вчителі англійської мови: Пробігайло Альона Андріївна та Заставна Зін ... Читати далі »

Категория: Новини |


Созонівські «соколята» відвідали Світловодськ

Ні для кого не секрет, що вихованці Созонівського пришкільного табору відпочинку «Сокіл» дуже люблять подорожувати. 14 червня група вихователів та дітей у складі 63 чоловік ознайомилася з визначними місцями міста Світловодська, побувала в яхт-клубі та зоопарку с.Озера. День був надзвичайно яскравим, насиченим под ... Читати далі »

Категория: Новини |

Відділ інформує
Форма входу
Пошук
Категорії розділу
Новини
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Корисні посилання
glorikum © 2024
Хостинг від uCoz